-
Ο χρήστης nightwalker έγραψε:
φιλε saxon_747 συγχαρητηρια για το καθαρισμο του κινητηρα του αυτοκινητου σου,αλλα δεν μπορω να καταλαβω κατι..για ποιο λογο να το καθαρισει καποιος τον κινητηρα!!(ενταξει,εκτος και αν εχει καποιος μερακι!)γιατι να μην το κανουν οι ειδικοι?(βλεπε αντιπροσωπεια!) φιλικαoι ποιοι;; οι ειδικοί;; Το άλλο με τον Τοτό το ξερεις;
Σιγά την επιστήμη που θα το πάμε στους «ειδικούς».
-
καλα,σορρυ ρε παιδια!!οικονομικος σπυδαζω δεν τα σκαμπαζω στο full αυτα!!:)
-
Γιατί ποιος σου είπε ότι εγώ είμαι μηχανικός αυτοκινήτων;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
οι ειδικοί;;Υπάρχουν 'ειδικοί' Αλβανοί.
-
-
Πολύ καλή φωτό!
-
Να ταν και καλό το αμάξι...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Να ταν και καλό το αμάξι... -
Ο χρήστης nightwalker έγραψε:
φιλε saxon_747 συγχαρητηρια για το καθαρισμο του κινητηρα του αυτοκινητου σου,αλλα δεν μπορω να καταλαβω κατι..για ποιο λογο να το καθαρισει καποιος τον κινητηρα!!(ενταξει,εκτος και αν εχει καποιος μερακι!)γιατι να μην το κανουν οι ειδικοι?(βλεπε αντιπροσωπεια!) φιλικαΕυχαριστω!
Προσωπικα ειμαι τυπικος με το αμαξι... Τηρω τις οδηγιες του κατασκευαστη κατα γραμμα.... Ο οποιος αναφερει πως ο κινητηρας θα πρεπει να πλενεται ανα τακτα χρονικα διαστηματα...
Φυσικα, το μερακι παιζει τον μεγαλυτερο ρολο. Απλα μ'αρεσει να ασχολουμαι, και οταν δεν υπαρχει λογος να ασχοληθω , απλα...βρισκω εναν!
Επισης, στην αντιπροσωπεια δεν παταω το ποδι μου...
Σχετικα με το πλυσιμο:
Αν προσεχεις και αν χρησιμοποιεις τα καταλληλα καθαριστικα, δεν υπαρχει κινδυνος.
Φυσικα πρεπει να λαβεις τα μετρα σου. Εγω ασχοληθηκα αρκετα, μονωσα ολα τα καλωδιακια, καλυψα οτι δεν πρεπει να βραχει κτλ. -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Σχετικα με το πλυσιμο:
Αν προσεχεις και αν χρησιμοποιεις τα καταλληλα καθαριστικα, δεν υπαρχει κινδυνος.
Φυσικα πρεπει να λαβεις τα μετρα σου. Εγω ασχοληθηκα αρκετα, μονωσα ολα τα καλωδιακια, καλυψα οτι δεν πρεπει να βραχει κτλ.είναι κ ιταλικό ευαισθητούλι
-
Δε μασαει μια...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Να ταν και καλό το αμάξι...+1!!!!
-
Μας ξέμεινε ρε παιδιά και δεν μπορούμε να ξεφορτωθούμε το μπουρδέλο, έχει αλλάξει 3 φορές μηχανή, τα check engine στο ταμπλό ανάβουν πιο συχνά και από αρνητικά ποστ για τον κανάκη στο φόρουμ, στο βενζίνα δεν ξέρω τι να του πω να πρωτοβάλει βενζίνη ή λάδι... αφήστε τα
-
-
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Μας ξέμεινε ρε παιδιά και δεν μπορούμε να ξεφορτωθούμε το μπουρδέλο, έχει αλλάξει 3 φορές μηχανή, τα check engine στο ταμπλό ανάβουν πιο συχνά και από αρνητικά ποστ για τον κανάκη στο φόρουμ, στο βενζίνα δεν ξέρω τι να του πω να πρωτοβάλει βενζίνη ή λάδι... αφήστε ταXιουμορακι...κλασσικου αλφιστα...
-
-
Πολύ όμορφη φωτογραφία... Μου θυμίζει βασιλικά κτήματα στην Πάρνηθα!
-
-
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια
Η φωτογραφία τραβήχτηκε στο Schaumburg, έξω από το Rinteln (κοντά στο Ανόβερο, Γερμανία), αρχές του Νοέμβρη που μας πέρασε. Το Hameln ήταν ο επόμενος σταθμός μας, έτσι βρέθηκε στο όνομα της φωτογραφίας. Το κομμάτι αυτό της διαδρομής που φαίνεται στη φωτό είναι πανέμορφο το φθινόπωρο, μέσα στο δάσος με την άσφαλτο στρωμένη με φύλλα (μπροστά από το αυτοκίνητο είναι κανονική άσφαλτος). Όντως θύμιζε τα βασιλικά κτήματα.
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!