-
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Ας γράψω κι εγώ που άνοιξα το θέμα. Επαγγέλματα έχω κάνει διάφορα, αλλά δεν μπορώ να πω, πως τα άλλαξα καθώς ήξερα από την αρχή πως ήταν εποχιακά. Τώρα όμως, σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αλλάξω τομέα σπουδών.
Έχοντας ήδη πάρει μια γεύση για το τι με περιμένει αν κάποτε τελειώσω τη σχολή, δεν ξέρω ακόμα αν αξίζει τον κόπο να συνεχίσω να παιδεύω τον εαυτό μου και τους γύρω μου.
Επειδή όμως είναι πολλά που πρέπει να ζυγίσω πριν αποφασίσω, δεν μπορώ να πω ακόμα με σιγουριά. Το μόνο σίγουρο είναι πως αν γίνει η αλλαγή,θα συνοδευτεί και με αλλαγή χώρας και μάλλον θα είναι για να συνδυαστεί η επιβίωση με ένα παιδικό όνειρο.Τελείωσε τη σχολή σου, πήγαινε φαντάρος και μετά φύγε έξω ή για μάστερ ή για δουλειά.
Επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από 10 χρόνια και ΑΝ.
Μη κάνεις τη μ@λ@κία που έκανα εγώ και γύρισα.
Ακόμα και έξω όμως, σπάνια κάνεις αυτό που σπουδάζεις.
Όρεξη για δουλειά να έχεις και όλα θα πάνε καλά.
-
Καλά, εσύ δεν έκανες απλά μ@λ@κία, αλλά πέρασες ταυτόχρονα και πίστα!
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Καλά, εσύ δεν έκανες απλά μ@λ@κία, αλλά πέρασες ταυτόχρονα και πίστα!Ναι αλλά...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Τελείωσε τη σχολή σου, πήγαινε φαντάρος και μετά φύγε έξω ή για μάστερ ή για δουλειά.
Επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από 10 χρόνια και ΑΝ.
Μη κάνεις τη μ@λ@κία που έκανα εγώ και γύρισα.
Ακόμα και έξω όμως, σπάνια κάνεις αυτό που σπουδάζεις.
Όρεξη για δουλειά να έχεις και όλα θα πάνε καλά.
Α όλα κι όλα φαντάρος δεύτερη φορά δεν πάω (άντε για καμμιά βδομάδα το πολύ)
Το θέμα μάστερ κτλ το βλέπω πολύ μακρινό και αν φύγω έξω δεν θα είναι για να αξιοποιήσω με οποιοδήποτε τρόπο το ελληνικό πτυχίο. Όρεξη είναι το μόνο που δεν μου λείπει ... γενικώς.@Thano,
μη μου στεναχωριέσαι αν αποφασίσω την αλλαγή καριέρας θα πάμε μαζί Ν Υόρκη και με στυλ -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Καλά, εσύ δεν έκανες απλά μ@λ@κία, αλλά πέρασες ταυτόχρονα και πίστα!
Ναι αλλά...
Δικιο στο αλλά...
Αλλά δεν θα με ειχες γνωρίσει...[Diva mode always on/]
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
@Thano,
μη μου στεναχωριέσαι αν αποφασίσω την αλλαγή καριέρας θα πάμε μαζί Ν Υόρκη και με στυλΚοίτα, πέρα απο κάθε αστείο (οκ μπορεί να φανεί αστειο σε κάποιους αυτό που θα πω, αλλα ολοι ξερουμε που τους γραφω) το εχω εχω πει, μια μερα θα ανοιξω δικό μου γραφείο εκεί.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Αλλά δεν θα με ειχες γνωρίσει...Τώρα μιλάς σωστά
Blinksys...δεν ήξερα ότι έχεις πάει φαντάρος ...αν έχεις όρεξη για δουλειά, τότε μη φοβάσαι τίποτα. Φύγε έξω και αξιοποίησε το πτυχίο σου κι όλα θα πάνε καλά.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
@Thano,
μη μου στεναχωριέσαι αν αποφασίσω την αλλαγή καριέρας θα πάμε μαζί Ν Υόρκη και με στυλΚοίτα, πέρα απο κάθε αστείο (οκ μπορεί να φανεί αστειο σε κάποιους αυτό που θα πω, αλλα ολοι ξερουμε που τους γραφω) το εχω εχω πει, μια μερα θα ανοιξω δικό μου γραφείο εκεί.
Στο εύχομαι ολόψυχα, χωρίς ίχνος ειρωνείας ή οτιδήποτε άλλο.
-
Θα βοηθούσε αν μας έλεγες ποιο είναι το όνειρό σου. Αν θυμάμαι καλά, διάβασα ότι είσαι στο μαθηματικό, σωστά;
Θα σου αναφέρω λίγα περιστατικά που μού έρχονται στα γρήγορα από μαθηματικούς που δεν ασχολήθηκαν καθαρά με τις συγκεκριμένες σπουδές:
- Συμφοιτητής/φίλος με πτυχίο μαθηματικού δουλεύει ως αναλυτής σε ασφαλιστική εταιρεία
- Συμφοιτητής με πτυχίο μαθηματικού, έκανε μεταπτυχιακό στην πληροφορική και τώρα κάνει διδακτορικό πάλι στην πληροφορική
- Συμμαθητής με πτυχίο μαθηματικού εργάζεται ως σύμβουλος IT στο κομμάτι Treasury - Risk Management
- Καθηγητής τώρα μου στην ΑΣΟΕΕ (MBA) με πρώτο πτυχίο στα μαθηματικά, το γύρισε επίσης στην πληροφορική (MSc & PhD)
Όπως βλέπεις, δεν είναι δύσκολο από τα μαθηματικά να μεταπηδήσεις σε κοντινά αντικείμενα. Αν πάλι το όνειρό σου είναι - π.χ. - η δικηγορία, το πράγμα αλλάζει
-
εγω απο αυριο πολιτης
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
εγω απο αυριο πολιτηςΠότε πέρασαν 2+ μηνες που το κουβεντιάζαμε ρε;!
-
14 ιουνιου ηταν το deadline τωρα θα τα ξυσω για κανα μηνα (οχι οτι δεν τα εξυνα καιρο τωρα λογο τραυματισμου ) και μετα βουρ για δουλεια εις τας ιταλιας η ισπανιας
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Θα βοηθούσε αν μας έλεγες ποιο είναι το όνειρό σου. Αν θυμάμαι καλά, διάβασα ότι είσαι στο μαθηματικό, σωστά;Θα σου αναφέρω λίγα περιστατικά που μού έρχονται στα γρήγορα από μαθηματικούς που δεν ασχολήθηκαν καθαρά με τις συγκεκριμένες σπουδές:
- Συμφοιτητής/φίλος με πτυχίο μαθηματικού δουλεύει ως αναλυτής σε ασφαλιστική εταιρεία
- Συμφοιτητής με πτυχίο μαθηματικού, έκανε μεταπτυχιακό στην πληροφορική και τώρα κάνει διδακτορικό πάλι στην πληροφορική
- Συμμαθητής με πτυχίο μαθηματικού εργάζεται ως σύμβουλος IT στο κομμάτι Treasury - Risk Management
- Καθηγητής τώρα μου στην ΑΣΟΕΕ (MBA) με πρώτο πτυχίο στα μαθηματικά, το γύρισε επίσης στην πληροφορική (MSc & PhD)
Όπως βλέπεις, δεν είναι δύσκολο από τα μαθηματικά να μεταπηδήσεις σε κοντινά αντικείμενα. Αν πάλι το όνειρό σου είναι - π.χ. - η δικηγορία, το πράγμα αλλάζει
+1
Κι εγώ έχω φίλους μαθηματικούς που ασχολούνται με την πληροφορική.
@blinkys: Χρωστάς πολλά μαθήματα;
-
Καταρχάς να πω πως ο τομέας της πληροφορικής δεν με ενδιαφέρει. Και δεν πιστεύω πως θα έχω τη διάθεση να συνεχίσω τις σπουδές σε κάτι άλλο αν τελειώσω τη σχολή. Τώρα τι θα δουλειά θα κάνω ... άγνωστο όπως έδειξαν και τα παραδείγματα όσων έγραψαν ήδη εδώ.
Δεύτερον χρωστάω αρκετά μαθήματα αλλά με αρκετή τύχη και πολύ διάβασμα σε 2 χρόνια λογικά έχω πτυχίο.@Νikos το κατάλαβα πως δεν το ήξερες πως έχω πάει φαντάρος απλά αστειεύτηκα .
-
Ποιός στρατός ρε παιδιά;
Εδώ τα πραγματα έχουν σφίξει άγρια για όλους μας. Όποιος φύγει, πιθανόν να μην επιστρέψει ποτέ για μόνιμα. Ποιός ο λόγος να χαθεί ένας ακόμη χρόνος;
-
Αν σε απασχολεί το θέμα των μαθημάτων, μην αγχώνεσαι. Βγαίνουν και χωρίς τύχη μάλιστα.
Στο τέλους του 5ου έτους στο Πολυτεχνείο χρωστούσα διψήφιο αριθμό μαθημάτων (ντρέπομαι να πω πόσα ), αλλά τελικά τα κατάφερα.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Στο τέλους του 5ου έτους στο Πολυτεχνείο χρωστούσα διψήφιο αριθμό μαθημάτων (ντρέπομαι να πω πόσα ), αλλά τελικά τα κατάφερα.99;
ε δεν εχει παραπάνω! -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Στο τέλους του 5ου έτους στο Πολυτεχνείο χρωστούσα διψήφιο αριθμό μαθημάτων (ντρέπομαι να πω πόσα ), αλλά τελικά τα κατάφερα.
99;
ε δεν εχει παραπάνω!Λοιπόν 8 μαθήματα ανά εξάμηνο * 9 εξάμηνα = 72 σύνολο. Εγώ χρωστούσα 50+.
-
Μηχ Η/Υ και δεν θα το άλλαζα για κανέναν λόγο
ψέμματα νταξ, για εισοδηματίας θα το άλλαζα
ΘΑ ΑΛΛΑΖΑΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ;