-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Πρόσθεσε ότι το δίλημμα για το λαό είναι ή να χρεοκοπήσει ή να αντεπιτεθεί μαζί με το ΚΚΕ.
Aν γελάς ειρωνικά σε ένα κόμμα που δεν κυβέρνησε ποτέ τον τόπο πως πρέπει να συμπεριφερθούμε εμείς στην οικογενοιοκρατία του πασόκ και της δεξιάς?
Με πέτρες ή με όπλα?με πετρες και οπλα βεβαια, απο την αλλη ειναι ωραιο να μιλας και να λες ασυναρτησιες και εκ τους ασφαλους
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Πρόσθεσε ότι το δίλημμα για το λαό είναι ή να χρεοκοπήσει ή να αντεπιτεθεί μαζί με το ΚΚΕ.
Aν γελάς ειρωνικά σε ένα κόμμα που δεν κυβέρνησε ποτέ τον τόπο πως πρέπει να συμπεριφερθούμε εμείς στην οικογενοιοκρατία του πασόκ και της δεξιάς?
Με πέτρες ή με όπλα?με πετρες και οπλα βεβαια, απο την αλλη ειναι ωραιο να μιλας και να λες ασυναρτησιες και εκ τους ασφαλους
Οι ασυναρτησίες ποιές είναι,η κοινωνική πολιτική ή ότι σου λέγανε απ τη δεκαετία του '80 ότι ο φτωχός θα είναι φτωχότερος κι ο πλούσιος πλουσιότερος αλλά η πλέμπα αγρόν αγόραζε?
ΗΡΘΑΝ,φάτε τα στα μούτρα και μόκο -
τα τρωω και κανω μοκο , αλλα δεν περιμενω σωτηρια απο τη παπαρηγα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τα τρωω και κανω μοκο , αλλα δεν περιμενω σωτηρια απο τη παπαρηγαΓιατί της έδωσες ποτέ την ευκαιρία κι έχεις άποψη?
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Γιατί της έδωσες ποτέ την ευκαιρία κι έχεις άποψη?
έδωσαν άλλοι σε άλλες χώρες και δυστύχησαν.
-
οχι και ευκαιρια απο το frodo
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σώπα τι μου λες?
Κι η επιλογή σου ποιά είναι,δύο κόμματα επί 60 χρόνια αλλά ταυτόχρονα ελπίζεις?
Αυτό κι αν είναι αντιφατικό.
Κι οι από πάνω δυστύχησαν(ας το δεχτώ) εμείς ευημερούμε -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Αυτα τα εχουμε ξαναπει.
Οι κομμουνισται εχουνε ριξει κατι κονσερβοκουτια ναααα με το συμπαθειο στο Φαληρο, εχουνε γεμισει τη σπηλια του Νταβελη με Καλαζνικοφ και καραδοκουν να μας παρουν τις Καγιεν, να κρατικοποιησουν το Ντα Καπο και το Τζιμυς , και να μετατρεψουν τη Μυκονο σε γκουλαγκ.
Ευτυχως που υπαρχουν οι τρεις οικογενειες για να χουμε να ψηφιζουμε -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
οχι και ευκαιρια απο το frodoΟτι σας αξίζει αυτό έχετε.
Γι αυτό και την ύστατη στιγμή δε λυπάμαι κανέναν,ψόφο σε όλους -
οχι ας ανεβει ο σταλιν και να γεμισουμε την αθηνα σφυροδρεπανα εις το ονομα του λαου
αληθεια γιατι δεν εχει πει ΚΙΧ για τις συγκεντρωσεις? λαικιζει οταν γουσταρει και την συμφερει? η απλα εκει στην μεση γη δεν την ταιζουν καλα?
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Αυτα τα εχουμε ξαναπει.
Οι κομμουνισται εχουνε ριξει κατι κονσερβοκουτια ναααα με το συμπαθειο στο Φαληρο, εχουμε γεμισει τη σπηλια του Νταβελη με Καλαζνικοφ και καραδοκουν να μας παρουν τις Καγιεν, να κρατικοποιησουν το Ντα Καπο, και να μετατρεψουν τη Μυκονο σε γκουλαγκ.
Ευτυχως που υπαρχουν οι τρεις οικογενειες για να χουμε να ψηφιζουμεΕτσι,απ τη μια τις ψηφίζουμε κι απ την άλλη τις κακομεταχειριζόμαστε (βλ συγκεντρώσεις)
Πόσο τραγικός μπορεί να είναι αυτός ο λαός -
οχι ας ανεβει ο σταλιν και να γεμισουμε την αθηνα σφυροδρεπανα εις το ονομα του λαουαληθεια γιατι δεν εχει πει ΚΙΧ για τις συγκεντρωσεις? λαικιζει οταν γουσταρει και την συμφερει? η απλα εκει στην μεση γη δεν την ταιζουν καλα?
Πρς μου ειλικρινά και η επιλογή σου ποιά είναι,πασοκ και νδ πάλι?
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΜΩΣ -
οχι ας ανεβει ο σταλιν και να γεμισουμε την αθηνα σφυροδρεπανα εις το ονομα του λαουΕνω με τους πυρσους και με τους ηλιους
-
Κολλέγια, Iphone και Lexus σε όλο τον λαό εδώ και τώρα!
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Σώπα τι μου λες?
Κι η επιλογή σου ποιά είναι,δύο κόμματα επί 60 χρόνια αλλά ταυτόχρονα ελπίζεις?
Αυτό κι αν είναι αντιφατικό.
Κι οι από πάνω δυστύχησαν(ας το δεχτώ) εμείς ευημερούμεή το ένα ή το άλλο ; σώπα εσύ!
δεν θέλω κανέναν τους, ούτε πράσινους ούτε μπλε ούτε ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ.
ευημερούμε σε σχέση με τους γείτονες πρωην κόκκινους βούλγαρους....
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
οχι ας ανεβει ο σταλιν και να γεμισουμε την αθηνα σφυροδρεπανα εις το ονομα του λαου
αληθεια γιατι δεν εχει πει ΚΙΧ για τις συγκεντρωσεις? λαικιζει οταν γουσταρει και την συμφερει? η απλα εκει στην μεση γη δεν την ταιζουν καλα?
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΜΩΣκανεις..
φυσικα δεν περιμενω να καταλαβεις αφου απο ολες τις επιλογες ψηφιζεις την τελευταια και πιο γελεια.. -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Κολλέγια, Iphone και Lexus σε όλο τον λαό εδώ και τώρα!Φτάνει η ώρα που δε θα έχεις ούτε ρεύμα(ακόμα και υγειής οικονομικά συνθήκες),θα σε πω εγώ τι αιφον ονειρεύεσαι
-
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΜΩΣκανεις..
φυσικα δεν περιμενω να καταλαβεις αφου απο ολες τις επιλογες ψηφιζεις την τελευταια και πιο γελεια..Τι να καταλάβω,ότι αυτούς που στηρίζεις επειδή σε βολέψανε ή βολεύεσαι έμεσα δεν έχεις το σθένος να υψώσεις το κάτι διαφορετικό μόνο και μόνο από θέμα εγωισμού και φανατισμού?
Δεν σου κάνει άλλος.
Ο ΚΑΝΕΙΣ παντως δεν υπάρχει ούτε είναι στάση υγειούς πολιτικά σκεπτόμενου άνδρα.
Στο εξωτερικό τους αλλάζουν κάθε 4ετία ή 8ετία ΜΑΧ κι εμέις τους έχουμε παντρευτεί εσσαεί,και τα εγγόνια μας ξέρουν από τώρα πριν γεννηθούν ποιοί θα τους κυβερνάνε. -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Φτάνει η ώρα που δε θα έχεις ούτε ρεύμα(ακόμα και υγειής οικονομικά συνθήκες),θα σε πω εγώ τι αιφον ονειρεύεσαι
Aυτά που έχει και η αρχηγός G60
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Φτάνει η ώρα που δε θα έχεις ούτε ρεύμα(ακόμα και υγειής οικονομικά συνθήκες),θα σε πω εγώ τι αιφον ονειρεύεσαι
Aυτά που έχει και η αρχηγός G60
Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί
Αγανακτισμένοι Έλληνες