-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Μεσα, αλλα παρακαλω Δευτερα η Τεταρτη. Εχω μαγαζι και δεν μπορω αλλη εργασιμη μερα
Κυριακή μεσημέρι;
Αμε....
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Μεσα, αλλα παρακαλω Δευτερα η Τεταρτη. Εχω μαγαζι και δεν μπορω αλλη εργασιμη μερα
Έλεγα μήπως Σάββατο απόγευμα για να πετύχουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή
Ακομα καλυτερα, απλα το εγραψα γιατι τις συναντησεις τις κανονιζεται Πεμπτη, συνηθως.
Νίκο Παρασκευή Βράδυ πλέον
-
Ορεστη το ιδιο ειναι. Τριτες , Πεμπτες και Παρασκευες ειμαι στο μαγαζι απο τις 8:30 εως 20:00. Μετα ειμαι κουρασμενος, θελω να δω και τον γιοκα μου πριν κοιμηθει, οποτε.....
Οποια αλλη μερα, ειμαι μεσα. -
Για πείτε όμως και ημερομηνία......
-
Είμαι μέσα για τέλος του μήνα αλλά και μια συνάντηση πιο νωρίς για προθέρμανση δε θα με χαλούσε....
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Για πείτε όμως και ημερομηνία......Μη βιάζεσαι
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Είμαι μέσα για τέλος του μήνα αλλά και μια συνάντηση πιο νωρίς για προθέρμανση δε θα με χαλούσε....Σταματα να σκεφτεσαι το φαϊ ολη την ωρα...
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Για πείτε όμως και ημερομηνία......
Μη βιάζεσαι
Ρώτησα απλά επειδή υπάρχει ενδεχόμενο να κατέβω Αθηνα μετα το α' 15ημερο του Γενάρη.
-
Βασικά επειδή για τους περισσότερους ο Γενάρης κουβαλά οικονομικά κατάλοιπα των εορτών μήπως θα ήταν καλύτερο να το κάνουμε αρχές Φλεβάρη?
-
Αν είναι για Νοέμβρη και Τρίτη πρωί εγώ κουτσοψήνομαι.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Είμαι μέσα για τέλος του μήνα αλλά και μια συνάντηση πιο νωρίς για προθέρμανση δε θα με χαλούσε....
Σταματα να σκεφτεσαι το φαϊ ολη την ωρα...
Τι να κάνω...
Πνίγω τον πόνο μου στο φαΐ. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Βασικά επειδή για τους περισσότερους ο Γενάρης κουβαλά οικονομικά κατάλοιπα των εορτών μήπως θα ήταν καλύτερο να το κάνουμε αρχές Φλεβάρη?Εγώ φεύγω φαντάρος στις 31
Ρώτησα απλά επειδή υπάρχει ενδεχόμενο να κατέβω Αθηνα μετα το α' 15ημερο του Γενάρη.
Λοιπόν το μοναδικό Σαββατο στο τέλος του Γενάρη είναι στις 28
Εκτός και γίνει 21 βέβαια αυτό λύνεται πολύ γρήγορα
Παρα ταύτα προσπάθησε να σιγουρέψεις πότε κατεβαίνεις κι ενημέρωσε -
Για σ/κ μέσα στον Ιανουάριο μπορώ να έρθω. Το ίδιο και για τον Φεβρουάριο πλην από τις 4 του μήνα.
Καθημερινές είναι δύσκολο λόγω δουλειάς.
-
Υπάρχουν τόσα ταβερνάκια στο κέντρο, στην Ηλιούπολη, στο Χαλάνδρι κλπ.
Πρέπει να πάμε στην Κερατέα, έστω και αν είναι το φαγητό εκεί αρκετά καλό?
Υπάρχει παραδοσιακό-γνωστό ταβερνάκι στη γειτονιά μου, με μενού 15 €, τα πάντα όλαΔεν ξέρω αν θα συμμετέχω, αν κανονιστεί Τετάρτη 18 Ιαν ή ΣΚ 21/22 Ιαν και κεντρικά ίσως σας κάνω παρέα , αλλιώς μετά φεύγω Βρυξέλλες για 8 ημέρες και πάμε για Φεβρουάριο, που κάποιοι θα είναι 'στο χακί', άρα ...
Αν αποφασίσετε, ... γράψτε μου !!!
-
viewtopic.php?f=11&t=50024&p=2418616#p2418616 ορμάτεεεεεε
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Υπάρχει παραδοσιακό-γνωστό ταβερνάκι στη γειτονιά μου, με μενού 15 €, τα πάντα όλαΔεν ξέρω αν θα συμμετέχω, αν κανονιστεί Τετάρτη 18 Ιαν ή ΣΚ 21/22 Ιαν και κεντρικά ίσως σας κάνω παρέα , αλλιώς μετά φεύγω Βρυξέλλες για 8 ημέρες και πάμε για Φεβρουάριο, που κάποιοι θα είναι 'στο χακί', άρα ...
Η μετακίνηση το λιγότερο είναι κύριε Δημήτρη
Είμαστε πολλοί που είμαστε γείτονες εδώ
Μπορούμε να εφαρμόσουμε και την μέθοδου του carpoolling όπως θα έλεγε κι ο τεθωρακισμένος-φαντάρος συμφορουμίτης μας -
Τα σπάει ο Μεγαρίτης.
-
-
Τώρα γελάμε, υποτίθεται;
Επίσης, πάλι Παγκράτι, Κυρ-Ηλίας...
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Πιστευω πως με τοσο μεγαλη αποσταση πρεπει να τιμωρηθει ο νεος , εστω να ερθει Β. Εβρο να περασει καλα με εμενα μαζι του
Παρέα για καφέ - μπύρα, εντός Αττικής ...