-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
γενικη ερωτηση..: ποιος σας ειπε οτι οι φανοποιοι στην αθηνα ειναι καλυτερη απο την επαρχια...???
ειναι πολυ απλο ορεξη να εχει ο μαστορας ..!!και 99% πολυ πιο φθηνοι!!!!ασε που μπορει να πετυχεις και κανεναν καλο που να ξερει πως βγαζουν ενα φτερο και να μην ψαχνει τις βιδες του
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
γενικη ερωτηση..: ποιος σας ειπε οτι οι φανοποιοι στην αθηνα ειναι καλυτερη απο την επαρχια...???
ειναι πολυ απλο ορεξη να εχει ο μαστορας ..!!και 99% πολυ πιο φθηνοι!!!!ασε που μπορει να πετυχεις και κανεναν καλο που να ξερει πως βγαζουν ενα φτερο και να μην ψαχνει τις βιδες του
οτι ειναι ποιο φθηνοι ισχυει! εμενα μου ειχε πει εαν βοηθησω και εγω στο λυσιμο θα του εκανε αμοβολη κοψιμο ραψιμο μεσα εξω βαψιμο και ολα τα σαπακια εαν ηταν σε νορμαλ κατασταση γυρω στα 3000 ευρο!
-
καλημερα μου εστειλαν απο ενα γαλλικο forum οτι τα λαστιχα για τα παραθυρα αυτα δηλαδη:
By gabyyiii at 2011-07-31ειναι αυτα:
http://www.enpi-retro-auto.com/index.ph ... &Itemid=27πως μπορω να σιγουρευτω? υπαρχει καποιος που να ξερει γαλλικα?
-
Δες και απο alfa romeo alfetta gtv ειναι παρομοια.Και δες και στο εμποριο υπαρχουν παρομοια με 2-5 ευρω το μετρο.
-
Απ οτι μπορω να καταλαβω,ειναι τα ιδια λαστιχα για 204/304 και πωλουνται με το μετρο.Οποτε αν μπορεις να βρεις κατι αντιστοιχο εδω,και φτηνοτερα,ισως ειναι καλυτερα>Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
ειναι πολυ απλο ορεξη να εχει ο μαστορας ..!!Συμφωνω απολυτα.Εχω δει στη Χιο αυτοκινητα για πεταμα να γινονται καινουρια(ενταξει,ισως οχι με το σωστο τροπο,αλλα αν λαβει κανεις υποψη τη χρηση που εχουν και τη δυνατοτητα του ιδιοκτητη,τα αποτελεσματα ειναι πολυ καλα)
Περιμενω πως και πως να δω τα αποτελεσματα σε αυτο:
Ηδη εχει ξεβουλιαξει την οροφη αψογα και χωρις καθολου στοκο(Μιλαμε για βουλιαγμα που ανετα χωραγε να ξαπλωσει ανθρωπος,ενω οταν εβρεχε,σχηματιζοταν λιμνουλα βαθους 10 ποντων!)Ελπιζω να προλαβω να το δω τελειωμενο..
Σημειωτεον οτι ο συγκεκριμενος μαστορας κυκλοφορει καθημερινα με πεζω 404Οποτε αν βρεις καποιον αποδεδειγμενα καλο εκτος αθηνων μην το σκεφτεσαι..αλλωστε εχεις και ο ιδιος πολυ περισσοτερο χωρο στο χωριο.Το θεμα ειναι οτι τετοιου ειδους πληροφορηση στην επαρχια ειναι σχεδον ανυπαρκτη
-
Σημερα πηγα σε ενα μαγαζι με καγγελα! εκει ο τυπος ειχε ενα honda civic του 93 νομιζω! τον ρωτησα για τους δυο φαναρτζηδες δηλαδη τον καλο που ελεγα και τον αλλον! Μου ειπε οτι ειναι ολοι μεσα στην καλαμπακα και αλλος ενας που ειναι εξω απο καλαμπακα ειναι φοβερος στις λαμαρινοδουλειες αλλα απο βαψιμο δεν εχει ιδεα! Ετσι μου ειπε να παω σε εναν στα τρικαλα οταν το βαψω που ειναι και πολυ φθηνος και φοβερος! μου λεει δεν θα σου βαλει πουθενα στοκο θα εισαι καθε μερα εκει να τον βλεπεις και εχει και ορεξη να το φτιαξει! και αυτος εχει το ειχε βαψει το civic!
-
Να ξέρεις ότι ο καθένας θα σου λέει τα δικά του ανάλογα με τις εμπειρίες του, τις συμπάθειες του και τα δεδομένα του. Αν δεν δεις παλιοτερη δουλειά κατά προτίμηση να πετύχεις αμάξι σε στάδια ανακατασκευής, καθώς και κάποιο τελειωμένο, δε θα μπορείς να ξέρεις πόσο καλός είναι κάποιος.
Προσωπικά, και σύμφωνα με τις δικές μου εμπειρίες στην Κοζάνη συνάντησα καλύτερα μαστόρια από την Αθήνα ειδικά σε θέμα λαμαρινοδουλειάς. Και οικονομικότερα. Όμως στην ίδια πόλη συνάντησα και τους χειρότερους.
-
Σημερα τελειωσα και απο κατω τα πατωματα! τα περασασα δυο χερια για να μην σκασει αργοτερα!
By gabyyiii at 2011-08-03
By gabyyiii at 2011-08-03επισης και μια προσπαθεια για νευρα! Τα σχολια δικα σας.......
By gabyyiii at 2011-08-03ειναι αρκετα χτυπημενη γιατι την εκανα με σιδερενιο σφυρι με το πλαστικο δεν μπορουσα! επισης τα νευρα στο πατωμα τελειωνουν ποιο πριν και μετα ειναι ευθεια!
By gabyyiii at 2011-07-29
Αυριο θα κανω και την δευτερη λαμαρινα που εχω παρει μπας και γινει λιγο καλυτερη! -
καλά δεν παίζεσαι.
-
Ειναι πολυ σημαντικο το παχος της λαμαρινας να ειναι ιδιο με το εργοστασιακο. Μην παιδευεσαι με πιο χοντρο φυλλο.
Καλυτερανα επενδυσεις σε 2-3 καλα σφυρια φανοποιου και 1-2 'σαπουνια' για καλυτερο αποτελεσμα.
-
Α 110 ΑLPINE ευχαριστω πολυ! ronnie τι εννοεις σαπουνια?
-
Μπράβο ρε συ Γιάννη!
Δεν μπορείς να βρεις κάποιον που να εχει μια στράντζα?
Αυτά τα νεύρα γίνονται πανεύκολα σε στράντζα. -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Μπράβο ρε συ Γιάννη!Δεν μπορείς να βρεις κάποιον που να εχει μια στράντζα?
Αυτά τα νεύρα γίνονται πανεύκολα σε στράντζα.μπα δεν εχω βρει καποιον! τωρα στα τρικαλα δεν ξερω!
-
Αυτο ειναι ενα σετ με σφυρια και σαπουνια!!
http://www.lasaero.com/site/products/ar ... =F009U2GUT
-
ειναι καλο λετε ειναι να κανω αλλο ενα και στο τελος να μην κανω νευρα απλα να γυρισω την λαμαρινα οπως το πατωμα???
λετε να σκουριασει επειδη ειναι χτυπημενο?(εννοειται πως θα το βαψω!) -
σαπουνια εννοει τις κοντρες των φανοποιων
edit, γιον δεν ειχα δει οτι απαντησες κι εσυ
-
Υπάρχει και η άλλη λύση... Αντι να κάνεις νευρα , πάρε ισια λαμαρίνα , βάλε πάνω λουρίδες σε μέγεθος όσο ειναι τα 'νευρα' , ηλεκτροκόλλησε και τρίψε τις να γίνουν λοίες. Και λιγότερος κόπος και πιο δυνατό.....
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Υπάρχει και η άλλη λύση... Αντι να κάνεις νευρα , πάρε ισια λαμαρίνα , βάλε πάνω λουρίδες σε μέγεθος όσο ειναι τα 'νευρα' , ηλεκτροκόλλησε και τρίψε τις να γίνουν λοίες. Και λιγότερος κόπος και πιο δυνατό.....ναι αλλα θα εχει μονο απο κατω νευρα η δεν καταλαβα κατι καλα? βεβαια δεν με κουρασε καθολου αυτο που εκανα χθες γυσω στα 10 λεπτα μου πηρε!
-
Αληθεια γιατι πρεπει να φτιαχτουν νευρα υπαρχει λογος λιτουργικοτητας
-
Το απο κάτω δε σε νοιάζει. Ο μόνος λόγος να κάνεις 'νευρα ' ειναι για να ενισχύσεις το πάτωμα δομικά και τίποτα άλλο οπότε και η παραπάνω λύση το ίδιο πράγμα ειναι στην ουσία....
Αναπαλαίωση peugeot 304