-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Μηπως πρεπει να σταματησεις να ποσταρεις αρλουμπες δεξια κι αριστερα?
Sent from my MB525 using a vodka burner with retro livery
Δεν ειναι τροπος γραφης αυτος,θα σε παρακαλεσω να σεβεσαι τους συνομιλητες.
Κάλε μου φίλε σε ευχαριστώ. Μα λαβε υπόψη σου ότι υπάρχουν και οι διατεταγμένες υπηρεσίες. Πράγμα που δεν σχολιάζω, διότι γενικά έτσι έχει διαμορφωθεί. Δικιά μου η πίτα δικό μου και το μαχαίρι!. Μακάρι την αγνή σου ψυχή, να μπορέσεις να την διατηρήσεις. Το παράδοξο είναι, ότι έτσι δεν παίζουν τα ‘μπαντζεράκια’ που πληρώνουν τα έξοδα ενός forum.
Η όποια συμμετοχή μου στην διατήρηση μιας ενότητας, ελπίζω να εκτιμηθεί από τους global της ενότητας. Η ακρίβεια των παραθέσεων μου, εν συνδυασμό με τους απίθανους γνώστες που ποστάρουν, χαρακτηρίζουν την πλέρια αλήθεια για το οποιοδήποτε θέμα.
Η μόρφωση – ενημέρωση των ερωτούντων, είναι εθνικός στόχος, αποφυγής λαθών και εκμετάλλευσης, των επιτήδειων τυχάρπαστων εκμεταλλευτών, που βρίθουν τους χαλεπούς καιρούς που περνάμε.
Φιλικά
Α. -
Μάλλον δεν κατάλαβες τι σου έγραψα και με το παραπάνω ποστ απλά επιβεβαιώνεις τα λεγόμενα μου.
Μπύρα τις άγκυρες καπετάνιο. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μάλλον δεν κατάλαβες τι σου έγραψα και με το παραπάνω ποστ απλά επιβεβαιώνεις τα λεγόμενα μου.
Μπύρα τις άγκυρες καπετάνιο.Βιρα τις αγκυρες ειναι το σωστο.
Βιρα -μαινα ,δεν εχεις δουλεψει σε καραβια. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Οπωσδήποτε μεγάλωσα και σπούδασα μια εποχή, που η μάθηση δεν ‘αραίωνε’ από το αλλοδαπό στοιχείο!. Τότε για την κάθε έκφραση, χρησιμοποιούσαμε της κατάλληλες λέξεις, και μας καταλάβαιναν. Σήμερα με της τρις λέξεις «μεγάλε, δικέ μου, μ@λ@κ@» που ακούω από κάθε κατεύθυνση, ομολογώ ότι δεν ξέρω τι εννοούν οι αναφωνήσαντες…. Σίγουρα και αυτοί δεν θα μπορέσουν να καταλάβουν της παραθέσεις μου….
Οπωσδήποτε μετά από ‘τσιπρακι’ ωραιότατα ‘γιαπράκια’, και πικάντικο ρολό, η γλώσσα λύνετε έτι περισσότερο φιλέ Adriver!. Είσαι εύστοχος, και σίγουρα δεν συμφωνώ με το κατασκεύασμα!. Μα προσπάθησα να μην ξαναπέσω στο λάθος να είμαι απόλυτος, όταν αυτό κάπου διαφημίστηκε…..
Προσπάθησα εμμέσως πλην σαφώς, να εξηγήσω πως πρέπει να γίνει, με εμπεριστατωμένη αξιολόγηση και ελέγχω της αλήθειας των κατασκευαστών.
Και είπα πάλι εμμέσως, ότι οι αυτοκινητοβιομηχανίες, δεν αποτελούνται από μ@λ@κες, να αξιοποιούν μόνον το 50% του καυσίμου, και να έρθουν οι φωστήρες, και να μας δήξουν, πως θα αξιοποιήσουμε όλη την ενέργεια με το 100%!!!!!.......
Όσο για τα μαγνητικά, που κατασκεύαζα και πουλούσα από πολύ παλιά, έγραψα ότι εδώ και χρόνια δεν παίζουν στα ψαγμένα σύγχρονα αυτοκίνητα, σταματώντας την παραγωγή και την πώληση. Αυτοί που συνεχίζουν δεν είναι δικής μου αρμοδιότητας αλλά του εισαγγελέα!.
Καλό απόγευμα σε όλους.
Α.Tι παλιά ρε Αντώνη πλάκα μας κάνεις....
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=1529181#p1529181
2009
σε αυτό εδώ το φόρουμ προσπαθείς να μας πείσεις για την ανακάλυψη του αιώνα. Όσο για μάθηση μάθε πρώτα να γράφεις ορθογραφημένα και με συντακτικό και φυσικά να χρησιμοποιείς τις λέξεις σωστά και μετά άρχισε να παραδίδεις μαθήματα περί γλώσσας. -
Βιρα -μαινα ,δεν εχεις δουλεψει σε καραβια.Ξέρει ο Αντώνης γιατί λέω
τις άγκυρες και όχι βίρα. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μπύρα τις άγκυρες καπετάνιο.
Ποια μπύρα καλέ μου φίλε lgts? . ούτε ζωγραφιστή δεν την παίζω……
Βιάζεσαι και δεν με μελετάς……
Α. -
Για την ορθογραφία του Αντώνη είναι γνωστό το πρόβλημα και όπου δε φτάνει ο ορθογράφος κάνω κι εγώ κάποιες μικρές επεμβάσεις όποτε μπορώ.... Για τη σύνταξη και το περιεχόμενο δυσκολεύομαι γιατί δεν καταλαβαίνω τι λέει και που το πάει.
Αντώνη μακάρι να απέφευγες την συγγραφή φιλολογικών κρυπτογραφικών κειμένων και να έγραφες απλά όπως μιλάς στο διπλανό σου....
Και βέβαια με τις μπύρες (είχαμε τις σαλάτες πιο παλιά τώρα πιάσαμε και μπύρες.... τρελλό φαγοπότι στο θέμα, να βρούμε και καμιά μπριζολίτσα....) τα τσίπουρα κλπ πάλι ξεφεύγουμε από το θέμα. [mοd] -
Επεδή αν περιμένουμε με το υδρογόνο που βγάζουν αυτές οι συσκευές να φουσκώσουμε φέξε μου και γλύστρησα να προσθέσω κάτι πιο χειροπιαστό...
Δεν μπόρεσα να κρατηθώ.... -
Α. -
Α. -
από την πόρτα σου περνώ...
...και τηγανίζεις ψάρια
και μου πετάς έναν κεφτέ
ευχαριστώ δεν καπνίζω
πολύ κατούρημα ρε φίλε... -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Επεδή αν περιμένουμε με το υδρογόνο που βγάζουν αυτές οι συσκευές να φουσκώσουμε φέξε μου και γλύστρησα να προσθέσω κάτι πιο χειροπιαστό...
Δεν μπόρεσα να κρατηθώ....
Καλέ μου φίλε σε είχα ποιο σοβαρότερο.
Α. -
Βιρα -μαινα ,δεν εχεις δουλεψει σε καραβια.Αν διαβάσεις τι έχει γράψει σε κάποιο θέμα για τα gps και την ακρίβεια τους (δεν θυμάμαι που ακριβώς θα έβαζα link) θα καταλάβεις γιατί το γράφει
-
Βιρα -μαινα ,δεν εχεις δουλεψει σε καραβια.Εσυ που ξερεις λασκαρε τον παπαφιγγο γιατι ορτσαρεις
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Δεν μπόρεσα να κρατηθώ....Καλέ μου φίλε σε είχα ποιο σοβαρότερο.
Α.Κι εγώ το ίδιο (όχι όμως ποιο σοβαρότερο αλλά πιο σοβαρό δηλαδή χωρίς ορθογραφικά και γραμματικά λάθη...)... και λυπάμαι που σε απογοητεύω αλλά εσύ με οδήγησες εκεί με αυτά που γράφεις....
Και αν δεν γράψει κανένας συντομα εντός θέματος λέω να βάλω και κανένα επιδόρπιο και να το κλειδώσουμε...[mod]
-
Με όλα αυτά εγώ πείνασα ...
Εξόχως ψημένη η μπριζολίτσα !!!
Μπίλ πέτα και κανένα κεφτέ μια που τους ανέφερες ...
-
...και τη σαλάτα, εκείνη την ωραία!!!
-
Τελικά αξιολογήσαμε την συσκευή?.
Ενημερώσαμε τους ψαχνόμενους?.
Αποφύγαμε πιθανές λάθος αγορές?.
Ο ανορθόγραφος…
Α. -
-
Ώπα, τρία πουλάκια που κάθονταν.... άρχισαν τα όργανα! Έχουμε και μουσική στο γλέντι μας!
Ταπεράκια και κιοφτέδες σε άλλα θέματα παρακαλώ, εδώ είναι προφανές ότι έχουμε επίπεδο...
Η μπριζόλα ήταν ψημένη σε φωτιά από υδρογόνο, μία ακόμα χρήση των συσκευών αυτών!
Μετά τη σαλάτα και την κρεατούμπα θέλουμε κάτι για να κλείσουμε το φαγοπότι.
Επειδή τα γούστα ποικίλλουν σας έχω και επιλογή.
Κάτι σε σοκολάτα, ένα προφιτερόλ και κάτι λίγο πιο όξινο για να καθαρίσει ο στόμας πχ μια λέμον πάι.
Και τέλος μια εορταστική προσφορά, με κεράκια στολιδάκια κλπ για τους βόρειους (και όχι μόνο)... τρίγωνα πανοράματος του Ελενίδη. (εγώ πρόλαβα το δεξί που έχει πιο πολύ κρέμα)
Σόδα δε θέλουμε.... έχουμε υδρογόνο... αρκετό για να κουνήσουμε καράβια.....
Γεννητρια υδρογονου (hho )