-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
@Cruzakias το μόνο που λείπει είναι ο τυπάς από το traction και το στέλνεις να παίξει στην τηλεόραση για παρουσίαση αυτοκινήτου
Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!!
Παντως αν σε ενδιαφέρει, τα έκανα για πάρτη μου, και χωρίς κανένα όφελος!!!Δεν υπάρχει καλύτερος λόγος για όταν κάνεις κάτι
Επειδή μου φαίνεται οτι το ''αστειάκι'' πάει να ξεφύγει .Θέλεις να πεις κάτι ?
-
Δε νομίζω ότι ο ddl449 κάνει πλάκα. Σοβαρά εξέλαβα ότι το είπε.
-
Thanos, ddl ωραια δουλεια...
-
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
@Cruzakias το μόνο που λείπει είναι ο τυπάς από το traction και το στέλνεις να παίξει στην τηλεόραση για παρουσίαση αυτοκινήτου
Παντως αν σε ενδιαφέρει, τα έκανα για πάρτη μου, και χωρίς κανένα όφελος!!!Δεν υπάρχει καλύτερος λόγος για όταν κάνεις κάτι
Δεν υπάρχει κανένα αστειάκι. Οπότε μην παρεξηγιέσαι χωρίς λόγο.
Εννοώ αυτό που ήδη λέω. Δηλαδή ότι το να απολαμβάνεις αυτό που φτιάχνεις είναι ο καλύτερος λόγος για να το κάνεις. -
φίλε κρουζάκια τα βιντεάκια σου είναι επιπέδου τράκτιον με την κακή έννοια...
ειδικά το πρώτο που εναλλάσεται το 'NIKOS' και 3? -τα 3? είναι όλα τα λεφτά
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
αν θέλετε καθαρόαιμμη οδηγηκή εμπειρία just call me...
αν οδηγάς όπως το γράφεις, άστο καλύτερα
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
αν θέλετε καθαρόαιμμη οδηγηκή εμπειρία just call me...
αν οδηγάς όπως το γράφεις, άστο καλύτερα
το είδα και εγώ αλλά βαρέθηκα να το διορθώσω...
βέβαια από ότι καταλαβαίνω εσύ έχεις άπειρο ελεύθερο χρόνο να το ασκήσεις... -
Αν μιλάς για την ορθογραφία, ναι είχα. Στο δημοτικό!
Αν μιλάς για την οδήγηση, το έχω πει, εγώ είμαι κουλός. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αν μιλάς για την οδήγηση, το έχω πει, εγώ είμαι κουλός.το τελέιωσες και έχεις να το λες έ?
πάντως ακόμα και στις πανελλήνιες δεν έδειξαν να τους πειράζει πολύ σε σχέση με την ουσία ...
τώρα αν πειράζει εσένα ζητώ κατανόηση , δεν έμαθα σωστά στο δημοτικό -
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Δεν υπάρχει κανένα αστειάκι. Οπότε μην παρεξηγιέσαι χωρίς λόγο.
Εννοώ αυτό που ήδη λέω. Δηλαδή ότι το να απολαμβάνεις αυτό που φτιάχνεις είναι ο καλύτερος λόγος για να το κάνεις.Όταν στο τέλος μιας πρότασης βάζουμε το εικονίδιο με τα γυαλιά ,ειναι σαν να υπονοούμε κατι .Γιαυτο σου ζητησα να μου το πεις.
Δεν υπαρχει καμία παρεξήγηση .Συμφωνώ οτι ο καλύτερος λόγος για να κανεις κάτι ειναι να το γουστάρεις.
ΥΓ :Έχετε κάνει πολυ καλή δουλειά με τον Θάνο .Ειδικά στο μοντάζ. -
φίλε κρουζάκια τα βιντεάκια σου είναι επιπέδου τράκτιον με την κακή έννοια...
ειδικά το πρώτο που εναλλάσεται το 'NIKOS' και 3? -τα 3? είναι όλα τα λεφτάΦίλε red_monster ο κάθε ένας φαντάζεται και κρατάει οτι θέλει από ένα video.Εσυ κράτησες το 3-τα 3....Δικαίωμα σου.....
Με τη καλή έννοια -
Αν μιλάς για την οδήγηση, το έχω πει, εγώ είμαι κουλός.το τελέιωσες και έχεις να το λες έ?
πάντως ακόμα και στις πανελλήνιες δεν έδειξαν να τους πειράζει πολύ σε σχέση με την ουσία ...
τώρα αν πειράζει εσένα ζητώ κατανόηση , δεν έμαθα σωστά στο δημοτικόMε την πρώτη κιόλας! Εσένα πόσα χρόνια σου πήρε?
Ουσία... ουσία... α, μάλιστα τους κέρασες κάτι τέτοιο για να σου βάλουν καλό βαθμό, ε?
Έλα μην είσαι παρεξηγιάρης, δε σε είπα αγράμματο, κουλό σε είπα! -
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Χαζομαρούλες με το VItara στον δρόμο
Youtube Video.... καλό!
-
Ας βάλω κι εγώ ένα από Μέγαρινγκ, τρομάρα τους.
https://www.youtube.com/watch?v=G9LwXp4xLaw
(από το 2.30 και μετά, ουσιαστικά, έχει 'δράση') -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
τώρα αν πειράζει εσένα ζητώ κατανόηση , δεν έμαθα σωστά στο δημοτικόMε την πρώτη κιόλας! Εσένα πόσα χρόνια σου πήρε?
Ουσία... ουσία... α, μάλιστα τους κέρασες κάτι τέτοιο για να σου βάλουν καλό βαθμό, ε?
Έλα μην είσαι παρεξηγιάρης, δε σε είπα αγράμματο, κουλό σε είπα!Και αν ήθελες να με πεις αγράμματο δεν ...
Κουλο , μάλλον το μαντευεις;
Α ρε ταύρε ... Όταν χάνεις το χιούμορ σου βγαίνουν τα γεροντοκομπλεξ ...
Φιλακια στο κουτελο -
Για σε παρακαλώ. Το μνημονικό μου μπορεί να το χάνω, το δίκιο μου επίσης. Τα χέρια τα έχω χάσει εδώ και καιρό.
Όχι και το χιούμορ μου όμως!
-
ωραίες δουλειές
Όταν στο τέλος μιας πρότασης βάζουμε το εικονίδιο με τα γυαλιά ,ειναι σαν να υπονοούμε κατι .
χα, έτσι νομίζεις εσύ, δεν είναι έτσι όμως. σημαίνει ότι σου βγάζω τα γυαλιά, σε παραδέχομαι δηλαδή
αυτά τα 3 μπορούν να κρύβουν υπονοήματα ' ' -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ωραίες δουλειέςΌταν στο τέλος μιας πρότασης βάζουμε το εικονίδιο με τα γυαλιά ,ειναι σαν να υπονοούμε κατι .
χα, έτσι νομίζεις εσύ, δεν είναι έτσι όμως. σημαίνει ότι σου βγάζω τα γυαλιά, σε παραδέχομαι δηλαδή
αυτά τα 3 μπορούν να κρύβουν υπονοήματα ' 'Είσαι σίγουρος?
Βάλτε ένα βίντεο από το αυτοκίνητο σας!