-
Αφού λέτε ότι βάλατε τα διαγνωστικά και είδατε παραμέτρους. Δεν είδατε και την θερμοκρασία;
-
Στο δικό μου multijet έχω παρατηρήσει οτι όταν είναι κρύος ο κινητήρας και μέχρι να ανεβάσει κάποια θερμοκρασία δεν έχω την αναμενόμενη ισχύ οπότε φαντάζομαι οτι υπάρχει κάποια προφύλαξη στο σύστημα.Λογικά και βάσει των λεγόμενων των προηγούμενων μήπως όντως κάποιος αισθητήρας θερμοκρασίας λέει οτι ναναι όταν ζεσταινεται η μηχανή;
Δενν έχω punto αλλα lancia δ.
Πάντως αν υπήρχε κάποιο άνοιγμα σε κολαρο μετά το Τούρμπο σίγουρα θα σου εμφάνιζε βλάβη στην αυτοδιαγνωση λόγω πτώσης πίεσης -
Από την άλλη θερμοκρασία μηχανής θα έδειχνε και το όργανο μέσα ό,τι νά'ναι μιας και από εκεί παίρνει και αυτό.
Μια σκέψη που μου ήρθε σήμερα :
Έχει και αισθητήρα Λ αυτό αλλά και μετρητή μάζας αέρα. Θα ήθελα να τα δοκιμάζαμε και αυτά αν ήταν κοντά.
Δεν έχει ανταλλακτικά παλιά στην περιοχή να δοκίμαζες και τα δύο; Αν έκανε δουλειά ας το αγόραζες... -
Μετριτης μαζας αερα δοκιμαστηκε (Maf) πριν μια βδομαδα χωρις καποιο αποτελεσμα...
Το διαγνωστικο τα βλεπει ολα ενταξει...Δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει... -
Ο χρήστης Βασίλης1 έγραψε:
Στο δικό μου multijet έχω παρατηρήσει οτι όταν είναι κρύος ο κινητήρας και μέχρι να ανεβάσει κάποια θερμοκρασία δεν έχω την αναμενόμενη ισχύ οπότε φαντάζομαι οτι υπάρχει κάποια προφύλαξη στο σύστημα.Λογικά και βάσει των λεγόμενων των προηγούμενων μήπως όντως κάποιος αισθητήρας θερμοκρασίας λέει οτι ναναι όταν ζεσταινεται η μηχανή;
Δενν έχω punto αλλα lancia δ.
Πάντως αν υπήρχε κάποιο άνοιγμα σε κολαρο μετά το Τούρμπο σίγουρα θα σου εμφάνιζε βλάβη στην αυτοδιαγνωση λόγω πτώσης πίεσηςΚαι γω το χω παρατηρησει αυτο, αφου στις αρχες φανταζομουν οτι δεν ανεβασε συμπιεση μεχρι να ζεσταθει . Δηλαδη με το που ξεκιναω και θελω να κινηθω πρεπει να πατησω παραπανωτο γκαζι για να εχει δύναμη και να μην σβήσει.
Λες λοιπον να ειναι θέμα προγραμματισμου?
Αποκριση γκαζιου Diesel