Ο χρήστης nafpaktos έγραψε:
1)Πως ο Κεσνέλ που προμόταρε τον Οζιέ σαν δημιουργημά του και ενθάρρυνε την μαλακισμένη συμπεριφορά του τον έστειλε?
Δεν τον έστειλε ο Quesnel, τον έστειλε το ΔΣ της Citroen. Οταν έγιναν οι σε βάρος του χοντράδες στο Ακρόπολις, πήγε ο Loeb στο ΔΣ, τους είπε κάτι Γαλλικά (προφανώς ) και από τότε, ω του θαύματος, άλλαξαν οι ισορροπίες
2)Μήπως το συμβόλαιο του κοντού επέβαλλε να είναι το νούμερο 1 και την έκανε από μόνος του ο Οζιέ?
Σου υπενθυμίζω ότι το καλοκαίρι ο Ogier είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του για άλλα 2 χρόνια. Προφανώς όμως 'έσπασε το γυαλί'. Τώρα έφυγε-τον έδιωξαν, δεν ξέρουμε (και μάλλον δεν θα μάθουμε).
Σχόλια
1)Εχω την εντύπωση ότι ο κοντός είναι σαν το σουμάχερ,δε θέλει με τίποτα ισάξιο οδηγό στην ομάδα ΤΟΥ.
Εχω την εντύπωση ότι η όλη φάση έγινε επειδή του φέρθηκαν σκάρτα.
2)Πολύ καλός οδηγός ο κοντός αλλά έχασε την ευκαιρία να αποδείξει ότι νικάει γιατί είναι καλός οδηγός.Το έκανε διώχνωντας το Οζιέ.(από τη νέα χρονιά ο οζιέ θα ήταν ολοκληρωμένος και χωρίς λάθη απειρίας, που έκανε φέτος, οπότε θα μπορούσαμε να έξάγουμε ασφαλή συμπεράσματα αφού θα είχαν το ίδιο αμάξι)
Δεν ξέρεις τι θα γινόταν του χρόνου, του Latvala του πήρε πολλά χρόνια για να σοβαρευτεί.
Πάντως κανείς δε νικάει μόνο επειδή είναι καλός οδηγός...
3)ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΜΕΝΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ.Αν λέω Αν βρισκόταν ο Σόλμπεργκ στη θέση του Λέμπ δεν θα είχε πάρει τουλάχιστον τα ίδια πρωταθλήματα?
Με τίποτα. Ούτε τον Gronholm θα κέρδιζε ούτε μετέπειτα Hirvonen και Latvala (είπε η κρυστάλλινη σφαίρα μου )
Αν ο λέμπ βρισκόταν στη θέση του σόλμπεργκ θα είχε πάρει τα τρία(και δεν εννοώ πρωταθλήματα)και είμαι βέβαιος γι αυτό(φαντάζομαι και οι όλοι εδώ μέσα).Και όλοι σήμερα θα μιλούσαμε για το απίθανο-απίστευτο ρεκόρ του Πέτρου και ο λέμπ δεν θα υπήρχε γιατί μπορεί να μην είχε και κανένα πρωτάθλημα.Αυτά για το ΘΕΟ Λέμπ.Οδηγάρα αλλά όχι ΥΠΕΡΟΔΗΓΟΣ όπως πολλοί τον παρουσιάζουν.
Με τα 'αν το ένα', 'αν το άλλο' δε βγαίνει νόημα.
Εξίσωση
Πολύ καλός οδηγός+καλό αυτοκίνητο+ομάδα στημέμη εξ'ολοκλήρου γύρω από τον οδηγό+έλειψη σοβάρού ανταγωνισμού(για διάφορους λόγους)=Καλύτερος οδηγός όλων των εποχών.
Εγώ πάλι λέω εξίσωση που δίνει λανθασμένα αποτελέσματα.
Ιδια συζήτηση και επιχειρήματα με την περίπτωση του Schumacher
Μας αρέσει δε μας αρέσει, ο Loeb είναι ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών, στην ίδια κλάση με Rohrl, Sainz, ΚΚΚ, Makinen κτλ. Κάτι που με τίποτα δεν μπορείς κανείς να πει για κανέναν από τους αντιπάλους του (ούτε για τον Gronholm, ούτε για τον Solberg).
Υ.Γ Παρακαλώ να μην αναφερθεί το επιχείρημα ότι ήταν πιο γρήγορος από κόλιν και κάρλος γιατί τότε δεν ήταν και στα καλύτερά τους.Αν ήταν γρηγορότερος από τον κόλιν του 95 τότε θα ασπαζόμουνα αυτή την άποψη.
Ξανά 'αν'
Μιλάς για το 1995 που ο McRae πήρε το πρωτάθλημα με 2 νίκες σε σχέση με τις 3 του Sainz ? (http://www.rallybase.nl/index.php?type= ... id=wcd1995)