-
(ξανα)λυσάξτεεεεεεεεεεεεεεεεεε
-
ο μοντογια ρε eddie τοσες γκελες - μαλακιες δεν εχει κανει στην καρριερα του.
Γι αυτό και ο Montoya είχε την κατάληξη που είχε στο άθλημα. Οι ομοιότητες με το Λούη είναι ότι τα media του έχουν κάψει τον εγκέφαλο και κατάφεραν να τον καταστήστουν grande μαλάκα από την πρώτη χρονιά (το πνεύμα του Senna, τα απομνημονεύματα του στρατηγού Μακρυγιάννη και τώρα οι ατάκες Martin Luther King).
Φοβερό ταλέντο, μεγάλος μαλάκας.
Τώρα για το αν προσφέρει ή δεν προσφέρει. Αν εγώ σε ένα μονό αρχίσω τον -καλύτερο μου μπασκετικά- αντίπαλο στις μπουνιές και τις ύπουλες αγκωνιές και σε 5' δεν μπορεί να κουνήσει τον κώλο του (εύκολο) θα είμαι ο τσαμπουκάς και ο άλλος ο φλώρος; Κάτι λάθος έχετε καταλάβει σχετικά με την επιθετική οδήγηση. Ο μασσάκος, ο λουκάς βύντρα σήμερα έδειξε ΠΩΣ προσπερνάνε στο Μονακό. Ο άλλος ο μαύρος πρίγκηπας πήρε σβάρνα ότι βρήκε μπροστά του και επειδή του κατσε η ρουλέτα και δεν έσπασε το αμάξι του βγαίνει τώρα και λέει ένα κάρο πίπες.
Αν τα βρετανικά μήντια καταφέρουν να καταστρέψουν 2ο σερί οδηγό μετά τον Montoya θα πρέπει να γραφτεί βιβλίο για το θέμα.Hannibal οι εμπειρίες και οι γνώσεις σου είναι δεδομένες αλλά μην τις παίρνεις και σαν πρόφαση για να λες ότι να ναι. Η διαφορά ανάμεσα σε αντιαθλητικό και επιθετικό παιχνίδι είναι λεπτή αλλά και ταυτόχρονα ξεκάθαρη. Όταν ο άλλος σε εμβολίζει γιατί δεν έχει την υπομονή να βρει το σωστό (και δύσκολο) σημείο για προσπέρασμα δεν μπορείς να μιλάς για racing. Αν είναι έτσι να κάνουν ειδικές ενισχύσεις στα μονοθέσια οι ομάδες και να το κάνουν συγκρουόμενα ή nascar.
(ξανα)λυσάξτεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Το ξαναγράφω γιατί μάλλον δεν το διάβασες. Αφού μετά το σημερινό αγώνα ασχολείσαι με τις μαλακίες του πρίγκηπα και όχι την εμφάνιση του Button είσαι σε λάθος thread.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Α ρε θεοι της Φ1, φερτε πισω τον ΤΑΚΟΥΜΑ ΣΑΤΟ να ανταγωνιστει με τον ΜΒΕ
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Το ξαναγράφω γιατί μάλλον δεν το διάβασες. Αφού μετά το σημερινό αγώνα ασχολείσαι με τις μαλακίες του πρίγκηπα και όχι την εμφάνιση του Button είσαι σε λάθος thread.Έναν οδηγό έχει η McLaren...
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
In takuma we trust
-
Στη φάση με το Hamilton ο Massa δεν υφίσταται καμία βλάβη από την επαφή με τη McLaren. Ο Massa έχει χτυπήσει μόνος του το πίσω μέρος της Red Bull του Webber και έχει χάσει μέρος της μπροστά αεροτομής του την ίδια στιγμή που χωνόταν ο Hamilton. Μέσα σε όλο τον πανικό κανείς δεν το είδε. Ο Lewis φυσικά δεν έπρεπε να βουτήξει εκεί γιατί δεν προλάβαινε να βρεθεί παράλληλα στην είσοδο.
Στη φάση με το Maldonado ο Lewis έχει δίκιο ότι η Williams στρίβει πολύ νωρίς (για την ακρίβεια δύσκολα δεν θα έκοβε δρόμο από τα kerbs) και η McLaren ήταν ήδη δίπλα.
Και οι δύο ποινές είναι λάθος. Ο τρόπος που εκφράστηκε ο Hamilton μετά, όμως, ήταν ακραίος.
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Στη φάση με το Hamilton ο Massa δεν υφίσταται καμία βλάβη από την επαφή με τη McLaren. Ο Massa έχει χτυπήσει μόνος του το πίσω μέρος της Red Bull του Webber και έχει χάσει μέρος της μπροστά αεροτομής του την ίδια στιγμή που χωνόταν ο Hamilton. Μέσα σε όλο τον πανικό κανείς δεν το είδε. Ο Lewis φυσικά δεν έπρεπε να βουτήξει εκεί γιατί δεν προλάβαινε να βρεθεί παράλληλα στην είσοδο.Στη φάση με το Maldonado ο Lewis έχει δίκιο ότι η Williams στρίβει πολύ νωρίς (για την ακρίβεια δύσκολα δεν θα έκοβε δρόμο από τα kerbs) και η McLaren ήταν ήδη δίπλα.
Και οι δύο ποινές είναι λάθος. Ο τρόπος που εκφράστηκε ο Hamilton μετά, όμως, ήταν ακραίος.
O Massa λέει το αντίθετο όμως: http://www.autosport.com/news/report.php/id/91860
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
O Massa λέει το αντίθετο όμως: http://www.autosport.com/news/report.php/id/91860
Ο Massa μπορεί να συνεχίσει να κάνει αυτό που κάνει και να παραμένει αδιάφορος οδηγός.
-
Στη φάση με το Hamilton ο Massa δεν υφίσταται καμία βλάβη από την επαφή με τη McLaren. Ο Massa έχει χτυπήσει μόνος του το πίσω μέρος της Red Bull του Webber και έχει χάσει μέρος της μπροστά αεροτομής του την ίδια στιγμή που χωνόταν ο Hamilton. Μέσα σε όλο τον πανικό κανείς δεν το είδε. Ο Lewis φυσικά δεν έπρεπε να βουτήξει εκεί γιατί δεν προλάβαινε να βρεθεί παράλληλα στην είσοδο.Στη φάση με το Maldonado ο Lewis έχει δίκιο ότι η Williams στρίβει πολύ νωρίς (για την ακρίβεια δύσκολα δεν θα έκοβε δρόμο από τα kerbs) και η McLaren ήταν ήδη δίπλα.
βρες replay που δειχνει τον hamilton απο πανω..........
και δες τι τιμονια εκανε και αναγκασε τον Massa να πεσει στον webber.. -
Ο Massa μπορεί να συνεχίσει να κάνει αυτό που κάνει και να παραμένει αδιάφορος οδηγός.
Προσβάλεις τους οδηγούς με το παραπάνω...
-
Καλά το ότι ο Μάσσα έχει πάρει τη κατηφόρα, είναι το μόνο σίγουρο ...αλλά αν δεις προσεχτικά στο 0:20 ο Χάμιλτον τον σπρώχνει όταν τον χτυπάει στον Webber όπου χτυπάει την αεροτομή του και έχασε κάθετη δύναμη άρα έφυγε με υποστροφή εκτός γραμμής...and the rest is history:
-
o Lewis Hamilton προσπέρασε τον Chuck Norris ...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Καλά το ότι ο Μάσσα έχει πάρει τη κατηφόρα, είναι το μόνο σίγουρο ...αλλά αν δεις προσεχτικά στο 0:20 ο Χάμιλτον τον σπρώχνει όταν τον χτυπάει στον Webber όπου χτυπάει την αεροτομή του και έχασε κάθετη δύναμη άρα έφυγε με υποστροφή εκτός γραμμής...and the rest is history:
Συγνώμη, είναι δυνατόν να προσπεράσει έτσι ? Αν δεν ήταν ο Massa, ο Hamilton θα είχε φύγει έξω από την στροφή (όσο μπορεί να συμβεί αυτό με 40 χλμ.), δεν ήταν γραμμή προσπεράσματος αυτή, γραμμή 'σε πετάω έξω με τον τσαμπουκά' ήταν. Είπαμε ρε παιδιά, προσπέρασμα, όχι φλώροι ΟΚ, αλλά όχι και έτσι...
(Hannibal, racing incident ήταν αυτό ? εγώ πάντως ως αγωνοδίκης θα το 'ριχνα το drive-through)
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
o Lewis Hamilton προσπέρασε τον Chuck Norris ...Ελπίζω για καλή σου τύχη να μην το άκουσε αυτό ο Chuck.
Τον Chuck Norris δεν τον προσπερνάει κανείς
Συγνώμη, είναι δυνατόν να προσπεράσει έτσι ? Αν δεν ήταν ο Massa, ο Hamilton θα είχε φύγει έξω από την στροφή (όσο μπορεί να συμβεί αυτό με 40 χλμ.), δεν ήταν γραμμή προσπεράσματος αυτή, γραμμή 'σε πετάω έξω με τον τσαμπουκά' ήταν. Είπαμε ρε παιδιά, προσπέρασμα, όχι φλώροι ΟΚ, αλλά όχι και έτσι...
(Hannibal, racing incident ήταν αυτό ? εγώ πάντως ως αγωνοδίκης θα το 'ριχνα το drive-through)
Μάλλον προσπάθησε να το κάνει όπως του το έκανε ο Σούμι στην αρχή ...αλλά ο Σούμι είναι μόνο ένας
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Μάλλον προσπάθησε να το κάνει όπως του το έκανε ο Σούμι στην αρχή ...αλλά ο Σούμι είναι μόνο έναςΚαι ακριβώς επειδή είναι ένας και δεν γίνεται κάθε χρόνο να έχουμε έναν MS 25 χρονώνΕ, ας πάει σιγά σιγά σπιτάκι του γιατί αρχίζει να φαίνεται το Αλτσχάιμερ (και στην πίστα)...
Άντε με το ραμολί... ^
-
Η McLaren λέει ότι ζήτησε συγνώμη στη FIA...αφού άδειασε και την ομάδα του, διαβάστε το transcript: http://adamcooperf1.com/2011/05/29/whit ... ed-to-fia/
Ο χρήστης LH έγραψε:
Q: Sorry I’m going to have go to another negative, what happened in the pit stop? You came in and the team didn’t seem ready at one point.LH: “They said ‘box to overtake,’ I came in, and they weren’t there. Simple as that.”
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Η McLaren λέει ότι ζήτησε συγνώμη στη FIA...αφού άδειασε και την ομάδα του, διαβάστε το transcript: http://adamcooperf1.com/2011/05/29/whit ... ed-to-fia/Q: Sorry I’m going to have go to another negative, what happened in the pit stop? You came in and the team didn’t seem ready at one point.
LH: “They said ‘box to overtake,’ I came in, and they weren’t there. Simple as that.”
Σοβαρά τώρα, έπεσες απ τα σύννεφα; Προφανές δεν είναι; ΜΕΓΙΣΤΗ παπαριά της McLaren._ Εκτός αν υπάρχει κάποιος που να πιστεύει ότι ο ΜΒΕ μπήκε στα πιτ με το έτσι θέλω (είμαι ήδη σίγουρος για 2)...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Η McLaren λέει ότι ζήτησε συγνώμη στη FIA...αφού άδειασε και την ομάδα του, διαβάστε το transcript: http://adamcooperf1.com/2011/05/29/whit ... ed-to-fia/
Q: Sorry I’m going to have go to another negative, what happened in the pit stop? You came in and the team didn’t seem ready at one point.
LH: “They said ‘box to overtake,’ I came in, and they weren’t there. Simple as that.”
Σοβαρά τώρα, έπεσες απ τα σύννεφα; Προφανές δεν είναι; ΜΕΓΙΣΤΗ παπαριά της McLaren._ Εκτός αν υπάρχει κάποιος που να πιστεύει ότι ο ΜΒΕ μπήκε στα πιτ με το έτσι θέλω (είμαι ήδη σίγουρος για 2)...
Ρε συ ναι...τεράστια π@π@ρι@...αλλά δε βγαίνεις δημοσίως στο BBC να αδειάσεις την ομάδα σου. Πες δε ξέρω, θα δούμε, θα το συζητήσουμε στο debrief ή το κλασσικό 'we obviously have to investigate what happened'
Είναι σαν να βγαίνεις μετά το rotax max challenge και να αδειάζεις το Γιάννη δημοσίως επειδή δε σου καθάρισε το power valve και δε δούλευε καλά το μοτέρ
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ρε συ ναι...τεράστια π@π@ρι@...αλλά δε βγαίνεις δημοσίως στο BBC να αδειάσεις την ομάδα σου. Πες δε ξέρω, θα δούμε, θα το συζητήσουμε στο debrief ή το κλασσικό 'we obviously have to investigate what happened'Πως να πει δεν ξέρω και θα δούμε; Αφού είναι προφανές ότι στην McLaren πετούσαν αετό. Βγήκε και είπε το προφανές και καθόμαστε και ψιρίζουμε τις δηλώσεις μόνο και μόνο επειδή είναι ο ΜΒΕ. Όταν ο χαραμισμένος έλεγε στο τιμ ράδιο γελοία τη φοράδα, όλοι συμπασχατε με το δράμα του...
Είναι σαν να βγαίνεις μετά το rotax max challenge και να αδειάζεις το Γιάννη δημοσίως επειδή δε σου καθάρισε το power valve και δε δούλευε καλά το μοτέρ
Όχι ότι έχουν καμία επαφή τα μεγέθη, αλλά λες να μην το έχω κάνει;
Και, αντίστοιχα, όταν το καρτ ήταν άριστο, λες να έλεγα παντού τι γαμάουα οδηγός που είμαι;
Ο καθείς της ευθύνες του...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Ρε συ ναι...τεράστια π@π@ρι@...αλλά δε βγαίνεις δημοσίως στο BBC να αδειάσεις την ομάδα σου. Πες δε ξέρω, θα δούμε, θα το συζητήσουμε στο debrief ή το κλασσικό 'we obviously have to investigate what happened'
Πως να πει δεν ξέρω και θα δούμε; Αφού είναι προφανές ότι στην McLaren πετούσαν αετό. Βγήκε και είπε το προφανές και καθόμαστε και ψιρίζουμε τις δηλώσεις μόνο και μόνο επειδή είναι ο ΜΒΕ. Όταν ο χαραμισμένος έλεγε στο τιμ ράδιο γελοία τη φοράδα, όλοι συμπασχατε με το δράμα του...
Όχι ότι έχουν καμία επαφή τα μεγέθη, αλλά λες να μην το έχω κάνει;
Και, αντίστοιχα, όταν το καρτ ήταν άριστο, λες να έλεγα παντού τι γαμάουα οδηγός που είμαι;
Ο καθείς της ευθύνες του...
Προφανώς καμία...αλλά ένας λόγος παραπάνω να προσέχει τι λέει και πως το λέει για την ομάδα του.
Η F1 είναι ομαδικό άθλημα.
Monaco Grand Prix 2011