-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αν κανείς εγχείρηση αλλαγής φύλου κάτι έχεις τελειώσει πολυτεχνείο, ως τι πιάνεσαι;Sent from my GNex using smoke signals.
αχ καλέ μου mod στο ελλάντα, δεν μετράνε οι ‘λούγκρες’……. Η μόρφωση δεν έχει σχέση με την λίμπιντο!.
Α. -
-
Ο χρήστης golden lady έγραψε:
δεν παρέθεσε κανένας τίποτε επιστημονικό(άσχετα κι αν θέλουν να πιστεύουν ότι το έκαναν)
αναμασάν τις ίδιες και τις ίδιες 'επιστημονικές' μπούρδες...
κι επειδή πιστεύω απλά όπως είπα ότι μπορεί ένα τέτοιο σύστημα να κάνει ίσως δουλειά κατηγορούμαι ψευδώς ότι είμαι πωλήτρια και το αποκρύπτω επίτηδες...
επειδή όμως εγώ έχω περισσότερα @@@@@ από πολλούς εδώ μέσα λέω ότι αν ήμουν δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να το πω και να παραθέσω τα πάντα για το σύστημα αυτό....
πείτε μου απλά πόσοι απαντήσατε στις ερωτήσεις που έκανα για τα συστήματα αυτά?????
είστε οι περισσότεροι απλα για*********************************************8
κανένας μα κανένας, και μην βαυκαλίζεσαι ότι θα βρεθεί ένας.
Φυλαγμένος από τα νύχια των παπαγάλων, ζήτησα αποδείξει, όχι γενικά και αόριστα, μα με οριοθετημένες διεργασίες. Που σαν μηχανολόγος ηλεκτρολόγος βελτιωτής, μπορώ να οριοθετήσω και εγώ θετικά.
Η σχολή δεν βγάζει δογματικούς, μα ενημερωμένους!. Έκτος εάν τώρα διδάσκουν ‘ντιντίδες!’
Α. -
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης eimaiospiros έγραψε:
και κάτι άλλο, που δεν το προσέξατε!. Απλά για να ενημερώνομαι….
η παραγομένη ηλεκτρική ενέργεια στην χώρα μας, από φυσικές πήγες, είναι ελάχιστη. Είναι και ο λόγος που αγοράζετε ακριβά από την ΔΕΗ!..Αν με το φυσικές πηγές εννοείς ανανεώσιμες , ισχύει ακριβώς το αντίθετο: το ειδικό Τέλος Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας - ΑΠΕ επιβαρύνει το λογαριασμό της ΔΕΗ.
εάν με διάβαζες, και δεν έσπευδες να βάλεις την κασέτα ‘αντίδρασης’, θα αντιλαμβανόσουν, ότι μιλώ για φυσικές πηγές, που μου αποφέρουν κέρδος.
Πουθενά δεν έγραψα το παραμύθι ανανεώσιμες, γιατί υποκρύπτει, ότι εμείς οι μ@λ@κες, θα τους πληρώνουμε για εγκαταστάσεις από όπου αυτοί θα μας γδέρνουν…..
Και ενόσω έχουμε αέρα και ήλιο, τα σκουπίδια και της ‘κλανιές’ των βόθρων….. για τους ετέρους μας!. θα δούμε αργότερα όταν οι πολιτικοί μας πάψουν να μας ξεπουλάνε……
Α. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Sent from my GNex using smoke signals.
πως ανοίγει η εικόνα σου φίλε?.
Α. -
Μήπως έχει ξεφύγει το θέμα λέω γω και πρέπει να πέσει κανένα λουκέτο ; Λέω τώρα
-
Ένα γενικό καθαρισμό θέλει και είναι κομπλέ.
-
**edit mod **
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
δεν παρέθεσε κανένας τίποτε επιστημονικό(άσχετα κι αν θέλουν να πιστεύουν ότι το έκαναν)
κι επειδή πιστεύω απλά όπως είπα ότι μπορεί ένα τέτοιο σύστημα να κάνει ίσως δουλειά κατηγορούμαι ψευδώς ότι είμαι πωλήτρια και το αποκρύπτω επίτηδες...
επειδή όμως εγώ έχω περισσότερα @@@@@ από πολλούς εδώ μέσα λέω ότι αν ήμουν δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να το πω και να παραθέσω τα πάντα για το σύστημα αυτό....
πείτε μου απλά πόσοι απαντήσατε στις ερωτήσεις που έκανα για τα συστήματα αυτά?????
Φυλαγμένος από τα νύχια των παπαγάλων, ζήτησα αποδείξει, όχι γενικά και αόριστα, μα με οριοθετημένες διεργασίες. Που σαν μηχανολόγος ηλεκτρολόγος βελτιωτής, μπορώ να οριοθετήσω και εγώ θετικά.
Η σχολή δεν βγάζει δογματικούς, μα ενημερωμένους!. Έκτος εάν τώρα διδάσκουν ‘ντιντίδες!’
Α.Κατ' αρχάς, Χρόνια Πολλά και ότι επιθυμείς για τα πρόσφατα γενέθλια σου.
Άλλά είναι δυνατόν τα τα λες αυτά? Από όσα έγραψα τι δεν σας καλυψε?
Ο μηχανικός δεν μπορεί να αντιμετωπίζει τα πράγματα με μεταφυσική προσέγγιση. Στη Θρησκεία ή πιστεύεις ή όχι, στη τεχνολογία ή γίνεται ή όχι. Υπάρχουν οι φυσικοί νόμοι και το αποτέλεσμα είναι προδιαγεγραμμένο και όχι ελεύθερο στη πίστη ή επιθυμία
-
Ο χρήστης Adriver έγραψε:
Α.Κατ' αρχάς, Χρόνια Πολλά και ότι επιθυμείς για τα πρόσφατα γενέθλια σου.
Άλλά είναι δυνατόν τα τα λες αυτά? Από όσα έγραψα τι δεν σας καλυψε?
Ο μηχανικός δεν μπορεί να αντιμετωπίζει τα πράγματα με μεταφυσική προσέγγιση. Στη Θρησκεία ή πιστεύεις ή όχι, στη τεχνολογία ή γίνεται ή όχι. Υπάρχουν οι φυσικοί νόμοι και το αποτέλεσμα είναι προδιαγεγραμμένο και όχι ελεύθερο στη πίστη ή επιθυμία
Ευχαριστώ θερμά για της ευχές σου. δεν το έχω συνηθίσει εδώ μέσα…. Τείνω να συνηθίσω τα ban!!!.
Το θέμα δεν είναι εάν ο μηχανισμός ‘στέκετε’ τεχνικά. Νε στέκετε.
Μα για να αποδειχτεί, εάν στέκετε οικονομικά, πρέπει να ακολουθήσουν οι διεργασίες που οριοθέτησα. Μέτρηση κατανάλωσης βενζίνας, με και χωρίς τον μηχανισμό. Κόστος απόλυα ισχύος κατά την μετατροπή (χημική). Συνέπειες στον κινητήρα, μετά παρατεταμένη χρήση του μηχανισμού. Απαραίτητο εργαλείο το δυναμόμετρο, (κόστος 100ε ). Ένας ογκομετρικός σωλήνας λίτρου (κόστος 30ε ). Και μετά από 5000κμ η εξαγωγή του καπακιού(κόστος 300ε)
Συνολικά το κόστος λιανικής περίπου μια συσκευής. Ελάχιστο πόσο για μια αξιολόγηση!.
Ξέχασα και το κόστος ενός τσιπ της κάμερας.
Έτσι περίτρανα θα αποδειχτεί του λόγου σας το αληθές.
Αλλιώς θα ψάχνετε για πελάτες που θα ανήκουν στην σφαίρα των θρησκευτικά διακινούμενων. Και μάλιστα ανήκοντες στην σχολή των Ιεροσολύμων, του … «πίστευε και μη ερεύνα…» Σίγουρα υπάρχουν….
Δυστυχώς για εσένα ανήκω στην σχολή της Αλεξάνδρειας που έλεγε, «ερευνάτε τας γραφάς…»
Καλά κούλουμα.
Α. -
**edit mod **
Θα ήταν άκρος ενημερωτικό, εάν τα διαγραφέντα θα μπορούσαν να πάνε σε ένα χώρο, για να μπορεί ο ‘παράτυπος’, να διαβάσει της παρατυπίες του, και να προσέχει.
A.Δλδ δεν ξέρεις τι γράφεις; Αυτό μας λές; [Mod]
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
Μήπως έχει ξεφύγει το θέμα λέω γω και πρέπει να πέσει κανένα λουκέτο ; Λέω τώρα+1
Τι έγινε ρε παιδιά; Ξεχάσατε το λουκέτο πουθενά;
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Μήπως έχει ξεφύγει το θέμα λέω γω και πρέπει να πέσει κανένα λουκέτο ; Λέω τώρα
+1
Τι έγινε ρε παιδιά; Ξεχάσατε το λουκέτο πουθενά;
Έβαλε κάποιος ένα θέμα, δόθηκαν οι απαντήσεις?. Να αφήσουμε να πλανάτε, η αμφιβολία?.
Νε κάποιες φόρες και παντού, ξεφεύγει και λίγο από το θέμα. Μα δεν είμαστε αμαξάδες να τραβάμε τα γκέμια, η υποζύγια με παρωπίδες.
Εάν τεκμηριωμένα μου δοθούν απαντήσεις για της ερωτήσεις που έκανα, και όπως εγώ το οριοθέτησα, θα ικανοποιηθώ, και θα διακόψω την ενημέρωση μου. όλοι μπορούν να κάνουν αυτό. Αντίθετα αυτόκλητοι βοηθοί των mod, τους προτρέπουν να κάνουν ένα πράγμα που εγω δεν θα ήθελα.
Φίλοι σε τι πιπιστήκατε και με τι?.
Gakost & alexeft, που θέλετε να οδηγήσετε τους φίλους της συγκεκριμένης ενότητας?. Που αλλού ‘παίζει’ καλύτερα για εσάς?.
Όποιος θέλει μένει…… -
μάλλον δεν έχεις διαβάσει τι έχεις γράψει. Διάβασε τα και άμα βγάλεις νόημα έλα να μου το πεις. Το θέμα λέγετε γεννήτρια υδρογόνου ΗΗΟ και όχι οτι μου κατέβει στο κεφάλι γράφω για να γράψω. Δεν με ενοχλεί να διαβάζω τεχνικές αναλύσεις που μπορεί να μην καταλαβαίνω (δεν είμαι ούτε μηχανικός ούτε επιστήμονας) αλλά με ενοχλεί να διαβάζω αμπελοφιλισοφίες
Gakost & alexeft, που θέλετε να οδηγήσετε τους φίλους της συγκεκριμένης ενότητας?. Που αλλού ‘παίζει’ καλύτερα για εσάς?.
Όποιος θέλει μένει……Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά σίγουρα το όποιος θέλει μένει θα σου απαντήσω ότι μένω γιατί θέλω να διαβάσω κάτι σχετικό με τον τίτλο του θέματος. Αν θες να γράψεις ότι θέλεις άνοιξε ένα θέμα 'ότι μου κατέβει για την αυτοκίνηση ο φωτεινός παντογνώστης ' και γράψε ότι θέλεις.
Αυτά και τέλος -
Ο χρήστης gakost έγραψε:
μάλλον δεν έχεις διαβάσει τι έχεις γράψει. Διάβασε τα και άμα βγάλεις νόημα έλα να μου το πεις. Το θέμα λέγετε γεννήτρια υδρογόνου ΗΗΟ και όχι οτι μου κατέβει στο κεφάλι γράφω για να γράψω. Δεν με ενοχλεί να διαβάζω τεχνικές αναλύσεις που μπορεί να μην καταλαβαίνω (δεν είμαι ούτε μηχανικός ούτε επιστήμονας) αλλά με ενοχλεί να διαβάζω αμπελοφιλισοφίεςGakost & alexeft, που θέλετε να οδηγήσετε τους φίλους της συγκεκριμένης ενότητας?. Που αλλού ‘παίζει’ καλύτερα για εσάς?.
Όποιος θέλει μένει……Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά σίγουρα το όποιος θέλει μένει θα σου απαντήσω ότι μένω γιατί θέλω να διαβάσω κάτι σχετικό με τον τίτλο του θέματος. Αν θες να γράψεις ότι θέλεις άνοιξε ένα θέμα 'ότι μου κατέβει για την αυτοκίνηση ο φωτεινός παντογνώστης ' και γράψε ότι θέλεις.
Αυτά και τέλος
Και πως μπορείς να κρίνεις, έναν ηλεκτρολόγο μηχανολόγο βελτιωτή, που η μόνη που δεν δεχόταν τον όρο επιστήμονας για εμένα, ήταν τέως πεθερά μου λέγοντας «…επιστήμονες βγαίνουν μόνο από το πανεπιστήμιο!!!...»?. όταν μόνος σου αποδέχεσαι ότι: «(δεν είμαι ούτε μηχανικός ούτε επιστήμονας)»?. Δεν θέλω με τίποτα να σε προσβάλω, θα το θεωρούσα μεγίστη προσωπική μου κτηνωδία.
Μα μάθε και αυτό. Έθεσα ερωτήσεις που αφορούν εσάς για θέματα οικονομίας που εμένα δεν με αγγίζουν. Μα διάβασα στο prospect τους, ότι αυξάνετε η δύναμη του αυτοκινήτου 20% εάν δεν κάνω λάθος. Και με 5% σε ένα δικό μου εργαλείο των 560hp, είναι 28 άλογα από το πουθενά. Το κέρδος μου θα είναι πολλά χρήματα. Ξέρεις τι είναι να φτάσεις στο καθορισμένο σημείο 5% γρηγορότερα?. Ξέρεις τι είναι μαζί με τον συμπυκνωμένο αέρα από το Νίτρο, να προσθέτεις και αλλότριο καύσιμο, η συντελεστή καλύτερης καύσης?. 250 πραγματικά μέτρα!!!!... ένα κινητήρα στο ζεμπίλι, και ένα ζεμπίλι χρήματα.
Είναι και ο λόγος μου, που με βλέπεις να σκύβω το κεφάλι, στους ‘ξεφτιλισμούς’ που μου προσάπτετε, και στα ban, που τρώω!.
Πάντως καθαρίζω και για εσάς, κατά διάχυτη απαίτηση φίλων που από κάτω, παρουσιάζονται σαν ‘επισκέπτες’!. Γι’ αυτό λίγος περισσότερος σεβασμός, και περιορισμός της αθυροστομίας μας, δεν θα έβλαπτε!.
Φιλικά για εσένα.
Α. -
Πάντως καθαρίζω και για εσάς, κατά διάχυτη απαίτηση φίλων που από κάτω, παρουσιάζονται σαν ‘επισκέπτες’!. Γι’ αυτό λίγος περισσότερος σεβασμός, και περιορισμός της αθυροστομίας μας, δεν θα έβλαπτε!.
Φιλικά για εσένα.
Α.Εχεις χαιρετισματα απο τον Google[Bot]
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Φιλικά για εσένα.
Α.Εχεις χαιρετισματα απο τον Google[Bot]
Ομολογώ ότι δεν κατανοώ το παράθεμα σου…
Α. -
Παιδιά παρακαλώ να κλείσουμε τη συζήτηση εδώ.
-
antonis team κατα κοσμον γρηγορης κικιζας?
οχι οτι εχω κατι εναντιον σου(η με τον γρηγορη,αν δεν εισαι εσυ),προς θεου.απλως μου θυμιζει την ιδια φαση γκ vs the world κ ειπα να ρωτησω μηπως εισαι ο ιδιος κ αλλαζεις ονοματα αναλογα με την θεματικη ενοτητα.
Γεννητρια υδρογονου (hho )