-
Αισθάνομαι ηθική υποχρέωση να μεταφέρω γνώσεις, οπότε θα επιμείνω. Ειλικρινά με φιλικές διαθέσεις, θα ήθελα να ξέρω τι γνώσεις έχεις και σπουδες για να μπορω να βοηθήσω καλύτερα.
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Κ γαμώ τα μαθήματα ρε φίλε. Ότι το 100κ εγώ σου λέω ότι λόγω της καλύτερης καύσης βγάζεις 1500W (πχ) ενώ χαλάς 150w για την ηλεκτρόλυση, οπότε έχεις ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟ ισοζύγιο. Συμφωνείς?Όχι ως προς την δυνατότητα να κερδιζεις 1500W και να χανεις 150W!
Μετά από μιά σοβαρή μελέτη της σχετικής ερευνητικής βιβλιογραφίας, που θα ήταν αρκετή να μου δώσει διπλωματική σε Πολυτεχνείο, είδα ότι αυτό δεν γίνεται. Ενδεικτικά σας έβαλα απόσπασμα από το εξής καλό paper που έχει αναφερθεί απ' ευθείας στο θέμα. Αν δεν καταλαβαίνεις Αγγλικά θα σου μεταφράσω το συμπέρασμα (δες παρακάτω κεφαλαία).International Journal of Hydrogen Energy 29 (2004) 1541 – 1552
The addition of hydrogen to a gasoline-fuelled SI engine
T. D’Andreaa, P.F. Henshawa;∗, D.S.-K. Tingb
aCivil and Environmental Engineering, University of Windsor, 401, Sunset Avenue, Windsor, ON, Canada N9B 3P4
bMechanical, Materials and Automotive Engineering, University of Windsor, Windsor, ON, Canada N9B 3P44.6. Feasibility
The performance of a commercially available electrolysis unit was used to determine the energetic feasibility
of on-board generation of hydrogen. The device produces 6.7 ml/s of hydrogen from an electrical power input of 169 W. If this device were scaled up to produce hydrogen at the flow rates tested in this investigation (average: 80 ml/s
at 1% H2, and 130 ml/s at 2%H2), the resultant power consumptions would be 2000 and 3500 W, respectively. The additional power (based in increased torque) produced by the engine under these conditions was 500–1800 W for 1% H2 addition, and 200–3000 W for 2% H2 addition. Even ignoring the efficiency loss in generating electricity from the extra engine power, it is clear that at the hydrogen addition levels tested in this research, the energy required to generate hydrogen is greater than the additional power produced by the engine.
........
5. Conclusions
.............
• Based on a commercially available on-board electrolysis unit, more energy is required to generate the hydrogen
than is gained from the engine.ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΣΗΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ
κ εγώ σου λέω ότι λόγω της καλύτερης καύσης βγάζεις 1500W (πχ) ενώ χαλάς 150w για την ηλεκτρόλυση, οπότε έχεις ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟ ισοζύγιο. Συμφωνείς?
Οι ΑΣΧΕΤΟΙ που αναφέρω εγώ λέγαν όλο χαρά κ ειρωνία πως αυτό δεν γίνεται γιατί παραβιάζει την αρχή διατήρησης της ενεργειας.Είχαν άδικο αν απέκλειαν ότι 1% Η2 ως προς τον αέρα μπορει να βελτιώσει την μετατροπή χημικής ενεργειας (μεσω της καύσης) σε κινητική/μηχανική στον κινητήρα.
Αλλά πρέπει κι εσύ να αποδεχθείς ότι αν αυτό το 1% Η2 παράγεται πάνω στο αυτοκίνητο με ηλεκτρόλυση, η ενέργεια που ξοδεύεις στην ηλεκτρόλυση ξεπερνά το οποιοδήποτε όφελος στη παραγωγή μηχανικής ενέργειας. Δηλαδή αυτο το κερδίζεις 1500W και χάνεις 150W δεν ισχύει! -
Ο χρήστης nintza έγραψε:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ
Όταν κάνεις ηλεκτρόλυση και περνάς ρεύμα Ι (σε Amper) με τάση V (σε Volt), τότε καταναλώνεις ισχύ P=VI (σε Watt = Joule/sec). Αυτή την καταναλισκόμενη ισχύ την παιρνεις από την ισχύ που παράγει ο κινητήρας. Αν θα έβγαζες 100W παραπάνω λόγω καλύτερης καύσης και σου τρώει η ηλεκτρόλυση 150W, τότε χάνεις 50W (με αυτή την έννοια γραφηκε αρνητικό ισοζύγιο).ακριβως αυτο γινεται,και ειναι και ακομη χειροτερες οι απωλειες αν προσθεσεις και το εξτρα βαρος.
Είναι ακόμα χειρότερο αν συμπεριλάβεις απώλειες στη μετατροπή ηλεκτρικής ενέργειας (ρεύμα) σε χημική ενέργεια (αέριο Η2 και Ο2). Η θερμότητα που παράγεται στο σύστημα ηλεκτρόλυσης είναι απώλεια.
Και για να μην ξεχνιόμαστε, η ασήμαντη ροή αερίου Η2 και Ο2 που δίνουν αυτά τα «συστηματάκια ηλεκτρόλυσης» ποτέ δεν φθάνει σε ποσοστό της τάξης 1% ως προς τον αέρα, οπότε δεν έχεις καμία επίδραση στη καύση (δεν θα έβγαζες ούτε τα 100W παραπάνω).- Γιατί οι κατασκευαστές αυτοκινήτων δεν χρησιμοποιούν αυτήν την τεχνολογία στα μοντέλα τους;
Όσο οι τιμές των καυσίμων ήταν χαμηλές δεν υπήρχαν οικονομικά κίνητρα γι αυτό το σύστημα. Το σύστημα του Stan Meyers θα έδινε στο κοινό τον πλήρη έλεγχο της ενέργειας γιατί όταν βελτιστοποιηθεί ή σχεδιαστεί από την αρχή για να εκμεταλλευτεί αυτή την τεχνολογία τα αυτοκίνητα μπορούν να λειτουργήσουν 100% με νερό! Ούτε οι εταιρείες ούτε η κυβερνήσεις όμως θέλουν να δουν μία βιομηχανία πολλών δισεκατομμυρίων να καταστρέφετε. Οι εταιρείες πετρελαιοειδών βγάζουν περισσότερα κέρδη από οποιαδήποτε άλλη βιομηχανία.
Άτιμη κενωνία
Δεν ξέρω που το βρήκες, αλλά άκου να δεις τι μπορεί να παίζει εδώ.
Κυκλοφορεί η ιδέα ότι μπορώ να φτιάξω βιομηχανία παραγωγής αερίου H2 από ηλεκτρόλυση χρησιμοποιόντας ηλεκτρικό ρεύμα από ΑΠΕ, ανεμογεννήτριες και φωτοβολταϊκά, οπότε θα έχω 'τσάμπα' καύσιμο (αέριο Η2) από το νερό. Οι διάφορες οικολογικές ομάδες που συνήθως αποτελούνται από άσχετους από τεχνολογία το «τσιμπάνε», αρχίζει η ανέξοδη διαφήμιση ( στα μπλογκς κλπ, μετά παει εφημεριδες, ΤV) και «πολιτική πίεση» και μπορει να φθάσει να γίνει και ερευνητικό πρόγραμμα του ΕΣΠΑ. Και στο δρόμο για να «πουληθεί» καλύτερα ξεχνούνται οι λεπτομέρειες, ή τις αγνοούν άσχετοι δημοσιογράφοι ή άτομα των μπλογκς που αναπαραγουν. Και τελικά διαβάζεις και νομίζεις ότι το αυτοκίνητο θα καίει νερό!
Αυτός που το ξεκίνησε και σοβαρά να το έκανε, στο τέλος θα αισθανθεί μακάκας να βγει να βάλει τα πράγματα στη θεση τους, το αναμενόμενο είναι να κοιτάξει να επωφεληθεί από καμιά κρατική χρηματοδότηση!Επί της ούσίας του ενεργειακού, η χρήση ΑΠΕ για να παίρνεις Η2 και Ο2 μπορεί να είναι ενδιαφέρουσα σαν μέθοδος 'αποθήκευσης ενέργειας' αν δεν υπάρχει αποτελεσματικότερος τρόπος. Διαφορετικά η ηλεκτρόλυση για παραγωγή υδρογόνου σε βιομηχανική βάση δεν χρησιμοποιείται σήμερα γιατι δεν συμφέρει.
Υ.Γ. Να προσθέσω ότι την ηλεκτρική ενέργεια από ΑΠΕ μπορείς να την χρησιμοποιήσεις κατ' ευθείαν σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα και δεν κάνει νόημα να της κάνεις 3 μετατροπές, πρώτα σε χημική O2 και Η2 και μετά σε θερμότητα/καύση ή ηλεκτρική και μετά μηχανική για να κινείς το αυτοκίνητο! Η2 και Ο2 από ΑΠΕ έχει νόημα μόνο για αποθήκευση ηλεκτρικής ενέργειας, αν σου περισεύει και δεν έχεις αποδοτικότερο τρόπο (δύσκολο).
-
Ο χρήστης Vagnar έγραψε:
δεν παρέθεσε κανένας τίποτε επιστημονικό(άσχετα κι αν θέλουν να πιστεύουν ότι το έκαναν)
αναμασάν τις ίδιες και τις ίδιες 'επιστημονικές' μπούρδες...
κι επειδή πιστεύω απλά όπως είπα ότι μπορεί ένα τέτοιο σύστημα να κάνει ίσως δουλειά κατηγορούμαι ψευδώς ότι είμαι πωλήτρια και το αποκρύπτω επίτηδες...
επειδή όμως εγώ έχω περισσότερα @@@@@ από πολλούς εδώ μέσα λέω ότι αν ήμουν δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να το πω και να παραθέσω τα πάντα για το σύστημα αυτό....
πείτε μου απλά πόσοι απαντήσατε στις ερωτήσεις που έκανα για τα συστήματα αυτά?????
είστε οι περισσότεροι απλα γιαΚοίτα κοπελιά
Αυτό:SAE 2003-32-0011
Investigating Combustion Enhancement and Emissions Reduction with the Addition of 2H2 + O2 to a SI EngineT. D’Andrea and P. F. Henshaw
Department of Civil and Environmental Engineering
University of Windsor
D. S-K. Ting and A. Sobiesiak
Department of Mechanical, Materials and Automotive EngineeringΕ δεν το λες και συζήτηση καφενείου.
Σιγα μην ειναι και κοπελια, εχουμε γεμισει ψαραδες στα φορουμ.
ημαρτον πια, μπαμ κανει -
κανας που φοραει καλσον golden lady.
-
Tο επιπεδο του φορουμ σε ολο του το μεγαλειο...Κριμα...
-
Ο χρήστης Εαβίτης έγραψε:
Tο επιπεδο του φορουμ σε ολο του το μεγαλειο...Κριμα... -
Μπήκα στο φορουμ για άλλο λόγο αλλά.......
δεν πειράζει...συγνώμη αν παρφέρθηκα..το ποστάρισμά μου αφορούσε αυτούς που με κατηγόρησαν άδικα
δεν θα κάτσω όμως σε καμία περίπτωση να αποδείξω ότι δεν είμαι 'ελέφαντας'
καλό θα ήταν να καλοδεχόσασταν και τις γυναίκες στην παρέα σας...ειδικά αν έχουν τελειώσει πολυτεχνείο(σίγουρα κάτι ξέρουν)
καλή καρδιά και καλά να περνάτε... -
και κάτι άλλο, που δεν το προσέξατε!. Απλά για να ενημερώνομαι….
η παραγομένη ηλεκτρική ενέργεια στην χώρα μας, από φυσικές πήγες, είναι ελάχιστη. Είναι και ο λόγος που αγοράζετε ακριβά από την ΔΕΗ!. Πως λυπών αυτή θα διατεθεί για αλλότριους σκοπούς?. Μην κάνετε όνειρα και τρώτε τον χρόνο σας. Πάτε για ψάρεμα!!!...
όσο οι παραγωγοί του εν λόγο προϊόντος δεν αποδεικνύουν του λόγου τους το αληθές, τότε είναι ακόμη μια αρπαχτεί εις βάρος της τσέπης σας!!!... το πώς αποδεικνύετε το περιέγραψα αναλυτικά….. όλα τα υπόλοιπα εκ του περισσού.
Δεν έχω παράπονα από την ζωή μου, γιατί αυτήν την ελέγxω και έναντι των κακών μα και των καλών!. Και σίγουρα τα 66 χρόνια μου +μια μέρα σήμερα, τα ελέγχω, μα γέρασα και λυπάμαι ότι κάποιοι μου αφαιρούν το δικαίωμα της ενημέρωσης, που περιλαμβάνετε στους κανονισμούς του forum.
Α. -
Οτι να ναι όμως, ε.
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
και κάτι άλλο, που δεν το προσέξατε!. Απλά για να ενημερώνομαι….
η παραγομένη ηλεκτρική ενέργεια στην χώρα μας, από φυσικές πήγες, είναι ελάχιστη. Είναι και ο λόγος που αγοράζετε ακριβά από την ΔΕΗ!..Αν με το φυσικές πηγές εννοείς ανανεώσιμες , ισχύει ακριβώς το αντίθετο: το ειδικό Τέλος Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας - ΑΠΕ επιβαρύνει το λογαριασμό της ΔΕΗ.
-
Αχ παιδιά νάμαστε καλά! Είχα μέρες να μπω και διάβασα 9-10 σελίδες όλες μαζί και φτιάχτηκα....
Ευτυχώς που υπάρχουν και τέτοια θέματα στο φόρουμ μας.... χ3
Τί διαβάζει κανείς και τί θράσος έχουν μερικοί... δεν παιζόμαστε λέω! Απίστευτα λάθη που παρουσιάζονται με ύφος αυθεντίας σαν σωστά.
Πολλά μένουν στο αέρα αναπάντητα από αποσβολωμένους αναγνώστες. .... αλλά και τι να πρωτοπρολάβεις από τα τόσα φανταστικά (με την κυριολεκτική έννοια της λέξης)!
Και ανάμεσα σε όλα αυτά και μερικοί που προκαλούν τους προηγούμενους επιμένοντας σοβαρά με καταγγελίες και επιστημονικά άρθρα.... έξοχα, θαύμα!
Τα οποία μάλιστα άμεσα απορρίπτονται με τρόπο υποτιμητικό σαν να μην υπήρξαν ποτέ και σαν να μην τους άξιζαν ούτε τα λίγα bytes που καταλαμβάνουν. χ2
Και όσο για τις γνώσεις αγγλικής μερικών... (πχ στο νομοθετικό πλαίσιο του ποιος πρέπει να αποδείξει τι στο αμέρικα...).
Όμως μην πτοείστε, το φόρουμ μας έχει χώρο πολύ, συνεχίστε, συνεχίστε με θάρρος και τόλμη!
Και λυπάμαι αλλά δεν θα μπλεχτώ σε προσωπική αντιδικία για αυτό αποφεύγω να αναφερθώ σε κάποιον ονομαστικά (ενθυμούμενος και την υπογραφή κάποιου μέλους που ίσως άρχιζε 'ποτέ μην τα βάλεις με έναν.....') Θα συνεχίσω όμως να παρακολουθώ το θέμα όποτε μπορώ προσθέτοντας κι εγώ το λιθαράκι μου όπου νομίζω ότι αυτό χρειάζεται... Το θέμα αυτό και η συζήτηση ή για την ακρίβεια αντιπαράθεση επιστήμης, ιδεών και εμπειριών που περικλείεει αν και αποτελεί πεδίο μάχης εξαρετικών ιδεών (γκουχ γκουχ) με πολλά θύματα είναι ταυτόχρονα και όαση όχι μόνο ελευθερίας του πνεύματος, ελευθερία που αγγίζει πατριωτικό ενθουσιασμό βεβαίως βεβαίως αλλά και όαση καλλιτεχνικού σουρεαλισμού. Ένα θέατρο του παραλόγου που προχωράει μπροστά περήφανα και επίμονα σαν καραβάκι όρτσα στον άνεμο σοβαρότητας αληθινής ή ψευδούς του λοιπού φόρουμ! χ2[Το παρόν αποτελεί και απόδειξη για το ότι υπήρχε ρεαλιστική ανάγκη να μπορούν να μπούν πάνω από 10 emοticons ανά δημοσίευση. Ευχαριστούμε τη διοίκηση που επιτέλους και έγκαιρα το έκανε εφικτό! Αν και τα 20 που πια επιτρέπονται δεν μου φτάσανε, χρειάστηκε να αντικαταστήσω μερικά πολλαπλά ysterical με χ2 ή χ3 ...]
-
«[Το παρόν αποτελεί και απόδειξη για το ότι υπήρχε ρεαλιστική ανάγκη να μπορούν να μπούν πάνω από 10 emοticons ανά δημοσίευση. Ευχαριστούμε τη διοίκηση που επιτέλους και έγκαιρα το έκανε εφικτό! Αν και τα 20 που πια επιτρέπονται δεν μου φτάσανε, χρειάστηκε να αντικαταστήσω μερικά πολλαπλά ysterical με χ2 ή χ3 ...]»
Και οπωσδήποτε κάθε emoticons είναι πλειάδα λέξεων…. Έτσι λοιπόν και διαβάζοντας το άνω post σου, διάβασα το μεγαλύτερο ‘σεντόνι’ σε αυτήν την ενότητα!.
Σίγουρα διαπιστώνετε εύκολα και ο hysterical μέσα στην ενότητα…. Ρώτα έναν γιατρό ιδικό, πως θεραπεύετε η κρίση υστερίας!!!!..... δυστυχώς είναι αδύνατο μέσα στην ενότητα, όσο και δυνατός mod και εάν είσαι!. Και σίγουρα έκτος του δυνατός, εσύ είσαι και εύστοχος και σε καμία περίπτωση πλην της τελευταίας δηκτικός.
Σε ‘σκάσαμε’ φίλε, σε σκάσαμε…..
Και σίγουρα το «Είχα μέρες να μπω και διάβασα 9-10 σελίδες όλες μαζί και φτιάχτηκα....» είναι δοκιμασία του πνεύματος σου!!!....
ΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ!!!…… και όταν είχες μπει, φτερά πολύχρωμα δεν πετούσαν?!. Και «έγκυρες» μ@λ@κιες δεν γραφόντουσαν?. Μα θα σου συνιστούσα εάν δεν το κανείς, να παρακολουθείς και τους μπανιστηριτζήδες, στην κάτω μπάρα….. θα καταλάβεις πολλά….. μην αφήνουμε και τα ινία ελεύθερα!.
Μετά από μερικά χρόνια που μου έγραψες, ότι εγώ πηδάω και της μάντρες!, εεεεε ναι. Κάποτε σε αυτήν την χώρα, κάποιοι πρέπει να κινήσουμε γη και ουρανό, και να γίνουν όλοι πλέον ορθολογιστικοί, πραγματιστές, λογικοί, ενήμεροι, και το ίδιον συμφέρον μας να είναι χαμηλότερα του γενικού συμφέροντος.
Κάποτε έγραφα και διάβαζα, για να φτιάχνω τα ημαρτημένα ένθετα σε κάποια βιβλία. Σήμερα η ανάπτυξη των θεμάτων είναι ειδικότητας Λαζόπουλου!!!!.... δυστυχώς το πνεύμα μου αστειότητας μετά από 66 χρόνια και μια μέρα, δεν έχει βελτιωθεί καθόλου.
Εύχομαι για το κενό του διαβασμού των παραθέσεων από μέρους σου, να ήταν γιατί θα είχες κάτι καλύτερο. Ξέρεις ότι σε αγαπώ, συναίσθημα που εσύ μου ενέπνευσες.
Φιλικά
Α. -
Ο χρήστης golden lady έγραψε:
Μπήκα στο φορουμ για άλλο λόγο αλλά.......
δεν πειράζει...συγνώμη αν παρφέρθηκα..το ποστάρισμά μου αφορούσε αυτούς που με κατηγόρησαν άδικα
δεν θα κάτσω όμως σε καμία περίπτωση να αποδείξω ότι δεν είμαι 'ελέφαντας'
καλό θα ήταν να καλοδεχόσασταν και τις γυναίκες στην παρέα σας...ειδικά αν έχουν τελειώσει πολυτεχνείο(σίγουρα κάτι ξέρουν)
καλή καρδιά και καλά να περνάτε...ω θεοί
-
Όταν μια γυναίκα έχει τελειώσει πολυτεχνείο, είναι άξια θαυμασμού, αν ήταν άντρας, θα ήταν απλώς ένας από τους πολλούς μ@λάκες.
Αυτά προς γνώσιν και συμμόρφωση, ακούς Ντρίφτη;
-
Ζηλεύετε.-
Sent from my GNex using smoke signals.
-
παντα η γυναικεια γνωση ειναι πιο αξιοπιστη απο την αντρικη
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
παντα η γυναικεια γνωση ειναι πιο αξιοπιστη απο την αντρικη+1
Και μην ξεχνάμε, είναι τούτη η γνώση, είναι πολυτεχνειακού (sic) επιπέδου γατάκια, όχι ό,τι κι ό,τι!
Και φυσικά με ένα γυναικείο άρωμα και μια θηλυκότητα που την κάνει ακαταμάχητη! -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Όταν μια γυναίκα έχει τελειώσει πολυτεχνείο, είναι άξια θαυμασμού, αν ήταν άντρας, θα ήταν απλώς ένας από τους πολλούς μ@λάκες.Αυτά προς γνώσιν και συμμόρφωση, ακούς Ντρίφτη;
μούτι!!!!..... μια γυναίκα που τέλειωσε πολυτεχνείο, είναι ένας γνώστης.
Ένας άντρας που τέλειωσε πολυτεχνείο είναι ένας γνώστης.
Μην κατεβαίνεις καλέ μου φίλε ποιο κάτω από το καρύδι του λαιμού!. Μπερδεύεις την ένια του επαγγελματισμού, που πρέπει να πρυτανεύει!.
Μα θα σου πω και κάτι άλλο που συνέβη στην δική μου οικογένεια.
Δυο κόρες με έναν πατερά, που ήξερε πολλά,(?) μα που είχα παρότι της φιλελεύθερες διαθέσεις μου, και ‘κολλήματα’. Αντίθετα τα αδέλφια μου είχαν και αγόρια, με γονείς με μεταπτυχιακά.
Τα αγόρια έχουν το κατάλληλο εργαλείο, για να διαπερνούν την οικογενειακή πόρτα προς την ελευθερία της ζωής. Μα τα κορίτσια μου δεν διέθεταν το αντίστοιχο εργαλείο, με αποτέλεσμα να πρωτοστατούν στον αθλητισμό, μα μέχρι εκεί!.
Έτσι έμαθαν να μαζεύονται, και να εργάζονται για την «ελευθερία» τους!.
Αποτέλεσμα: δυο ανώτατα ιδρύματα και δυο μεταπτυχιακά η κάθε μία.
Πρέπει λυπών να καταλάβεις καλέ μου φίλε, ότι η «οικογενειακές αρχές», είναι ένα ψηλό σκαλοπάτι στην μόρφωση!….. έτσι βλέπουμε και τα αποτελέσματα των πανελλήνιων εξετάσεων σε συσχετισμούς.
Τώρα μπορείς να αναθεωρήσεις αρχές.
Α. -
Αν κανείς εγχείρηση αλλαγής φύλου κάτι έχεις τελειώσει πολυτεχνείο, ως τι πιάνεσαι;
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Καλέ μου spiros & HighFidelity
ρε παλικάρια μου, υπήρξατε ποτέ επιχειρηματίες?.
Εάν νε δεν θα μπουρδολογούσατε.
Ο επιχειρηματίας δεν προσλαμβάνει καφετζού, ούτε γραμματέα για τα γόνατα. Όταν πρέπει να προσλάβει επιστήμονα, σκέπτεται πολλά άλλα, που δεν θα περιγράψω εάν δεν προκληθώ.
Φίλε δεν θα παραθέσω επάνω σου, για να σου δοθεί η ευχέρεια να διαγράψεις την περί ‘γατάκια’ παράθεση σου. Είναι άξιες των πτυχίων τους. Με προσβάλει γενικά το γραφόμενο σου.
Γράφτηκε και αυτό: «Ζηλεύετε.», ούτε καν με ερωτηματικό!. Όχι με τίποτα και σίγουρα τα σήματα καπνού αλλοιώνονται με το αέρα καλέ μου λονδρέζε!!!....
Σε όσους δεν σέβομαι, δεν εναντιώνομαι, τους γράφω…. απλά!.
Α.
Γεννητρια υδρογονου (hho )