-
το παρόν βίντεο αφιερώνεται στον Bayern7 που ζητάει τη δημοσίευση επικίνδυνης οδήγησης και μου αυξάνει τα views με την παράθεση των videos στο forum των 4Τροχών. Δυστυχώς, δεν διαθέτω πολλά ακόμη, αν και θα ήθελα να είχα το σουβλάκι 6 αυτοκινήτων μετά τα διόδια στα Τέμπη, στις 26/12/2008 (βλ. σχετικό βίντεο με Αθήνα - Θεσσαλονίκη σε 3h 35min), όπως και μερικά ακόμη, όταν, όμως, δεν υπήρχαν καν κινητά με κάμερες.
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
ΥΓ Μου φανηκε οτι σε πηρε το ματι μου στον Βολο χθες. Εκει ψηφιζεις;Απλά βρέθηκα εκεί (μετά από παράκληση του κ.κ. Αχιλλέα) για να διαφυλάξω τη νομιμότητα της εκλογικής διαδικασίας.
Την ερχόμενη Κυριακή θα τη διαφυλάξουμε (τη νομιμότητα, μην πάει το μυαλό σου αλλού) στα εκλογικά κέντρα του Δήμου Πειραιώς. -
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Και νέο βίντεο από τον πιπίνο και μάλιστα με ειδική αφιέρωση
Παραθέτω την περιγραφήΚινούμαι προς Πάτρα λίγο πριν το Αίγιο. Προσπερνάω παράνομα, αν και χωρίς ιδιαίτερη πίεση, μία ομάδα οχημάτων.
Αφιερωμένο στον Bayern7 (κρυφό συνδρομητή και θαυμαστή) που του αρέσουν αυτού του είδους τα βίντεο.Σε κάποια φάση περνάει σουβλάκι 4 αυτοκίνητα και 2 νταλίκες!
Ε ενταξει πες οι 2 πρωτες προσπερασεις πανε και ερχονται... Η αλλη στον κατηφορο, να εχεις μαζεψει μια 140ρα, να δω που θα βγεις μετα σε εκεινο το σημειο....
-
-
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ας πιάσουμε τα βουνά.
Ανάβαση στις Άλπεις -
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Ας πιάσουμε τα βουνά.
Ανάβαση στις ΆλπειςΕτοιμάζεται το δεύτερο μέρος GrimselPass -> FurkaPass
-
Ας πιάσουμε τα βουνά.
Από όλα αυτά (και κάποια άλλα λιγότερα διάσημα) έχω φωτογραφίες, αλλά το βίντεο είναι αλλιώς
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Ας πιάσουμε τα βουνά.
Από όλα αυτά (και κάποια άλλα λιγότερα διάσημα) έχω φωτογραφίες, αλλά το βίντεο είναι αλλιώς
Τι εχεις να προτείνεις για το ΣΚ που έρχεται?? Μην μου πείς κανά Stelvio Pass είναι πολύ μακρυά απο μένα
-
-
Ωραιες διαδρομες για μοτο
Οι ποδηλατες ειναι επαγγελματιες που κανουν προπονηση για το tour de france???
Τι θερμοκρασια ειχε στο Φουρκα πας Θωμα ? -
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Τι θερμοκρασια ειχε στο Φουρκα πας Θωμα ?18oC αλλά ο ήλιος έκαιγε και κάηκα στο κεφάλι καθώς οδηγούσα με ανοικτή ηλιοροφή
-
Τι θερμοκρασια ειχε στο Φουρκα πας Θωμα ?18oC αλλά ο ήλιος έκαιγε και κάηκα στο κεφάλι καθώς οδηγούσα με ανοικτή ηλιοροφή
Παλι καλα. Πριν πολλα χρονια εξω απο το τουνελ του Σαν Μπερναρ ειχε 9 βαθμους και μεσα 12. Τελος Αυγουστου αυτο και απο το Μοντρε που εφυγα ειχε 24.
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Παλι καλα. Πριν πολλα χρονια εξω απο το τουνελ του Σαν Μπερναρ ειχε 9 βαθμους και μεσα 12. Τελος Αυγουστου αυτο και απο το Μοντρε που εφυγα ειχε 24.
Παλιές δόξες , τώρα έχουμε μια ανυπόφορη ζέστη για την εποχή....
-
Ωραίος Θωμά!!
Τι εξοπλισμό βιδεοσκόπησης χρησιμοποιείς;Sent from Samsung Mobile
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Ωραίος Θωμά!!
Τι εξοπλισμό βιδεοσκόπησης χρησιμοποιείς;Sent from Samsung Mobile
Μια κάμερα και μια βάση
[spoiler:3fjbjtqr]Βάση http://www.ebay.fr/itm/Support-pare-bri ... 5afe7ff375
Κάμερα: http://www.sony.ch/fr/electronics/actioncam/hdr-as30v[/spoiler:3fjbjtqr]
-
Βιντεάκι διάρκειας 28 λεπτών περίπου από το καντόνι του Σαφχάουζεν (Ελβετογερμανικά σύνορα) με κατεύθυνση Στουτγκάρδη
-
Ας πιάσουμε τα βουνά.
Τι εχεις να προτείνεις για το ΣΚ που έρχεται?? Μην μου πείς κανά Stelvio Pass είναι πολύ μακρυά απο μένα
Υπάρχουν πολλά και διάφορα αλπικά περάσματα καθώς και άλλες απίθανες διαδρομές στην Ελβετία. Η ιδέα της ημερήσιας διαδρομής είναι περιοριστική, γιατί η Γενεύη ως έδρα είναι κυριολεκτικά την άλλη άκρη.
Από κει και πέρα ιδέες και διαδρομές πολλές, όρεξη να 'χεις! Εκπληκτικές διαδρομές και τοπία έχει στο μεγαλύτερο σε έκταση καντόνι – Graubünden. Με απίθανους συνδυασμούς διαδρομών και αλπικών περασμάτων που συνδέουν μέρη όπως Chur, Davos, Saint Moritz,Pontresina, Poschiavo, Tirano. Οπότε μπορείς να διασχίσεις τα Albulapass, BerninaPass, , Julier pass, malojapass. Από εκεί (Tirano) κύκλο 3 ωρών περνάς και το διάσημο Stelvio pass στην Ιταλία. Μπόνους η ανάβαση ιστορικών στην Arosa τέλη Αυγούστου.
Επίσης πηγαίνοντας στο Ιταλόφωνο καντόνι (Ticino) περνάς διάσημα περάσματα όπως το St Bernandino και το Gottard.
Άλλες ιδέες για εκδρομές και «οδηγικούς κύκλους».
Κατά μήκος της κοιλάδας του Ροδανού από Μοντρέ, Σιόν έως και Brig. Με μπόνους παράπλευρες διαδρομές όπως Zermatt.
Από Μοντρέ- Μαρτινύ και μετά Αόστα μέσω του διάσημου St Bernard pass. Από την Αόστα μπορείς να γυρίσεις πίσω από την Autostrada, ή να περάσεις το ακριβό Mont blanc tunnel και να συνεχίσεις για Γενεύη ή μέσω Samonix να επιστρέψεις στο Martiny (πολύ καλύτερη διαδρομή) και μετά Λωζάννη. Από την Αόστα για το Mont blanc tunnel είναι απείρως προτιμότερη η διαδρομή SS26 παρά με την autostrada, γιατί η διαδρομή είναι πολύ όμορφη (π.χ. Courmayeur).
Γενικά να επισκεφτείς το Τicino και ειδικά τις περιοχές γύρω από τη laggo Maggiore, Ascona, Locarno Valle Maggia.
Μία ακόμη περιοχή που έχει ορεινές διαδρομές και λίγο τουρισμό είναι στο καντόνι Jura, σε συνδυασμό με το Νeuchatel. Είναι και το ιστορικό κέντρο ωρολογοποιίας με μουσεία Lelocle). Δηλαδή από Γενεύη Yverdon les Baines, Saint Croix, δiασχίζεις την Brévine valley (τη σιβηρία της Ελβετίας), Lecocle, Le chaux de Fondes, Saint Ursanne . Μετά επιστρέφεις από Ελβετία μέσω Delemont, Biel/Bienne, Nauchatel ή μέσω Γαλλίας και Besancon.
Δεν έχω χρόνο να ανεβάσω φωτογραφίες από αυτές τις διαδρομές, αλλά αξίζουν. Καλά χιλιόμετρα. -
Βάλτε ένα βίντεο από το αυτοκίνητο σας!