-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Έχω οδηγήσει λόγω δουλειάς ότι μικρό κυκλοφορεί σε συνθηκεσ εντοσ και εκτοσ πόλησ. Το συμπέρασμα μου είναι ότι εάν έχεις τα λεφτά πάρε το polo. Ξεχωρίζει απο όλα. Αλλιως fiesta, corsa, Ibiza σε σειρά προτίμησης.
τα έχεις οδηγήσει όλα και επιλέγεις το πόλο?? και το ίμπιζα το βάζεις τελευταίο μετά τα φιέστα και κόρσα??
Ναι γιατί ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια. Εμένα για παράδειγμα το Ibiza μου φαίνεται πολυ κλειστοφοβικο σε σχέση με τα αλλα πράγμα που δεν με κάνει να νοιώθω ευχάριστα όση ωρα Είμαι μέσα στο αυτοκίνητο. Μιλάω για 4-5 ώρες την ημέρα μέσα στην πόλη. Στα δε ταξίδια ακτίνας 150-200χλμ η αίσθηση-απόλαυση της οδήγησης απο θέμα άνεσης, τριγμων, ηχομονωσης στο polo ήταν κορυφαία αναλογικά με την κατηγορία του αυτοκινήτου και το Ibiza υστερουσε σε σχέση με τα αλλα. Και μιλάω πάντα για αυτοκίνητα ίδιων κυβικών περίπου που απευθύνονται σε έναν μέσο οδηγό που έχει απαιτήσεις ανάλογες του αυτοκινήτου που παίρνει.
-
Ο χρήστης Ariskouts έγραψε:
Έχω οδηγήσει λόγω δουλειάς ότι μικρό κυκλοφορεί σε συνθηκεσ εντοσ και εκτοσ πόλησ. Το συμπέρασμα μου είναι ότι εάν έχεις τα λεφτά πάρε το polo. Ξεχωρίζει απο όλα. Αλλιως fiesta, corsa, Ibiza σε σειρά προτίμησης.
τα έχεις οδηγήσει όλα και επιλέγεις το πόλο?? και το ίμπιζα το βάζεις τελευταίο μετά τα φιέστα και κόρσα??
Ναι γιατί ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια. Εμένα για παράδειγμα το Ibiza μου φαίνεται πολυ κλειστοφοβικο σε σχέση με τα αλλα πράγμα που δεν με κάνει να νοιώθω ευχάριστα όση ωρα Είμαι μέσα στο αυτοκίνητο. Μιλάω για 4-5 ώρες την ημέρα μέσα στην πόλη. Στα δε ταξίδια ακτίνας 150-200χλμ η αίσθηση-απόλαυση της οδήγησης απο θέμα άνεσης, τριγμων, ηχομονωσης στο polo ήταν κορυφαία αναλογικά με την κατηγορία του αυτοκινήτου και το Ibiza υστερουσε σε σχέση με τα αλλα. Και μιλάω πάντα για αυτοκίνητα ίδιων κυβικών περίπου που απευθύνονται σε έναν μέσο οδηγό που έχει απαιτήσεις ανάλογες του αυτοκινήτου που παίρνει.
αν σκεφτεί κανείς οτι μοιράζονται τα ίδια μηχανικά μέρη , τα ίδια ηλ/κα και γενικά είναι το ίδιο αυτοκίνητο μου φαίνονται περίεργα τα όσα λες... αν σου έκρυβα τα σήματα θα καταλάβαινες διαφορά σε θέμα ταξιδιού??
-
Άνετα. Τον τελευταίο μήνα οδηγώ μέρα παρα μέρα εναλλάξ το polo 1.4 και το Ibiza 1.4 και τα δυο του 2005. Καμία σχέση το ένα με το άλλο. Τον προηγούμενο μήνα είχα corsa k fiesta. (καλύτερο το corsa). Ίδια μηχανικά κ ηλεκτρ/κα ναι αλλα άλλες ρυθμίσεις αναρτησεων άλλη ποιότητα υλικών άλλη συναρμολόγηση άλλη ηχομονωση.
-
Το Ceed/ProCeed πήγε από 109 σε 90 σε 105.
Γενικά πως ξέρει κανείς ποιον ακριβώς τύπο κινητήρα αγοράζει όταν δεν υπάρχει πουθενά στο αυτοκίνητο ένδειξη Υπάρχουν κωδικοί στα μάνουαλ αλλά άντε βγάλε άκρη... -
redmonster, σε θέμα ησυχίας και ποιότητας των υλικών στην καμπίνα, καταλαβαίνω αυτό που λέει ο ariskouts. Κι εγώ το ίδιο εισπράττω. Το ibiza σου βγάζει κάτι πιο σπορ, με πιο σκληρά υλικά και δείχνει (?) πιο θορυβώδες σε σχέση με το polo. Γκολφίζει θα έλεγα το πολο..
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Γενικά πως ξέρει κανείς ποιον ακριβώς τύπο κινητήρα αγοράζει όταν δεν υπάρχει πουθενά στο αυτοκίνητο ένδειξη Υπάρχουν κωδικοί στα μάνουαλ αλλά άντε βγάλε άκρη...Φανταζομαι με τον αριθμό του κινητήρα μπορεί ο έμπορος να πει πια ακριβός έκδοση είναι.
Επίσης ... στην άδεια κυκλοφορίας αναγραφεται η ιπποδύναμη (σε KW). -
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Γκολφίζει θα έλεγα το πολο..Άσε ρε γατάκι εσύ! ζουμπιούνται οι πλαστικούρες του πόλο όσο της γκόλφως?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Γενικά πως ξέρει κανείς ποιον ακριβώς τύπο κινητήρα αγοράζει όταν δεν υπάρχει πουθενά στο αυτοκίνητο ένδειξη Υπάρχουν κωδικοί στα μάνουαλ αλλά άντε βγάλε άκρη...Φανταζομαι με τον αριθμό του κινητήρα μπορεί ο έμπορος να πει πια ακριβός έκδοση είναι.
Επίσης ... στην άδεια κυκλοφορίας αναγραφεται η ιπποδύναμη (σε KW).Όταν θα χεις την άδεια θα ναι αργά... Άρα θα πρέπει να ελέγξεις με τον αρ. σασί ή κινητήρα.
-
Ο χρήστης Saligari_Magiko έγραψε:
Άσε ρε γατάκι εσύ! ζουμπιούνται οι πλαστικούρες του πόλο όσο της γκόλφως?
Όχι ρε γμτ γκόλφω είναι μόνο μία
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Άσε ρε γατάκι εσύ! ζουμπιούνται οι πλαστικούρες του πόλο όσο της γκόλφως?
Όχι ρε γμτ γκόλφω είναι μόνο μία
Κλάψε τώρα!!
Μικρα(Ford Fiest - VWPolο-Kia ceed - Opel Corsa - Seat Ibiza