-
Παιδια, καλησπερα σας!!
Τον τελευταιο καιρο ψήνομαι να αγορασω καινουργιο Ι.Χ. και θα ηθελα μια βοηθεια, μια και ερχομαι απο εξωτερικο και δεν ξερω πως δουλευουν τα πραγματα εδω! Π.χ Στη μηνιαια δοση τι ακριβως υπολογιζουμε εκτος απο το επιτοκοιο της εταιρειας? Απλα θελω να κανω τους υπολογισμους και απο το σπιτι αντι να τρεχω στην αντιπροσοπειες καθε τρεις και λιγο.
Τωρα τα αμαξια που με ενδιαφερουν ειναι τα εξης:
- Seat Ibiza FR
- Peugeot 207 Ralley
- Alfa Romeo Mito
- Seat Leon Copa
Aπο τις 4 εταιρειες το καλυτερο επιτοκοιο αυτη τη στιγμη το εχει η Αλφα Ρομεο με 3.9% αλλα και το 207 Ραλλυ το εχουν σε εξαιρετικη τιμη, που με τις εκπτωσεις πεφτει στις 16700.
-
Παιδια, καλησπερα σας!!
Τον τελευταιο καιρο ψήνομαι να αγορασω καινουργιο Ι.Χ. και θα ηθελα μια βοηθεια, μια και ερχομαι απο εξωτερικο και δεν ξερω πως δουλευουν τα πραγματα εδω! Π.χ Στη μηνιαια δοση τι ακριβως υπολογιζουμε εκτος απο το επιτοκοιο της εταιρειας? Απλα θελω να κανω τους υπολογισμους και απο το σπιτι αντι να τρεχω στην αντιπροσοπειες καθε τρεις και λιγο.
- Seat Ibiza FR
- Peugeot 207 Ralley
- Alfa Romeo Mito
- Seat Leon Copa
Aπο τις 4 εταιρειες το καλυτερο επιτοκοιο αυτη τη στιγμη το εχει η Αλφα Ρομεο με 3.9% αλλα και το 207 Ραλλυ το εχουν σε εξαιρετικη τιμη, που με τις εκπτωσεις πεφτει στις 16700.
-
Παιδια, καλησπερα σας!!
- Seat Ibiza FR
- Peugeot 207 Ralley
- Alfa Romeo Mito
- Seat Leon Copa
-
Καταρχήν δώσε μας λίγες παραπάνω πληροφορίες για σένα για να δούμε τις ανάγκες σου(ηλικία,παντρεμένος η όχι,ζώδιο ).Τα 3 πρώτα είναι μικρά με άρωμα gti και το λεον ένα οικογενειακό μικρομεσαίο με 105 άλογα(δεν κολλάει με τα άλλα 3).Μεταξύ αυτών θα προτιμούσα το rallye ή το fr.Είναι πιο δελεαστικά Η MITO 135άρα dinstinctive ωραία είναι αλλά όχι καλό value for money με κανα δύο αυτονόητα έξτρα πάει 20άρικο(ακριβό).Εκτός αν μιλάς για το 105 To leon μια χαρά αγορά είναι αλλά πιο αργό απο τα άλλα.Μπορείς να δει τη νέα έκδοση 1.4 tsi fr που είναι πιο γρήγορο και σπορτίφ.Επίσης σκέψου και το θέμα δώσεων.Δεν είναι καιρός για τέτοια Μήπως να κοιτούσες κάτι σε φτηνότερο άλλα εξίσου παιχνιδιάρικο,σβέλτο και όμορφο?Μιλάω για το fiesta 1.6 sport που έχει έκπτωση 2800€ και βγαίνει 13130€
-
δεν ειμαι παντρεμενος, οπως επισης δεν ειμαι και μικρος (28 ετων). Μαρεσει η γρηγορη οδηγηση... και γιαυτο στις πρωτες μου επιλογες ειναι τα GTI. Aυτο με το φιεστα δεν το ειχα ψαξει.. θα περασω απο την αντιπροσωπεια για να δω τι παιζει! Πιο πολυ ειμαι αναμεσα σε Ραλλυ (16700) και Μιτο 135αρα (3.9% το επιτοκοιο), οποτε βγαινουν πιο φθηνα στην μηνιαια δοση απ'οτι το ΦΡ. Αυτη τη στιγμη λεω να μην παω πανω απο 18000. Τωρα για το Κοπα, το εβαλα σκεφτομενος το μελλον (οικογενεια, παιδια, σκυλια)
-
Δες αν υπαρχουν ακομα τα προηγουμενα 207 ραλλυ, που καποια στιγμη τα εδιναν γυρω στα 15000 ευρω. Η μονη διαφορα τους ειναι οτι εχουν το 5αρι κιβωτιο ενω τα νεα εχουν το 6αρι.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Δες αν υπαρχουν ακομα τα προηγουμενα 207 ραλλυ, που καποια στιγμη τα εδιναν γυρω στα 15000 ευρω. Η μονη διαφορα τους ειναι οτι εχουν το 5αρι κιβωτιο ενω τα νεα εχουν το 6αρι.Δεν το λες και μόνη. Το νέο είναι και Euro 6 με εκπομπές 159 αντί 164 g/km, με άμεσο αντίκτυπο στα τέλη κυκλοφορίας, ήτοι 238.5 το 156άρι και 328 το 150άρι.
Edit: Θα μου πεις, βέβαια, πως τα 100 το χρόνο είναι αστείο ποσό, και δίκιο θα έχεις.
-
Αυτο δεν το ηξερα να σου πω την αληθεια (οτι ειχαν τοσο μεγαλη διαφορα στα τελη).
Αλλα το ραλλυ κανει 17500+, αρα η διαφορα παραμενει μεγαλη ωστε να κολλησει στα τελη, αν τελικα αποφασισει να παει προς τα εκει και θελησει να σωσει καποια χρηματα. -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Αυτο δεν το ηξερα να σου πω την αληθεια (οτι ειχαν τοσο μεγαλη διαφορα στα τελη).
Αλλα το ραλλυ κανει 17500+, αρα η διαφορα παραμενει μεγαλη ωστε να κολλησει στα τελη, αν τελικα αποφασισει να παει προς τα εκει και θελησει να σωσει καποια χρηματα.Έχω την εντύπωση πως φίλος πήρε καινούργιο 156άρι στην Πάτρα με 17παρά. Νομίζω ότι το 1μιση - 2χίλιαρο αξίζει, πάντως, για το εξάρι.
Η μεγάλη διαφορά προκύπτει από το ότι εμπίπτουν σε διαφορετικές κατηγορίες.
-
Οταν λεω ραλλυ εννοω το παλιο με το 5αρι και τα 150 αλογα, που μου το εβγαζε ο εμπορος 16700. Πολυ καλη τιμη για το ειδος του
-
Ψάξε το λίγο, γιατί σου λέω ότι π.χ. Πάτρα φίλος πήρε το 156άρι σε παρόμια τιμή. Άντε κάνα 500άρικο πάνω.
-
προχτες πηγα φιλος.... λογικα ο φιλος σου θα ειχε και αποσυρση γιαυτο... μου το πε και εμενα ο εμπορος οτι θα κερδιζα κιαλο με αποσυρση!
-
Εννοώ ψάξε και σ' άλλους εμπόρους. Και όχι, δεν είχαν απόσυρση.
-
Ψαξε σε πολλους αντιπροσωπους και ρωτα πρωτα για το νεο τι τιμη θα σου βγαλει με και χωρις αποσυρση και υστερα απο ολο αυτο πετα: και οι προσφορες για το παλιο τι λενε; ποσο κατω θα παει; κλπ κλπ.
Αυτοι θελουν να τα δωσουν γιατι τους εχουν ξεμεινει (αν υπαρχουν ακομα) οποτε με λιγη τακτικη μπορεις να παρεις πολυ καλη τιμη.
Αν η διαφορα ειναι μικρη (το ποσο μικρη το οριζεις εσυ, εγω θα το εβαζα στο ενα χιλιαρικο), παρε το νεο.
@sinanai: δεν ειχα ιδεα οτι ειχε λιγοτερες εκπομπες. Κοιτα να δεις τελικα ομως διαφορες που γινονται, για 5gr πληρωνεις +90€/ετος. Εδω να μου πεις, εγω για 2cc πληρωνω +100€/ετος αλλα τελος παντων!
-
Δυστυχως ειμαι Ροδο και η καθε εταιρεια εχει απο εναν αντιπροσοπο μονο... ισως περασω το απογευμα μια βολτα να ξαναρωτησω!
-
Aμα δεις στο car.gr θα δεις πως έχει 207 rallye με το 5άρι 15290 με μεταλλικό σε αντιπροσωπεία της Αθήνας(τιμή χωρίς απόσυρση).Σε άσπρο ή κόκκινο 14840€ Για κάνε ένα τηλέφωνο Η διαφορά με το 6άρι φαντάζομαι να είναι 1500€ παραπάνω,οπότε σε παίρνει και γι αυτό(έχει χαμηλότερα τέλη γύρω στα 100-120€ + καλύτερες ρεπρίζ)
-
Ο χρήστης ELLiNaRaS έγραψε:
δεν ειμαι παντρεμενος, οπως επισης δεν ειμαι και μικρος (28 ετων). Μαρεσει η γρηγορη οδηγηση... και γιαυτο στις πρωτες μου επιλογες ειναι τα GTI. Aυτο με το φιεστα δεν το ειχα ψαξει.. θα περασω απο την αντιπροσωπεια για να δω τι παιζει! Πιο πολυ ειμαι αναμεσα σε Ραλλυ (16700) και Μιτο 135αρα (3.9% το επιτοκοιο), οποτε βγαινουν πιο φθηνα στην μηνιαια δοση απ'οτι το ΦΡ. Αυτη τη στιγμη λεω να μην παω πανω απο 18000. Τωρα για το Κοπα, το εβαλα σκεφτομενος το μελλον (οικογενεια, παιδια, σκυλια)Όλα εξαρτώνται απο το πόσο καιρο έχεις στον νου σου να κρατήσεις το αυτοκίνητο κ τι αλλαγές μπορεί να έχουν προκύψει βάση πιθανοτητων στην ΖΩΗ σου. Οπότε σοφά Έβαλες κ ένα πιο μεγάλο σκάφος.
-
το ειδα φιλε μου..... τι να λεμε τωρα, φοβερη τιμη!!! Βεβαια ειναι για τα ετοιμοπαραδοτα..... εγω βασικα το θελω ασπρακι!!! δεν πιανει και εξτρα λεφτα...
-
Με τα χρηματα που διαθετεις παντως παιρνεις λεον με 125 αλογα το οποιο θεωρω σωστη σκεψη αν σκοπευεις να το κρατησεις αρκετα χρονια.
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Με τα χρηματα που διαθετεις παντως παιρνεις λεον με 125 αλογα το οποιο θεωρω σωστη σκεψη αν σκοπευεις να το κρατησεις αρκετα χρονια.Όντως παίρνεις και seat leon 1.4 tsi style με 15390€ σύμφωνα με την σελίδα gocar.gr(αγορά-προσφορές) που λέει για τις στοκ προσφορές της σέατ και όχι μόνο
Ειμαι σε αναζητηση καινουργιου αμαξιου!