-
Η άποψη σας για το παραπάνω όχημα.
Ενδιαφέρομαι να το αποκτήσω μεταχειρισμένο , περί τα 8500-9000 ευρώ με λιγότερα απο 30.000 χλμ.
Τα θετικά του για εμένα:
Όμορφο εξωτερικά , εξτρα (esp,usb,προβολάκια,χειρηστηριο,bucket) , όμορφα χρώματα , νέο μοντέλο , λίγα χιλιόμετρα.
Αρνητικά: αξιοποιστία seat , ιδιαίτερα στους μη tsi κινητήρες , σπαστικό θόρυβο , λίγο αδιάφορο πίσω.Παρακαλώ την άποψη σας ή προσωπική σας εμπειρία απο το παραπάνω όχημα με τον παραπάνω κινητήρα.Ευχαριστώ
-
Ενδιαφέρομαι να το αποκτήσω μεταχειρισμένο , περί τα 8500-9000 ευρώ με λιγότερα απο 30.000 χλμ.
Τα θετικά του για εμένα:
Όμορφο εξωτερικά , εξτρα (esp,usb,προβολάκια,χειρηστηριο,bucket) , όμορφα χρώματα , νέο μοντέλο , λίγα χιλιόμετρα.
Αρνητικά: αξιοποιστία seat , ιδιαίτερα στους μη tsi κινητήρες , σπαστικό θόρυβο , λίγο αδιάφορο πίσω.Παρακαλώ την άποψη σας ή προσωπική σας εμπειρία απο το παραπάνω όχημα με τον παραπάνω κινητήρα.Ευχαριστώ
-
Τα θετικά του για εμένα:
-
Η αξιοπιστία Seat τι χειρότερο έχει από την αξιοπιστία VW?
-
Ο χρήστης vageliscenterfor έγραψε:
Τα θετικά του για εμένα:
Αν σου αρέσει προχώρα και μη φοβάσαι τίποτα.Πληροφοριακά πάντως και αν σου αρέσουν μπορείς να δεις clio 1.2 tce 08-09 και grande punto t-jet 08-09,kia pro ceed 1.4-1.6 08-09 με τα ίδια χρήματα.Γύρω στα 10-11000 παίζουν και τα leon 1.4 tsi kai fiesta 1.6 sport
-
Τα clio μου ψιλοαρέσουν τα 1.2tce 3θυρα μόνο , αλλά η τιμή τους με έξτρα είναι γύρω στα 11-12 χιλλιάρικα...fiat δεν μου αρέσουν και fiesta απορρίπτω λόγω κατανάλωσης , ευχαριστώ πάντως.
-
Τα clio μου ψιλοαρέσουν τα 1.2tce 3θυρα μόνο , αλλά η τιμή τους με έξτρα είναι γύρω στα 11-12 χιλλιάρικα...fiat δεν μου αρέσουν και fiesta απορρίπτω λόγω κατανάλωσης , ευχαριστώ πάντως.Mη νομίζεις πάντως ότι το 1.4 ibiza είναι πιο οικονομικό από το 16άρι fiesta.Γύρω στα 8.5 λίτρα στα 100 καίνε και τα δύο μικτά.Να μου λεγες για το 1.2 τσι οκ,καίει λιγότερο.Για το pro ceed τι λες?
-
το fiesta μέσα στην πόλη θα καίει σίγουρα παραπάνω..το pro ceed το έχω οδηγήσει και δεν μου πολυάρεσε η συμπεριφορά του , χάλια ανάρτηση και αίσθηση στο γκάζι..
-
το fiesta μέσα στην πόλη θα καίει σίγουρα παραπάνω..το pro ceed το έχω οδηγήσει και δεν μου πολυάρεσε η συμπεριφορά του , χάλια ανάρτηση και αίσθηση στο γκάζι..Τότε αφού σ΄αρέσει το ίμπιζα πάνε γιάυτό,μια χαρά είναι.Πάντως ξαναδές για το κλιο,έχει κατα καιρούς τα dynamic με την τιμή που θες 8.000-10000.Για ηλιοροφές και esp δυσκολο να βρεις.
-
Μεταξύ ibiza clio 1.2 tce τι θα διάλεγες[/url] φίλε μου και γιατί?
-
Ωραιο το sc και αξιοπιστος ο παλιος 16v της vw και με καλη συμπεριφορα στο δρομο μονο το εσωτερικο δεν παλευετε το clio και αυτο ειναι καλη επιλογη ειναι και υπερτροφοδοτουμενο καλυτερες επιδοσεις αυτα , ακριβα παντως τα ibiza τωρα που βγηκε και ο tsi http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1491494/
-
Μεταξύ ibiza clio 1.2 tce τι θα διάλεγες[/url] φίλε μου και γιατί?Clio tce,έστω και οριακά.Το ίμπιζα είναι πιο όμορφο,αλλά το κλιό είναι σαφώς γρηγορότερο και έχει λιγότερα τέλη.Και ρεζερβουάρ 55άρι αντί 45 για μεγαλύτερη αυτονομία
-
Αν μιλάμε για τον 1.4 είναι νομίζω 101 ίππων, και ο 1.6 ειναι 105 ίππων... Και υπάρχει και άλλη μία έκδοση με τον 1.6 πειραγμένο από την ελληνική αντιπροσωπεία για 120 ίππους... Ποιο ακριβώς λές εσύ??
Για την συμπεριφορά στον δρόμο μέχρι στιγμής ώς κάτοχος (αλλά του 1.2 TSI) είμαι υπέρυπέρυπέρυπέρευχαριστημένος!!!
Και εκεί τελειώνουν τα κοινά με αυτό που θές να πάρεις!!!
Για την αξιοπιστία πάντως εγώ πιο πολύ εμπιστεύομαι τον 1.4 και 1.6 ατμο παρά τον 1.2 TSI που αγόρασα τελικά... Αλλά τι να κάνεις, που η ροπή είναι γλυκεία, και το να κατεβαίνεις για σχολή στο Αιγάλεω με 5.5 lt/100km μέση ακόμα πιο γλυκο!!!
Πάντως go for it, αν σου αρέσει όντως και ξέρεις δηλαδή τι παίρνεις δεν θα το μετανιώσεις!!!
-
Ο χρήστης pl1987 έγραψε:
Αν μιλάμε για τον 1.4 είναι νομίζω 101 ίππων, και ο 1.6 ειναι 105 ίππων... Και υπάρχει και άλλη μία έκδοση με τον 1.6 πειραγμένο από την ελληνική αντιπροσωπεία για 120 ίππους... Ποιο ακριβώς λές εσύ??Για την συμπεριφορά στον δρόμο μέχρι στιγμής ώς κάτοχος (αλλά του 1.2 TSI) είμαι υπέρυπέρυπέρυπέρευχαριστημένος!!!
Και εκεί τελειώνουν τα κοινά με αυτό που θές να πάρεις!!!
Για την αξιοπιστία πάντως εγώ πιο πολύ εμπιστεύομαι τον 1.4 και 1.6 ατμο παρά τον 1.2 TSI που αγόρασα τελικά... Αλλά τι να κάνεις, που η ροπή είναι γλυκεία, και το να κατεβαίνεις για σχολή στο Αιγάλεω με 5.5 lt/100km μέση ακόμα πιο γλυκο!!!
o 1.4 είναι 85 άλογα. 101 το έκανε η τεκνοκαρ με προγραμμα κτλ
-
Ναι το ήξερα αυτό, αλλά μου χτύπησε στο μάτι ο τίτλος και για αυτό ήθελα να το αποσαφηνίσω για το παιδί να ξέρει τι αγοράζει και τι θα του πουλήσουν μιας και θα πάει για μεταχειρισμένο! Αμα έγραφε ότι ενδιαφέρεται και για τους 85 θα του έγραφα και για αυτόν!!!!!
Seat Ibiza SC 1.4 105hp