-
ποτήρια
τί είναι αυτό -
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
σημερα πηγα να στουκαρω μα ενα τετοιο στην εσπεριδων
Εγω παντος δεν ημουν! Δεν περασα απο Γλυφαδα καθολου σημερα!
ναι το ξερω οτι δεν ησουν εσυ (θυμαμαι περιπου πώς εισαι απο τη scuderia ) απλα απο τις φορες που πηγαν να με τρακαρουν σημερα αυτη ηταν η πιο 'παραλιγο'
δεν ειναι να οδηγεις πρωι, καλυτερα βραδυ με τα καγκουρω
-
-
-
Smart με πάνω από 180;
-
Ελα ντε, κι εγω παραξενεύτηκα.
Μα;λλον ηταν στην τελικη γιατι αν πηγαινα 190 δε μ'εφτανε
με τα εστριψα κι εφυγε... -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
σωπα ρε συ σου φαινεται σκληρο το gtiμου κανει εντυπωση παντως που ενας πρωην κατοχος ραλυ και mr2 λεει καλα λογια για το στησιμο
η συμβιωση μαλλον λεει πολλα περισσοτερα απο μια απλη βολτα
σε ποιοτητα παντως τι περιμενες? μικρομεσαιο ειναι στο κατω κατω.. για μπες στα υπολοιπα της κατηγοριας αμεσως μετα απο το δικο σου να δεις καλυτερα
κοίτα το golf ειναι καλοστημενο
κρατάει πολυ καλα
δεν γέρνει
πάει εκει που σημαδεύεις
είναι ευέλικτο στο στρήψιμο
το ηλεκτρονικο μπλοκέ δουλεύει (αν δεν το δοκίμαζα ο ίδιος δε θα το πίστευα)
στό άφημα του γκαζιού δεν κάνει τίποτα
στο άφημα του γκαζιού μαζί με τιμόνι ή λιγο φρένο ξεκολάει πανεύκολα, αλλα γυρίζει αργά
αν δεν είχε το esp άνετα θα το τοποθετούσες όπως ήθελες πρίν και μέσα στη στροφήέχει αρκετό θόρυβο κύλισης (ειδικά σε μέτριο ποιοτικά οδόστωμα)
η ανάρτηση του κάνει θόρυβο οταν δουλεύει σε μέτριο (και χειρότερο) οδόστρωμαποιοτικά ειναι κορυφή σε θέμα υλικών κλπ, αλλα θα το ήθελα πιο μελετημένο
κάπου άκουσα πώς η vw είναι πλύ κοντά στη mercedes όσο αφορά ποιότητα υλικών, συναρμολόγησης και συναρμογής
απλά είναι ΠΟΛΥ μακρυαειδικά στο θέμα ποιότητα λειτουργίας ανάρτησης (όχι αποτελασματικότητας) μου θυμίζει after market λύση
-
τι αμορτισερ εχει το δικο σου? εχω ειμαι υπερβολικα ευχαριστημενος απο του s3 κανενας θορυβος, αρκετη ανεση (για τα δεδομενα του αυτοκινηττου) και καμια κλιση
το gti 5 ειναι σαφως πιο μαλακο απο το δικο μου ή για να το θεσω καλυτερα παιρνει πιο ευκολα κλισεις απο το δικο μου
(εμενα εχει αμορτισερ αεριου sachs και αλουμινενια ψαλιδια για μειωση της μη αναρτωμενης μαζας και καλα ) -
τι αμορτισερ εχει το δικο σου? εχω ειμαι υπερβολικα ευχαριστημενος απο του s3 κανενας θορυβος, αρκετη ανεση (για τα δεδομενα του αυτοκινηττου) και καμια κλισητο gti 5 ειναι σαφως πιο μαλακο απο το δικο μου ή για να το θεσω καλυτερα παιρνει πιο ευκολα κλισεις απο το δικο μου
(εμενα εχει αμορτισερ αεριου sachs και αλουμινενια ψαλιδια για μειωση της μη αναρτωμενης μαζας και καλα )δεν ξέρω να σου πώ την αλήθεια
επειδη έχω οδηγήσει gti mk5 είναι πιο μαλακό από το δικό μου
δεν ξέρω όμως πόσο πιο μαλακό ειναι απο το s3 για να συγκρίνω
πάντως σε ένα γκαράζ που το έβαζα για λίγο, σε μια ημικυκλικη ράμπα, το gti την κατέβαινε με την μια πίσω ρόδα στον αέρα, ενώ το s3 κάποιου αλλου πατώντας όλες οι ρόδες στο πολύ χαλαρό
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
σωπα ρε συ σου φαινεται σκληρο το gti
μου κανει εντυπωση παντως που ενας πρωην κατοχος ραλυ και mr2 λεει καλα λογια για το στησιμο
η συμβιωση μαλλον λεει πολλα περισσοτερα απο μια απλη βολτα
σε ποιοτητα παντως τι περιμενες? μικρομεσαιο ειναι στο κατω κατω.. για μπες στα υπολοιπα της κατηγοριας αμεσως μετα απο το δικο σου να δεις καλυτερα
κοίτα το golf ειναι καλοστημενο
έχει αρκετό θόρυβο κύλισης (ειδικά σε μέτριο ποιοτικά οδόστωμα)
η ανάρτηση του κάνει θόρυβο οταν δουλεύει σε μέτριο (και χειρότερο) οδόστρωμαΤι λαστιχα εχει?Στο δικο μου που εχει Dunlop εχει αρκετο θορυβο κυλισης.
-
τα conti παντως πρεπει να ειναι τα πιο ησυχα, κι εγω τωρα που πηγα σε michelin pilot εχω ελαφρως ανεβασμενο θορυβο
-
τα conti παντως πρεπει να ειναι τα πιο ησυχα, κι εγω τωρα που πηγα σε michelin pilot εχω ελαφρως ανεβασμενο θορυβοΝα ξερεις ομως οτι τα φασαριοζικα,ειναι αστερια στη βροχη.
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
τα conti παντως πρεπει να ειναι τα πιο ησυχα, κι εγω τωρα που πηγα σε michelin pilot εχω ελαφρως ανεβασμενο θορυβο
Να ξερεις ομως οτι τα φασαριοζικα,ειναι αστερια στη βροχη.
τα πηγα βολτα με βροχη τη παρασκευη και ηταν θεικα
-
Να ξερεις ομως οτι τα φασαριοζικα,ειναι αστερια στη βροχη.
Ναι...για παραδειγμα τα semi slick
-
τετοια φορας παλιολαμογιο και πατας τον κοσμο?
-
Τι λαστιχα εχει?Στο δικο μου που εχει Dunlop εχει αρκετο θορυβο κυλισης.Potenza RE050A
-
τετοια φορας παλιολαμογιο και πατας τον κοσμο?Παλια, τωρα εχω φλωρεψει
Να ξερεις οτι το κερδος απο σεμι σε σαξοραλα πρωτου σταδιου, ειναι το πολυ για τα πρωτα 300-400 μετρα μετα εχει τοσες απωλειες που δεν αξιζει!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
τετοια φορας παλιολαμογιο και πατας τον κοσμο?
Παλια, τωρα εχω φλωρεψει
Να ξερεις οτι το κερδος απο σεμι σε σαξοραλα πρωτου σταδιου, ειναι το πολυ για τα πρωτα 300-400 μετρα μετα εχει τοσες απωλειες που δεν αξιζει!
εγω εννοουσα κυριως στροφες οπου ακουω + 15 χλμ με σεμι
δεν εχω δοκιμασει να βαλω , αλλα θα το εψηνα
σε εκκινηση δε τα χρειαζομαι αφου εκκινω καλα ετσι κι αλλιως χωρις να κανω και πολλα
-
Μεγαλη κουβεντα...παμε αν ειναι να την κανουμε στα τεχνικα θεματα!
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
Τι λαστιχα εχει?Στο δικο μου που εχει Dunlop εχει αρκετο θορυβο κυλισης.
Potenza RE050A
Welcome to the club...
Πραγματικά πιστεύω ότι είναι θέμα ελαστικού που ακούγεται τόσο ο θόρυβος κύλησης...
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!