-
ετσι ακριβως!
στην ουσια, θελω μπετζινα μονον για την πρωτη μιζια! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
ετσι ακριβως!
στην ουσια, θελω μπετζινα μονον για την πρωτη μιζια!παρκαρε σε κατηφορα να την γλυτωσεις και αυτη!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Ναι, βάλε υδρογόνο, είναι πολύ πιο φτηνό, με μερικά εκατομμύρια ίσως να τα καταφέρεις!
Πλάκα κάνεις έτσι;; Νατο κλειδώσω τώρα ή να το αφήσω να γελάσουμε λίγο ακόμα;
Θα σε ρωτήσω φίλε, γιατί σε εσένα έχω εμπιστοσύνη. Διαφημίζετε με συμφέρων το 4Τ, το εν λόγο ανοσιούργημα?. Διότι δεν προτίθεμαι λέγοντας αλήθειες να φάω πάλι εξέδρα. Κάποιοι με χρειάζονται. Θα σου έλεγα με ΠΜ.
Διότι το θέμα εξαντλήθηκε μέχρι εσχάτων, και απορώ πως επανήλθε.
Φιλικά
Α. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ετσι ακριβως!
στην ουσια, θελω μπετζινα μονον για την πρωτη μιζια!παρκαρε σε κατηφορα να την γλυτωσεις και αυτη!
θα χαλασει ο καταλυτης!
(το μικρο ειναι cvt, δεν δουλευει!)αντονιςτιμ, ετσι συμβαινει.. καπου καπου, μπαινει κανα παπαγαλακι και ρωταει απο ενδιαφερον!
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
......Διότι το θέμα εξαντλήθηκε μέχρι εσχάτων, και απορώ πως επανήλθε.Αφήνεις να εννοηθεί ότι δεν δικαιούται νέος χρήστης να έρχεται στο φόρουμ με αυτήν ως πρώτη του έννοια και απορία;;; Προς Θεού, Αντώνη μου.... πρόσεχε τι λες , θα σε κατηγορήσουν για κακόπιστο και εχθρό της μάθησης και ελεύθερης διακίνησης της σκέψης...
Υποθέτω τώρα που το βρήκε το θέμα θα διαβάζει για να ενημερωθεί. Ανυπομονώ να ακούσω την άποψή του.... ελπίζω να μην την κρατήσει μυστική και να την μοιραστεί μαζί μας!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ετσι ακριβως!
θα χαλασει ο καταλυτης!
(το μικρο ειναι cvt, δεν δουλευει!)αντονιςτιμ, ετσι συμβαινει.. καπου καπου, μπαινει κανα παπαγαλακι και ρωταει απο ενδιαφερον!
Είχα κάνει λάθος το εικονίδιο και ζήτησα συγγνώμην αλλά ανακαλώ και θα το επαναφέρω γιατί μάλλον το αξίζεις
Πληροφοριακά είχα ανοίξει το θέμα για να μάθω με άλλο τίτλο και με μεταφέρανε οι διαχειριστές. εδώ γιατί ήταν ίδιο. καλύτερα θα ήταν να ρώταγες γιατί το άνοιξα. Νομίζω ότι το κάνει λάθος κάποιος, που δεν διάβασε 5000+ τίτλους σε ένα φόρουμ!!!, δεν σε νομιμοποιεί να με χαρακτηρίσεις!!! Πιθανόν να με παρατηρήσεις γιατί δεν περίμενα να διαβάσω και μετα απο 7-8μ μήνες να εκφράσω κάποια απορία. Διαβάζοντας όμως κατάλαβα ότι εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια ( Θαύμασα πως αυτοσυγχαίρεσε στο θέμα υγραεριοκίνηση στις 14/9!!!). Επειδή όμως τα φόρουμ δεν είναι για προσωπικές επιθέσεις αλλά για να περνάμε χαλαρά και να μαθαίνουμε και κάτι αυτό που κάνω τώρα δεν είναι σωστό για τους υπολοίπους. Ελπίζω να το διαβάσεις και ας με αποβάλλουν μετά οι διαχειριστές. Συγγνώμην από τους υπολοίπους και καληνύχτα.
-
Να σου πω την αληθεια, οσο περναει απ το χερι μου, θα τους πω να μην σε κανουν μπαν, γιατι ειναι καιρος επιτελους καποιος αντικειμενικος χρηστης σαν και του λογου σου να βαλει το συστημα και να μας πει αν δουλευει η οχι!
Εισαι μια μοναδικη περιπτωση να λαμψει η αληθεια!
Μην χανεις χρονο και μην μας κρατας σε αγωνια!
Πηγαινε βαλτο το συντομοτερο και δωσε μας στοιχεια!
Την αγαπη μου! -
Δεν πειράζει ρε bliblik, κάνε ένα καινούριο λογαριασμό και ξαναρώτα για το υδρογόνο.
Πάντως να ξέρεις ότι ο tm εκτός από συσκευή υδρογόνου έχει βάλει και ειδικούς μαγνήτες που μαγνητίζουν το υδρογόνο και έχει πάνω από 300 άλογα από νεράκι χωρίς να χρειάζεται να βάλει βενζίνη.
Δεν μας λέει όμως από που αγόρασε αυτά τα θαυματουργά πράγματα.
Αν ξέρεις εσύ που τα πουλάνε, γράψε για να πάρουμε κι εμείς. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Δεν πειράζει ρε bliblik, κάνε ένα καινούριο λογαριασμό και ξαναρώτα για το υδρογόνο.Πάντως να ξέρεις ότι ο tm εκτός από συσκευή υδρογόνου έχει βάλει και ειδικούς μαγνήτες που μαγνητίζουν το υδρογόνο και έχει πάνω από 300 άλογα από νεράκι χωρίς να χρειάζεται να βάλει βενζίνη.
Δεν μας λέει όμως από που αγόρασε αυτά τα θαυματουργά πράγματα.
Αν ξέρεις εσύ που τα πουλάνε, γράψε για να πάρουμε κι εμείς.Δεν έχω ανάγκη να το κάνω γιατί μία φορά είπα να ρωτήσω κάτι και όλο ειρωνείες και βλακείες εισέπραξα. Νόμιζα οτι εισασταν σοβαροί εδώ πέρα και μιά και διαβάζω τους 4Τ απο το 3 τεύχος τους πίστευα οτι οσο σοβαρό είναι το περιοδικό τόσο σοβαρό θα ήταν και το φόρουμ. Αν θέλετε να γελοιοποιείστε μερικοί δικαίωμα σας. Πάντως να ξέρεις οτι στα αυτοκίνητα μου ποτε δεν έβαλα χέρι να τα πειράξω. Απλά ήθελα να μάθω αλλα μάλλον δεν πρόκειται απο εσάς. Και για να μαθεις και κάτι επειδή σε κόβω ανενημέρωτο η ΝΑΣΑ χρησιμοποει το υδρογόνο σαν καύσιμα όχι καιγοντας το αλλά ιονίζοντας τα μόρια και έτσι μετασχηματίζοντας...... ( αστο δεν θα το καταλάβεις.)
-
Ιδού και η απάντηση γιατί δεν μπορείς να το αγοράσεις. Είναι τεχνολογία της αεροδιαστημικής
-
Διαβάζοντας όλο το άρθρο σε κάποιο σημείο υπήρχε η σωστή απάντηση ότι είναι απάτη. Θεωρητικά δλδ θα μπορούσε να δουλέψει αν είχες ένα βυτιοφόρο νερού μαζί σου και σύνδεση με την ΔΕΗ. Πρακτικά αν είναι τόσο παλιό στην αγορά και δεν έπιασε σημαίνει ότι καλύτερα να το αποφύγουμε.
-
Ο χρήστης blibliki έγραψε:
Διαβάζοντας όλο το άρθρο σε κάποιο σημείο υπήρχε η σωστή απάντηση ότι είναι απάτη. Θεωρητικά δλδ θα μπορούσε να δουλέψει αν είχες ένα βυτιοφόρο νερού μαζί σου και σύνδεση με την ΔΕΗ. Πρακτικά αν είναι τόσο παλιό στην αγορά και δεν έπιασε σημαίνει ότι καλύτερα να το αποφύγουμε.Oποτε.....;
-
Ο χρήστης blibliki έγραψε:
Διαβάζοντας όλο το άρθρο σε κάποιο σημείο υπήρχε η σωστή απάντηση ότι είναι απάτη. Θεωρητικά δλδ θα μπορούσε να δουλέψει αν είχες ένα βυτιοφόρο νερού μαζί σου και σύνδεση με την ΔΕΗ. Πρακτικά αν είναι τόσο παλιό στην αγορά και δεν έπιασε σημαίνει ότι καλύτερα να το αποφύγουμε.Ουφ, ευτυχώς το βρήκες και το λες. Και θα έπαιρνα θάρρος ότι θα ηρεμήσουμε ξανά.... αλλά πήγες και έβαλες αυτό:>Και για να μαθεις και κάτι επειδή σε κόβω ανενημέρωτο η ΝΑΣΑ χρησιμοποει το υδρογόνο σαν καύσιμα όχι καιγοντας το αλλά ιονίζοντας τα μόρια και έτσι μετασχηματίζοντας...... ( αστο δεν θα το καταλάβεις.)
για τα ιονισμένα μόρια κλπ και δεν ξέρω πως θα το πάρουν μερικοί... (που καταλαβαίνουν).
Πάντως για να προλάβω σας ενημερώνω ότι κάθε χρήση υδρογόνου εκτός από αυτήν που παράγεται onboard με ηλεκτρόλυση με τα γνωστά μαραφέτια είναι εκτός θέματος...Σε διαβεβαιώνω ότι επειδή το φόρουμ είναι ανοικτό, όποιος θέλει γράφεται και γράφει οπότε μπορεί να γίνεται όσο σοβαρό ή όσο μη σοβαρό είναι οι χρήστες του. Ο έλεγχος περιορίζει μόνο την προκλητική ή προσβλητική συμπεριφορά αλλά όχι την έλλειψη γνώσεων ή σοβαρότητας!
Και φυσικά τα όσα αναφέρονται ουδεμία σχέση έχουν με τους 4Τ πολύ περισσότερο καθώς δυστυχώς σπάνια συμμετέχουν μέλη του περιοδικού. -
Ορθώς και συγγνώμην αν παρεκτράπηκα αλλά χαίρομαι που είμαι εδώ.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Σε διαβεβαιώνω ότι επειδή το φόρουμ είναι ανοικτό, όποιος θέλει γράφεται και γράφει οπότε μπορεί να γίνεται όσο σοβαρό ή όσο μη σοβαρό είναι οι χρήστες του. Ο έλεγχος περιορίζει μόνο την προκλητική ή προσβλητική συμπεριφορά αλλά όχι την έλλειψη γνώσεων ή σοβαρότητας!
Αν και ο ελεγχος αυτος δεν γινεται παντα,θα ελεγα εγω...
-
Πάντως επειδή είχα αναφέρει ότι ένας ξάδερφος μου θα έβαζε το σύστημα σε ένα Citroen C4 Picasso (όπως και έκανε), ενώ ταυτόχρονα έτυχε και έβαλε ένας συμφορουμίτης στο MazdaSpeed σε Mazda6, προφανώς τα αποτελέσματα και των δύο είναι τα αναμενόμενα: καμία απολύτως διαφορά είτε σε απόδοση είτε σε κατανάλωση.
Πέραν των γνωστών θεμάτων των Popular Mechanics, Mythbusters κλπ, πάρτε και δύο ακόμα εξίσου 'επιστημονικά'
http://www.aardvark.co.nz/hho_scam.shtml
http://reviews.ebay.com/Hydrogen-Generator-Economy-Device-SCAMS?ugid=10000000005261775
-
Οπότε φυσικά ζητήσανε και πήραν τα λεφτά τους πίσω.... έτσι δεν είναι....;;;!!!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Οπότε φυσικά ζητήσανε και πήραν τα λεφτά τους πίσω.... έτσι δεν είναι....;;;!!!Ο ξάδερφος μου ναι, ο συμφορουμίτης όμως τα κλαίει....όπως ανέφερε 'παθαίνεις και μαθαίνεις'....
Κάτι δηλαδή που έχω 'πάθει' και εγώ στο παρελθόν δοκιμάζοντας αντίστοιχες 'συσκευές' (μαγνητάκια, turbonator, tornado κλπ). Ευτυχώς όμως τα περισσότερα τα πήρα από AutoPro, και προς τιμήν του ο παπούλης τηρούσε την 'money-back' εγγύηση που έδινε (δεν ξέρω αν συνεχίζει να τη δίνει και τώρα, έχω να πάω από εκεί κάτι χρόνια)....
-
Καλησπέρα και πάλι..
εγώ όχι μόνο χαίρομαι για την επένδυση που έκανα και έβαλα το σύστημα υδρογόνου στο αυτοκίνητό μου αλλά όπως είπα και παλαιότερα βγάζω 38% περισσότερα χιλιόμετρα με το ίδιο ρεζερβουάρ(το τονίζω γιατί κάποιοι μπορεί να πουν ότι άλλαξα ρεζερβουάρ????? )...
μετά από αρκετό καιρό βρήκα λίγο χρόνο και πήγα να δω τα καυσαέρια και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά...
τελικά μήπως εξαρτάται πιο σύστημα θα διαλέξεις...???
ΜΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙΕλπίζω σε ομαλή συζήτηση!!
Πάντα φιλικά
Χρύσα -
Είσαι πίσω πολύ πίσω. Οι εξελίξεις τρέχουν αγαπητέ. Εδώ είναι οι εξελίξεις αγαπητέ πότε θα αρχίσεις να το πουλάς;
http://www.tokoulouri.com/science/tsipouro-kinitiras/
Γεννητρια υδρογονου (hho )