-
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Επειδή κάποιοι θα με φάνε, αν δεν ανεβάσω φωτογραφίες από το (καινούριο) αμάξι μου (ονόματα δε λέμε ) , ορίστε μία που τράβηξα σήμερα το μεσημέρι, έτσι για να κλείσουν τα στόματα :Υπονοείς κάτι;
Τώρα που αποκαλύφθηκες έχω να δηλώσω:
'Και γαμώ τα αξεσουάρ το DSG!!!'
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
'Και γαμώ τα αξεσουάρ το DSG!!!'DSG/Stronic rules φίλε!!! Το έγραψα και στο μήνυμά μου στο msn!!!
-
Καλώς το δέχτηκες το Audi φίλε Κάβουρα, δείχνει κουκλί με το S-line πακέτο! Αναμένουμε ενημέρωση για το τι ακριβώς είχε το...μενού και πόσο κόστισε (μ'αυτά που διαβάζω και βλέπω, δεν θα πήγε και...φτηνά! ).
Εξαιρετική επιλογή πάντως!
-
Τι έχει πάνω?Μυστικό...
Το τι είχε το μενού, λίγο δύσκολο να τα γράψω όλα...
Πάντως με γνώμονα πάντα το κλίμα της Ελλάδας, έβαλα όλα τα extra εκτός από:
-κοτσαδόρο (δε με ενδιέφερε)
-ηλιοροφή (χαμηλώνει πολύ το αμάξι εσωτερικά+η τιμή της, τη στιγμή που δε με ξετρέλανε κιόλας)
-navigation (2500€-3000€ για εργοστασιακό?Δεν υπήρχε περίπτωση Το ακριβότερο PDA να πάρω με ένα destinator 6-7, πιο φτηνά θα μου έρθει και θα μπορώ να το βάζω και στο αμάξι της 'γυναίκας'. )
-εξωτερικό πακέτο Sline (η επιπλέον επιβάρυνση 1300€ μόνο για προφυλακτήρες μπρος-πίσω μου φάνηκαν πάρα πολλά συν του ότι δεν ήθελα να προκαλεί το αμάξι εξωτερικά )
-full δερμάτινα καθίσματα Sline γιατί έβαλα το δέρμα-ύφασμα στα Sline καθίσματα.Νομίζω είναι πιο πρακτικό.Τα υπόλοιπα (που έχει πάνω) σας αφήνω να τα φαναστείτε.
Σ'ευχαριστώ πολύ και για τις ευχές!!
ΥΓ:Το αμάξι είναι ένα 1.8Τ Stronic.
-
1.8T και έφτασε στην τιμή του S3 ???. ..... ....
-
Επειδή κάποιοι θα με φάνε, αν δεν ανεβάσω φωτογραφίες από το (καινούριο) αμάξι μου (ονόματα δε λέμε ) , ορίστε μία που τράβηξα σήμερα το μεσημέρι, έτσι για να κλείσουν τα στόματα :
καλοτάξιδο κάβουρας
ρίξε και κανενα ιντεριορ σοτ
ένσταση στι ζάντες. ωραίες μεν αλλά αν είναι 18αρες με 40αρι λάστιχο δύσκολα για την Ελλάδα. θέλουν πολύ προσοχή -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
ένσταση στι ζάντες. ωραίες μεν αλλά αν είναι 18αρες με 40αρι λάστιχο δύσκολα για την Ελλάδα. θέλουν πολύ προσοχή
Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, δε χτυπάει με τις 18άρες και παρότι έχω και sline ανάρτηση (που λένε ότι είναι ακόμα 10% πιο σκληρή από του ambition).
Να πω την αλήθεια, μόλις το πήρα από την αντιπροσωπεία και πηγαίνοντας προς το σπίτι, 'αυτοί 'είχαν τα λάστιχα παραφουσκωμένα για να μη χαλάσουν λόγω ακινησίας (3,8bar μπροστά -3,5bar πίσω όταν ο κατασκευαστής λέει 2,4bar εμπρός και 2 bar πίσω.) και ειλικρινά απογοητεύτηκα γιατί το αμάξι ακόμα και σε μικρές ανωμαλίες χοροπήδαγε σαν κατσίκι και κατάντησε πάρα πολύ κουραστικό (τύφλα να έχουν κάτι rallye με ανάρτηση 'τραπέζι'-κούτσουρο ). Αφού έλεγα στον εαυτό μου 'Καλά να πάθω o μ@λ@κ@ς που ήθελα και 18άρες' και με μούτζωνα.
Σήμερα το μεσημέρι που ξεφούσκωσα τα λάστιχα (βασικά μου πέρασε από το μυαλό ότι ίσως είχαν τα λάστιχα λίγο παραφουσκωμένα, αλλά δεν περίμενα αυτό το χάλι ), το πήγα μία βόλτα μακράς διαρκείας (ως το Σούνιο) και είδα ότι η συμπεριφορά του άλλαξε τελείως.Απορροφάει τέλεια!!Και να φανταστείς ότι τα RE050 (με τα οποία ήρθε από το εργοστάσιο) έχουν πολύ σκληρά πλαϊνά και λένε ότι γι'αυτό κοπανάνε λίγο περισσότερο από τα άλλα λάστιχα της κατηγορίας του.
Μόνο αρνητικό:το 225 λάστιχο κάνει αρκετό θόρυβο ώρες-ώρες... (αλλά αυτό δεν έχει σχέση με τις 18άρες)
Προσωπικά έχω μία μικρή ένσταση ως προς τα RE050...Μου είπαν ότι κρύα γλιστράνε πολύ (αλλά ζεστά είναι βεντούζα) συν του ότι αργούν να ζεσταθούν.Προς το παρόν φυσικά δεν είμαι σε θέση να το μάθω αυτό.Ισχύει?1-2 φωτογραφίες εσωτερικού θα ανεβάσω με την πρώτη ευκαιρία.
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
1.8T και έφτασε στην τιμή του S3 ???. ..... ....Προσωπικά πιστεύω ότι το κάθε αμάξι αντιπροσωπεύει τον κάτοχό του.Εμένα μου αρέσει πολύ να κάνω το αμάξι ακριβώς όπως μου αρέσει.
Μπορεί να μπορούσα να πάρω με κ΄παοια λεφτά παραπάνω το S3, αλλά θα το έπαιρνα 'γυμνό' (πέραν των στάνταρ που έχει δηλαδή). Ένα αμάξι δεν είναι μόνο μηχανή, πόσα άλογα βγάζει και πόσο γρήγορα πάει.Όταν είσαι κολλημένος στην κίνηση ή πας στην εθνική με σταθερά 130-140 τι σημασία έχει αν έχεις 265 ή 160 άλογα?Επίσης εγώ δεν ήθελα να 'χτυπάει' εξωτερικά (πέραν από τις ζάντες που στο κάτω-κάτω μπορεί να τις βάλει ο καθένας μετά).
Μετά απο 6 χρόνια, τι θα έχει περισσότερη σημασία όταν θα μπαίνεις στο αμάξι?
Προσωπικά θέλω να χαίρομαι το αμάξι μου ακόμα κι όταν δεν μπορώ να πάω πάνω από 5km/h.
Αν δε βάλεις στο S3 4-5 έξτρα (τουλάχιστον), το αμάξι για μένα είναι απλά ένα καταπληκτικό σασί με μία καταπληκτική μηχανή και τίποτα παραπάνω.
Προσωπική άποψη είναι αυτή φυσικά και γι'αυτό εγώ πήρα ένα Α3 1.8Τ S-tronic, ενώ κάποιος άλλος σε αυτά τα λεφτά θα έπαιρνε ένα 'απλό' S3, κάποιος άλλος ένα 2.0Τ με λιγότερα έξτρα, κάποιος άλλος δε θα έδινε με τίποτα αυτά τα λεφτά και θα έπαιρνε ένα πιο φτηνό γιατί 'κι αυτό κάνει τη δουλειά του' κτλYΓ:καλύτερα που δε με βρίσκει 'κανείς' σύμφωνο, αλλιώς όλοι θα πέρναμε το ίδιο αμάξι και θα ήταν πολύ βαρετά μετά
-
Καλοτάξιδο! Καλά χιλιόμετρα!!!
-
Ο χρήστης JoeyJ έγραψε:
Καλοτάξιδο! Καλά χιλιόμετρα!!!Ευχαριστώ πολύ!
Με βλέπω να του κρεμάω σκόρδα πάντως. -
Καλοριζικο!Ειναι πανεμορφο!
Μια ερωτηση ,ειναι το facelift? -
Kαλοταξιδο!
-
καλοτάξιδο
σκόρδα μην κρεμάσεις....προτιμάμε μία MiTo...
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Μια ερωτηση ,ειναι το facelift?Όχι.Δεν είναι το f/l.Προσωπικά δε μου αρέσουν καθόλου οι αλλαγές που έγιναν στο f/l και παρότι είχα την επιλογή (θα το έπαιρνα 1 μήνα μετά), πήρα το προ-facelift καθαρά για λόγους αισθητικής
Επίσης, αφού θα το κρατήσω μια 6ετία (χαλαρά πιστεύω), σιγά τη διαφορά τιμής (μεταπωλητικά) που θα έχει τότε με το f/l.
Δε νομίζω ότι θα έχω πρόβλημα να βρω αγοραστήΕυχαριστώ πολύ παιδιά για τις ευχές σας
ΥΓ:Τι είναι το MiTo?Το είδα που το γράφατε και αλλού, αλλά ντράπηκα να ρωτήσω
-
Μια ερωτηση ,ειναι το facelift?Όχι.Δεν είναι το f/l.Προσωπικά δε μου αρέσουν καθόλου οι αλλαγές που έγιναν στο f/l και παρότι είχα την επιλογή (θα το έπαιρνα 1 μήνα μετά), πήρα το προ-facelift καθαρά για λόγους αισθητικής
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις ευχές σας
ΥΓ:Τι είναι το MiTo?Το είδα που το γράφατε και αλλού, αλλά ντράπηκα να ρωτήσω
Γερμανόφιλος που αγνοεί και την...ύπαρξη της Alfa Romeo;
Για ρίξε μια ματιά στους κατασκευαστές...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Γερμανόφιλος που αγνοεί και την...ύπαρξη της Alfa Romeo;Για ρίξε μια ματιά στους κατασκευαστές...
Α...δεν το κρύβω ότι μου αρέσει πάρα πολύ να φαίνεται (και να είναι) πολυτελές το εσωτερικό και γι'αυτό είμαι γερμανόφιλος.(δεν το κρύβω άλλωστε - όχι οπαδός )
Βασικά πήρα a3, γιατί μου άρεσε πάρα-πάρα πολύ (ειδικά έτσι όπως ήθελα να το πάρω και το πήρα ).
Σε αυτά τα λεφτά κοιτούσα επίσης σειρά 1, sportscoupe, 147, αλλά με όριο τα 1800cc (δεν ήθελα εγώ να πάρω παραπάνω), το αυτόματο σασμάν και να είναι 5θ, το Α3 είναι πιστεύω πολύ μπροστά σε σχέση με τον ανταγωνισμό.Εναλλακτικές πάντα υπάρχουν, αλλά με βάση τα δικά μου (προσωπικά) κριτήρια, επέλεξα το συγκεκριμένο Α3
Σίγουρα για κάποιον άλλο, κάποιο αμάξι από τον ανταγωνισμό θα του φαίνεται καλύτερο
Δεν περιμένω να συμφωνούμε όλοι σε όλαΑλήθεια, που να κοιτάξω?Στο topic με τη σκουριά της Α-Β Class?
ΥΓ:Ένας λόγος που απέρριψα την 147 είναι ότι ένας φίλος του πατέρα μου πήρε μία 159 και έχει απίστευτα προβλήματα με τα ηλεκτρονικά (κι από ό,τι μας λέει δεν είναι ο μόνος στο service με αυτό το πρόβλημα -δεν ξέρω αν έχουν όντως προβλήματα.μην πέσετε να με φάτε!μεταφέρω ό,τι μου είπαν), πράγμα που με άγχωσε πολύ ως προς την συγκεκριμένη μάρκα.Δεν το συζητώ ότι αν μου άρεσε τόσο πολύ η 147, θα την έπαιρνα.Απλά ήταν ένας ακόμα ανασταλτικός παράγων (συν του ότι για να πάει όπως το Α3, πρέπει να ανέβουμε σε 2.000cc οπότε την αποκλείουμε.
-
Αλήθεια, που να κοιτάξω?Στο topic με τη σκουριά της Α-Β Class?
oχι, εκεινο το topic θα μεταφερθει στα ανεκδοτα...
παντως αυτο που λες οτι εβαλες οριο τα 1800κκ και απο την αλλη εδωσες 40Κ μου φαινεται λιγο ..ακυρο
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
παντως αυτο που λες οτι εβαλες οριο τα 1800κκ και απο την αλλη εδωσες 40Κ μου φαινεται λιγο ..ακυροΆλλο ποιός πλήρωσε το αμάξι... και άλλο το ποιός θα το συντηρεί...
-
όταν αρχικά έχεις τα λέφτά να το πάρεις και μετά δεν θές να σου αδειάζει την τσέπη θα έλεγα οτι είναι η καλύτερη επιλογή!
καλοτάξιδο my brother!
αντε και στα δικά μας οι μικρότεροι...
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!