-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Παλεψε το να μπεις με 110 κατεβαινωντας παντα.., τι νομισες ανεβαινοντας..?
Το έχω παλέψει
Και μπήκα και βγήκα.Ελαφρώς με το πλάι βέβαια αλλα βγήκα
Απλά στις περισσότερες στο κατέβασμα πρέπει να μπαίνεις όσο πιο κλειστά γίνεται.Αν μπεις λίγο ανοιχτά τον ήπιεςβάλε και εσύ ανατρήσεις από το υπερόπλο το 206 και θα τα πούμε...
-
Μια χαρά είναι οι αναρτήσεις μου και να μου κάνεις την χάρη
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Μια χαρά είναι οι αναρτήσεις μου και να μου κάνεις την χάρηπροφανώς και έκανα πλάκα... αν δεν ξέρει η ρενο από αναρτήσεις τότε ποιος ξέρει?
δεν ξέρω την στροφή που λέτε αλλά δεν μου κάνει εντύπωση τα γραφόμενα του ορέστη... μιλάμε για πόσες γεννιές μπροστά σε εξέλιξη και μεγαλύτερης κατηγορίας αυτοκίνητο -
Μια χαρά ξέρει σίγουρα και καλή η εξέλιξη αλλά εγώ δεν το ξαναδοκιμάζω
Αρκετά τρόμαξα -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
αν δεν ξέρει η ρενο από αναρτήσεις τότε ποιος ξέρει?Η Citroen και Peugeot
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
αν δεν ξέρει η ρενο από αναρτήσεις τότε ποιος ξέρει?
Η Citroen και Peugeot
last year...
το 207 1.4 είναι κακό... -
Red εσυ δεν εισαι τοτε που μου ζηταγες αναφορες για τη σχολη που εχεις λιωσει τη Πεντελη πανω κατω...? πως δε τη θυμασαι... Η συγκεκριμενη στροφη ειναι χαρακτηριστικοτατη με 3 εικονοστασια πανω της.. Συμφωνω 100% με αυτα που λες περι διαφορας γενεων και παλι το θεωρω κομματακι δυσκολο στο σημειο..Σιγουρα μπαινει πιο αποτελεσματικα και πιο γρηγορα. Η συγκεκριμενη ειναι παρατεταμενη δεξια, σχεδον ημικυκλικη αν τη δεις απο google που το εψαχνα τοτε και ειναι αλλιως οταν κατηφοριζεις..Ο Νικος στο βιντεο ξεκιναει να στριβει σχεδον στο 2.46 και ολοκληρωνει στο 2.58..
Τεσπα κουβεντα να γινεται.. -
Στο ανέβασμα πάντως είναι τρομερά πιο εύκολη (ίσως μου φαίνεται πλέον λόγο της συνήθειας )
Στο κατέβασμα είναι αρκετά πιο επικίνδυνη κι αν δεν προσέξεις έχεις θέμα -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Red εσυ δεν εισαι τοτε που μου ζηταγες αναφορες για τη σχολη που εχεις λιωσει τη Πεντελη πανω κατω...? πως δε τη θυμασαι... Η συγκεκριμενη στροφη ειναι χαρακτηριστικοτατη με 3 εικονοστασια πανω της.. Συμφωνω 100% με αυτα που λες περι διαφορας γενεων και παλι το θεωρω κομματακι δυσκολο στο σημειο..Σιγουρα μπαινει πιο αποτελεσματικα και πιο γρηγορα. Η συγκεκριμενη ειναι παρατεταμενη δεξια, σχεδον ημικυκλικη αν τη δεις απο google που το εψαχνα τοτε και ειναι αλλιως οταν κατηφοριζεις..Ο Νικος στο βιντεο ξεκιναει να στριβει σχεδον στο 2.46 και ολοκληρωνει στο 2.58..
Τεσπα κουβεντα να γινεται..σου έχω πει οτι έχω λιώσει την πεντέλη πάνω κάτω?? την πάρνηθα σου είπα οτι έχω λιώσει πάνω κάτω... στην πεντέλη έχω πάει πάνω κάτω αλλά όχι τόσε φορές που να θυμάμαι τις στροφές από ένα βιντεάκι...
-
πολύ σκόνη και πολλούς γκάου η πεντέλη ... ειδικά αν οδηγάς 2τροχο
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Η Citroen και Peugeot
last year...
το 207 1.4 είναι κακό...Τότε δεν ξέρεις να το οδηγείς.
-
Τωραααα.. τη γαμ*σες Θανο...
-
Στην ανηφορα η Πεντελη ειναι νορμαλ, στην κατηφορα αυτο το κομματι της ειναι θανατος. Το πισω μου φαινεται πιο νορμαλ.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Η Citroen και Peugeot
last year...
Εντάξει, αν το συγκρίνεις με Granturismo είναι όντως κακό. Αν από την άλλη δεν οδηγείς με τους αγκώνες και έχεις υπόψιν του για τι αυτοκίνητο μιλάς, είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Η Citroen και Peugeot
last year...
βαριέμαι να σου πω πόσο άδικο έχεις πόσο μάλλον από την στιγμή -από αυτά που γράφεις- δεν έχει οδηγήσει το 1400αρη...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Η Citroen και Peugeot
last year...
Εντάξει, αν το συγκρίνεις με Granturismo είναι όντως κακό. Αν από την άλλη δεν οδηγείς με τους αγκώνες και έχεις υπόψιν του για τι αυτοκίνητο μιλάς, είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό.
στην εθνική είναι υποδειγματικό ... τρομερά σταθερό, άνετο και με ελάχιστους αερ θορύβους...
σε στροφές το μπροστινό του είναι αισχρό για γαλλική κατασκευή ...- κακές αντιδράσεις του πίσω μέρους...
-
14άρι δεν είχε ο Θάνος...;
send from a galaxy far far away
-
16άρι.
-
Γκαζιάρηηηηη!
send from a galaxy far far away
-
Βάλτε ένα βίντεο από το αυτοκίνητο σας!