-
Όπως είπες, εξαρτάται από το τι θεωρεί ευχάριστο θέαμα ο καθένας. Ένας Αρειανός π.χ. δε νομίζω να ευχαριστιέται με την τωρινή εικόνα της ομάδας μπάσκετ σε σχέση με τις χρυσές εποχές των δεκαετιών 80 και 90. Για αυτό και πλέον δεν ασχολούμαστε ούτε με αυτό...
Πάντως και μη οπαδικά αν το δεις, ακούω από αριστερά και δεξιά ότι η φετινή κατάσταση κουράζει, καθώς είναι αδύνατον να παρακολουθήσεις την ροή του αγώνα με τα δεκάδες pit stops...
-
Σίγουρα αν και πιο πολύ με κούραζε η περσυνή που παραμόνευαν να γίνει ατύχημα για να μπουν να 'ξεφορτωθούν' τη σκληρή και να βάλουν τη μαλακή με την οποία έβγαζαν όλο τον αγώνα. Σταδιακά πιστεύω ότι θα φτάσουν στην επιθυμητή ισορροπία.
-
Έχουμε ένα θέμα με τη St Devote, μετά από φωτιά σε φορτηγό. Σε διάφορα tweets λέγεται ότι στρώνεται νέα άσφαλτος. Το βρίσκω υπερβολικό, αλλά δεν ξέρουμε τί ζημιές έχουν προκληθεί (π.χ. αν έχει υπάρξει ανατροπή οχήματος και απόξεση επιφάνειας). Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό θέμα γιατί μεθαύριο πατάνε μονοθέσια...
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Για το Σπα θα συμφωνησω. Το Μονακο απλως δεν ειναι πιστα, ειναι ενα ιστορικο καταλοιπο του παρελθοντος, οπου θα πρεπει να γινονται μονο ιστορικοι αγωνες.+άπειρος ύπνος.
Μόνο καμιά βροχή μας σώζει. -
Φέτος με drs και τις τσίχλες νομίζω ότι θα δούμε ματσάρα. Κι εδώ το drs στο σημείο που το έχουν βάλει δεν θα είναι φάση 'Βούτα' αλλά όποιος έχει τα @@ να περάσει πριν φάει στη μάπα το ξενοδοχείο ή τι σκατά έχει εκεί.
Πέρα από αυτό τώρα θα έχουν και τις σούπερ τσίχλες (κόκκινα pzero) που ναι μεν προσφέρουν καλύτερο κράτημα αλλά έχουν ακόμα μικρότερη διάρκεια ζωής.
Πιστεύω ότι θα δούμε σφαγή στα δοκιμαστικά (με τις σούπερ τσίχλες) και μετά πειραματισμούς-ακροβατικά για το ποιός θα κάνει ένα pit stop λιγότερο...
Πλάκα θα χει ο Κυριάκος να τους πει να κρατήσουν τα κόκκινα pzero για τον αγώνα... -
Ως προς το Μονακό καταλαβαίνω και τις δυο μεριές γιατί παλιότερα το σκυλοβαριόμουν και έλεγα πάλι σε αυτή τη βλακεία θα τρέξουν, αλλά πλέον το λατρεύω. Βάζεις στην άκρη τα προσπεράσματα και βλέπεις την όλη εικόνα η οποία είναι ότι είναι τελείως διαφορέτικο από όλες τις απόψεις, από όλες τις άλλες πίστες. Απαραίτητο για να σπάει η μονοτονία και να βλέπουμε της ομάδες και τους οδηγούς να μάχονται σε κάτι με τελείως διαφορετικούς κανόνες. Σχεδόν πάντα αλλάζει τις ισορροπίες, σχεδόν πάντα έχει απρόοπτα. Είναι το πιο απρόβλεπτο GP της σεζόν καθώς η απόλυτη επιτυχία από την απόλυτη αποτυχία απέχει κυριολεκτικά λίγα χιλιοστά.
Ξεχνάς δυναμικότητες, χρόνους και πολλά άλλα και απλά απολαμβάνεις.Ειδικά φέτος με τα ελαστικά, το DRS και τα κοκκινάκια που θα δούμε πρώτη φορά μπορούν να συμβούν τα πάντα.
ΥΓ: Realzeus Αρειανός είσαι; Σουπεράς να υποθέσω;
-
Και εγώ είμαι οπαδός του Μονακό. Είναι η μοναδική πίστα που δεν συγχωρεί κανένα λάθος, θέλει απίστευτη ακρίβεια και ικανότητα για να βγάλεις γρήγορο γύρο και γι' αυτό εκεί φαίνονται οι μεγάλοι οδηγοί. Σίγουρα βλέπουμε ελάχιστες προσπεράσεις αλλά αυτό είναι αναμενόμενο.
Θα λιώσουμε στα onboard πάλι.
-
Βασικά ένα από τα στοιχεία του Μονακό που γουστάρω είναι το γεγονός οτι εκεί μέσα φαίνεται η ταχύτητα του μονοθεσίου, ακόμα και στις πιο αργές στροφές. Πράγμα που δε συμβαίνει στα απέραντα Τιλκεδρόμια.
βεβαίως γουστάρω και τα περάσματα φιλερ από τις μπαριέρες, είναι απίστευτο το πόσο κοντά περνάνε μερικές φορές. -
Μην εχουμε κανα θεμα παλι με τα χρωματα στα φαναρια...
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
ΥΓ: Realzeus Αρειανός είσαι; Σουπεράς να υποθέσω;Αρειανός αλλά όχι οργανωμένος. Τώρα που με πληγώνουν και οι 2 ομάδες μου (Ferrari και Άρης), το έχω ρίξει στις εκδρομές τα Σ/Κ... (Φάση του στυλ, δε μαμάς που δε μαμάς, δε πας για ψάρεμα;).
-
Πες τώρα οτι είσαι και Ford στο WRC.
-
Αν και κάτοχος Ford, εκεί ήμουν (κατά χρονολογική σειρά), Lancia, Toyota, Peugeot και τώρα Citroen. Ducati στο Moto GP, Maserati στα GT1, Ferrari στα GT2/3 και Peugeot στο Le Mans Series.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αρειανός αλλά όχι οργανωμένος. Τώρα που με πληγώνουν και οι 2 ομάδες μου (Ferrari και Άρης), το έχω ρίξει στις εκδρομές τα Σ/Κ... (Φάση του στυλ, δε μαμάς που δε μαμάς, δε πας για ψάρεμα;).
[offtopic] Το μεγαλύτερο έγκλημα των Αρειανών είναι που παρατήσαμε το μπάσκετ για το άθλημα της κλωτσοπατινάδας [/offtopic]
Με λίγα λόγια είσαι πανηγυρτζής. Άμα δεν πάει καλά η ομάδα σου παρατάς το άθλημα.
-
Κοίτα, επειδή καλώς ή κακώς το ζω πολύ έντονα, προτιμώ πλέον να μην παθαίνω κατάθλιψη από τις συνεχόμενες αποτυχίες. Ο τρόπος που έχω βρει είναι να μην ασχολούμαι. Παλιά το έκανα (έκανα ένα μήνα να ξεπεράσω την ήττα του 2006 στην F1 - τις πρώτες μέρες δεν μιλιόμουν!), αλλά κατέληξα στο ότι δεν έχει νόημα να ασχολούμαι τόσο φανατικά με κάτι που στην τελική με δυσαρεστεί. Καταντάει μαζοχισμός! Για αυτό πλέον διαβάζω μόνο τα της Ferrari και παρακολουθώ από απόσταση...
ΥΓ: Εγώ μια ζωή μπασκετικός ήμουν, για την κλωτσόμπαλα ούτε που θέλω να ακούω.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
**Αρειανός **αλλά όχι οργανωμένος. Τώρα που με πληγώνουν και οι 2 ομάδες μου (Ferrari και Άρης), το έχω ρίξει στις εκδρομές τα Σ/Κ... (Φάση του στυλ, δε μαμάς που δε μαμάς, δε πας για ψάρεμα;).
[offtopic] Το μεγαλύτερο έγκλημα των Αρειανών είναι που **παρατήσαμε **το μπάσκετ για το άθλημα της κλωτσοπατινάδας [/offtopic]
υγ .
Αιντε μωρή Φερραρι ...
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
...Είδες τι έγινε στη στροφή 'σου'?
-
Δεν είχα δει εικόνες και νόμιζα ότι δεν ήταν σοβαρό... Απ'ότι φαίνεται (ίσως θα) έχουμε θέμα.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ο πιο σιχαμένος αγώνας της χρονιάς έφτασε και πάλι. Ούτε το 2002 και 2004 δεν καταφέραμε να τον κερδίσουμε που τρέχαμε μόνοι μας!!!
Μακράν ο ωραιότερος αγώνας σε όλα τα μηχανοκίνητα σπορ.Αξίζει μιά φορά τουλάχιστον σου ζωή σου να βρεθείς εκεί .
ακριβως!!!!!!!
βγηκανε και τα εσκορτ βλεπω παγανια....
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
...
Είδες τι έγινε στη στροφή 'σου'?
... no worries ... ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ .
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
...
Είδες τι έγινε στη στροφή 'σου'?
... no worries ... ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ .