-
Παιδια καλησπερα..θα ηθελα τη βοηθεια σας και την γνωμη σας γιατι ειμαι πραγματικα μπερδεμενος..Θελω να αγορασω ενα αυτοκινητο κοντα στις 12000 ευρω..και ειμαι αναμεσα σε καποια μεταχειρισμενα και καποια καινουργια..Να σημειωσω οτι για καινουργιο το budget ισως παει και στις 13000 υπολογιζοντας μαζι αποσυρση 960 και οφελος αγορας γυρω στα 1000 ευρω..
τα αυτο κινητα που σκεφτομαι καινουργια ειναι :- vw polo 1.2 tsi 105 trendline με καποια εξτρα -----> 12.800 ευρω
- ford fiesta 95 ps 1.4 titanium -----> περιπου 12.500 ευρω
- alfa romeo mito 78 ps 1.4 progression ------> 13.000 ευρω (μου αρεσει πιο πολυ απο ολα αλλα μου φαινεται πολυ αδυναμο με 78 αλογα )
και μεταχειρισμενα :
- golf 1.4 tsi 122 ps -------> 11000 ευρω γυρω στα 60000 χιλιομετρα
- opel astra gtc 1.4 95 αλογα -------> 9000 ευρω 55000 χιλιομετρα.
πραγματικα ειμαι πολυ μπερδεμενος και δεν ξερω τι ειναι καλυτερο..προφανως τα μεταχειρισμενα που λεω ειναι σε καλυτερη τιμη και θα μας τα δωσει συγγενης (ειναι σε μαντρα) οποτε ειναι καθαρα..
Θα ηθελα πολυ να με βοηθησετε στην επιλογη ευχαριστω εκ των προτερων για το χρονο σας(οι πρωτες απαντησεις ειναι απο παλιοτερο αντιστοιχο θεμα )
-
Παιδια καλησπερα..θα ηθελα τη βοηθεια σας και την γνωμη σας γιατι ειμαι πραγματικα μπερδεμενος..Θελω να αγορασω ενα αυτοκινητο κοντα στις 12000 ευρω..και ειμαι αναμεσα σε καποια μεταχειρισμενα και καποια καινουργια..Να σημειωσω οτι για καινουργιο το budget ισως παει και στις 13000 υπολογιζοντας μαζι αποσυρση 960 και οφελος αγορας γυρω στα 1000 ευρω..
τα αυτο κινητα που σκεφτομαι καινουργια ειναι :- vw polo 1.2 tsi 105 trendline με καποια εξτρα -----> 12.800 ευρω
- alfa romeo mito 78 ps 1.4 progression ------> 13.000 ευρω (μου αρεσει πιο πολυ απο ολα αλλα μου φαινεται πολυ αδυναμο με 78 αλογα )
και μεταχειρισμενα :
πραγματικα ειμαι πολυ μπερδεμενος και δεν ξερω τι ειναι καλυτερο..προφανως τα μεταχειρισμενα που λεω ειναι σε καλυτερη τιμη και θα μας τα δωσει συγγενης (ειναι σε μαντρα) οποτε ειναι καθαρα..
Θα ηθελα πολυ να με βοηθησετε στην επιλογη ευχαριστω εκ των προτερων για το χρονο σας(οι πρωτες απαντησεις ειναι απο παλιοτερο αντιστοιχο θεμα )
-
και μεταχειρισμενα :
-
Δε σε ενδιαφέρουν τα turbo; Κάτι τέτοιο ας πούμε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1574509/ -
Για τα 3 και 4 ok. Για τα άλλα δύο, όμως, δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος να μην προτιμήσεις τις υπερτροφοδοτούμενες εκδόσεις τους.
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1574509/Φιλε μου να σου πω την αληθεια πιστευω πως τα 115 αλογα με καλυπτουν..και αν ανεβαινα θα ψαχνομουν για το golf gt πιο πολυ..
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Για τα 3 και 4 ok. Για τα άλλα δύο, όμως, δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος να μην προτιμήσεις τις υπερτροφοδοτούμενες εκδόσεις τους.Εννοεις 1.4 tsi golf kai 1.4 tfsi a3?? Αν εννοεις αυτο golf ναι ισως βρεις αλλα α3 πολυ δυσκολα σε αυτα τα λεφτα
-
Ο χρήστης sobrious έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1574509/Φιλε μου να σου πω την αληθεια πιστευω πως τα 115 αλογα με καλυπτουν..και αν ανεβαινα θα ψαχνομουν για το golf gt πιο πολυ..
Εσύ χαλάς την πιάτσα
-
με 13.000 ειναι δικο σου
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
με 13.000 ειναι δικο σουΠροξενήτρα
-
?????????????
-
Είναι το δεύτερο thread που το προτείνεις...
Και το προτείνεις σε κάποιον που προτιμά 3θυρο, μέχρι 1600cc και μέχρι 12000 ευρώ. -
με 13.000 ειναι δικο σουχαχα ευχαριστω φιλε,αλλα οπως λενε και τα παιδια 3θυρο (εκτος της 116) μεχρι 1600
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Και το προτείνεις σε κάποιον που προτιμά 3θυρο, μέχρι 1600cc και μέχρι 12000 ευρώ.ας παει να παρει τα 3 πρωτα ημιμετρα με τα δυο πρωτα να εχουν εναν μετριο κινητηρα και το 3ο να παιζει την αξιοπιστια κορωνα γραμματα.
ναι το ξαναπροτεινα.
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ απο ΚΑΘΕ αποψη,φου αξιοπιστο σε ΚΑΘΕ τομεα, σχεδον μηδενικα χιλιομετρα σε συγκλονιστικη τιμη. τι αλλο μπορει να θελει καποιος;;;πανε αγορασε αυτοκινητα με ενα σωρο χιλιομετρα πανω τους και με 5 χρονια φορτωμενα στην πλατη τους....
το 3ο-5οπορτο big fucking difference που λενε και οι αγγλοι.
το 1.800.... ανάγεται σε biggest....
-
Και το προτείνεις σε κάποιον που προτιμά 3θυρο, μέχρι 1600cc και μέχρι 12000 ευρώ.ας παει να παρει τα 3 πρωτα ημιμετρα με τα δυο πρωτα να εχουν εναν μετριο κινητηρα και το 3ο να παιζει την αξιοπιστια κορωνα γραμματα.
ναι το ξαναπροτεινα.
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ απο ΚΑΘΕ αποψη,φου αξιοπιστο σε ΚΑΘΕ τομεα, σχεδον μηδενικα χιλιομετρα σε συγκλονιστικη τιμη. τι αλλο μπορει να θελει καποιος;;;πανε αγορασε αυτοκινητα με ενα σωρο χιλιομετρα πανω τους και με 5 χρονια φορτωμενα στην πλατη τους....
καλα εγω δεν διαφωνω απλα ειναι τεραστιο..δεν ψαχνω κατι τετοιο..και περαν αυτου σορρυ αλλα ειναι ασΚημο οσο για τα τρια πρωτα δεν νομιζω να ναι τοσο τραγικα οσο λες
-
Ο χρήστης sobrious έγραψε:
Καλησπερα παιδες..Μεχρι σημερα οδηγω ενα opel astra 5D του 2000 95 αλογα 1400 κυβ..Δεν τραβαει τρελα αλλα ειμαι ευχαριστημενος.. Ψαχνω για μεταχειρισμενο μεχρι 12000 ευρω περιπου και κατα προτιμηση 3 θυρο εως 1600 κυβικα το πολυ..
Οι επιλογες δεν μοιαζουν τοσο μεταξυ τους αλλα καθε μια εχει τα συν και τα πλην της..- golf 1600 fsi 115 hp (χρονολογιας 2006-2007 ) ή καποια ανωτερη εκδοση στα λεφτα αυτα
- audi a3 1600 115 του 2006 (πιο μετα ακριβαινει πολυ )
- bmw 116 1600 115 του 2005 2006 (μονο σε πενταθυρη ομως, αν και δεν με ενοχλει αφου ειναι πολυ ομορφη)
- ford fiesta sport 1600 125 hp του 2009 και μετα
Να σας πω οτι δεν ειμαι απο αυτους που θα το πατησουν τερμα,οποτε αν οι επιδοσεις ειναι λιγο κατωτερες δεν με ενοχλει,γι αυτο αλλωστε και εχω μεσα την 116 που ισως καποιοι θα πουν οτι ειναι αργη..Φανταστειτε με το astra και σε θεμα ταχυτητας και επιδοσεων ημουν λιγο κατω απο αυτο που θελω..Οσο για καινουργιο αυτοκινητο δεν με ενδιαφερει κατι στα λεφτα αυτα μιας και σε μτχ παιζει και ενα κονε ..
Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας και περιμενω προτασειςΜε 12000 παίρνεις 207 thp gt-rallye 2008-9 .Kαι μου ασχολήσαι με 116 και fsi?Aν δεν σου αρέσει τότε σίγουρα το fiesta 1.6 sport.Πάντως με 12000+ παίρνεις και seat leon 1.4 tsi & golf 1.4 tsi .FSI με τίποτα
-
ναι το ξαναπροτεινα.
Άλλο αυτοκίνητο ίσως;
Εγώ μαζί σου για το S40, αλλά ο φίλος έχει άλλες προτιμήσεις και καλά κάνει.
Τέλος -
Αφού δεν τρελένεσαι με το πολύ γκάζι μήπως να κοιτούσες και για καινούριο kia pro ceed 1.4 sc2 ?12880€ έχει με πολύ εξοπλισμό και 7 χρόνια εγγυήση και σε άσπρο
-
Παιδια να ρωτησω κατι? Γιατι τοσο κατα των fsi ? το λενε πολλοι..μπορει να μου καποιος τα πιο σοβαρα μειονεκτηματα σε σχεση με tsi
-
Μεγαλύτερη κατανάλωση, ακριβότερα τέλη, χαμηλότερη απόδοση
βοηθεια για αμεση αγορα αυτοκινητου..