-
γεια σας παιδια.
τον ιουλιο εχω προγραμματισει 7 μερες στη ροδο.
τωρα ψαχνω και για ενοικιαση αυτοκινητου αλλα οι γνωστες εταιρειες (hertz, avis κτλ) εκτος απο τις τσιμπημενες τιμες αξιωνουν και εξωφρενικες εγγυησεις κατα τη γνωμη μου.. 600 ευρω εγγυηση??
εχει δοκιμασει κανεις κανενα σοβαρο γραφειο στη ροδο με καλες τιμες, χωρις εγγυησεις και με πληρωμη κατα προτιμηση μετρητα? -
γεια σας παιδια.
τωρα ψαχνω και για ενοικιαση αυτοκινητου αλλα οι γνωστες εταιρειες (hertz, avis κτλ) εκτος απο τις τσιμπημενες τιμες αξιωνουν και εξωφρενικες εγγυησεις κατα τη γνωμη μου.. 600 ευρω εγγυηση??
εχει δοκιμασει κανεις κανενα σοβαρο γραφειο στη ροδο με καλες τιμες, χωρις εγγυησεις και με πληρωμη κατα προτιμηση μετρητα? -
γεια σας παιδια.
Stavrog, έεεεελααααα!!!
-
-
Ο χρήστης bmwv έγραψε:
γεια σας παιδια.
εχει δοκιμασει κανεις κανενα σοβαρο γραφειο στη ροδο με καλες τιμες, χωρις εγγυησεις και με πληρωμη κατα προτιμηση μετρητα?Καλησπέρα
Εγώ που ήμουν πέρυσι στην Ρόδο. Είχα πάει χωρίς να κλείσω και βρήκα εκεί με 35 ευρώ την ημέρα, ένα C3 1400άρι. Το καλό ήταν ότι μέναμε δίπλα στην παλιά πόλη και δεν το χρειαστήκαμε παρά 3 ημέρες για να πάμε παραέξω οπότε και ήταν πιο εύκολο να βρούμε μεσοβδόμαδα.
Προτείνω να πας εκεί, τον Ιούλιο αν δεν αφήσεις το ψάξιμο για Παρασκευή-σαββατοκύριακο θα βρεις σίγουρα και σε καλή τιμή...
Έτσι κι αλλιώς από το αεροδρόμιο -αν δεν προλάβεις το λεωφορείο ή έχει κόσμο- ταξί βρίσκεις εύκολα...Τώρα αν δεν θέλεις να το ρισκάρεις...
-
droemmen απο ποια εταιρεια νοικιασες?
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Stavrog, έεεεελααααα!!!Είχα στείλει ΠΜ πριν γράψεις
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
http://www.rodoscars.grσ αυτο το site στην κατηγορια premium εχουν corolla, NOTE, και γκολφω!!!
απορω ποιο μελος του φορουμ εχει κανει προβοκατσια!! -
http://www.economycarrentals.com 2 φορές νοικιάσαμε μεγάλη παρέα ένα Fiat Doblo χωρίς πρόβλημα με πολύ καλές τιμές (δε θυμάμαι τώρα)
-
Googlare J&D renta a car με πολυ μεγαλη γκαμα
επισης Epsilon rent a car. -
Ο χρήστης bmwv έγραψε:
droemmen απο ποια εταιρεια νοικιασες?Δεν θυμάμαι ήταν από ένα μικρό γραφείο μέσα στην πόλη...
-
ευχαριστω παιδια. μου δωσατε αρκετες επιλογες. οταν παω θα τα επισκεφτω.
rent a car ροδος