-
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Αυτη η φωτογραφια ειναι αρκετα παλια αρα δεν εχει σχεση με 19-20..Εκτος αν την εβαλες για να δηλωσεις κατι αλλο.
Και τί σχέση έχει το αν τραβήχτηκε τώρα ή πριν 1 μήνα ή ένα χρόνο.
Αυτός που έχει μάτια ανοικτά βλέπει και καταλαβαίνει τί παίζει εκεί μέσα.
Όποιος ζει με προκαταλήψεις δεν πρόκειται να καταλάβει ακόμα και αν δει ανάλογη σκηνή με τα ίδια του τα μάτια.
Υπάρχει και η κοινή λογική όσο και αν χτυπιέται από κάποιους. Πάντα υπήρχε , υπάρχει και θα υπάρχει -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Υπάρχει και η κενή λογική όσο και αν χτυπιέται από κάποιους. Πάντα υπήρχε , υπάρχει και θα υπάρχει
fixed
-
Oι κουκουλοφόροι στη φωτό με την ομάδα των ΜΑΤ είναι αστυνομικοί με πολιτικά ή πολίτες, και γιατί?
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Oι κουκουλοφόροι στη φωτό με την ομάδα των ΜΑΤ είναι αστυνομικοί με πολιτικά ή πολίτες, και γιατί?Πάντως η ομοιομορφία στην ένδυση-υπόδηση είναι εκπληκτική. Ούτε χορηγήσεως να ήταν η ενδυμασία...
-
H σωστή απάντηση από αυτή τη φωτό και μόνο, είναι ότι δεν ξέρουμε τι είναι.
-
Εγώ θα έθετα το θέμα σε άλλη διάσταση. Από τη στιγμή που υπάρχει νόμος για την απαγόρευση της κουκούλας, τί γυρεύουν όλοι αυτοί μαζί; Και μετά να εξηγήσουμε ποιοί είναι αυτοί με τις κουκούλες.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
H σωστή απάντηση από αυτή τη φωτό και μόνο, είναι ότι δεν ξέρουμε τι είναι.Τι είναι ο άνθρωπος άλλωστε... Τι είναι η πραγματικότητα;
Μπορεί όλα αυτά να είναι το όνειρο ενός troll σε κάποιο άλλο σύμπαν -
Α ρε γιάκωβε θ'απωλέσουμε τα μυαλά μας
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Εγώ θα έθετα το θέμα σε άλλη διάσταση. Από τη στιγμή που υπάρχει νόμος για την απαγόρευση της κουκούλας, τί γυρεύουν όλοι αυτοί μαζί; Και μετά να εξηγήσουμε ποιοί είναι αυτοί με τις κουκούλες.Άσχετο. Αν ήμουν καμια εταιρεία, σαν την Nike ας πούμε, θα τους είχα ταράξει στις μηνύσεις μετά την ψήφιση του κουκουλονόμου, για απώλεια κερδών λόγω πτώσης πωλήσεων στις ωραιοτατες μπλούζες με κουκούλα που βγάζω.
-
Εγώ θα έθετα το θέμα σε άλλη διάσταση. Από τη στιγμή που υπάρχει νόμος για την απαγόρευση της κουκούλας, τί γυρεύουν όλοι αυτοί μαζί; Και μετά να εξηγήσουμε ποιοί είναι αυτοί με τις κουκούλες.
Αν είναι πολίτες, τότε έχουν παραβιάσει το άρθρο 189, παρ. 1 του ποινικού κώδικα περί συμμετοχής σε δημόσια συνάθροιση με απόκρυψη του προσώπου (έστω και μερική), και οι αστυνομικοί εκτίθενται που δεν τους συλλαμβάνουν.
Είναι πολίτες? -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Αν είναι πολίτες, τότε έχουν παραβιάσει το άρθρο 189, παρ. 1 του ποινικού κώδικα περί συμμετοχής σε δημόσια συνάθροιση με απόκρυψη του προσώπου (έστω και μερική), και οι αστυνομικοί εκτίθενται που δεν τους συλλαμβάνουν.
Είναι πολίτες?οχι οτι εχει σημασια, αλλα εχω την εντυπωση οτι η φωτο ειναι πριν απαγορευτει η κουκουλα
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Άσχετο. Αν ήμουν καμια εταιρεία, σαν την Nike ας πούμε, θα τους είχα ταράξει στις μηνύσεις μετά την ψήφιση του κουκουλονόμου, για απώλεια κερδών λόγω πτώσης πωλήσεων στις ωραιοτατες μπλούζες με κουκούλα που βγάζω.
Και οι βενζινάδες να κάνουν μηνύσεις που απαγορεύονται οι μολότοφ.
-
οτι εχει σημασια, αλλα εχω την εντυπωση οτι η φωτο ειναι πριν απαγορευτει η κουκουλα
Άρθρο 189 Α
'Συμμετοχή σε δημόσια συνάθροιση με απόκρυψη του προσώπου'- Όποιος μετέχει ή εμφανίζεται σε δημόσια συνάθροιση με καλυμμένο το πρόσωπο ή διαμορφωμένο κατά τρόπο που να μη διακρίνονται τα χαρακτηριστικά και συνεπώς η ταυτότητά του, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον δυο μηνών μέχρι ενός έτους.
- Σε περίπτωση που το άτομο που αναφέρεται στην προηγούμενη παράγραφο συνδέεται με σχέση υπαλλήλου ή αξιωματούχου με τον ευρύτερο δημόσιο τομέα τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών.
Πράγματι δεν έχει σημασία, η διάταξη απαγόρευσης προυπήρχε (δε νομίζω να κάνω λάθος ). Εκείνο που άλλαξε το 2009 με το νόμο 3772 του Δένδια είναι οι ποινές, οι οποίες ανέβηκαν προς τα πολύ επάνω.
Άρα εδώ μάλλον έχουμε αυτό που είπα, τι είναι οι κουκουλοφόροι.
Το θέμα είναι λεπτό. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
οτι εχει σημασια, αλλα εχω την εντυπωση οτι η φωτο ειναι πριν απαγορευτει η κουκουλα
Άρθρο 189 Α
'Συμμετοχή σε δημόσια συνάθροιση με απόκρυψη του προσώπου'- Όποιος μετέχει ή εμφανίζεται σε δημόσια συνάθροιση με καλυμμένο το πρόσωπο ή διαμορφωμένο κατά τρόπο που να μη διακρίνονται τα χαρακτηριστικά και συνεπώς η ταυτότητά του, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον δυο μηνών μέχρι ενός έτους.
- Σε περίπτωση που το άτομο που αναφέρεται στην προηγούμενη παράγραφο συνδέεται με σχέση υπαλλήλου ή αξιωματούχου με τον ευρύτερο δημόσιο τομέα τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών.
Πράγματι δεν έχει σημασία, η διάταξη απαγόρευσης προυπήρχε (δε νομίζω να κάνω λάθος ). Εκείνο που άλλαξε το 2009 με το νόμο 3772 του Δένδια είναι οι ποινές, οι οποίες ανέβηκαν προς τα πολύ επάνω.
Το προϋπάρχον άρθρο είναι :
Άρθρο 189
Διατάραξη της κοινής ειρήνης- Όποιος συμμετέχει σε δημόσια συνάθροιση πλήθους που με ενωμένες δυνάμεις διαπράττει βιαιοπραγίες εναντίον προσώπων ή πραγμάτων ή εισβάλλει παράνομα σε ξένα σπίτια, κατοικίες ή άλλα ακίνητα κτήματα τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών.
- Οι υποκινητές και εκείνοι που εκτέλεσαν βιαιοπραγίες τιμωρούνται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών.
- Οι ποινές αυτές επιβάλλονται αν η πράξη δε τιμωρείται βαρύτερα με άλλη διάταξη.
Το 189Α προστέθηκε το '09.
-
Το 2009 έγινε η αλλαγή? Μα το 2009 με το νόμο Δένδια αυστηροποιήθηκαν οι ποινές. Είχε προηγηθεί το 189Α?
-
ο νόμος στον οποίο αναφέρεσαι γράφει σχετικά:
Αρθρο 25
- Στο άρθρο 189 του Ποινικού Κώδικα προστίθεται νέα παράγραφος 3 και η
παράγραφος 3 αναριθμείται σε παράγραφο 4, ως εξής:
'3. Ο υπαίτιος της πράξεως της παραγράφου 1 τιμωρείται με φυλάκιση
τουλάχιστον δύο ετών και ο υπαίτιος των πράξεων της παραγράφου 2 τιμωρείται
με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών, αν τέλεσαν την πράξη τους με καλυμμένα ή
αλλοιωμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.' - Στο άρθρο 189 του Ποινικού Κώδικα προστίθεται νέα παράγραφος 3 και η
-
Nαι, τα άρθρα 25 και 26 του Ν. 3772 του 2009 είναι οι τροποποιήσεις Δένδια.
-
-
-
Αστον, ζηλεύει που δεν παίρνει μερίδιο.
Αγανακτισμένοι Έλληνες