-
Ο χρήστης gabyy7 έγραψε:
Αυτό ειναι ο 2ος τυπος που σου είπα , υγρο σπραυ τυπου αζαξ. Κάνα δύο τέτοια που έχω δοκιμάσει δεν ειναι και τόσο καλα, το σραυ σε στέρεα και οχι υγρή μορφή ειναι μακράν καλύτερο....
Το πρωτο ειναι σπρει σε στερεη μορφη?
Από την στιγμήπου δεν ειχε σκαντάλη να πρεσάρεις αλλά φιάλη με αέριο ναι.
-
Πολυ καθαρος ο χωρος της μηχανης..και αν κρινω απο το γκρι χρωμα,πρεπει να εχει περαστει σασικοτ κι αλλη φορα.
Να υποθεσω πως το διατηρειτε παντα ετσι καθαρο,η τωρα το επλυνες;
Παντως ο σωληνας των αναθυμιασεων φαινεται στη θεση του >Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:Σαν επόμενο βήμα θα σου πρότεινα να βάψεις τις σωληνώσεις και τους 'παπάδες' εισαγωγής αέρα με μαύρο σατινέ χρώμα (και το ψυγείο επισης... Είναι εύκολο και θα βελτιώσει πολύ την εικόνα του μηχανοστασιου...
Δεν ειναι κακη ιδεα..εφοσον μαλιστα απ οσο μας εχεις πει εχεις ανταλλακτικο παπα,ψευτοκαπακο κλπ μπορεις να πειραματιστεις σε αυτα,και αν βγουν καλα,να τα βαλεις οπως ειναι(Εμεις πχ εχουμε βαψει το ψευτοκαπακο κοκκινο )
Αν παντως χρειαστει να το βγαλεις ,εξασφαλισε πρωτα οτι υπαρχει στο εμποριο η σχετικη φλατζα -
Ενα μεγαλο ευχαριστω στον κωσταντινο για τις επαγγελματικες φωτογραφιες που εβγαλε!!!!!!!!!!!!!
Λοιπον αυτα που ανεφερε ο Δημητρης τα εχω σχεδον ολα αλλα τα εχω βαψει μπορντο-κοκκινα! και εχουν βγει ΤΕΛΕΙΑ θα αναιβασω φωτογραφιες! Τωρα αμα βρω το καταλληλο χρωμα θα τα κανω και αυτα! fiat 127 ο κινητηρας δεν εχει περαστει σασικοτ απλα εχει ξεθοριασει το χρωμα! επισης παντα τοσο καθαρος ειναι αν και δεν του εχω ριξει ποτε νερο μεσα μα ΠΟΤΕ απλα με ενα πανακι το καθαριζω οταν σκονιζεται!!!!!!!Σημερινες εργασιες:
By gabyyiii at 2011-07-23
By gabyyiii at 2011-07-23
μεχρι το μεσημερι και μετα το απογευμα εκανα και
By gabyyiii at 2011-07-24το αυτοκινητο το εχω τελειωσει ολο εκτος απο τα γυρω γυρω απο τα παραθυρα! και ακτι μικρα κομματια γυρω απο τον ουρανο! αυριο θα καταιβω τρικαλα να παρω το σπρει αν και σκεφτομαο να το περασω αλλη μια φορα!!!!!!????
επισης τωρα το βραδακυ εβγαλα την ταπετσαρια του οδηγου για να βαλω ενα παξιμαδακι απο μεσα για να βαλω τον καθρεφτη τον νικελ!
καποιες φωτογραφιες απο την ταπεσταρια που την ειχα φτιαξει μονος μου περυσι το καλοκαιρι!
ΕΤΣΙ ΗΤΑΝΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΩ
By gabyyiii at 2011-07-24
και μετα
By gabyyiii at 2011-07-21
By gabyyiii at 2011-07-24 -
-
δεν ηξερα οτι το συγκεκριμενο πεζο ειχε της ταχυτητες στο τιμονι
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
δεν ηξερα οτι το συγκεκριμενο πεζο ειχε της ταχυτητες στο τιμονιΌχι όλα, το δικό μου τις έχει στο πάτωμα.
Sent from my MB860 using smoke signals.
-
Ο χρήστης fiat127 έγραψε:
και αν κρινω απο το γκρι χρωμα,πρεπει να εχει περαστει σασικοτ κι αλλη φορα.Σε αυτής της γενιάς τα Πεζώ ο χώρος της μηχανής ήταν βαμμένος σε αυτό το γκρί (αστάρι?) απο το εργοστάσιο, και όχι στο χρώμα του αμαξώματος.
-
Ωραιο φαινεται και μεσα..και το ταμπλω σε καλη κατασταση,χωρις σκασιματα κλπ.
Αυτο με την ταπετσαρια πως το εκανες;Παντως γενικα πολυ ενδιαφερον θεμα για οσους θελουν να κανουν μικροδουλειες.Σε σημειο που τα βαζω με τον εαυτο μου,επειδη δεν εχω τη διαθεση..
-
Πήρα την ταπετσαρία που είχε λιώσει τελείως το χαρτόνι από μέσα μου έκοψε ένας χαρτόνι καινούριο αγορασα και αφρολεξ πολύ λεπτό! Έβαλα πρώτα την ταπετσαρία μετά το αφρολεξ μετά το χαρτόνι και πίσω το ναυλον και ενδιάμεσα κόλα! Άγγελε νομίζω ότι ήταν βαμενο στο χρώμα του αυτοκινήτου γιατι φαίνεται σε κάποια σημεία λίγο κόκκινο!
-
Εύγε για το μεράκι και τη διάθεσή σου Γκάμπυ! Συνέχισε γερά!
Και στον Κων/νο, για την ένταξη στους πέριξ του προορισμούς του και του δικού σου 'διαμαντιού'.
-
ευχαριστω πολυ Sinanai! λοιπον σημερα πηρα το σπρει και περασα το καπο και τον ουρανο! (τελειωσα μεσα σε δεκα λεπτα δεν το πιστευα οτι ηταν τοσο ευκολο ειχα συνηθησει απο την αλλη την αλοιφη!) αυριο θα το περασω ολο με το σπρει και μετα θα κανω καποια κομματακια που μου εμειναν με την αλλη!
(μου ειπε αυτος οτι θα μπορω να το περναω και οταν θελω να το καθαριζω με αυτο το σπρει) δεν γυαλισε τρελα αλλα εδειξε και το καλο περναω ενα πανακι και φευγει ευκολα η σκονη!
Μια φωτογραφια και με τον καινουριο καθρεφτη!
By gabyyiii at 2011-07-25 -
To spray κάνει μπαφαρισμα. Θελει καλό τριψιμο με ένα πανί και ελαφρύ τριψιμο μετά με καθαρό βαμβακερό για να δείξει. Ετσι παιρνει την λάμψη. Όπως θα κατάλαβες και με το χέρι , εχει γίνει πολύ 'γυαλιστερό' και οχι τραχύ όπως πριν. Σκόνη και νερό δεν κάθονται φεύγουν για πλάκα. Κάνε και στα τζάμια με αυτό και δεν θα μένουν σταμπες και σε βροχή μπορεις και χωρίς γυαλοκαθαριστήρες.....
Φαντάζομαι οτι με καθαρό βαμβακερό (ακά καμμια παλιά φανέλα ) δεν το πέρασες ε?
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
To spray κάνει μπαφαρισμα. Θελει καλό τριψιμο με ένα πανί και ελαφρύ τριψιμο μετά με καθαρό βαμβακερό για να δείξει. Ετσι παιρνει την λάμψη. Όπως θα κατάλαβες και με το χέρι , εχει γίνει πολύ 'γυαλιστερό' και οχι τραχύ όπως πριν. Σκόνη και νερό δεν κάθονται φεύγουν για πλάκα. Κάνε και στα τζάμια με αυτό και δεν θα μένουν σταμπες και σε βροχή μπορεις και χωρίς γυαλοκαθαριστήρες.....Φαντάζομαι οτι με καθαρό βαμβακερό (ακά καμμια παλιά φανέλα ) δεν το πέρασες ε?
ναι με φανελες και κατι πετσετες παλιες! σε καποια στιγμη με την αλλη την αλοιφη εμεινα απο πετσετες και εβαλα την γιαγια μου να πλεινει τις λερωμενες!
-
Βρε μπελα που εχουν βρει ο παππους και η γιαγια με εσενα.. Συνεχισε τη καλη δουλεια. αγαπαμε 304..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Βρε μπελα που εχουν βρει ο παππους και η γιαγια με εσενα.. Συνεχισε τη καλη δουλεια. αγαπαμε 304..λοιπον προβλημα εχει ο παππους που λεει οτι κουραζομαι!!!!!!!!!
-
Εκπληκτική δουλεια και απιστευτη αγαπη για το αυτοκινητο!!!!!!
Παρακολουθω και δε μιλαω...
Σε ενα ιδιο ( με τις ταχυτητες στο πατωμα) εμαθα να οδηγω....Νομιζω προς τους κους Λεσχιαρχες
οτι ΠΡΕΠΕΙ να δωσετε την καρτα τωρα whatever.... -
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Εκπληκτική δουλεια και απιστευτη αγαπη για το αυτοκινητο!!!!!!Παρακολουθω και δε μιλαω...
Σε ενα ιδιο ( με τις ταχυτητες στο πατωμα) εμαθα να οδηγω....Νομιζω προς τους κους Λεσχιαρχες
οτι ΠΡΕΠΕΙ να δωσετε την καρτα τωρα whatever....θα την παρουμε και την καρτα σημερα εβγαλα τις φωτογραφιες εκανα και την δηλωση και θα την στειλω αυτες τις μερες και μετα περιμενουμε να ερθει! Αντε και μετα τα μεσα δεκεμβριου θα εχω και διπλωμα
Σε αυτο που λεγαμε παραπανω για την φλαντζα σημερα το πηγα μια βολτα κανενα μισαωρο και... μετα κοιταξα το καπακι και ειχε πολυ λιγοτερο απο το χειμωνα αλλα παλι ειχε μια σταγονα στην βεργα! αυτες τις μερες θα το παμε και για αλλαγη λαδιων! Α πειραζει που το συνεργειο τα λαδια καποιες φορες δεν τα βγαζει απο κατω αλλα τα ρουφαει με κατι απο εκει που μπαινει η βεργα!
-
Όχι Γαβριήλ, δεν πειράζει.
-
Πειράζει και παραπειράζει!
Σε παλιούς (σε σχεδίαση και ηλικία) κινητήρες που έχουν αρκετό piston blow by (δεν ξέρω πως το λένε στα Ελληνικά...) και λερώνουν γρήγορα τα λάδια τους, είναι σημαντικό να αδειάζουν τα παλιά λάδια από κάτω, όταν είναι ζεστά, και μάλιστα να ξεπλένεται το κάρτερ με λίγο καθαρό λάδι. Διαφορετικά παραμένουν παλιά λάδια στον πυθμένα του κάρτερ και σύντομα σχηματίζεται 'λάσπη' και αυτό όπως καταλαβαίνεται δεν είναι επιθυμητό.
Γενικώς διαδικασίες 'άρπα κόλλα' που εφαρμόζουν για ευκολία τα μαστόρια στα καινούργια, δεν έχουν καμιά θέση σε αυτοκίνητα ηλικίας του 304 σου.
Υ.Γ. Καλό το γυάλισμα, αλλά εμένα πιο πολύ με άρεσε που άλλαξες τον καθρέφτη.
-
Προφανώς, τότε, υπάρχει όπως λες διαφορά ανάμεσα σε σύγχρονα και παλαιότερα οχήματα, πράγμα που δε γνώριζα και ζητώ συγγνώμη. Απάντησα με περισσή ευκολία πως δεν πειράζει στηριζόμενος σε σύγχρονα αυτοκίνητα, αφού σε manuals διάφορων αυτοκινήτων, εκεί που αναφέρει την ποσότητα λαδιού στις αλλαγές, η ποσότητα όταν η απομάκρυνση των παλιών λαδιών γίνεται με αναρρόφηση είναι μεγαλύτερη.
Αναπαλαίωση peugeot 304