-
Το σημερινό πρωινό ξεκίνησε με τηλεφώνημα καλού φίλου και συμφορουμίτη.
- Ξύπνα ρε μαλ@@@! Σε μισή ώρα να είσαι στο σπίτι μου. Πάμε καμιά σβόλτα (= σβέλτη βόλτα) σε κανένα βουνό να ξεμουδιάσουμε. Ε και αφού θα πάμε σε βουνό, ας επιδοθούμε και στο αγαπημένο σπορ του φόρουμ (κοψιδοκατάσταση ).
- Έρχομαι!
Έτσι βρεθήκαμε να κατευθυνόμαστε προς το Σέλι. Η εθνική περνάει χαλαρά με 130+ και κουβεντούλα. Μετά ξενικάνε τα ωραία όμως.
Το όπλο:
Civic Type R FN2 με μπλοκέ.
Η ανάβαση από Βέροια προς Σέλι δια χειρός giorgosrallyman. Τα βίντεο είναι διαθέσιμα και σε HD από την σχετική επιλογή κάτω δεξιά όταν ανοιχτούν σε ξεχωριστό παράθυρο του ίδιου του youtube. (Ζητώ συγγνώμη για το κούνημα και τα 'γαλλικά' αλλά για το πρώτο ευθύνεται η κουτσουροανάρτηση του Τάπερ και για το 2ο ο ενθουσιασμός μας.
Τα P Zero αποδείχθηκαν παλικάρια πάντως. Νομίζαμε ότι θα έλειπαν κομμάτια αλλά απλώς είχαν μια ωραία μαυρίλα στο τακούνι εξωτερικώς.:
Κι ένα εντυπωσιακό κλασικό Volvo αμερικάνικων προδιαγραφών σε άριστη κατάσταση στην πλατεία του χωριού:
ΥΓ: Τα κοψίδια δεν τα βγάλαμε, ως συνηθίζεται στο φόρουμ. Πέσαμε με τα μούτρα λόγω λόρδας!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Έτσι βρεθήκαμε να κατευθυνόμαστε προς το Σέλι. Η εθνική περνάει χαλαρά με 130+ και κουβεντούλα. Μετά ξενικάνε τα ωραία όμως.
συμπαθητική προσπάθεια... ελειπε η τολμη ομως...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Το πόσο χάνεται η αίσθηση της ταχύτητας στο βίντεο σε σχέση με το live ήταν και το σχόλιο του οδηγού με το που τα είδε. Καμία σχέση όμως με το real thing. Επίσης, όντως δεν πηγαίναμε 'αίμα'. Οι αλλαγές γίνονταν στις 7000+ Σ.Α.Λ. που σημαίνει ότι είχαμε άλλα 20 άλογα χαλλλλλαρά. Δεν ήθελε ο Γιώργος να το πηδήξει όμως. Όπως επίσης δεν θέλαμε να γίνουμε και δημόσιοι κίνδυνοι. Εξάλλου δεν πήγαμε για χρόνο αλλά για χαβαλέ.
ΥΓ: Τα γλκινγκ-γκλονγκ που ακούγονται είναι η ειδοποίηση ταχύτητας. Το 1ο βαράει στα 130 και το 2ο στα 150. Χτύπησε μερικές φορές το 2ο και συνεχώς το 1ο. Δεν το λες κι άσχημα για τέτοια διαδρομή.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
-
Δε χρειάζεται απεριόριστη τόλμη στο δρόμο. Εδώ συμβαίνουν απρόοπτα σε ειδικές διαδρομές που είναι κλειστές και έχουν ελεγχθεί πριν την εκκίνηση. Πόσο μάλλον σε ένα δρόμο με κανονική κυκλοφορία. Πού ξέρεις τι κρύβεται πίσω από τη στροφή ή πίσω από την υψομετρική διαφορά του οδοστρώματος; Και φυσικά δεν αποκλείεται και το οδηγικό λάθος. Όσο πιέζει κανείς στο όριο είναι όλο και πιο πιθανό. Και οι καλύτεροι ραλίστες του κόσμου έχουν εξόδους από δικά τους λάθη. Και το θέμα είναι πως η παθητική ασφάλεια των Ι.Χ. είναι ασύγκριτα μικρότερη από αυτή των αγωνιστικών οχημάτων.
-
Δύσκολο να κρίνει κανείς την ταχύτητα μέσω video. Με την αίσθηση των G μόνο μπορεί να γίνει πλήρως αισθητή. Και F1 όταν βλέπει κανείς από την άνεση του καναπέ η ταχύτητα φαίνεται πολύ μικρότερη από αυτή που θα ένιωθε μέσα στο μονοθέσιο...
Και τώρα 2 ακόμη βίντεο από μένα:
Τρίπολη - Κάνδαλος.
Οδήγηση μέσα στην Τρίπολη, κατόπιν στην Εθνική Οδό Τριπόλεως - Σπάρτης και από εκεί στον στενό επαρχιακό δρόμο που οδηγεί στον Κάνδαλο. Στο τέλος του βίντεο φαίνεται από ψηλά η λίμνη Τάκα.
Οδήγηση 10 περίπου χιλιομέτρων στον Α7 (Μορέας) από κόμβο Τεγέας και στη συνέχεια έξοδος προς την Εθνικής Οδό 74 Πύργου - Τριπόλεως. Και σε αυτό το βίντεο ενδιαφέρον έχουν οι έντονες αναταράξεις του οδοστρώματος στο 2:35 και 2:55, οι οποίες φαίνονται παραστατικότατα στο βίντεο.
-
-
Στα τελευταια βιντεο που εβαλες εχω δει το δημοτικο σχολειο που πηγα,το παλιο μου μαγαζι,το σπιτι που εμενα προπερσυ,το μαγαζι της μανας μου και εφτασες διπλα απο το χωριο που μενει ο πατερας μου
Και να σου ελεγα να περασεις απο ολα αυτα δεν θα τα καταφερνες καλυτερα -
REALZEUS...σ' ευχαριστώ για τον δώρο...είναι όμορφο να ακούς τον k20a να ουρλιάζει...back to work now
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Στα τελευταια βιντεο που εβαλες εχω δει το δημοτικο σχολειο που πηγα,το παλιο μου μαγαζι,το σπιτι που εμενα προπερσυ,το μαγαζι της μανας μου και εφτασες διπλα απο το χωριο που μενει ο πατερας μου
Και να σου ελεγα να περασεις απο ολα αυτα δεν θα τα καταφερνες καλυτεραΧαίρομαι! (Κι εγώ εκπλήσσομαι με αυτή την ευστοχία...) Γι' αυτό αποφάσισα να ανεβάσω τα video που τραβάω. Για όσους θέλουν να δουν μέρη οικεία και για όσους θέλουν να δουν μέρη που θα ήθελαν να επισκεφτούν ή να τα δουν απλά για να ταξιδέψουν μέσω των video. Όσο μπορώ και μου επιτρέπει ο χρόνος θα ανεβάζω.
-
Μπραβο!!! Λεβεντες
Ομορφα πατηματα με το Type-R, και δεν χρειαζεται το 100/100 στο δημοσιο δρομο, οπως λετε με κλικ πιο κατω και περναγατε την σερνωμενη κασμαδοποιηα σαν σταματημενους .
Το βιντεο με το life εχει τεραστια διαφορα, και εγω το ξερω απο πρωτο χερι, εχω βιντεο με την GO-PRO με το Ibiza παμε σχεδον ταπα με τεσσερα ατομα και για τα δεδομενα του αυτοκινητου(ενα απλο 1400cc), και νομιζεις οτι ειναι σταματημενο το αυτοκινητο.
Φυσικα σε σχεση με το καρτ και την ταχυτητα ουτε λογος
Μπραβω και παλι !!!ομορφα πατηματα με ενα απλο αυτοκινητο (εννοω οχι αγωνιστικο) -
Μία από τις διαδρομές που αξίζει νομίζω να τη δείτε ολόκληρη (το βίντεο είναι μόνο 12:21) λόγω της φυσικής ομορφιάς της.
Το βίντεο δείχνει τη διαδρομή από και προς τις πηγές του Αροάνιου ποταμού συνεχίζει προς το χωριό Πλανητέρο και τελειώνει στο σημείο εκκίνησης. Η διαδρομή μέσα στο πλατανόδασος νομίζω πως είναι συναρπαστική. Απολαύστε το βίντεο σε ανάλυση 1080p.
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
REALZEUS...σ' ευχαριστώ για τον δώρο...είναι όμορφο να ακούς τον k20a να ουρλιάζει...back to work nowθες ουρλαχτό από Κ20Α ? πάρε ουρλιαχτό αν και πειραγμένο.
-
Το πόσο χάνεται η αίσθηση της ταχύτητας στο βίντεο σε σχέση με το live ήταν και το σχόλιο του οδηγού με το που τα είδε. Καμία σχέση όμως με το real thing. Επίσης, όντως δεν πηγαίναμε 'αίμα'. Οι αλλαγές γίνονταν στις 7000+ Σ.Α.Λ. που σημαίνει ότι είχαμε άλλα 20 άλογα χαλλλλλαρά. Δεν ήθελε ο Γιώργος να το πηδήξει όμως. Όπως επίσης δεν θέλαμε να γίνουμε και δημόσιοι κίνδυνοι. Εξάλλου δεν πήγαμε για χρόνο αλλά για χαβαλέ.
ΥΓ: Τα γλκινγκ-γκλονγκ που ακούγονται είναι η ειδοποίηση ταχύτητας. Το 1ο βαράει στα 130 και το 2ο στα 150. Χτύπησε μερικές φορές το 2ο και συνεχώς το 1ο. Δεν το λες κι άσχημα για τέτοια διαδρομή.
Ευτυχως που δεν ησασταν δημοσιοι κινδυνοι...
Στις ευθειες φαινεται οτι μαζευε 160+,ωραια ανοιγει το ταπερακι,αλλα σε αυτες τις στενες ευθειες θα φοβομουν τα 100+ -
Δημόσιοι κίνδυνοι.
Μου αρέσει που βρίζετε τους ντόπιους που πάνε κανονικά και σας εμποδίζουν να κάνετε τον δρόμο πίστα.Εκεί στην ευθειούλα μετά την Κουμαριά είχε φύγει εκτός δρόμου ένας τρόμπας με ξαδέρφη μου μέσα, με αρκετά δυσάρεστα αποτελέσματα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
REALZEUS...σ' ευχαριστώ για τον δώρο...είναι όμορφο να ακούς τον k20a να ουρλιάζει...back to work now
θες ουρλαχτό από Κ20Α ? πάρε ουρλιαχτό αν και πειραγμένο.
άντε τώρα να δουλέψεις... Τι ξυράφι είναι τούτο....
(θα το μειώσω τώρα επειδή δεν μπορώ να το έχω: ΔΕΝ μου αρέσει διότι καίει πολυ... ) -
Costas Athan 3d με μια καμερα gopro hd δεν γινεται.
αρα μιλας για ψευτο 3d που δεν εχει καμια σχεση με το κανονικο 3d.
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
Costas Athan 3d με μια καμερα gopro hd δεν γινεται.αρα μιλας για ψευτο 3d που δεν εχει καμια σχεση με το κανονικο 3d.
Είναι η μετατροπή σε 3D που προσφέρει το YouTube.
http://support.google.com/youtube/bin/s ... ic=1683985
Υπάρχουν καλές και κακές μετατροπές σε 3D. Δεν ξέρω πόσο καλά τα καταφέρνει ο αλγόριθμος του YouTube στο συγκεκριμένο τομέα.
-
Για μια σουβλακοσυνάντηση ξεκινήσαμε αλλά στο Φόρουμ το μυαλό είναι σπάνιο...
Porsche Cayenne Mk2 3.6 FSi. Η γνωστή μαυρούλα του Sierra Victor Two.
-
Το κοντερ του αυτοκινητου με μιλια δειχνει?
-
Όχι, χιλιόμετρα κανονικά. Απλά τερματίζει στα 270 οπότε έχει μπόλικα ακόμα μέχρι να γυρίσει προς τα δεξιά.
-
Πριν λιγο ανεβασαμε ενα βιντεο απο το χωριο Βελανιδια Λακωνιας.Ενα πανεμορφο γραφικο χωριο στην ακρη του ακρωτηριου Μαλεας στον Καβο Μαλια. Αναβαση και καταβαση της Βαβυλας με το Seat Ibiza 1400cc, 80hp, μια εκπληκτικη διαδρομη, με γκρεμους που φθανουν τα 600-700 μετρα σε καποια σημεια. Το πιο ψηλο σημειο απο την θαλασσα ειναι περιπου 970μ .Πηγαιναμε για την Νεαπολη αλλα στο χωριο Λαχι 2,5 χλμ πριν τελειωσε η μπαταρια της Go Pro. Δεν πειραζει ομως γιατι η υπεροχη διαδρομη που ηθελα απαθανατιστηκε.
Ευχη μου να ειχα ενα SUPER 1600 να κανω αυτη την διαδρομη.Το εργαλειο.
-
Βάλτε ένα βίντεο από το αυτοκίνητο σας!