-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Τελικά θα αγνοήσουν το 2ωρο;άντε μπας και δούμε αγώνα...
Εφόσον είναι σε καθεστώς κόκκινης σημαίας, ο χρόνος δε μετράει.
Σε 5 ώρες σκοτεινιάζει, άρα μπορούμε να περιμένουμε μέχρι τόσο...εκτός αν αποφασίσουν να το λήξουν...αλλά σταμάτησε η βροχή οπότε θα ξεκινήσουν κάποια στιγμή.
-
22mm δινει το meteociel για μετα αλλα γελια
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Στο RTL ανάφεραν ότι ο αγώνας μπορεί να συνεχιστεί μέχρι τότε που επιτρέπει το φως.Αι μπράβο επιτέλους ένας που βλέπει το σωστό κανάλι! BBC κ βλακείες!!
-
To BBC είναι τέλειο ΜΟΝΟ όταν δεν μιλάει για Lewis. Όταν η κουβέντα πάει εκεί το πράγμα είναι για να σπας το laptop/πιάτο σου...
-
εγω βλεπω πουρναρα πλεον!
αντε και Παπα να εβγαζαν πιο γρηγορα εκαναν
-
Πόση ώρα αφιέρωσε με τη Σταυρούλα για το βρακί της Ριάνας;
-
Αρχίζει ο αγώνας σε ένα τέταρτο
-
Restart 15:50 canadian time.....
Αντε να δουμε......
-
Τι είπανε για το βρακί της;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Πόση ώρα αφιέρωσε με τη Σταυρούλα για το βρακί της Ριάνας;δεν ειδα σταυρουλα αλλα ουτε και βρακι!
θα ανεβει λογικα σε κανα zodcaps -
To αστείο της υπόθεσης είναι ότι ο Bernie ήθελε και τεχνητή βροχή...και δε ξεκινάει τον αγώνα
-
Δεν βλέπω Α αλλά θεώρησα σιγουράκι να βρουν μαλακία να ασχοληθούν μετά τα ζώδια και τους ωροσκόπους.
-
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
To BBC είναι τέλειο ΜΟΝΟ όταν δεν μιλάει για Lewis. Όταν η κουβέντα πάει εκεί το πράγμα είναι για να σπας το laptop/πιάτο σου...ενταξη περαν τις πλακιτσας πριν ειμαι σίγουρος οτι κ το bbc σε ρεπορταζ κ σπικερ ειναι μια χαρα αλλα το γκρουπ του rtl:
Heiko Waßer, Christian Danner με συζητησεις Lauda+Florian König πριν κ μετα κ τον Ebel
δεν το αλλάζω με τη καμια!!! Φοβερή κάλυψη!
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
To BBC είναι τέλειο ΜΟΝΟ όταν δεν μιλάει για Lewis. Όταν η κουβέντα πάει εκεί το πράγμα είναι για να σπας το laptop/πιάτο σου...
ενταξη περαν τις πλακιτσας πριν ειμαι σίγουρος οτι κ το bbc σε ρεπορταζ κ σπικερ ειναι μια χαρα αλλα το γκρουπ του rtl:
Heiko Waßer, Christian Danner με συζητησεις Lauda+Florian König πριν κ μετα κ τον Ebel
Εφόσον ξέρεις Γερμανικά...είμαι σίγουρος.
Αλλά δε ξέρουν όλοι Γερμανικά.
-
το rtl ειναι πιο επαγγελματικο το bbc ειναι για τους αστερες και ο alpha απλα για να υπαρχει
-
Κι η βροχή αρχίζει πάλι.
-
Απορία βασική: Ο Χαμούρης Κομπαγιάσι πρέπει να μπει στα pits κάποια στιγμή ή θεωρείται ότι έστω και με καθεστώς κόκκινης σημαίας άλλαξε λάστιχα, οπότε μπορεί και να μην μπει στα pits μέχρι τέλους;
-
Καλο αγωνα να εχουμε! (ξανα )
Sent from my GT540 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
ενταξη περαν τις πλακιτσας πριν ειμαι σίγουρος οτι κ το bbc σε ρεπορταζ κ σπικερ ειναι μια χαρα αλλα το γκρουπ του rtl:
Εφόσον ξέρεις Γερμανικά...είμαι σίγουρος.
Αλλά δε ξέρουν όλοι Γερμανικά.
εμμμ μη μου θέλετε μόνο γερμανικά αυτοκίνητα, μάθετε κ λιγο τη γλώσσα!!
-
Πάμε Κομπαγιάσι γερά για νίκη
με petrov δεύτερο
Grand Prix du Canada 2011