-
αυτό το αμάξι είναι ο ορισμός του μεταχειρισμένου λαυράκι
-
Το αυτοκόλλητο στο πίσω τζάμι!
Ωραίος ο Micras, να τον χαίρεσαι όταν έρχεσαι προς τα δω!
-
one careful owner όνομα και πράμα! Αξιολάτρευτο, εύγε για την κατάστασή του. Είναι κ το αγαπημένο μου μίκρα.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Merci
Αν και 13 ετών, το χρώμα του διατηρείται σε σχεδόν εκθεσιακή κατάσταση.Βάλε μας την τέτα ρε άνθρωπε τι είναι αυτό πλάκα κάνω με γεία φυσικά
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Merci
Αν και 13 ετών, το χρώμα του διατηρείται σε σχεδόν εκθεσιακή κατάσταση.Βρε συ Σπυρο, λογικό.
Με τόση συννεφιά, που να βρεθεί ο ήλιος να το καταστρέψει; -
αλάτι?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
αλάτι?Λογικά θα έχει κάποια προστασία.
Αλλα όλη την ζημιά στο κόκκινο, την κάνει ο ήλιος. -
Σημερα ανακαλυψα μια πολυ ωραια διαδρομη!
Ξεκιναει απο το χωριο Πανδροσο και φτανει μεχρι τη Νυμφαια και ειναι γυρω στα 12 χλμ στροφιλικι με εξαιρετικης ποιοτητας ασφαλτο! Δυστυχως δεν μπορω να σας δειξω τη διαδρομη στο google επειδη εκει τον εχει ακομα χωματοδρομο.. Καποια σημεια ηταν καπως επικινδυνα γιατι κατω ειχε χαλικι. Ο λογος? Ο δρομος τελειωνει σε ενα σημειο του -υπο κατασκευη- δρομου που θα ενωνει Κομοτηνη με Βουλγαρια... (ο οποιος ειναι πανετοιμος και θα ειναι )
Bonus μια φωτογραφια
Edit: Να η διαδρομη http://g.co/maps/vgrm9
-
Ωραία τα σποιλεράκια αλλα σαν να το παχαινει λίγο.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ωραία τα σποιλεράκια αλλα σαν να το παχαινει λίγο.Εσύ κύριος χρωστάς φωτογραφίες ή είναι ιδέα μου! Κάτι σε λευκό και εσύ έχεις να δείξεις!
Γιώργο ... τα γνωστά. Πολύ καλό και υπέροχο και καλα κανεις και τριγυρνάς! Θα σου πρότεινα να έχεις μια ολοκληρωτική εικόνα του νομού απο άκρη σε άκρη που έχει πολύ ενδιαφέρον.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ωραία τα σποιλεράκια αλλα σαν να το παχαινει λίγο.Θελει και τις 17αρες πλεον για να δειξει αλλα περαν του οτι ειναι ακριβες θα ανεβασουν καταναλωση και κοστος αγορας ελαστικων
Γιώργο ... τα γνωστά. Πολύ καλό και υπέροχο και καλα κανεις και τριγυρνάς! Θα σου πρότεινα να έχεις μια ολοκληρωτική εικόνα του νομού απο άκρη σε άκρη που έχει πολύ ενδιαφέρον.
Ευχαριστω πολυ Cosneo Ελπιζω μεχρι να φυγω απο δω πανω να εχω δει πολλα απο τα ομορφα σημεια του νομού. Λεφτα για καυσιμα να υπαρχουν και εχουμε χρονο!
-
Όχι ΔΕΝ θέλει 16άρες, με 17άρες έχει 125 άλογα και δε μπορεί να πάρει τις ρόδες του...
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Όχι ΔΕΝ θέλει 16άρες, με 17άρες έχει 125 άλογα και δε μπορεί να πάρει τις ρόδες του...Σωστο κι αυτο... Γι'αυτο λοιπον ας παραμεινω με τη 16αρα και βλεπουμε..
-
Γιώργο, στο Νερόμυλο στην Πάνδροσο έχεις φάει κρεατικά? Αν όχι χάνεις, τρομερά αλλά μην πάρεις χύμα κρασί,
ένα λίτρο ήπια την τελευταία φορά που πήγα και δεν κατάλαβα τίποτα. -
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
Γιώργο, στο Νερόμυλο στην Πάνδροσο έχεις φάει κρεατικά? Αν όχι χάνεις, τρομερά αλλά μην πάρεις χύμα κρασί,
ένα λίτρο ήπια την τελευταία φορά που πήγα και δεν κατάλαβα τίποτα.Το εχω ακουσει το μαγαζι αυτο... Δεν εχω παει ακομα.. Θα φροντισω ομως να το επισκεφτω, λιαν συντομως
-
Χαίρομαι παιδιά που σας αρέσει το μάικρα
Γενικά οι φθορές του είναι ελάχιστες μιας και τον περισσότερο καιρό είναι σε γκαράζ. Από τα 13 χρόνια, τουλάχιστον τα 10 (όχι συνεχόμενα) βρίσκεται σε γκαράζ. Ο καιρός εξάλλου είναι τέτοιος (σχεδόν καθημερινά βροχή, έλλειψη σκόνης, καυσαερίου και ... ήλιου) που δε φθείρει το χρώμα. Για να μην αναφέρω την απουσία δίποδων ζώων που στο χτυπάνε/γρατζουνάνε/μ@μ@νε με κάθε τρόπο όπως κάπου αλλού . Σκουριά έχει ελάχιστη (μου είπαν στο τελευταίο σέρβις πως έχει πιάσει λίγο στα μπροστινά φρένα, αλλά τίποτα ανησυχητικό). Εξάλλου όταν το αφήνω, ειδικά αν έχω ανέβει χειμώνα, του κάνω κι ένα πλυσιματάκι για να φεύγουν τ' 'αλάτια'
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
... -
αλλη μια δικια μου απο κινητο και πειραξα λιγο τα χρωματα
-
Ωραιο Σπινο!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
-
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!