-
νερα εβαζε απο τα λαστιχα της πορτας και πολυ λιγο απο το πισω παρμπριζ! τα λαστιχα της πορτας θα αλλαχτουν αφου εχω βρει! ο λαμαρινας που λεω οτι ειναι καλος ειναι πολυ γνωστος απο καποιον στην οικογενεια! εγω θα παω και την δευτερα και θα του πω για νευρα αλλα δεν νομιζω να δεχτει παλι! οταν λες αρμοκολλα ειναι το ιδιο και ο πολυεστερικος στοκος η οχι?
-
ρε συ, μαλλιασε η γλωσσα μου.....ξεχνα την λεξη στοκο......ποιος στοκος σου ειπε να βαλεις στοκο, για να κλεισεις τρυπες απο σαπια? μονο για φινιρισμα τον χρησιμοποιουμε τον στοκο. μη μιλας με πολλους στα πμ, ο καθενας σου λεει την παπαρια του και μπερδευεσαι γμτ
η σειρα ειναι η εξης (τελευταια φορα την ξαναλεμε) φανοποιος για τα κομματια, ασταρακι, και μετα βαφη με το πινελακι
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
ρε συ, μαλλιασε η γλωσσα μου.....ξεχνα την λεξη στοκο......ποιος στοκος σου ειπε να βαλεις στοκο, για να κλεισεις τρυπες απο σαπια? μονο για φινιρισμα τον χρησιμοποιουμε τον στοκο. μη μιλας με πολλους στα πμ, ο καθενας σου λεει την παπαρια του και μπερδευεσαι γμτη σειρα ειναι η εξης (τελευταια φορα την ξαναλεμε) φανοποιος για τα κομματια, ασταρακι, και μετα βαφη με το πινελακι
Ευχαριστώ πολύ! Όπου έχει μόνο μια δύο τρύπες και εκεί να το κόψω?
-
Δεν ειμαι ειδικος αλλα θα ελεγα οπου ειναι μικρη η ζημια να μην κοψεις λαμαρινα.
Δεν υπαρχει τροπος να γεμισουν οι μικρες τρυπες με μεταλλο?
Και μετα ασταρι και μετα βαφη? -
ποσα χρηματα σου ειπαν για την λαμαρινα????
Αν μετα απο 2 -3 χρονια αποφασισεις να το ανακατασκευασεις (εφοσον εχεις τελειωσει με τα μαθηματα εχεις βρει δουλεια κτλ) και θελεις να βαλεις τα σψστα πατωματα θα τα ξαναβγαζεις ?????σκεψου τι θες να το κανεις να το κρατησεις μια ζωη η βλεπουμε πως θα παει ????????Πραγματικα σε χαιρομαι για αυτα που εχεις κανει αλλα πας να μπλεξεις νομιζω, οταν βγαλει τα πατωματα θα εμφανιστει κατι και λιγο παραπερα εεεε ας το γτιαξουμε και αυτο θα πεις μετα εεε αφου βαφει τα παταωματα ας βαψουμε και αυτο το φτερακι και μετα λιγο παρα περα
Τα εχω δει αυτα και για αυτο στο λεω , βαλε της χημειες κατα τις σκουριας κλεισε τις τρυπες εξασφαλισε οτι δεν θα παρει ξανα νερα μονταρισε το και βολταρε το!!!!
-
Το μόνο σίγουρο είναι ότι το αυτοκινήτο θέλω να το κρατήσω πολλά μα πολλά χρόνια! Τώρα για το κομμάτι που πρέπει να κοπεί και να μπει λαμαρίνα εγώ το σκέφτομαι σαν μια λύση των 2-3 χρόνων! Μέχρι να βρεθούν τα πατώματα! Μου είπε γύρω στα 50 ευρώ αλλά θα βάλει ίσια λαμαρίνα! Εγώ θέλω να σας ρωτήσω άμα κοπεί αυτό το κομμάτι υπάρχει περίπτωση να στραβωσει το αυτοκίνητο? Τα νεύρα θα του πω να μου δείξει να τα κάνω μόνος μου!
-
Σημερα περασα και απο κατω σταθεροποιητη! αυριο περιμενω την κρισημη κουβεντα με το μαστορι!
το μεσημερι βεβαια που δεν ειχα τι να κανω εβαλα το αυτοκινητο στο διπλα γκαραζ και εβαλα φελιζολ απο πανω στο γκαραζ για την ζεστη αυριο θα βαλω και ενα ναυλον ωστε να μην πεφτει η παραμκρη σταγονα νερου απο βροχη σε περιπτωση που εχει καποια τρυπα η σκεπη!(που εχει καποιες αλλα θα τις κλεισω απο πανω)
By gabyyiii at 2011-07-31
By gabyyiii at 2011-07-31επισης θα ριξω τσιμεντο κατω και θα το κλεισω και απο το πλαι!
Αμα το κοψω το πατωμα υπαρχει περιπτωση να στραβωσει το αυτοκινητο? με βασανιζει πολυ αυτο!!!!!
-
Ο χρήστης gabyy7 έγραψε:
Αμα το κοψω το πατωμα υπαρχει περιπτωση να στραβωσει το αυτοκινητο?Δεν ξέρω αν θα στραβώσει το αυτοκίνητο, ο παππούς, πάντως, θα στραβώσει σίγουρα.
Νομίζω, πάντως, ότι θέλει και το στέγαστρο μια αναστήλωση.
Χαρά στο κουράγιο σου Γιάννη, χωρίς την παραμικρή δόση πλάκας.
-
οχι το στεγαστρο ειναι αθανατο ! πριν 4 χρονια το εφτιαξε ο παππους μου! πρωτα ειχαμε αλλα γκαραζ λιγο ποιο κατω και ποιο χαμηλα!
-
για το γκαραζ θα πας εδω να ρωτησεις
παντως ποσα πραγματα μαθαινεις απο μια ανακατασκευη αυτοκινητου , γυαλισμα , φαναρτζης , μηχανικος, ταπετσερης (αυτο το ηξερες πριν μας γνωρισεις)και τωρα μονωσεις , κατασκευες ξυλων , και πως ριχνεις τσιμεντο
Με τα ηλεκτρολογικα πως τα πας??????????????δεν βλεπω ενδιαφερον προς τα εκει
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Παιδια υπαρχει φιλος για τα παλια φαναρτζης ενοειτε που τα φτιαχνει με τα νερα οπως εργοστασιο εχω δει ανακαταστκευη απο citroen λεζιε πατωμα και επαθα την πλακα μου.Δεν θελω να φανει διαφημιση αλλα ηθελα να καταθεσω την αποψη μου. Αυτος ειναι στο Πειραια στον Αγιο Διονυση αλλα εχει τρελα με τα παλια νομιζω οτι καλυτερος για πασης φυσεως παλια δεν υπαρχει
Σε αυτό το συνεργείο μήπωςνείχε φτιαχθεί και ένα Edsel convertible του 1958, και παίζουν εκεί μέσα ένα Ford convertible 1953 και ένα Impala convertible?
Αυτο ειναι το συνεργειο.
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
για το γκαραζ θα πας εδω να ρωτησειςπαντως ποσα πραγματα μαθαινεις απο μια ανακατασκευη αυτοκινητου , γυαλισμα , φαναρτζης , μηχανικος, ταπετσερης (αυτο το ηξερες πριν μας γνωρισεις)και τωρα μονωσεις , κατασκευες ξυλων , και πως ριχνεις τσιμεντο
Με τα ηλεκτρολογικα πως τα πας??????????????δεν βλεπω ενδιαφερον προς τα εκει
η ηλεκτρολογια ειναι η μεγαλη μου αγαπη!!!!!!!!!!!!! αμα δεις απο πισω τα φαναρια στο peugeot εχει δυο για την οπισθεν προσθετα! αυτα τα εβαλε ενας μαστορας στην λουτσα επειδη δεν ηξερε να φτιαξει τα αλλα! περυσι το καλοκαιρι εφτιαξα εγω τα δικα του! επισης εχω ενα πισω δεξι φαναρι απο 304 που του εχω βαλει φωτακια στο φρενο και διπλα το φλας να αναβοσβηνει και η οπισθεν με διακοπτακι! γενικα εχω πολλα πραγματα μεσα στο δωματιο μου με ledakia!
http://img703.imageshack.us/i/img0128in.jpg/
εβαλα και λεντακια και περισσοτερη ωρα μου πηρε στο 504 που τα εβαλα μεσα απο τα φαναρια στους θολους
http://img836.imageshack.us/i/img0129pc.jpg/
επισης θα βαλω φως και στο γκαραζ! ειχα σκοπο να βαλω ενα προβολεα με φωτοκυταρο! αλλα δεν μου αρεσε! θα βαλω κατι ποιο δυσκολο!
το μονο που δεν ηξερα σιγουρα ηταν η ταπετσαρια! απλα μια μερα μου την εδωσε και πηγα πηρα λεπτο ξυλο αφρολεξ και την ποιο δυνατη κολα! αλλα εγινε ωραιο τελικα!
-
ωραιος ωραια πραγματα μπραβο συνεχησε ετσι
-
Αμα ο φαναρτζης σου είπε 50 ευρώ το πάτωμα προχώρα του και ας ειναι ισιο.... Ειναι προτιμοτερο να το φτιάξεις για να μην σκουριάσει παραπανω παρά να το αφήσεις ετσι μέχρι να το κάνεις γνησιο. Στο κάτω κάτω στο πάτωμα ειναι δεν ειναι κάπου που θα φαίνεται....
-
πηγα σημερα στον φαναρτζη αλλα δεν ηταν εκει γιατι δουλευει και σε οικοδομη! πηγα και σε εναν αλλον και μου ειπε οτι θα βαλει δυπλασια λαμαρινα σε παχος εκει που θα κοπει και ετσι δεν χρειαζεται νευρα! πειτε μου τι να προσεξω.....
-
Ο χρήστης gabyy7 έγραψε:
πηγα σημερα στον φαναρτζη αλλα δεν ηταν εκει γιατι δουλευει και σε οικοδομη! πηγα και σε εναν αλλον και μου ειπε οτι θα βαλει δυπλασια λαμαρινα σε παχος εκει που θα κοπει και ετσι δεν χρειαζεται νευρα! πειτε μου τι να προσεξω.....Ένα πρώτο που θα σου έλεγα να κοιτάξεις, είναι να κάνει την κόλληση με αργκόν και όχι με οξυγόνο...
Αν και φαντάζομαι την απάντηση, μόλις τελειώσει την δουλειά πέρνα το κατευθείαν με αστάρι... -
Το πιο σημαντικο ειναι να μην βιαζεσαι. Θα την πατησεις.....
Αν ο πρωτος φαναρτζης ειναι πιο 'καλος' περιμενε μεχρι να μπορει. Αυτα περι διπλο παχος λαμαρινας ειναι.......
Βαριεται να ασχοληθει με νευρα και λουκια. -
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
Το πιο σημαντικο ειναι να μην βιαζεσαι. Θα την πατησεις.....
Αν ο πρωτος φαναρτζης ειναι πιο 'καλος' περιμενε μεχρι να μπορει. Αυτα περι διπλο παχος λαμαρινας ειναι.......
Βαριεται να ασχοληθει με νευρα και λουκια.κανένας από τους δύο δεν θέλει να μου κάνει νεύρα! Αλλά ο πρώτος που δεν μπορεί είναι καλύτερος!
-
σημερα που και παλι δεν εκανα κατι με τον φαναρτζη συνεχισα το γκαραζ! περασα και ενα ναυλον για σκονες απο τα ξυλα και για πιθανες σταγονες βροχης!
By gabyyiii at 2011-08-01
By gabyyiii at 2011-08-01επισης βρηκα την ταπα βενζινης απο την μανα του! την ειχε αλλαξει ο παππους μου επειδη του εκλεβαν συνεχεια την βενζινη!
αυτην ειναι η ταπα!
εγω εβγαλα την ταπα με το κλειδι να παλω αυτην αλλα δεν κουμπωνει πουθενα! λογικα θα θελει και κατι αλλο!
By gabyyiii at 2011-08-01τι να κανω?
-
Με την ταπα 2 πραγματα μπορει να συμβαινουν:
Η εχουν βιδωσει καποια 'πατουρα' ωστε να ταιριαζει η καινουρια(δυστυχως δεν μπορω να το δω απο κοντα),οποτε απλως τη βγαζεις και ειναι ενταξει
Η κατι εχουν βγαλει για να ταιριαξει.Αυτο μπορεις να το διαπιστωσεις κοιταζοντας καποιο αλλο πεζω με την ιδια ταπα (νομιζω μεχρι και τα τελευταια 305 ειχαν παρομοια).Ολο και καποιο ιδιοκτητη θα γνωριζεις..
Καλου κακου παντως βγαλε μια φωτογραφια και την ταπα απο την αναποδη,ωστε να φαινεται πως βιδωνει..ισως καποιος καταλαβει κατι
Αναπαλαίωση peugeot 304