-
Ο χρήστης nafpaktos έγραψε:
Αν λέω Αν βρισκόταν ο Σόλμπεργκ στη θέση του Λέμπ δεν θα είχε πάρει τουλάχιστον τα ίδια πρωταθλήματα?Tουλαχιστον; Ο Λεμπ δεν αφησε τιποτα στο διαβα του. Τι παραπανω θα εκανε οποιοσδηποτε; Ακομα και στατιστικα να το παρεις, το 8/8 δεν γινεται ουτε απο τον ιδιο τον Θεο.
Ο Λεμπ ειναι αποτελεσματικος, ψυχραιμος, ταχυτατος και σεμνος (για οσα εχει πετυχει). Εχει βεβαια και κορυφαιο εξοπλισμο. Παντα ομως στα κρισιμα σημεια ηταν αλανθαστος και καθαριζε τις μαχες. Παραδειγματα πολλα.
Γενικα συμφωνω με τον Νας αλλα και με την αποφαση της Σιτροεν. Δεν αφηνεις τον ανθρωπο που σου εδωσε τα παντα για εναν φερελπι αλλα θρασυ και ανολοκληρωτο ακομα οδηγο.
Επισης και για τον Οζιε ειναι καλο να φυγει. Η χρονια φετος (να δινει αβερτα θεσεις) και του χρονου θα ηταν μαρτυριο για αυτον. Παιζει τα χαρτια του για το μελλον στο πιο σιγουρο αλογο (αν παει VW) και εχει χρονια μπροστα του να δειξει την αξια του.ΥΓ: Εχει ξεκαθαριστει αν η 'πουστια' στο Ακροπολις ηταν της ομαδας (να μην δινει τα σπλιτ στον Λεμπ) ή του Οζιε (να αποσυνδεσε τον πομπο του;)
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
ΥΓ: Εχει ξεκαθαριστει αν η 'πουστια' στο Ακροπολις ηταν της ομαδας (να μην δινει τα σπλιτ στον Λεμπ) ή του Οζιε (να αποσυνδεσε τον πομπο του;)Το θεωρώ δύσκολο να έκανε κάτι τέτοιο από μόνος του χωρίς γνώση του team manager (αν το έκανε θα ήταν ανώριμος σε βαθμό χαζομάρας διότι θα μπορούσε να φέρει σε δύσκολη θέση την ομάδα του αν πχ. τον έπαιρναν είδηση από τη FIA (μην ξεχνάμε ότι σε όλη την αυξημένης επικινδυνότητας και προσοχής νυχτερινή ειδική ήταν 'εξαφανισμένος' από τα monitor) -και δε νομίζω ότι είναι ανώριμος, ούτε χαζός, εξυπνότατος είναι...)
Ακόμα και αν το έκανε όμως, ο team manager τον κάλυψε (δια της ύποπτης σιγής του) όταν άρχισε και 'ούρλιαζε' ο Loeb. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
ΥΓ: Εχει ξεκαθαριστει αν η 'πουστια' στο Ακροπολις ηταν της ομαδας (να μην δινει τα σπλιτ στον Λεμπ) ή του Οζιε (να αποσυνδεσε τον πομπο του;)
Το θεωρώ δύσκολο να έκανε κάτι τέτοιο από μόνος του χωρίς γνώση του team manager (αν το έκανε θα ήταν ανώριμος σε βαθμό χαζομάρας διότι θα μπορούσε να φέρει σε δύσκολη θέση την ομάδα του αν πχ. τον έπαιρναν είδηση από τη FIA (μην ξεχνάμε ότι σε όλη την αυξημένης επικινδυνότητας και προσοχής νυχτερινή ειδική ήταν 'εξαφανισμένος' από τα monitor) -και δε νομίζω ότι είναι ανώριμος, ούτε χαζός, εξυπνότατος είναι...)
Ακόμα και αν το έκανε όμως, ο team manager τον κάλυψε (δια της ύποπτης σιγής του) όταν άρχισε και 'ούρλιαζε' ο Loeb.και εμενα αυτη την εντυπωση μου εδωσε η φαση του πομπου.
-
Ο χρήστης rallycards έγραψε:
Mάλλον η Ford αποχωρεί από το WRC για του χρόνου.
Φήμες λένε ότι η M-Sport θα συνεχίσει με το Latvala αλλά ως ιδιώτη και κάποιους πελάτες. -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Φήμες λένε ότι η M-Sport θα συνεχίσει με το Latvala αλλά ως ιδιώτη και κάποιους πελάτες.Θα βαρεθουμε να βλεπουμε τη Citroen να κανει βολτες αντι για αγωνες....Και οσο ηταν και ο Ogier ειχαμε και βλεπαμε και καποια εναλλαγη στη πρωτη θεση ...τωρα με τον Hirvonen
Με αυτα και αυτα περιμενω πως και πως το προγραμμα του IRC...... -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Φήμες λένε ότι η M-Sport θα συνεχίσει με το Latvala αλλά ως ιδιώτη και κάποιους πελάτες.Θα βαρεθουμε να βλεπουμε τη Citroen να κανει βολτες αντι για αγωνες....Και οσο ηταν και ο Ogier ειχαμε και βλεπαμε και καποια εναλλαγη στη πρωτη θεση ...τωρα με τον Hirvonen
Με αυτα και αυτα περιμενω πως και πως το προγραμμα του IRC......Και στο IRC για ενιαίο της Skoda πάμε καθώς στις εργοστασιακές ομάδες δεν αρέσει το πρόγραμμα για του χρόνου.
Θα πρέπει να πάνε σε Ουγγαρία, Βουλγαρία και μάλλον Ρουμανία, που είναι χώρες που δεν αρέσουν στις ομάδες...
Εμάς βέβαια μας αρέσει πολύ καθώς με αγώνα στην Βουλγαρία, στην Ρουμανία, στην Κύπρο, και 2 στην Ιταλία, υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες να πάμε να ξελαμπικάρουμε!Ήδη εκτός από το Σλίβεν, άρχισα να σκέφτομαι και το Σαν Μαρίνο!!!
-
@dim8 Αυτό με αυτό που λέω εννοώ κάτι σαν φερράρι -σουμάχερ.Εννοώ ξεκάθαρα-αναμφισβήτητα ν1.(Ο Σόρντο μια φορά (ισπανία?δε θυμάμαι)μπορούσε να χτυπήσει τον αγώνα και αμέσως έκοψε.)Επίσης εννοώ ότι κάποια νέα λύση στον αγώνα ή κάτι νέο ,οτιδήποτε ,δε θα δοκιμαστεί σε αυτόν γύρω από τον οποίο είναι στημένη η ομάδα αλλά στον άλλον.Γενικότερα μια πιο πιο επικεντρωμένη και πιο αναλυτική αντιμετώπιση απεναντί του.(αν η ομάδα έχει δυο ας πούμε υπεύθυνους μηχανικούς για τον αγώνα για τα αυτοκίνητα εσύ ποιός πιστεύεις ότι θα πάρει τον ποιό έμπειρο???ή ποιός πιστεύεις ότι από τους δύο θα έχει δικαίωμα επιλογής??).Ετσι αντιλαμβάνομαι αυτό που έγραψα.
@mirage Μήπως κάνεις λάθος???μήπως θες να πεις το ακριβώς αντίθετο??departure=αναχώρηση-απομάκρυνσηΥ.Γ
1)Για να μην παρεξηγηθώ,αν θεωρούσα τον κοντό άχρηστο δεν θα είχα πάει να του ζητήσω αυτόγραφο.
2)Σε δυο χρόνια ο Λέμπ θα έχει λογικά 10 πρωταθλήματα,ο Βατάνεν πάλι 10 νίκες. -
Ο χρήστης rallycards έγραψε:
...
Και στο IRC για ενιαίο της Skoda πάμε καθώς στις εργοστασιακές ομάδες δεν αρέσει το πρόγραμμα για του χρόνου.Τουλάχιστον εκεί δεν πέφτουν τόσες οδηγίες και προκλητικές παραχωρήσεις υπέρ του νο1. Μόνο η μάρκα είναι κοινή.
-
Ο χρήστης GF έγραψε:
...
Και στο IRC για ενιαίο της Skoda πάμε καθώς στις εργοστασιακές ομάδες δεν αρέσει το πρόγραμμα για του χρόνου.Τουλάχιστον εκεί δεν πέφτουν τόσες οδηγίες και προκλητικές παραχωρήσεις υπέρ του νο1. Μόνο η μάρκα είναι κοινή.
Kαι υπάρχουν αγώνες που οι τοπικοί ήρωες έχουν ελπίδα ακόμα και για νίκη!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Οι χρόνοι του Loeb δεν ήταν απίστευτοι επειδή είχε καλύτερο αυτοκίνητο (πχ. ούτε το Saxo ήταν καλύτερο από τα άλλα S1600 αλλά τους έριχνε 'μέρες' ούτε η Xsara ήταν καλύτερη από πχ. το Focus 2003) αλλά επειδή είχε προσαρμόσει τον τρόπο οδήγησής του ('ίσια', με γραμμές) ώστε να μη χάνει χρόνο και να εκμεταλλεύεται την 4κίνηση του αυτοκινήτου του.Ισχύει αυτό ακριβώς. Με ένα συμπλήρωμα: Όπως θα σου πουν οι περισσότεροι δάσκαλοι σε σχολές οδήγησης στο εξωτερικό που έχουν πρόσβαση στα αποτελέσματα της τηλεμετρίας, με τον τρόπο που αναφέρεις καταφέρνει να ανοίγει το γκάζι λίγο νωρίτερα απ' όλους και επίσης να το αφήνει λιγότερο απ' όλους. Και είναι καλύτερος απλώς γιατί αυτό που κάνει είναι τρομερά δύσκολο, πολύ πιο δύσκολο από το να ρίχνει κάποιος το αυτοκίνητο σε τρελές γωνίες.
Αυτό το κατά πολλούς αντιθεαματικό στιλ είναι που τον κάνει τον καλύτερο και μόνο ο άλλος 'καλύτερος', ο Rohrl, είχε παραπλήσιο στιλ οικονομίας κινήσεων. Για εμένα, τα πιο ανατριχιαστικά περάσματα που έχω δει τα τελευταία χρόνια τα έχω δει από τον κοντό, οπότε μου φαίνεται τελείως ακατανόητο όταν τον κατηγορούν ως αντιθεαματικό. Υποψιάζομαι ότι το λένε άνθρωποι που έχουν ταυτίσει το θέαμα με τις γωνίες ολίσθησης σε κομμάτια 2ης ή 3ης. -
Ο χρήστης scn έγραψε:
Οι χρόνοι του Loeb δεν ήταν απίστευτοι επειδή είχε καλύτερο αυτοκίνητο (πχ. ούτε το Saxo ήταν καλύτερο από τα άλλα S1600 αλλά τους έριχνε 'μέρες' ούτε η Xsara ήταν καλύτερη από πχ. το Focus 2003) αλλά επειδή είχε προσαρμόσει τον τρόπο οδήγησής του ('ίσια', με γραμμές) ώστε να μη χάνει χρόνο και να εκμεταλλεύεται την 4κίνηση του αυτοκινήτου του.
Ισχύει αυτό ακριβώς. Με ένα συμπλήρωμα: Όπως θα σου πουν οι περισσότεροι δάσκαλοι σε σχολές οδήγησης στο εξωτερικό που έχουν πρόσβαση στα αποτελέσματα της τηλεμετρίας, με τον τρόπο που αναφέρεις καταφέρνει να ανοίγει το γκάζι λίγο νωρίτερα απ' όλους και επίσης να το αφήνει λιγότερο απ' όλους. Και είναι καλύτερος απλώς γιατί αυτό που κάνει είναι τρομερά δύσκολο, πολύ πιο δύσκολο από το να ρίχνει κάποιος το αυτοκίνητο σε τρελές γωνίες.
Αυτό το κατά πολλούς αντιθεαματικό στιλ είναι που τον κάνει τον καλύτερο και μόνο ο άλλος 'καλύτερος', ο Rohrl, είχε παραπλήσιο στιλ οικονομίας κινήσεων. Για εμένα, τα πιο ανατριχιαστικά περάσματα που έχω δει τα τελευταία χρόνια τα έχω δει από τον κοντό, οπότε μου φαίνεται τελείως ακατανόητο όταν τον κατηγορούν ως αντιθεαματικό. Υποψιάζομαι ότι το λένε άνθρωποι που έχουν ταυτίσει το θέαμα με τις γωνίες ολίσθησης σε κομμάτια 2ης ή 3ης.+oo
-
Ενω βλεπεις το Σολμπεργκ, τοσα χρονια παγκοσμιος στο wrc και ακομα οδηγαει με γωνιες, γι αυτο και οχι μονο δε μπορει να κανει πλεον νικες.
Αυτος που με εντυπωσιαζει πλεον ειναι ο Λατβαλα που φετος πλησιασε πολυ τον λοεμπ σε χρονους, παροτι και αυτος οδηγα πολυ με γωνιες. -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Ενω βλεπεις το Σολμπεργκ, τοσα χρονια παγκοσμιος στο wrc και ακομα οδηγαει με γωνιες, γι αυτο και οχι μονο δε μπορει να κανει πλεον νικες.Οταν είχε αμάξι(σαν εργοστασιακός εννοώ) μια χαρά νίκες έπαιρνε.Αν ήταν στη θέση του Λέμπ δεν θα έπαιρνε νίκες?
-
-
Το 2012 το μόνο σίγουρο(με τον Οζιέ έξω) είναι ότι το πρωτάθλημα οδηγών(και το κατασκευαστών εννοείται) πάει στη σιτροέν και στον Λέμπ.Αυτό όμως που θα ήθελα να δω, αφού έχουν εξασφαλισμένο πρωτάθλημα οδηγών,είναι να μην υπάρξουν team orders.Αυτό θα είναι ωραίο γιατί με το ίδιο αυτοκίνητο ο Μίκο πιστεύω ότι θα μπορέσει να χτυπήσει αγώνες και έτσι ίσως υπάρξει λίγο ενδιαφέρον για να μην κοιμηθούμε.
-
Ας μου επιτραπει μια προβλεψη για το 2012-13.
Αν ο Λεμπ δεν παρει πρωταθλημα το 2012 θα φυγει για να παει στις πιστες το 2013.Η Σιτροεν τοτε θα εχει νο 1 τον Χιρβονεν και νο 2 καποιο απο τα Γαλλακια του IRC.Η Φορντ θα αποχωρησει και ο Λατβαλα θα αναγκαστει να παει στη Μινι μαζι με τον Σορντο.Η VW θα εχει Οζιε και ισως Χαννινεν και γω θα'χω γινει πλουσιος απο τις τοσες σωστες προβλεψεις που θα εχω κανει..... -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Αν ο Λεμπ δεν παρει πρωταθλημα το 2012 θα φυγει για να παει στις πιστες το 2013.Η Σιτροεν τοτε θα εχει νο 1 τον Χιρβονεν και νο 2 καποιο απο τα Γαλλακια του IRC.Η Φορντ θα αποχωρησει και ο Λατβαλα θα αναγκαστει να παει στη Μινι μαζι με τον Σορντο.Η VW θα εχει Οζιε και ισως Χαννινεν και γω θα'χω γινει πλουσιος απο τις τοσες σωστες προβλεψεις που θα εχω κανει.....Το ΄βλεπες....Το 'παιξες??
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Αν ο Λεμπ δεν παρει πρωταθλημα το 2012 θα φυγει για να παει στις πιστες το 2013.Η Σιτροεν τοτε θα εχει νο 1 τον Χιρβονεν και νο 2 καποιο απο τα Γαλλακια του IRC.Η Φορντ θα αποχωρησει και ο Λατβαλα θα αναγκαστει να παει στη Μινι μαζι με τον Σορντο.Η VW θα εχει Οζιε και ισως Χαννινεν και γω θα'χω γινει πλουσιος απο τις τοσες σωστες προβλεψεις που θα εχω κανει.....Πιο πλούσιος θα έχει γίνει σίγουρα ο Οζιέ αφού για τρία χρόνια θα τσεπώσει 10 μύρια ευρώ...
http://rallyreportnews.wordpress.com/20 ... 2012-2013/
-
Q & A with Volkswagen's Kris Nissen
http://www.autosport.com/news/report.php/id/96407Q. How do you avoid the problems Citroen experienced with Loeb?
KN: That's very easy – we do not sign an agreement with Loeb. -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Αν ο Λεμπ δεν παρει πρωταθλημα το 2012 θα φυγει για να παει στις πιστες το 2013.Η Σιτροεν τοτε θα εχει νο 1 τον Χιρβονεν και νο 2 καποιο απο τα Γαλλακια του IRC.Η Φορντ θα αποχωρησει και ο Λατβαλα θα αναγκαστει να παει στη Μινι μαζι με τον Σορντο.Η VW θα εχει Οζιε και ισως Χαννινεν και γω θα'χω γινει πλουσιος απο τις τοσες σωστες προβλεψεις που θα εχω κανει.....Πιο πλούσιος θα έχει γίνει σίγουρα ο Οζιέ αφού για τρία χρόνια θα τσεπώσει 10 μύρια ευρώ...
http://rallyreportnews.wordpress.com/20 ... 2012-2013/
μαλλον το χρονο θα ειναι τα 10 μυρρια
WRC 2012 (all rounds)