-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
Όταν είχα πάει για ΚΤΕΟ, είχαν βάλει στον επόμενο από εμένα να ξηλώσει τις μεμβράνες οδηγού-συνοδηγού (του έδωσαν μια σπάτουλα).
Εννοείται πως είχα κατεβάσει τέρμα τα παράθυρα, μήπως και δεν το καταλάβουν.ast αλλη φορα να εχεις διπλωμενο στο χερακι καννα 50αρικο.. :
Ετσι, ετσι... Διοτι τα λαμογια ΠΡΕΠΕΙ να τα ταϊζουμε εμεις που θελουμε να κανουμε ο,τι γουσταρουμε και μετα να γκρινιαζουμε οτι ζουμε σε κρατος-μπανανια...
Αρα 'ναι' στις μεμβρανες οπου με κλειστα παραθυρα απο το πλαι/πισω δε φαινεται αν ειναι μεσα ολοκληρη συμμορια με αυτοματα, ε;
ααακριβως!! οποτε αμα με δεις ποτε στο δρομο κανε ακρη μη φας καμια αδεσποτη σφαιρα.
και απο το naso, κανναν ολμοΕυχαριστως να κανω στην ακρη, αλλα πως 'θα σε δω', ρε φιλε, αν εισαι κρυμμενος πισω απο μεμβρανες;...
αν παλι εννοεις οτι δεν ειναι αρκετα αποδοτικος ο νομος για να ελεγχει η αστυνομια τα διερχομενα αυτοκινητα με μια ματια, τοτε σε αλλη χωρα ζουμε..
Εννοω οτι ο σχετικος νομος υπαρχει για καποιο λογο. Αν διαφωνεις και πιστευεις οτι επρεπε να ειμαστε ελευθεροι οι οδηγοι να κρυβομαστε πισω απο καταμαυρες μεμβρανες ευχαριστως να το συζητησουμε (στο σχετικο τοπικ που μας υπεδειξε ο φιλος nidosan πιο πανω).
Οπως επίσης και οι ελέφαντες....
Ελεφαντες;... Ζαλιστηκα τωρα!...
-
Συνεχίστε στην ενότητα για τις μεμβράνες!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Καλορίζικο!Θέλει άλλη ζάντα επειγόντως...
Ευχαριστώ!Ζάντα;Γιατί;Την θεωρείς ζάντα αυτή;;;Χάλια είναι...Με τα καινούργια παπά θα μπουν 15άρες
-
ουπς, λάθος μου!!!
όπου 'είχα', βάλτε 'είχε'!
εγώ δεν έχω φιμέ, αν κ δεν είμαι κατά, γενικώς.
τα υπόλοιπα, αλλού -
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ!
Ακόμα δεν έχω ξεπεράσει το μούδιασμα απ το τρακάρισμα για να ανακαλύψω το κράτημά του...Καλύτερα αργότερα...Καλορίζικο φίλε μου και αν θες να ανακαλύψεις τα όριά του, άστο καλύτερα για την πίστα
Την Κυριακή θα πάμε πολλοί, σκέψου το αν θες και σαν **ευκαιρία να κάνεις το πρώτο σου ταξιδάκι **μετά το τρακάρισμα
Μέσα σε 1 εβδομάδα έκανα 1400 χλμ...Καμιά σχέση με πίστα όμως!Ούτε με τους ρυθμούς της...Για την Κυριακή το σκέφτομαι πάντως...
-
Μερικές φώτο από το Swiftάκι μου θα τις δείτε στο link παρακάτω:
http://www.swiftclub.gr/portal/album_pe ... user_id=21 -
Α ώστε κάνεις και αλητείες με το Swift, τριγυρνάς και στις πίστες. Εύγε !
-
-
Μα τι κάνεις βρε παιδί μου με τις πινακίδες εσύ;
Κουκλί το Τάπερ, να το χαίρεσαι . -
Χωρίς αμφιβολία μπορώ να συμπεράνω πλέον ότι δουλεύεις στη Διευθυνση Μεταφορών!
-
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Χωρίς αμφιβολία μπορώ να συμπεράνω πλέον ότι δουλεύεις στη Διευθυνση Μεταφορών!Ή είναι καλός στο photoshop!
ΕΕΕ δεν υπάρχει...
-
Πολύ διακριτικό σε αυτό το χρώμα! Ααααααχχχ....
-
Ευχαριστώ! (επειδή δεν μου αρέσει το μαύρο που βάζουν όλοι όταν δημοσιεύουν φωτο στο internet είπα να αυτοσχεδιάσω λίγο )
-
-
Πολύ όμορφο.
Το Cosmo είναι αυτό, έτσι δεν είναι; -
δεν τοχω... αλλα θα το ηθελα κολασμενα...
click here for photo
http://www.galeon.com/alfaromeoteamperu/teamalfa/salon_archivos/GTA2.jpg -
Renault Sport - Megane RS
Front:
Back:
Porsche 911 S Targa
-
Ωραίο το Megane-άκι...ωραίο και το 911. [μην το δει ο Djet... ]
-
Ωραίο το Megane-άκι...ΤΕΛΕΙΟ το 911!
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!