-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Πιστεύω ότι η επανάσταση θα μεταφερθεί προς το μάρτιο, γιατί έχει κρύα και βροχές τώρα. Ο επαναστάτης πρέπει να βρίσκεται σε άριστη φυσική κατάσταση, δεν είμαστε για απώλειες τώρα λόγω ασθενών.
Μην ανησυχείς. Είναι αποδεδειγμένο πως οι γκλομπιές βοηθούν στην θέρμανση του σώματος και τα δακρυγόνα εμποδίζουν να παγώσει ο λαιμός
Τα σώματα ασφαλείας στο πλευρό του πολίτη.
Τι πιο όμορφο. -
Tα σωματα ασφαλειας στα πλευρα του πολιτη.
-
http://www.nytimes.com/2011/10/16/sunda ... d=fb-share
Παει χάλασαν και οι NYT
Εεπ, στη Ρώμη χτες έγινε της Πόπης...
-
Ενω στην Αθηνα pipes που λες και συ..
-
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Ενω στην Αθηνα pipes που λες και συ..Στην Ελλαδα ολα ειναι pipes..... Καπιταλιστες, κομμουνιστες, αναρχικοι, τρομοκρατες, υπουργοι, κομματα....ιδεολογιας και καλα.... αρα δεν καταλαβαινω γιατι δειχνεις απογοητευμενος...
-
-
μάιλ που μού στειλε η δικιά μου πριν απο λίγο
Ο χρήστης αγανακτισμένη ιταλίδα έγραψε:
It is your fault if we have damages for 5 million euros in Rome.
The idiots came to Greece to be trained.The article says many other things, but it also reports the words of one of the young back blocks who says they went to Greece once a month to learn the 'guerrilla urbana'.
Next time keep them, pleasehttp://www.ilfattoquotidiano.it/2011/10 ... ti/164295/
και την τρολάριζα χτες
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
μάιλ που μού στειλε η δικιά μου πριν απο λίγοIt is your fault if we have damages for 5 million euros in Rome.
The idiots came to Greece to be trained.The article says many other things, but it also reports the words of one of the young back blocks who says they went to Greece once a month to learn the 'guerrilla urbana'.
Next time keep them, pleasehttp://www.ilfattoquotidiano.it/2011/10 ... ti/164295/
και την τρολάριζα χτες
Εσύ την τρολάριζες ή αυτή σε τρολάριζε;
-
χτες εγώ σήμερα αυτή
Χτες διαβάζαμε repubblica και είχε τις φωτό απ το μπλακ μπλοκ, οπότε της έλεγα, α να κι ο κώστας, έχουμε καιρό να τα πούμε -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
χτες εγώ σήμερα αυτή
Χτες διαβάζαμε repubblica και είχε τις φωτό απ το μπλακ μπλοκ, οπότε της έλεγα, α να κι ο κώστας, έχουμε καιρό να τα πούμε -
παρακατω παραθετω φωτο απο τους αγανακτισμενους ελληνες,μαζι με την απορια της φιλης μου που ηταν εκει...
remos oleh bujinkan, di Flickr'Μια απλή Πέμπτη σε περίοδο κρίσης:
Είναι µια απλή καθηµερινή (Πέµπτη) στην Θεσσαλονίκη…… Κάθε πανεράκι είναι 15€…… do the math….
Όλα αυτά συνέßησαν σε λιγότερο από 120 δευτερόλεπτα που χρειάστηκε ο Αντώνης Ρέµος Να πει το «Είναι Στιγµές»……….' -
Σκέψου πόσους φόρους εισέπραξε η πολιτεία όμως.
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
παρακατω παραθετω φωτο απο τους αγανακτισμενους ελληνες,μαζι με την απορια της φιλης μου που ηταν εκει...'Μια απλή Πέμπτη σε περίοδο κρίσης:
Είναι µια απλή καθηµερινή (Πέµπτη) στην Θεσσαλονίκη…… Κάθε πανεράκι είναι 15€…… do the math….
Όλα αυτά συνέßησαν σε λιγότερο από 120 δευτερόλεπτα που χρειάστηκε ο Αντώνης Ρέµος Να πει το «Είναι Στιγµές»……….'η σύνδεση με το θέμα ποια είναι ακριβώς;
Του τύπου δείχνω φωτό από μια μαρίνα [αντιπροσωπεύει το 0.000001% του πληθυσμού] άρα λεφτά υπάρχουν;
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
παρακατω παραθετω φωτο απο τους αγανακτισμενους ελληνες,μαζι με την απορια της φιλης μου που ηταν εκει...
'Μια απλή Πέμπτη σε περίοδο κρίσης:
Όλα αυτά συνέßησαν σε λιγότερο από 120 δευτερόλεπτα που χρειάστηκε ο Αντώνης Ρέµος Να πει το «Είναι Στιγµές»……….'η σύνδεση με το θέμα ποια είναι ακριβώς;
Του τύπου δείχνω φωτό από μια μαρίνα [αντιπροσωπεύει το 0.000001% του πληθυσμού] άρα λεφτά υπάρχουν;
Αποδεικνύουμε πως αξίζουμε μια θέση στην Ευρωζώνη. Δεν είναι μόνο οι Γερμανοί που κάνουν ρεπορτάζ του στυλ 'ο κόσμος στην Ελλάδα έχει λεφτά επειδή τα μπουζουκτσίδικα έχουν κόσμο', μπορούμε και εμείς να φτάσουμε σε τέτοιο συλλογιστικό βάθος
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σκέψου πόσους φόρους εισέπραξε η πολιτεία όμως.τι εκανε η πολιτεια?
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Θα μπορούσες απλά να κουοταρεις το πόστ του cpp για την πληρότητα των ξενοδοχείων
-
@bujinkan
η συγκεκριμένη φώτο ίσως και να είναι σαφής απόδειξη της κρίσης υπό την έννοια ότι τώρα μπορεί να πέφτουν λέλουδα ΜΟΝΟ στην ποδιά του Ρέμου και ΜΟΝΟ Παρασκευο-Σάββατα. Πριν κάποια χρόνια μπορεί να έπεφταν αντίστοιχα πανέρια σε 100 b class ονόματα, ΟΛΗ την εβδομάδα.Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σκέψου πόσους φόρους εισέπραξε η πολιτεία όμως.Άλλη μια καπιταλιστική πρακτική στην οποία βρίσκεται δέσμια η Ελληνική εργατειά και η σοσιαλιστική μας κυβέρνηση.
-
δεν πρεπει να υπαρχει κριση, σε 600χλμ ταξιδι με περασαν 2 αυτοκινητα, παρολο που εχω κοψει ρυθμο για λογους καταναλωσης
εγω πρεπει να περασα καμια 400αριαπρο κρισης τα νουμερα ηταν παρομοια
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Ειναι το οτι ο ελληναρας μια ζωη εμαθε να κανει πουλ μουρ με δανεικα και πλαστικο χρημα.
Να εχει 3 αμαξια,2 μηχανακια ιδιοκτητη μεζονετα γιατι ειναι ντροπη να μενεις στο ενοικιο,ντυμενος με την τελευταια και ακριβοτερη λεξη της μοδας ....και ολα αυτα βεβαια αντιστροφως αναλογα φυσικα με το μισθο του.
Φαγανε τα μυρια τα @ρχιδια οι πολιτικοι μας αλλα συνεβαλε και ο απλος πολιτης σε αυτο.
Και ξαναλεω το μεγαλυτερο μερος των (παω πλατεια αγανακτισμενων) ειναι ολοι οι τοσα χρονια βολεμενοι στο δημοσιο που τωρα βλεπουν πως θα ξεβολευτουνps. Αλλα ειπαμε....η κακια η Μερκελ φταιει για ολα
-
Τώρα που το σκέφτομαι τα λέλουδα είναι pluto που παρήγαγε ο Αντώνης, η κομπανία του, οι λουλουδούδες και ο κάπελας. Γιατί θα πρεπε να μας συγχίζουν;
Δεν ποστάρετε τίποτα για καμμιά πολυεθνική να βράσουμε ρύζι για κόλυβα;
Αγανακτισμένοι Έλληνες