-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Kαι στη Β. Κορέα πόσα αυτοκίνητα ανα άνθρωπο??
Αγνωστο.
Στη Ν., 0.24
Στη Β. Κορέα μάλλον η μέτρηση αφορά...ποδήλατα !
-
Πάντως σε 32 χρόνια έχω αλλάξει 35+ αυτοκίνητα...Αλλά δεν είναι αυτό που νομίζετε...Τα έπαιρνα, τα έφτιαχνα (νόμιζα) και τα πούλαγα. Και βέβαια έχανα ως επι το πλείστον...έκτος απο ένα...Αλλά η χασούρα είχε συνυπολογιστεί στο κόστος σαν επιδότηση ψυχοθεραπείας ή πρακτικής σπουδών...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ποιος μέσος άνθρωπος? Ο μέσος Κινέζος, ο μέσος ευρωπαίος, ο μέσος Έλληνας (εμείς δεν είμαστε ευρωπαίοι ), ο μέσος Ουγκαντανέζος?Παρών!
-
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
Απο το 1998 έως τώρα έχω αλλάξει 10 αυτοκίνητα....Είμαι ο μέσος άνθρωπος άραγε?????????
Δε παίρνεις καλά αυτοκίνητα!!!!
Συνήθως 1 αμάξι κάθε 10 χρόνια !!!!!
Γύρω στα 5 αυτοκίνητα θα έλεγα!!!!!! -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Πάντως σε 32 χρόνια έχω αλλάξει 35+ αυτοκίνητα...Αλλά δεν είναι αυτό που νομίζετε...Τα έπαιρνα, τα έφτιαχνα (νόμιζα) και τα πούλαγα. Και βέβαια έχανα ως επι το πλείστον...έκτος απο ένα...Αλλά η χασούρα είχε συνυπολογιστεί στο κόστος σαν επιδότηση ψυχοθεραπείας ή πρακτικής σπουδών...Αυτό κάνει και ο κολητός μου. 4 χρόνια που κάνουμε παρέα έχει αλλάξει πάνω από 10-15 αυτοκίνητα. Από όσο μου χει πει (και συμφωνεί η γυναίκα του) μιλάμε για πάνω από 30 αυτοκίνητα συνολικά (αρκετά πάνω).
Εγώ από το 2003 που οδηγώ νόμιμα και τα χω στο όνομα μου έχω αλλάξει δύο (που ήταν στο όνομα μου) και κυκλοφορήσει με καμία δεκαριά άλλα της οικογενείας (όχι απλά κάνω βόλτα, αλλά κυκλοφορούσα κανονικά τις περιόδους που για κάποιους λόγους δεν είχα αυτοκίνητο που να κινείται). Βάλε και 4 αυτοκίνητα που προσπαθώ να αναπαλαιώσω...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
αν εισαι εξυπνος και μεσα στα πραγματα μπορεις να αλλαζεις πολυ συχνα αυτοκινητα με λιγα χρηματα....αλλα και παλι χανεις χρηματα.
-
Να σας ρωτησω τι αυτοκινητα αναπαλεονεται
-
Kάτι παλιά.
ποσα αυτοκινητα αλλαζει ο μεσος ανθρωπος