-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
E, ένα δίλεπτο έκατσε όλο κι όλο ρε συ.
το ανεκδιήγητο κοντάρι ΟΛΜΕ -
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Το ΚΚΕ φυσικα μουγγα στο ριζοσπαστη... ουτε ενα μονοστυλακι στη πρωτη σελιδα... για αυτο και τοσα χρονια ιδιο ποσοστο... τελειως λοβοτομημενοι....καλε γιατι αραγε?
-
Μπράβο, μπράβο. Ωραία πράγματα.
Αν όντως κάποιοι ζήτησαν να μην υπάρχουν ελληνικές σημαίες σε διαδήλωση για την Ελλάδα, μάλλον έχουν χειρότερο κάλο από τους ΚΚΕδες.
Ωωωωω, τι τους είπαααα!!!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
[size=85]Αν όντως κάποιοι ζήτησαν να μην υπάρχουν ελληνικές σημαίες σε διαδήλωση για την Ελλάδα, μάλλον έχουν χειρότερο κάλο από τους ΚΚΕδες.
οι ισπανοί που εκθειάζατε τα είχαν ζητήσει αυτά , εδώ δεν νομίζω να τέθηκε τέτοιο ζήτημα.
-
Θα δουμε και σημερα παλι πως θα εξελιχθουν τα πραγματα.... σιγα μην παρει καποιος αδεια για κουβαλαει τη Σημαια....
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
[size=85]Αν όντως κάποιοι ζήτησαν να μην υπάρχουν ελληνικές σημαίες σε διαδήλωση για την Ελλάδα, μάλλον έχουν χειρότερο κάλο από τους ΚΚΕδες.
οι ισπανοί που εκθειάζατε τα είχαν ζητήσει αυτά , εδώ δεν νομίζω να τέθηκε τέτοιο ζήτημα.
Ναι, ίσως γιατί εκεί υπάρχουν διάφορες εκδοχές :
-
λαικο κινημα κατα τα αλλα -
τους εχει παρει χαμπαρι ο κοσμος και οσο περναει ο καιρος τοσο πιο ξεκαθαρο γινεται το τοπιο.
-
Το θέμα διασπάστηκε από τις 'πορείες κλπ...' [mod]
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Προσοχή στους αγανακτισμένους σήμερα μη μπλέξουν τα μπούτια τους με τους αγανακτισμένους της ΓΕΝΟΠ.Οι ΔΕΗτζήδες στη συγκέντρωση των αγανακτισμένων;
Οι κατ' εξοχήν συνδαιτημόνες των διαφόρων Παγκάλων, στη συγκέντρωση αυτών που δεν ξέρουν καν που πέφτει το πολιτικό του γραφείο; Σε λίγο θα δούμε και βιαστές να συμμετέχουν σε διαδήλωση κατά της βίας...να λένε πόσο κακό πράμα είν' ο βιασμός... -
http://www.euronews.net/2011/05/25/outr ... h-example/
-
Καλή κίνηση Επιτέλους!
Δυστυχώς περιμένω να δω πότε θα πάνε να την καπελώσουν με την ακόλουθη σειρά:
(α) μπαχαλάκηδες κλπ.
(β) ΣΥΡΙΖΑ
(γ) ΛΑΟΣ-Χρυσά Αυγά
(δ) ΚΚΕ-ΠΑΜΕ με δική τους συγκέντρωση αλλού (όταν ξυπνήσουν αυτοί... )ΟΚ θεωρώ ότι τα μεγάλα κόμματα το ξέρουν ότι δεν έχουν ευκαιρία...
-
αμα το light ηταν τα γιουχαρισματα και το κατεβασμα της σημαιας χτες δεν θελω να σκεφτω τι θα γινει αμα βρεθουν κομματοσκυλα στο συνταγμα εν ωρα αυτης της διαδηλωσης..
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Καλή κίνηση Επιτέλους!Δυστυχώς περιμένω να δω πότε θα πάνε να την καπελώσουν με την ακόλουθη σειρά:
(α) μπαχαλάκηδες κλπ.
(β) ΣΥΡΙΖΑ
(γ) ΛΑΟΣ-Χρυσά Αυγά
(δ) ΚΚΕ-ΠΑΜΕ με δική τους συγκέντρωση αλλού (όταν ξυπνήσουν αυτοί... )ΟΚ θεωρώ ότι τα μεγάλα κόμματα το ξέρουν ότι δεν έχουν ευκαιρία...
εγω φοβαμαι τους προβοκατορες
-
Τους έβαλα στο (α)
-
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Χιλιαδες αγανακτισμενοι ΔΥ πηγαν σπιτι τους,εφαγαν,κοιμηθηκαν και στις 6 βγηκαν να διαμαρτυρηθουν επειδη το κρατος που δανειζοταν εδω και δεκαετιες για να τους συντηρει, δεν μπορει να βρει κι αλλα δανεικα για να φεσωσει την χωρα μεχρι το 3012ετσι το ειδες εσυ, δεκτο και κατανοητο
-
ναι τωρα αγανακτισανε, τοσα χρονια που διαλυοταν η ελλαδα δεν αγανακτουσαν, τωρα τους ηρθε
και φωναζουν ολοι ''οχι στο μνυμονιο'' και αμα τους ρωτησεις τι ειναι το μνυμονιο κανεις δεν θα ξερει να απαντησει... πολλα απ τα μετρα που παρθηκαν ειναι σωστα και θα επρεπει να ειχαν παρθει εδω και δεκαετιες...
-
Βλέπω σε πολλούς παραπάνων μια απαξίωση για τις συγκεντρώσεις τους αγανακτισμένους κλπ.
Γιατί ρε παιδιά;Εγώ δεν είμαι από την Αθήνα, αλλά πήγα στην συγκέντρωση στην πόλη μου (Ναύπλιο).
Μου έκανε εντύπωση.
Ό,τι πολλοί 'αγανακτισμένοι' ήταν ΔΥ διορισμένοι κυρίως από το Πασοκ... Γιατί αγανάκτησαν αυτοί δεν κατάλαβα.
Προφανώς γιατί τους είπε ο Ραγκούσης ό,τι θα δουλεύουν τρεις ώρες παραπάνω την βδομάδα...Στα θετικά τώρα.
Μου έκανε θετικότατη εντύπωση ό,τι υπάρχουν νέα παιδιά (ακόμα και κάτω από 18 ετών) που έχουν συγκροτημένη σκέψη και εκφέρουν δομημένη άποψη, ασχέτως αν συμφωνεί κάποιος μαζί τους!
Με συγκίνησε πολύ αυτό και μπορώ να πω ό,τι δεν το περίμενα.
Εγώ είμαι πια μεσήλικας δεν έχω επαφη με αυτές τις ηλικίες και μπορώ να πω ό,τι είχα αρνητική γνώμη για την νεολαία και μου αρέσει πολύ που με διαψεύδουν τα γεγονότα.Εν τέλει
Αυτό που πειστεύω ό,τι η κοινωνία είναι πλέον μπροστά από τα κόμματα (τουλάχιστον τα υπάρχοντα) που είναι πλέον πεθαμένοι οργανισμοί.
Δεν ξέρω τι θα γίνει εν τέλει αλλά όλο αυτό είναι μια υγιέστατη αντίδραση της κοινωνίας. -
Αν πήγαν και δυ εκεί, τότε είμαστε για κλάματα.
Αγανακτισμένοι Έλληνες