-
Το νέο fiesta s με τα 134 άτια μπορείτε να το δείτε στο cityauto.gr,gocar.gr,autotriti.gr,ford.de
-
Τα 134 άλογα πάντως για το Fiesta μου ακούγονται πολύ καλά! Ίσως καλύτερα και απο κάτι πιο δυνατό που μπορεί να βγάζει άλλα μειονεκτήματα. Και το Corsa OPC έχει 190τόσα άλογα αλλά δεν είναι η απόλυτα πετυχημένη συνταγή.
134 άλογα και μια προσοχή απο πλευράς της εταιρίας στο στησιμο, τιμόνι, γκάζι ... και φρενο ... μια χαρά παιχνίδι φτιάχνουν!!!
-
Μια δοκιμη θα με 'ψησει' για τις 17αρες.. (οχι τιποτα αλλο αλλα δειχνουν πολυ ωραιες και σε ανθρακι )
Τα 134 αλογα του Fiesta καλα ειναι αλλα... θα μπορουσαν να βαλουν και μια 6η σχεση στο κιβωτιο... Ή ακομα καλυτερα 160 αλογα και με τη σκαστρα να πυροβολαει!!!
Αντε με το τσιγκελι να της τα βγαζουμεΥπομονη μεχρι το Σεπτεμβρη
-
13130€ πλέον το fiesta 1.6 sport(έκπτωση 2800)
-
Παιδια καλησπερα..θα ηθελα τη βοηθεια σας και την γνωμη σας γιατι ειμαι πραγματικα μπερδεμενος..Θελω να αγορασω ενα αυτοκινητο κοντα στις 12000 ευρω..και ειμαι αναμεσα σε καποια μεταχειρισμενα και καποια καινουργια..Να σημειωσω οτι για καινουργιο το budget ισως παει και στις 13000 υπολογιζοντας μαζι αποσυρση 960 και οφελος αγορας γυρω στα 1000 ευρω..
τα αυτο κινητα που σκεφτομαι καινουργια ειναι :- vw polo 1.2 tsi 105 trendline με καποια εξτρα -----> 12.800 ευρω
- ford fiesta 95 ps 1.4 titanium -----> περιπου 12.500 ευρω
- alfa romeo mito 78 ps 1.4 progression ------> 13.000 ευρω (μου αρεσει πιο πολυ απο ολα αλλα μου φαινεται πολυ αδυναμο με 78 αλογα )
και μεταχειρισμενα :
- golf 1.4 tsi 122 ps -------> 11000 ευρω γυρω στα 60000 χιλιομετρα
- opel astra gtc 1.4 95 αλογα -------> 9000 ευρω 55000 χιλιομετρα.
πραγματικα ειμαι πολυ μπερδεμενος και δεν ξερω τι ειναι καλυτερο..προφανως τα μεταχειρισμενα που λεω ειναι σε καλυτερη τιμη και θα μας τα δωσει συγγενης (ειναι σε μαντρα) οποτε ειναι καθαρα..
Θα ηθελα πολυ να με βοηθησετε στην επιλογη ευχαριστω εκ των προτερων για το χρονο σας -
Από τα τρία πρώτα επέλεγα χαλαρά το Polo tsi.
Αν πήγαινα σε μεταχειρισμένο, astra με 95 άλογα που λες θα είναι τάφος, μην το κάνεις.
Γενικότερα απ τις συγκεκριμένες επιλογές που αναφέρεις, το polo στα μάτια μου σε συμφέρει περισσότερο, εκτός και αν δε σου φτάνουν οι χώροι του.
-
Ο χρήστης sobrious έγραψε:
Παιδια καλησπερα..θα ηθελα τη βοηθεια σας και την γνωμη σας γιατι ειμαι πραγματικα μπερδεμενος..Θελω να αγορασω ενα αυτοκινητο κοντα στις 12000 ευρω..και ειμαι αναμεσα σε καποια μεταχειρισμενα και καποια καινουργια..Να σημειωσω οτι για καινουργιο το budget ισως παει και στις 13000 υπολογιζοντας μαζι αποσυρση 960 και οφελος αγορας γυρω στα 1000 ευρω..
τα αυτο κινητα που σκεφτομαι καινουργια ειναι :- vw polo 1.2 tsi 105 trendline με καποια εξτρα -----> 12.800 ευρω
- ford fiesta 95 ps 1.4 titanium -----> περιπου 12.500 ευρω
- alfa romeo mito 78 ps 1.4 progression ------> 13.000 ευρω (μου αρεσει πιο πολυ απο ολα αλλα μου φαινεται πολυ αδυναμο με 78 αλογα )
και μεταχειρισμενα :
- golf 1.4 tsi 122 ps -------> 11000 ευρω γυρω στα 60000 χιλιομετρα
- opel astra gtc 1.4 95 αλογα -------> 9000 ευρω 55000 χιλιομετρα.
πραγματικα ειμαι πολυ μπερδεμενος και δεν ξερω τι ειναι καλυτερο..προφανως τα μεταχειρισμενα που λεω ειναι σε καλυτερη τιμη και θα μας τα δωσει συγγενης (ειναι σε μαντρα) οποτε ειναι καθαρα..
Θα ηθελα πολυ να με βοηθησετε στην επιλογη ευχαριστω εκ των προτερων για το χρονο σαςΓια astra gtc 1.4 που λες άστο,τάφος αλλά και σαν αμάξι δεν είναι κάτι σούπερ πέρα από την όμορφη εμφάνιση.To polo tsi trendline είναι πολύ φτωχό και μέτριο οδηγικά,προτίμησε αντί αυτού το ibiza sc που είναι πιο σπορτίφ και με καλύτερο εξοπλισμό.Η μίτο με τα 78 ακούγεται σαν ανέκδοτο,δες την σαν μεταχειρισμένο αν σε ενδιαφέρει με τα 120 άλογα.Για μεταχειρισμένο οι προτάσεις μου μέχρι 12000€ είναι golf 1.4 tsi 122-140 gt sport 2007-8,ford fiesta 1.6 sport 2009-2010,seat leon 1.4 tsi sport-style 2008-9,peugeot 207 1.6 thp gt 2008-9 και αν βρεις megane 1.4 tce 130 2010.Από καινούρια έλεγξε kia pro ceed 1.4 sc2,renault clio 1.2 tce 3d dynamic,seat ibiza sc 1.2 tsi style-sport,fiesta 1.4 3d titanium
-
fiestare thx για την απαντηση..μου ειχες απαντησει και παλιοτερα αλλα απο τοτε αλλαξαν τα δεδομενα γιατι απερριψα τα 1.600ρια για πολλους λογους.. οποτε τελικα εχω καταληξει σ αυτα τα μικρα 1.2 η το φιεστα το 1.4.. το πολο αν βρεθει στην εκδοση comfortline me 105 ps πως σου φαινεται σαν επιλογη?
-
fiestare thx για την απαντηση..μου ειχες απαντησει και παλιοτερα αλλα απο τοτε αλλαξαν τα δεδομενα γιατι απερριψα τα 1.600ρια για πολλους λογους.. οποτε τελικα εχω καταληξει σ αυτα τα μικρα 1.2 η το φιεστα το 1.4.. το πολο αν βρεθει στην εκδοση comfortline me 105 ps πως σου φαινεται σαν επιλογη?Το polo tsi το έχει η θεία μου.Το θεωρώ λιγάκι υπερτιμημένο,ενώ οδηγικά είναι μέτριο.Πολύ μαλακή ανάρτηση που γέρνει και μέτρια φρένα.Οδηγικά το δικό μου φιέστα 1.6 είναι 2 κλάσεις πάνω σε αίσθηση αν με ποιάνεις.Αν θες vw,καλύτερα golf 1.4 tsi gt sport 2008 με γύρω στα 12000-12500€ το θεωρώ πιο κλασάτο και πολύ καλύτερο του πόλο σαν αμάξι.Από καινούρια μικρά θεωρώ πιο συμφέρουσες αγορές τα seat ibiza 1.2 tsi sc sport,renault clio 1.2 tce 3d dynamic.Είναι πιο πλούσια και πιο καλά οδηγικά.Ενας φίλος μου,προχθές έκλεισε πάντως το fiesta 1.4 3d trend με 12500€ με μεταλλικό,σουπερ τιμή απλά δεν έχει τούρμπο(θα έρθει την άνοιξη 1000άρι ecoboost με 100 και 120 ίππους,το ανακοίνωσε η ford ήδη για το focus θα μπούνε και στο fiesta facelift λογικά) για αυτό και προτιμώ λίγο περισσότερο αυτή τη στιγμή το clio & ibiza.
-
οκ σε ευχαριστω πολυ..μονο κατι τελευταιο το αστρα το Gtc 1.4 η 1.6 πως σου φαινεται? το ρωταω γιατι μπορω να το βρω πολυ φθηνοτερα και το σκεφτομαι και αυτο..τι ενοουσες πριν ταφος?
-
Από Αστρα 1400 προτιμώ ταξί!
-
οκ σε ευχαριστω πολυ..μονο κατι τελευταιο το αστρα το Gtc 1.4 η 1.6 πως σου φαινεται? το ρωταω γιατι μπορω να το βρω πολυ φθηνοτερα και το σκεφτομαι και αυτο..τι ενοουσες πριν ταφος?Πεταμένα λεφτά,και αυτό το αμάξι το ξέρω.Το 1.4 πολύ αργό να ξες(μέτριο οδηγικά ιδίως σε τιμόνι-κιβώτιο,χάλια ορατότητα πίσω,ακριβά ανταλλακτικά,μέτρια εργονομία,ανύπαρκτες θέσεις για μικροαντικείμενα ουτε για κινητό καν),από την άλλη αν πας σε 1.6 σαφώς καλύτερες επιλογές το fiesta 1.6 sport,207 rallye,308 vti 1.6 120.Το pro ceed καλύτερο είναι.Για το golf 1.4 tsi gt sport ούτε καν συζήτηση σε σχέσυ με το άστρα.Μήπως να πήγαινες σε golfάκι tsi?
-
ναι τελικα εκει κλεινω στο golf tsi me kamia 50000 km..αλλιως Polo anyway ευχαριστω για το χρονο σου φιλε
-
ναι τελικα εκει κλεινω στο golf tsi me kamia 50000 km..αλλιως Polo anyway ευχαριστω για το χρονο σου φιλεΨάξε όμως για gt sport(που είναι πιο όμορφο,σε σχέσυ με το sportline ή τα φτωχά trendline) και καλύτερα 122άρι από το 140 για περισσότερη αξιοπιστία και χαμηλότερη κατανάλωση.gt sport 2008.
βοηθεια για αμεση αγορα αυτοκινητου..