-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Ας πουν λοιπον οι εχοντες παει εκει πως βλεπουν να κινουνται τα πραγματα εκει??? Θα επικρατησουν οι προσγειωμενοι σε ιδεες εφαρμοσιμες... η μια απο τα ιδια με τους ηδη υπαρχοντες... δλδ λαμογια και εξουσια...
Εγώ προσωπικά που πήγα την 1η και 2η μέρα αυτό που συγκράτησα ήταν ακριβώς το παρακάτω:
Μια μερίδα ανθρώπων που προσπαθούσαν να 'εξιλεωθούν' για τα τόσα χρόνια απραξίας. Δεν ήξεραν ακριβώς ποιος ήταν ο ρόλος τους εκεί απλά ήθελαν να συμμετάσχουν σ αυτό για να χουν την συνείδησή τους ήσυχη. Οτι προσπάθησαν δηλαδή.Μια μερίδα ανθρώπων που ήταν και καλά πιο 'μπροστά' απ τους άλλους. Που χαιρόντουσαν που επιτέλους ο λαουτζίκος ξύπνησε και βαδίζει στα ένδοξα χνάρια τους. Που το μόνο που κάναν ήταν να περιφέρονται να καμαρώνουν και να δίνουν συμβουλές.@@ συμβουλές δηλαδή, λες και μιλάνε σε παιδάκια.
Μια μερίδα υπερκινητικών ανθρώπων που το βρήκαν τόοοσο μα τόοοσο ριζοσπαστικό όλο αυτό που δεν έβλεπαν την ώρα να κάνουν κι άλλα, κι άλλα!! Ήθελαν να ναι μέσα σ όλα και δεν μπορούσαν να βλέπουν τα πράγματα να κυλάνε τόσο αργά.
Μια μερίδα ανθρώπων που πουλούσαν ξυροκάρπια.
Και τέλος οι ξέμπαρκοι, οι περαστικοί, οι παρατηρητές και οι αλληλέγγυοι.
Γενικά μου φάνηκε να επικρατεί τέτοια άπνοια και απραξία (της πλειοψηφίας ) που ούτε ο πιο ρεφορμιστής σιριζέος δεν θα ονειρευόταν. Δεν ξέρω πως εξελίσσονται πλέον τα πράγματα άλλα διαβάζοντας διάσπαρτα δεξιά κι αριστερά δεν βλέπω να χει προχωρήσει και πολύ το θέμα.
-
το εχουμε ξαναπει..
οταν ακους 'μας εθιξαν οι ισπανοι τον εγωισμο' ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ μελλον σε αυτο το κινημα.. -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
το εχουμε ξαναπει..
οταν ακους 'μας εθιξαν οι ισπανοι τον εγωισμο' ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ μελλον σε αυτο το κινημα..Θες να πεις ότι οι Ισπανοί σου θίξαν τον εγωϊσμό... Εμένα πάντως όχι.
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
το εχουμε ξαναπει..
οταν ακους 'μας εθιξαν οι ισπανοι τον εγωισμο' ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ μελλον σε αυτο το κινημα..Θες να πεις ότι οι Ισπανοί σου θίξαν τον εγωϊσμό... Εμένα πάντως όχι.
ναι αυτο ακριβως θελω να πω το βρηκες και παλι σημερα!3/3!
οταν νιωσεις και σταματησεις να τρολλαρεις απαντα σοβαρα
-
Ο χρήστης Saligari_Magiko έγραψε:
Γενικά μου φάνηκε να επικρατεί τέτοια άπνοια και απραξίαΕίναι επειδή έχεις συνηθίσει στα γήπεδα με τον παλμό της ομάδας. Μόνο που εδώ δεν έχει ούτε ομάδα, ούτε παλμό, ούτε αιτήματα, ούτε κόμματα, ούτε μπάλα, ούτε κερκίδα, ούτε χόρτο. Ίσως μόνο κουτόχορτο. Δύσπεπτο ε;
-
Mπεεεεε-μπεεεε-ρπ!
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
οταν νιωσεις και σταματησεις να τρολλαρεις απαντα σοβαραΔηλαδή ούτε νιώθεις, ούτε μιλάς σοβαρά. Α, μα τότε τρολάρεις...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Mπεεεεε-μπεεεε-ρπ!Πράτς
(η άλλη άκρη του πεπτικού σωλήνα) -
Ο χρήστης imago έγραψε:
Γενικά μου φάνηκε να επικρατεί τέτοια άπνοια και απραξία
Είναι επειδή έχεις συνηθίσει στα γήπεδα με τον παλμό της ομάδας. Μόνο που εδώ δεν έχει ούτε ομάδα, ούτε παλμό, ούτε αιτήματα, ούτε κόμματα, ούτε μπάλα, ούτε κερκίδα, ούτε χόρτο. Ίσως μόνο κουτόχορτο. Δύσπεπτο ε;
Δεν ασχολούμαι με γηπεδικά.
Δεν έχω καταλάβει (και βαριέμαι να ψάξω και πιο πίσω) αν είσαι υπέρ, κατά ή έχεις τις δικές σου ιδέες που σε κάνουν ξεχωριστός και ουάου.
-
Κοιταξτε να δειτε, δε μας εθιξε κανενας ισπανος τον εγωισμο, εμενα προσωπικα μου ανοιξαν τα ματια και μου εδωσαν ελπιδα. Αυτο που φανταζομουν καιρο τωρα ως ονειρο συμβαινει τωρα!!! Οσο για την ελλειψη κεντρικης οργανωσης, μανιφεστου κλπ, ενα σας λεω, αν υπηρχαν ηδη αυτα δε θα ηταν α-καπελωτη κινηση, αλλα κατι αλλο
Τα κινηματα δε δημιουργουνται σε 4 μερες 'δια μαγειας' χρειαζονται 'ζυμωσεις'. Το θεμα ειναι πως οποιος απο εσας θελει καποια πολιτικη αλλαγη, μπορει να κατεβει στην πλατεια και να προσπαθησει να συμβαλλει σ'αυτη την αλλαγη λεγοντας τη γνωμη του. Τοσο δημοκρατικα, που μαλλον δεν εχουμε συνηθισει
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Κοιταξτε να δειτε, δε μας εθιξε κανενας ισπανος τον εγωισμο, εμενα προσωπικα μου ανοιξαν τα ματια και μου εδωσαν ελπιδα. Αυτο που φανταζομουν καιρο τωρα ως ονειρο συμβαινει τωρα!!! Οσο για την ελλειψη κεντρικης οργανωσης, μανιφεστου κλπ, ενα σας λεω, αν υπηρχαν ηδη αυτα δε θα ηταν α-καπελωτη κινηση, αλλα κατι αλλοΤα κινηματα δε δημιουργουνται σε 4 μερες 'δια μαγειας' χρειαζονται 'ζυμωσεις'. Το θεμα ειναι πως οποιος απο εσας θελει καποια πολιτικη αλλαγη, μπορει να κατεβει στην πλατεια και να προσπαθησει να συμβαλλει σ'αυτη την αλλαγη λεγοντας τη γνωμη του. Τοσο δημοκρατικα, που μαλλον δεν εχουμε συνηθισει
Ευθύμη,
να πω συν άπειρο; Λίγο θα είναι...
Αυτά τα απλά πραγματάκια, δεν τα έχουν καταλάβει. -
η περίπτωση να τα έχουμε καταλάβει, αλλά να θέλουμε να θίξουμε 1-2 πράγματα δεν υφίσταται φυσικά ε;
-
Κοιταξτε να δειτε, δε μας εθιξε κανενας ισπανος τον εγωισμο, εμενα προσωπικα μου ανοιξαν τα ματια και μου εδωσαν ελπιδα. Αυτο που φανταζομουν καιρο τωρα ως ονειρο συμβαινει τωρα!!! Οσο για την ελλειψη κεντρικης οργανωσης, μανιφεστου κλπ, ενα σας λεω, αν υπηρχαν ηδη αυτα δε θα ηταν α-καπελωτη κινηση, αλλα κατι αλλο
Το θέμα είναι πως ενώ και εγχώριες κινήσεις υπήρχαν και προθέσεις. κάποιοι περίμεναν αυτόν τον 'ΜΜΕ-κυβέρνηση approved' τρόπο για να δράσουνΤα κινηματα δε δημιουργουνται σε 4 μερες 'δια μαγειας' χρειαζονται 'ζυμωσεις'. Το θεμα ειναι πως οποιος απο εσας θελει καποια πολιτικη αλλαγη, μπορει να κατεβει στην πλατεια και να προσπαθησει να συμβαλλει σ'αυτη την αλλαγη λεγοντας τη γνωμη του. Τοσο δημοκρατικα, που μαλλον δεν εχουμε συνηθισει
Πολλής κόσμος που δεν έβλεπε μέλλον σ αυτό κατέβηκε σαν αλλυλεγγυος στην κίνηση αυτή, την στιγμή που λίγες μέρες πρινέτρωγε κράξιμο από πολλές 'συνιστώσες' του κινήματος 'σας'. Εγώ έχω όλη την καλή διάθεση να συνεχίσω να το κάνω, αρκεί όμως να καταλάβω ότι κάπου στοχεύει όλο αυτό.
Εσένα ποια είναι η γνώμη σου? Πως τα βλέπει να εξελίσσεται και που να καταλήγει ? -
Ο χρήστης Saligari_Magiko έγραψε:
Δεν έχω καταλάβει (και βαριέμαι να ψάξω και πιο πίσω)Λοιπόν που λες, Σαλιγκάρι Μαγικό, ή Σαλιγκάρι Μάγκικο, είμαι υπέρ. Αλλά πιο πολύ μ' αρέσει που όλοι οι καλοβολεμένοι φορείς τρίβουν τα μάτια τους. Και είναι στο τρίτο όνειρο επειδή τους παρέκαμψαν με έναν απλό ελιγμό. Μου άρεσαν τα γιούχα όταν πήγαν συνδικαλιστές να καπελώσουν αυτή τη μάζωξη (άλλο όνομα δεν έχω). Δεν μου άρεσε που αφέθηκε να υπάρχει το πανώ των αδιόριστων εκπαιδευτικών ( = αυτοί που θέλουν να βολευτούν). Μου άρεσε που δίπλα στην μαστούρα με το σκουλαρίκι στη μύτη υπήρχε το ζευγαράκι των συνταξιούχων που έπαιρναν τηλέφωνο στα παιδιά τους. Και δίπλα στον πλήρως συμμορφωμένο θαμώνα της Βαλαωρίτου ήταν ένα γνωστό κλεφτρόνι απ' τα Σεπόλια.
-
Παντως μανιφεστο εχει αρχισει και δημιουργειται απο ενα μερος του κοσμου που κατεβαινει.Αυτο σε καμια περιπτωση δεν σημαινει οτι καπελωνεται.Παει ενα βημα παραπερα θα ελεγα.
Κοιταχτε με ποσο τακτ η γαλλικη αστυνομια τους διελυσε..Ειχε περασει λεει η ωρα επρεπε να πανε σπιτια τους Δευτερα αυριο
Μ αρεσεις ιμαγκο γιατι ακτεχεις την απολυτη αληθεια.Ξερεις ο καθενας τι ηθελε να κανει
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
η περίπτωση να τα έχουμε καταλάβει, αλλά να θέλουμε να θίξουμε 1-2 πράγματα δεν υφίσταται φυσικά ε;Φυσικά δεν υφίσταται. Πως περιμένεις να δικαιολογήσουν την στάση σου την στιγμή που πολλοί απ αυτούς αγνοούν την προγενέστερη ύπαρξη κινημάτων και δράσης.
Κι αν νομίζουν πως αυτό που τους ενώνει είναι η ουδετερότητα τους και η έλλειψη πολιτικής ταυτότητας κάνουν λάθος. Αυτό που θα έπρεπε να μας ενώνει είναι η ανάγκη για ανατροπή, δικαιοσύνη και αξιοκρατία σ αυτόν τον τόπο.
Γιατί για μένα όταν αποστασιοποιείσαι από κάθε πολιτικό κίνημα αποκτάς αυτομάτως πολιτική ταυτότητα. Θες δεν θες! -
ΜΜΕ-aprooved? Γι' αυτό ΟΛΑ τα ΜΑΤ της Αττικής είναι εκεί;
Αν θέλεις να στοχεύσεις κάπου πάνε στη Μαλακάσα να παίξεις πόλεμο με μπογιές. -
Ανατροπή χωρίς οργάνωση (ή ξένο δάχτυλο) δεν έχει υπάρξει στην ιστορία. Το να μαζεύεται το πόπολο και να βρίζει και να μουτζώνει, μόνο θυμηδία προκαλεί στους πολιτικούς ταγούς. Για αυτό και ο Πάγκαλος βγήκε και είπε με περισσό θράσος ότι δεν είναι τίποτα σοβαρό αυτό το κίνημα του facebook. Εκεί μας γράφουν όλους μας, όσο δεν υπάρχει οργάνωση!
ΥΓ: Κι εγώ πήγα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι τρέφω φρούδες ελπίδες.
-
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Μ αρεσεις ιμαγκο γιατι ακτεχεις την απολυτη αληθεια.Ξερεις ο καθενας τι ηθελε να κανειΑ, ώστε έχεις και ψευδαισθήσεις μεγαλείου. Αν μου πεις ότι είσαι και ξυλουργός με πατέρα Ιωσήφ...
-
Το θεμα ειναι πως οποιος απο εσας θελει καποια πολιτικη αλλαγη, μπορει να κατεβει στην πλατεια και να προσπαθησει να συμβαλλει σ'αυτη την αλλαγη λεγοντας τη γνωμη του. Τοσο δημοκρατικα, που μαλλον δεν εχουμε συνηθισειμπορεί να μην του κάθεται ο λαχνός με τπτ και να μένει με το νουμεράκι στο χέρι
Αγανακτισμένοι Έλληνες