-
Πλάκα κάνω, ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ και από εδώ! (είναι η 3η-4η φορά που στο λέω λολ )
-
λολ
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Καλοτάξιδο και αγρατζούνιστο! Πάει, είχες αμάξι που δεν μπορούσες να ψαρώσεις γκόμενα αλλά μπορούσες σε αυτό να την πηδήξεις και τώρα έχεις αμάξι που μπορείς να ψαρώσεις γκόμενα αλλά δεν μπορείς σε αυτό να την πηδήξεις!Kωλοζωη
-
-
-
Θανο να τη χαιρεσαι τη μπεμπα σου
-
Μου αρέσει το λευκό στις BMW. Να το χαρεί ο νέος του σωφέρ.
-
Το άσπρο είναι το τέλειο χρώμα για κουπέ ΜΠΕΜΠΑ
-
Κύριοι σας ευχαριστώ πολύ!!!
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Υ.Γ.: Το άσπρο, δεν ειναι χρώμαΓια να κάνεις πιο εύκολα white balance το πήρες έτσι;
Καλόστριφτο φίλε!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Υ.Γ.: Το άσπρο, δεν ειναι χρώμα
Για να κάνεις πιο εύκολα white balance το πήρες έτσι;
Καλόστριφτο φίλε!
Σε ευχαριστώ βρε αγορίνα!!!
Κοίτα, με άλλη λογική το πήρα.
Λέω... ένα σορο κόσμος με ξέρει με άσπρο αμάξι... το 207 και μετα το berlingo... αν πάρω πάλι άσπρο, δεν θα καταλάβει κανείς την διαφορά και θα περνάω στο ντούκου! -
Πιστεψε το το τελευταιο!
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
λεφτα υπαρχουνκαλα ταξιδια
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αυτά μας κάνει η bmw , δεν ακούγεται σαν κύμα που σκάει στο βράχο ;
-
Λοιπόν...
Αφού καταλάγιασε λιγάκι η κλαπαταγή των ευχών (τι γράφω πρωί πρωί ο....), και αφού ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου τα δέοντα στον ευτυχή κάτοχο, να κάνω μια παρατήρηση.
Παρατηρείται μία έξαρση τον τελευταίο καιρό, κάτοχοι στριφτερών και συμμετοχικών γαλλικών οχημάτων, να τα ανταλλάσουν με Μπεμβέδες. Αυστηρά και μόνο!
Τα κρούσματα αυξάνονται με τον καιρό, και οι αρμόδιες αρχές συσκέπτονται για τη λήψη μέτρων.
Σχεδιάζεται να μπεί πλαφόν στο παρόν Φόρουμ, να μην επιτρέπεται η ανταλλαγή γαλλικού με Μπεμβέ με ρυθμό πάνω από 2 ετησίως. Εξετάζεται επίσης η λήψη αναδρομικών μέτρων σε βάθος τουλάχιστον τριετίας.Και πάλι καλοτάξιδη, Θάνο!
-
Καλοταξιδο το μοτερι!!!!!!!
-
Παιδιά σας ευχαριστώ!!!!
@Euripides... ποιος άλλος πήγε απο Γαλλικό σε BMW πέρα απο τον Χρήστο και εμένα;
-
Αλλο Χρηστο λεει οχι εμενα.. Αντε γιατι για ενα καθαρο κουτελο ζουμε σ αυτη τη κενωνια..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αλλο Χρηστο λεει οχι εμενα.. Αντε γιατι για ενα καθαρο κουτελο ζουμε σ αυτη τη κενωνια.. -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Παιδιά σας ευχαριστώ!!!!@Euripides... ποιος άλλος πήγε απο Γαλλικό σε BMW πέρα απο τον Χρήστο και εμένα;
Καλά ρε ΑΘΛΙΕ!...
Θα του απαντούσα εγώ του Ευριπίδη, αλλά θα έβγαινε τρελή τρολιά και θα ξανάγραφα μετά από κανά μήνα.
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!