-
Αν και πόσταρα το βίντεο στο γενικό τόπικ με τα βίντεο, όπως είδα έχουν αρκετοί βίντεο με τα αμάξια τους (πχ καμπάς).
Ας τα συγκεντρώσουμε εδώ πέρα!!
Οπότε κάνω την αρχή με το δικό μου βιντεάκι και όσοι πιστοί...ποστάρετε!!! -
Αν και πόσταρα το βίντεο στο γενικό τόπικ με τα βίντεο, όπως είδα έχουν αρκετοί βίντεο με τα αμάξια τους (πχ καμπάς).
Καλη αρχη
Κι ενα ξανα τραβηγμενο απο τον φιλτατο ddl σε μια πολυ χαλαρη βολτιτσα
Youtube Video -
Με είχε πιάσει μια τρέλα πριν λίγο καιρό...
Όλα τραβηγμένα με iphone 3GS. Πλέον έχω μια Kodak Playtouch αλλά δεν έχω βρει τρόπο να την στηρίξω.
-
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Με είχε πιάσει μια τρέλα πριν λίγο καιρό...Όλα τραβηγμένα με iphone 3GS. Πλέον έχω μια Kodak Playtouch αλλά δεν έχω βρει τρόπο να την στηρίξω.
Σε νιώθω Επί πόσο είναι το FF?
Παρήγγειλα κάμποσα τέτοια χτες για εμένα και ένα φίλο. H υπάρχουσα πατέντα είναι αυτή αλλά έχει πολλούς κραδασμούς (οι οποίοι φαίνονται και ακούγονται στο βιντεάκι που πόσταρε ο θωμάς). -
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Σε νιώθω Επί πόσο είναι το FF?
Παρήγγειλα κάμποσα τέτοια χτες για εμένα και ένα φίλο. H υπάρχουσα πατέντα είναι αυτή αλλά έχει πολλούς κραδασμούς (οι οποίοι φαίνονται και ακούγονται στο βιντεάκι που πόσταρε ο θωμάς).Το FF το είχα βάλει νομίζω 800% σε όλα
Για car mount είχα πάρει και γω το δεύτερο που δείχνεις αλλά το πρόβλημα είναι ότι η playtouch δουλεύει μόνο κάθετα οπότε είναι πολύ ψηλή για να την στηρίξω στο ιδιαίτερα κεκλιμένο παρμπρίζ του C4 και το πλαινό τζάμι είναι αρκετά βαθιά στο πλαίσιο της πόρτας και αν την βάλω εκεί δεν θα φαίνονται και πολλά πράγματα.
Το iphone έχει το πλεονέκτημα να εγγράφει 'ίσια' όπως και να το βάλεις. Έτσι το τοποθετούσα οριζόντια πάνω ψηλά στο παρμπρίζ και το στρίμωχνα πάνω ώστε να μην τρέμει. Ήταν ιδανικό μέχρι που έσπασε η κινέζικη βάση και φυσικά άλλο πρόβλημα η max VGA ποιότητα του iphone 3gs. -
-
Γιώργο έχω κι εγώ βιντεάκια της θεάς σου! Αν θέλεις τα ανεβάζω...
-
-
-
Με γεια το θέμα !!!
Μικροκραδασμοί αφαιρούνται με προγράμματα (After Effects, Sony Vegas κτλ.) όπως επίσης μπορούμε να περιστρέψουμε το βίντεο ! -
τη βιντεακια ειναι αυτα ρε παιδιά απο το τέρας του sv2!!! Ο κόσμος απαιτεί μια που μουγκρίζει κ οχι με κλειστά κλαπετα!!
Εξιλεωθείτε (αν δεν εχει προβλημα ο sv2 παντα) τώρα οσοι έχετε παει τσάρκα!
-
-
Δυστυχώς δεν βλέπω να μπαίνουν τα all time favorites-classics βιντεάκια από Nürburgring και ανάβαση Πάρνηθας...
Είναι νομίζω παλαϊκή απαίτηση κάτι τέτοιο!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Δυστυχώς δεν βλέπω να μπαίνουν τα all time favorites-classics βιντεάκια από Nürburgring και ανάβαση Πάρνηθας...Είναι νομίζω παλαϊκή απαίτηση κάτι τέτοιο!
+1
-
Τωρα δηλαδη θα πρεπει να βγαζουμε και βιδεο; Πωωωωω...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Δυστυχώς δεν βλέπω να μπαίνουν τα all time favorites-classics βιντεάκια από Nürburgring και ανάβαση Πάρνηθας...Είναι νομίζω παλαϊκή απαίτηση κάτι τέτοιο!
+δριφτς με τιγκουάν.
-
Βάλτε ένα βίντεο από το αυτοκίνητο σας!