-
Καλησπέρα σε όλουυυυς, είμαι καινούργιο μέλος κ άσχετος κ χρειάζομε την βοήθεια σας . Αποφάσισα λοιπόν να αγοράσω κ εγώ ένα αυτοκινητάκι κ έλεγα να πάω σε καινούργιο μιας κ έχω ενα σαραβαλάκι μήπως και γλυτώσο τίποτα με απόσυρση, το πρόβλημα μου είναι ότι είμαι 2 μέτρα και δεν ξέρω τι χώρους διαθέτει τ καθένα κ αν χωρέσο σε κανένα :-p, τα λεφτά που μπορώ να διαθέσω είναι 10.000-15.000 ευρώ τ ανώτερο.Είπα να απευθηνθώ σε εσάς που ξέρετε κ καλύτερα μήπως βγάλω άκρη, γτ άμα αρχίσω τα test drive ούτε σε ένα χρόνο δε θα πάρω αμάξι με τόσα μοντέλα που υπάρχουν . Δεν με ενδιαφέρει το γκάζι καθόλου κ μένω σε επαρχία αν αυτό βοηθάει κάπως, σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
-
Καλησπέρα σε όλουυυυς, είμαι καινούργιο μέλος κ άσχετος κ χρειάζομε την βοήθεια σας . Αποφάσισα λοιπόν να αγοράσω κ εγώ ένα αυτοκινητάκι κ έλεγα να πάω σε καινούργιο μιας κ έχω ενα σαραβαλάκι μήπως και γλυτώσο τίποτα με απόσυρση, το πρόβλημα μου είναι ότι είμαι 2 μέτρα και δεν ξέρω τι χώρους διαθέτει τ καθένα κ αν χωρέσο σε κανένα :-p, τα λεφτά που μπορώ να διαθέσω είναι 10.000-15.000 ευρώ τ ανώτερο.Είπα να απευθηνθώ σε εσάς που ξέρετε κ καλύτερα μήπως βγάλω άκρη, γτ άμα αρχίσω τα test drive ούτε σε ένα χρόνο δε θα πάρω αμάξι με τόσα μοντέλα που υπάρχουν . Δεν με ενδιαφέρει το γκάζι καθόλου κ μένω σε επαρχία αν αυτό βοηθάει κάπως, σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
-
-
Θα σου πρότεινα το ΚΙΑ Venga. Το έχω εδώ και 3 μήνες. Το ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή γι'αυτόν ακριβώς το λόγο, επειδή μέσα έιναι πολύ ευρύχωρο και δε σε 'πλακώνει' η οροφή (γενικά μου τη δίνουν τα αυτοκίνητα που μπάινεις μέσα και σε πιάνει κλειστοφοβία). Αν το πάρεις και με την πανοραμική ηλιοροφή δε...όλα τα λεφτά.
Μπορείς εδώ να δεις περισσότερα: http://www.kia.gr/Kia/topnav/models/venga/
-
Λογώ διαστάσεων τα καλύτερα που σου προτείνω είναι.Κia ceed 1.4 vivid 105,kia venga 1.6,seat leon 1.2 tsi copa,honda jazz 1.4 elegance,mazda 3 1.6 touring,citroen c4 1.4 attraction.To καλύτερο είναι το leon 1.2 tsi Συνδιάζει πολύ καλές επιδόσεις λόγω τούρμπο(ροπή ίση με 1800 κυβικά μην φοβάσαι που είναι 1200,δες τεχνικά χαρακτηριστικά),χαμηλή κατανάλωση-τέλη κ.-τεκμήριο,άριστο κράτημα-τιμόνι-σασμάν 6άρι,ευρύχωρο,όμορφο,καλοεξοπλισμένο..Θές και άλλα? Δες το οπωσδήποτε,όπως και τα c4,ceed
-
Παρε ενα polo 1.2tsi η δες για κατι μεταχειρισμενο μικρομεσαιο.Κατα προτιμηση πετρελαιο να μην καις και πολλα.Προσωπικα ο πατερας μου εχει focus mki και ειμαι γυρω στο 1,90 γυρω στα 110 κιλα και δεν εχω κανενα προβλημα με τους χωρους οδηγησης και πολυ απλα μου φτανουν και περισσευουν.
Καποιες προτασεις για μεταχειρα.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1227845/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1549906/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1578231/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1354697/ ---> Κατι μεγαλο,οικογενειακο,οικονομικο που σιγουρα θα χωρεσεις.
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/1501494/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1246009/ -
Στο polo δεν θα νιώθει άνετα.Δες και κανένα στοκ ford focus 1.6 collection.Αξιολογότατο παρόλο που μόλις ήρθε το καινούριο.5 χρόνια εγγύηση και σούπερ εξοπλισμό
-
Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια, θα ρίξω μία ματιά στα παραπάνω μοντέλα και τ καλύτερο που έχω να κάνω (όταν καταλήξω κάπου) να κάνω μερικά test drive, σας ευχαριστώκαι πάλι, καλή σας μέρα
-
Νά με πάλι αλλά θέλω να μ πείτε την γνώμη σας γιατο kia το pro ceed όμως, δεν ξέρω αλλά από όταν τ είδα στο δρόμο μου άρεσε πάρα πολύ,απλό και ωραίο, τώραδεν ξέρω επειδή ανάφερατε εδώ ποιο πάνω το κια το ceed και απότι είδα ήταν αυτό είναι 5θυρο ενώ το pro ceed είναι 3θυρο αν δεν κάνω κάποιο λάθος, μήπως έχουν διαφορά χώρου? Δεν με νοιάζουν οι πίσω με νοιάζει να χωράει εμένα
-
Ο χρήστης Halk έγραψε:
Νά με πάλι αλλά θέλω να μ πείτε την γνώμη σας γιατο kia το pro ceed όμως, δεν ξέρω αλλά από όταν τ είδα στο δρόμο μου άρεσε πάρα πολύ,απλό και ωραίο, τώραδεν ξέρω επειδή ανάφερατε εδώ ποιο πάνω το κια το ceed και απότι είδα ήταν αυτό είναι 5θυρο ενώ το pro ceed είναι 3θυρο αν δεν κάνω κάποιο λάθος, μήπως έχουν διαφορά χώρου? Δεν με νοιάζουν οι πίσω με νοιάζει να χωράει εμέναΑν δεν σε ενδιαφέρει αποκλειστικά πεντάθυρο,τότε οκ.Μια χαρα το pro ceed ιδιους χώρους έχει κ πορτπαγκάζ,πολύ καλό αυτοκίνητο,αν αντέχεις οικονομικά πας για την πλούσια έκδοση plus με esp,ηλιοροφή και κλίμα.Ρίξε πάντως και ένα βλέφαρο και στο leon 1.2 tsi copa,αξίζει πραγματική ευκαιρία Και η θέση του πιθανώς να σε βολέψει καλύτερα,κατεβαίνει αρκετά χαμηλά.Δες τα από κοντά και τα δύο και κάνε test drive πριν αποφασίσεις. Εξυπνες αγορές και τα δυο.
-
επειδη λογω υψους εισαι ξεχωριστη περιπτωση.....μαλλον θα πρεπει να πας μια βολτα απο τις αντιπροσωπειες να μπεις στα αυτοκινητα που θες γιατι οτι και να λεμε εμεις .......εσυ θα το λουζεσαι μια ζωη!
-
Δεν υπαρχει θεμα στα καινουρια μικρομεσαια στο θεμα χωρου.Εχω μπει σε ds3,cz3,focus 3,toyota auris και σε καποια αλλα και εγω που ειμαι 1,90 και πηγαινα το καθισμα τερμα πισω και φαντασου οτι δεν εφταναν τα ποδια μου στα πενταλ δηλαδη με λιγα λογια χανομουν.Δε θα εχεις προβλημα με αυτο εκτος και αν αγορασεις τα ρατσιστικα προς τους ψηλους ευσωμους micra,starlet του 90'!
-
Σας ευχαριστώ και πάλι, θα το τσεκάρω κ το σέατ να δω τι λέει, ναστε καλά παιδιά
-
παιδια καλησπερα.θελω αντικειμενικη αποψη για αγορα μεταχειρισμενου
- bmw 316 coupe 2003 μοντελο
2.bmw 316 κομπακτ 2003
3.alfa romei gt 1,8 2003
4.audi a3 1.6 3d 2004
5.mini cooper s 2003
τα κατηγοριοποίησα βάση τιμής.θελω αντικειμενικη γνωμη με επιχειρηματα.ευχαριστω
- bmw 316 coupe 2003 μοντελο
-
Deja vu
-
Εννοείται θα πας για το Celica!
send from a galaxy far far away
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Εννοείται θα πας για το Celica!send from a galaxy far far away
απο τα αγαπημενα αλλα εχει παλιωσει πολυ...αστο
-
Τίπ για δίμετρους: Άμα αγοράζετε σήμερα όχημα και θέλετε να έχετε άνεση χώρου στο κεφάλι κοιτάχτε για σουπερμίνι και ουχί για μικρομεσαία. Μπορεί να φαίνεται παράλογο αλλά έχουν μεγαλύτερο χώρο για το κεφάλι...
-
Εξαρτάται από τον σχεδιασμό. Αν μιλάς για Jazz vs 147, έτσι είναι! Αν μιλάς όμως για Qashqai vs 2, το ακριβώς αντίθετο.
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Τίπ για δίμετρους: Άμα αγοράζετε σήμερα όχημα και θέλετε να έχετε άνεση χώρου στο κεφάλι κοιτάχτε για σουπερμίνι και ουχί για μικρομεσαία. Μπορεί να φαίνεται παράλογο αλλά έχουν μεγαλύτερο χώρο για το κεφάλι...Για άνεση χώρου στο κεφάλι η αναζήτηση περιορίζεται στα supermini και μικρομεσαία MPV. Αυτα παρεχουν μεγαλυτερο εσωτερικό ύψος. Κάτι σε Venga, Jazz, Splash/Agila, Picasso, Altea κλπ.
Στα υπολοιπα βεβαια σαν λύση υπάρχει το τερμα το καθισμα του οδηγού πίσω και κάπως πλαγιαστά και καταργηση του πίσω χώρου για τα πόδια απο εκείνη την πλευρά.
ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ PLZ