-
μαντρα αυτοκινητων εχεις?
-
Δεν ξέρω αν έχει μάντρα, το Starlet όμως δεν έπρεπε να το δώσει...
-
σαραβαλα ΟΛΑ εκτος απο το μαζντακι
-
Ε όχι και σαράβαλο πισωκίνητο Starlet με 150 άλογα...
Ωραίο το Mazdάκι . -
-
ρε παιδιά πως βάζουν εικόνα??
-
Ο χρήστης BMW_E46_318 έγραψε:
ρε παιδιά πως βάζουν εικόνα??ρίξε μια ματιά: http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=13504
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Το θρεντ λεει βαλτε ΜΙΑ φωτογραφία από το αυτοκίνητό ΣΑΣ...(Οχι ολόκληρη γκαλερι από τα αυτοκίνητα του θειου/ξαδερφου/πατερα/παππου/γιαγιας/κουμπάρου!!!!)
Joking!
Αλήθεια όλα δικά σου είναι?? Η C4 rulezzzz!!!καλά ρε Αντρέα πόσα αμάξια έχεις...καπιτάλα;
-
Φρεσκοπλυμενο......
-
το ταπερακι μου
-
κουκλι ειναι!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
κουκλι ειναι!θενκς!
-
Ο χρήστης eker123 έγραψε:
Φρεσκοπλυμενο......
50 θέσεων ή 60???
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Φρεσκοπλυμενο......
50 θέσεων ή 60???
Ακόμα να μπει στα funniest;;; -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Φρεσκοπλυμενο......
50 θέσεων ή 60???
5 πιπινια χ 10 φορες το καθενα=50
-
-
-
Τα υπόλοιπα μέρη τα εξαφάνισε η σκουριά;
-
Μιας και αδειασα το κινητο μου ειπα να βαλω επιτελους ολες τις φωτο που εχω. Δεν εβαλα ρε του κουμπαρου/ξαδερφου κτλ Μονο 2 ειναι ξαδερφων μου αλλα τα παιρνω κι εγω συχνα και ειπα να τα βαλω, τα υπολοιπα δικα μου. Το starlet πουληθηκε περυσι και το golf πριν 3 μηνες αλλα δεν μπορουσα να μην τα βαλω.... eker123 απορω πως πηρες αυτη τη φωτο...
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Μιας και αδειασα το κινητο μου ειπα να βαλω επιτελους ολες τις φωτο που εχω. Δεν εβαλα ρε του κουμπαρου/ξαδερφου κτλ Μονο 2 ειναι ξαδερφων μου αλλα τα παιρνω κι εγω συχνα και ειπα να τα βαλω, τα υπολοιπα δικα μου. Το starlet πουληθηκε περυσι και το golf πριν 3 μηνες αλλα δεν μπορουσα να μην τα βαλω.... eker123 απορω πως πηρες αυτη τη φωτο...Τη φωτογραφία την έβγαλα στο λιμάνι της Πάτρας όταν γύριζα Ιταλία
Τη τράβηξα από τη ράμπα του Σούπερ Φαστ γιαυτό είναι από ψηλά.
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!