-
Ο χρήστης Lord_Rutherford έγραψε:
Κίμιιιι, Κίμιιιι. Τόσα χρόνια χαράμισε τη ΜακΛάρεν.Πόσα μονοθέσια και σχεδιασμοί άραγε έχουν χαντακωθεί από την αμπαλοσύνη των οδηγών;
Για πες, πόσα και ποια?
Ποια McLaren χαράμισε o Kimi? Αυτή που το μονοθέσιο δεν πήγαινε το 2002, που το 2003 χτύπησε τίτλο, που το 2004 το μονοθέσιο ήταν ακόμα χειρότερο αλλά πήρε και μια νίκη, που το 2005 είχε βαρεθεί να παίρνει podium και νίκες ξεκινώντας από πολύ πίσω επειδή η McLaren δεν μπορούσε να φτιάξει κιβώτια και η Mercedes κινητήρες και που το 2006 το μονοθέσιο ήταν και πάλι χάλι? Για πες μου ποια χρόνια απ' όλα αυτά?
-
2005
-
Εγώ πάντως εάν ήμουν στη θέση να διαλέγω οδηγό για την ομάδα μου στην F1 θα έπαιρνα με σειρά προτεραιότητας Αλόνσο, Φέττελ, Λούη.Ο ανταγωνιστής ας έπαιρνε Μπεκρή, Βέμπερ και Μάσσα.
Αν και υποστήριζα Μπεκρή, ο άνθρωπος δεν είχε dedication για το άθλημα....
Αν είχα να επιλέξω οδηγούς με σειρά προτεραιότητας: Kubica, Vettel, Lewis
με κύριο κριτήριο το πάθος τους
έχει λείψει ο Robert φέτος από το άθλημα
-
100% άδικη ήταν η ποινή του Χάμιλτον για το περιστατικό με το μαλντονάντο. Ευτυχώς που αυτή δεν άλλαξε το τελικό αποτέλεσμα γιατί θα επρόκειτο για έγκλημα.
-
http://en.espnf1.com/mclaren/motorsport ... 50374.html
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
http://en.espnf1.com/mclaren/motorsport/story/50374.html-> οο
Αυτος θα στρεψει και την ομαδα εναντιον του πολυ συντομα (αν δεν το εχει ηδη κανει) με τις μαλακιες που λεει.
-
Του ζήτησαν λέει να εγκαταλείψει και αρνήθηκε!
Με αυτή την απόφαση και την απίστευτη κωλοφαρδία της κόκκινης σημαίας τσίμπησε 8 πονταλάκια. -
Πολυ σοφη αποφαση!!!!Το οτι μπορει αν εκανε κανενα κρακ και να εφευγε η αεροτομη και να σκοτωνε κανεναν δεν επαιζε βεβαια...
Γεια σου ρε Λουη owner του Πριγκιπατου!!!
-
2005Από ποια ακριβώς άποψη? Ο Kimi έφταιγε που συνέχεια είχε προβλήματα?
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Πολυ σοφη αποφαση!!!!Το οτι μπορει αν εκανε κανενα κρακ και να εφευγε η αεροτομη και να σκοτωνε κανεναν δεν επαιζε βεβαια...Γεια σου ρε Λουη owner του Πριγκιπατου!!!
Δεν είπα ότι ήταν σοφή. Σε καποιον τοίχο θα κατέληγε λογικά.
Ίσως αν πήγαινε πολύ σιγά με δεδομένο ότι ήταν ένα γύρο μπροστά από τον επόμενο να κατάφερνε να τερματίσει. -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Πολυ σοφη αποφαση!!!!Το οτι μπορει αν εκανε κανενα κρακ και να εφευγε η αεροτομη και να σκοτωνε κανεναν δεν επαιζε βεβαια...Γεια σου ρε Λουη owner του Πριγκιπατου!!!
Η McLaren είχαν ανοίξει το γκαράζ για να τον βάλουν μέσα, το είχε πει ο Brundle.
Αν δεν έμπαινε θα έτρωγε κόκκινη σημαία.
-> οο
Αυτος θα στρεψει και την ομαδα εναντιον του πολυ συντομα (αν δεν το εχει ηδη κανει) με τις μαλακιες που λεει.
Ο Whitmarsh έκανε παράπονα πάντως αν θυμάμαι καλά και δε του άρεσε καθόλου η συμπεριφορά του.
Και τελικά τι κέρδισε ο Λούης? Να ζητάει αριστερά και δεξιά συγνώμη για να το μαζέψει.
Εν τω μεταξύ ΠΟΣΟ ψεύτικη και φτιαχτή είναι αυτή η δήλωση:
'To Massa and Maldonado, with the greatest respect I apologise if I offended you. Both of you are fantastic drivers who I regard highly.'
@ripper ...δεν είχε 2 γύρους για να τερματίσει με σπασμένη αεροτομή...είχε 13 αν θυμάμαι καλά.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
-> οο
Και μαζί με μια ψιλοφήμη που κυκλοφορεί ότι έχει υπογράψει προσύμφωνο με την Red Bull, ίσως έχει ενδιαφέρον το θέμα! Βέβαια αυτό μπορεί και να το έκανε για να διαπραγματευθεί με την McLaren αλλά ποιος ξέρει...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Μαυρη με πορτοκαλι βουλα!!
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Πολυ σοφη αποφαση!!!!Το οτι μπορει αν εκανε κανενα κρακ και να εφευγε η αεροτομη και να σκοτωνε κανεναν δεν επαιζε βεβαια...
Γκουχου γκουχου.... Δεν 8α εφευγε και αν εφευγε δεν θα σκοτωνε κανεναν.
Με το που εγινε το ατυχημα βγηκε αυτοκινητο ασφαλειας. Οποτε οι ταχυτητες ειναι παρα μα παρα πολυ μικρες τοσο ωστε οι αεροτομες να μην εχουν μεγαλo aerodynamic effect οποτε μονο απο τους κραδασμους θα μπορουσε να επιρεαστει. Οποτε πολυ σοφη κινηση το να κατσει μεσα και να μην εγκαταληψει.Η McLaren είχαν ανοίξει το γκαράζ για να τον βάλουν μέσα, το είχε πει ο Brundle.
Θα με πνιξεις και εισαι και καρτιστας.....
Δεν του βγαζουν κοκκινη ενως μεμονομενου οδηγου αλλα μαυρη με πορτοκαλι κυκλο. -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Γκουχου γκουχου.... Δεν 8α εφευγε και αν εφευγε δεν θα σκοτωνε κανεναν.
Με το που εγινε το ατυχημα βγηκε αυτοκινητο ασφαλειας. Οποτε οι ταχυτητες ειναι παρα μα παρα πολυ μικρες τοσο ωστε οι αεροτομες να μην εχουν μεγαλo aerodynamic effect οποτε μονο απο τους κραδασμους θα μπορουσε να επιρεαστει. Οποτε πολυ σοφη κινηση το να κατσει μεσα και να μην εγκαταληψει.Η McLaren είχαν ανοίξει το γκαράζ για να τον βάλουν μέσα, το είχε πει ο Brundle.
Θα με πνιξεις και εισαι και καρτιστας.....
Δεν του βγαζουν κοκκινη ενως μεμονομενου οδηγου αλλα μαυρη με πορτοκαλι κυκλο.Τι μλκς που είμαι! ...κόκκινη έγραψα? ...μαύρη ήθελα να γράψω...είχα αλλού το μυαλό μου, σε ένα email που έγραφα παράλληλα
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
ripper ...δεν είχε 2 γύρους για να τερματίσει με σπασμένη αεροτομή...είχε 13 αν θυμάμαι καλά.6 γύρους είχε. Όπως είπατε θα του έβγαζαν μαύρη-πορτοκαλί σημαία έτσι κι αλλιώς.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Με αυτή την απόφαση και την απίστευτη κωλοφαρδία της κόκκινης σημαίας τσίμπησε 8 πονταλάκια.Αν σκεφτεις βεβαια οτι χαρη στην κοκκινη σημαια ο Φετελ τσιμπησε 25 ποντους, ενω χωρις αυτην μαλλον θα κατεληγε σε καποιον τοιχο, μπορει να ηταν και ατυχια για τον Λιουις, οσο αφορα την διεκδικηση του τιτλου.
Φυσικα αν ο Φετελ τερματιζε 1ος-2ος-3ος, ηταν πραγματι τυχη για τον Χαμιλτον. -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Τι μλκς που είμαι! ...κόκκινη έγραψα? ...μαύρη ήθελα να γράψω...είχα αλλού το μυαλό μου, σε ένα email που έγραφα παράλληλαΕγραφες στον Charlie για την αλλαγη του κανονισμου για την κοκκινη σημαια που ζητησε η Πιρελι;
-
Τι μλκς που είμαι! ...κόκκινη έγραψα? ...μαύρη ήθελα να γράψω...είχα αλλού το μυαλό μου, σε ένα email που έγραφα παράλληλα
Εγραφες στον Charlie για την αλλαγη του κανονισμου για την κοκκινη σημαια που ζητησε η Πιρελι;
A μπράβο
-
Αν σκεφτεις βεβαια οτι χαρη στην κοκκινη σημαια ο Φετελ τσιμπησε 25 ποντους, ενω χωρις αυτην μαλλον θα κατεληγε σε καποιον τοιχο, μπορει να ηταν και ατυχια για τον Λιουις, οσο αφορα την διεκδικηση του τιτλου.
Φυσικα αν ο Φετελ τερματιζε 1ος-2ος-3ος, ηταν πραγματι τυχη για τον Χαμιλτον.Σωστά, αν και τώρα που το σκέφτομαι αν συνεχιζόταν ο αγώνας με το SC μέχρι το τέλος πάλι θα τερμάτιζε χωρίς πρόβλημα ο Hamilton.
Monaco Grand Prix 2011