-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Πεταξου ρε, δε θα χασεις!! Τι να πω κι εγω που κανω ταξιδι καθε φορα??
Εγω παιδες ειμαι ακομα χωρις τουτου, οποτε καλα να περασετε!!!
Ευθύμη ... να μοιραστούμε τον πόνο μας ... οδεύω 2η εβδομάδα χωρίς δίπλωμα και άρα ... και τουτού!
Στο πηρανε τα smurfs??? Αντε με το καλο να το παρεις πισω πισω, κι απο δω κ μπρος 'ατασθαλιες' μονο με τον Αλεξανδρο παρεα!
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Στο πηρανε τα smurfs??? Αντε με το καλο να το παρεις πισω πισω, κι απο δω κ μπρος 'ατασθαλιες' μονο με τον Αλεξανδρο παρεα!
Δεν είναι να τον αφήνω μόνο του. Όλο ζημιές κάνει. Τι καφέ χύνει στο παντελόνι, τι μπύρα στη μπλούζα, τι φαγητό στο πάτωμα, τι του παίρνουν το δίπλωμα...
Το άλλο Σ/Κ θα το έχει όμως και πάλι!
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ και να μας προσέχετε τον mod μας. Τον θέλουμε σύντομα πίσω.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Πεταξου ρε, δε θα χασεις!! Τι να πω κι εγω που κανω ταξιδι καθε φορα??
Εγω παιδες ειμαι ακομα χωρις τουτου, οποτε καλα να περασετε!!!
Ευθύμη ... να μοιραστούμε τον πόνο μας ... οδεύω 2η εβδομάδα χωρίς δίπλωμα και άρα ... και τουτού!
Υπομονή.
-
Χάρηκα που σας γνώρισα παίδες!
Ειδικά Ντίνο, που μιλάμε κάτι χρόνια από το 'σατανά' που λέει κι ένας φίλος το ίντερνετ, και πρώτη φορά αξιωθήκαμε να τα πούμε από κοντά.
-
Ωραία ήταν! Να επαναληφθεί!
-
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ! Να επαναληφθει
Χαρηκα που γνωρισα νεους φιλους (δεν γραφω ονοματα για να μην αδικησω κανεναν) και που ειδα τους γνωστους απο τις προηγουμενες συναντησεις . Επισης το τιμωμενο προσωπο ηταν ο Mod DrDinoτον οποιον και ευχαριστουμε πολυ που ανεβηκε -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
[...] τον οποιον και ευχαριστουμε πολυ που ανεβηκεΠου ... κατέβηκε, εννοείς.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
[...] τον οποιον και ευχαριστουμε πολυ που ανεβηκε
Που ... κατέβηκε, εννοείς.
οι 'παλιοί' χρησιμοποιούν την έκφραση ανεβαίνω στην πόλη... κι εγώ διορθώνω συνεχεια κόσμο και τους λέω ότι ανεβαίνεις ή κατεβαίνεις γεωγραφικά και υψομετρικά μόνο, όχι λόγο μεγέθους πόλης...
-
Ετσι.
Ενας απο την Θεσ/νίκη κατεβαίνει στην Αθήνα όπως και ένας απο την Καλαμάτα ανεβαίνει στην Αθήνα! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ετσι.
Ενας απο την Θεσ/νίκη κατεβαίνει στην Αθήνα όπως και ένας απο την Καλαμάτα ανεβαίνει στην Αθήνα!Φαίνεται άλλωστε και απο τις καταναλωσεις
-
Εξαιρετική η βόλτα χθες (ναι πήγα κι εγώ γιατί είχα ακύρωση τελευταία στιγμή )
Μηπώς κάτι τέτοια πρέπει να τα κάνουμε ποιο τακτικά
Βέβαια για μένα το highlight της βόλτας ήταν η άφιξη του volvozeus συν γυναιξί και κόρης .Μα τι παιδάκι είναι αυτό
Να σου ζήσει Κωνσταντίνε και να είναι πάντα γερή και δυνατή και να δειτέ εσύ και η σύζυγος όπως επιθυμείτε
Χάρηκα πολύ που γνώρισα βεβαίως συμφορουμίτες που δεν ήξερα κι που ξαναείδαμε τον φίλτατο mod
Επίσης μ' άρεσε η βόλτα στο βουνό (ελπίζω να μην σας καθυστερούσα τους πίσω μου ) και vel συγνώμη αν σε τρόμαξα σε 2-3 σημεία
Επίσης ήταν εξαιρετική και η κρέπα που φάγαμε μετά στα Μελίσσια με τον Θωμά -
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Ετσι.
Ενας απο την Θεσ/νίκη κατεβαίνει στην Αθήνα όπως και ένας απο την Καλαμάτα ανεβαίνει στην Αθήνα!Φαίνεται άλλωστε και απο τις καταναλωσεις
Κωνσταντίνε ... εξαρτάται απο το πόδι. Βασικά από τον κάτοχο του ποδιού!
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
... (ελπίζω να μην σας καθυστερούσα τους πίσω μου ) ...Ορέστη να προτιμάς τελευταίος ... η γαλλοιαπωνική συμμαχία προσφέρει απολαυση και αγνάντεμα της διαδρομής και όχι βιασύνη να φτάσουμε σαν να ψάχνουμε επειγόντως τουαλέτα!!!
ΥΓ. Τον Mod μας να μας επιστρέψεται διότι μας έλειψε!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
... (ελπίζω να μην σας καθυστερούσα τους πίσω μου ) ...
Ορέστη να προτιμάς τελευταίος ... η γαλλοιαπωνική συμμαχία προσφέρει απολαυση και αγνάντεμα της διαδρομής και όχι βιασύνη να φτάσουμε σαν να ψάχνουμε επειγόντως τουαλέτα!!!
ΥΓ. Τον Mod μας να μας επιστρέψεται διότι μας έλειψε!
Βρε χθες πήγαινα αέρα (όσο πήγαινε δηλαδή)
Αφού στη μέση της διαδρομής βρώμαγαν τακάκια και δίσκος
Τώρα για τον mod δεν ξέρω μπορεί εδώ να περνάει καλύτερα
(btw 1.6 μοτέρια είχα πίσω μου )
Α να τονίσω ότι πρέπει να αλλάξω λάστιχα
edit Ευχαριστώ vel που μου είπες για 2-3 στροφές που τις φοβόμουν -
Πολυ ομορφη η βολταρια χθες!
Χαρηκα πολυ που ειδα παλι την φορουμικη παρεα οξω.
Η διαδρομη ειναι ωραια, ως γνωστον, αν και η κινηση στο κατεβασμα μας εκανε ολους να κοψουμε εντελως, αλλα δεν πειραζει!
Ορεστη καλα να παθεις με τον δισκο, εκει που εσυ αλλαζες στις 7000 εγω αλλαζα σαν κυριος στις 3500-4000...
Οι δυο Κωνσταντινοι επαθαν σοκ με το κουρεμα!Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Μηπώς κάτι τέτοια πρέπει να τα κάνουμε ποιο τακτικάΝαι πρεπει!
ΒολβοΔια, να σου ζησει η μικρη, την χαζευα κι εκανα σαν χαζος οταν ηρθατε!
Πανεμορφη και τοσο ησυχη, απιστευτη απλα! -
Κύριος στις 6500 άλλαζα
Πάντα λίγο πριν τον κόφτη
Δεν βαριέσαι πήγαμε γρήγορα μέχρι την την μέση της διαδρομής τουλάχιστον -
βαλτε καμια φωτο βρε παιδια
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
βαλτε καμια φωτο βρε παιδιαΚάτσε να μπει ο Vasgti που έχει κάτι καλές
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Κάτσε να μπει ο Vasgti που έχει κάτι καλές
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ωραία ήταν! Να επαναληφθεί!- 1
Οι ευχάριστες εκπλήξεις ήταν 2. Όταν ήρθε ο Κωνσταντίνος με την οικογένεια και μετά από λίγο που είχαμε παρουσία από τα παλιά...!
Μακάρι να μπορούσα να μείνω παραπάνω και να μιλήσω με περισσότερους, αλλά οι άτιμες υποχρεώσεις να τα προλάβεις όλα σε περιορίζουν...
Κάτσε να μπει ο Vasgti που έχει κάτι καλές
Ποιες εννοείτε δεν καταλαβαίνω
Παρέα για καφέ - μπύρα, εντός Αττικής ...