-
-
-
τη ζωνη δεν την φοραω τη στιγμη που τραβηξα την φωτογραφια, γιατι το αυτοκινητο ηταν παρκαρισμενο και περιμενα να πεσουν οι στροφες (ενταξει, δεν εχει ρελαντι 1,500σαλ.. εχει 1000) να ξεκινησω.
-
Δικαιολογίες...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
επισημη παρουσιαση, λοιπον!Τώρα μάλιστα!
Υπάρχει λόγος για πανηγυρισμούς ακόμα και στην πινακίδα κυκλοφορίας...
(ΕΕΕ - ΟΟΟΟ - το πήραμε - το πήραμε - το ιαπωνικό!)Καλά χιλιόμετρα!
-
Ωραίο το χοντακι σου Νταφυ,αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα ζητας πίσω το καλό σου το γκόλφ
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ωραίο το χοντακι σου Νταφυ,αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα ζητας πίσω το καλό σου το γκόλφ -
Ντάφυ καλορίζικο, σε καλωσορίζω πάλι πίσω.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
επισημη παρουσιαση, λοιπον!Σου αρέσει έ?
-
σαν κι αυτό το χόντα, υπάρχουν κι άλλα....
σαν κι αυτή την πινακίδα... ...καμμιά (πόσο στοίχισε?)Καλοτάξιδο Ντάφ.
-
Ο χρήστης sakinen έγραψε:
σαν κι αυτό το χόντα, υπάρχουν κι άλλα....
σαν κι αυτή την πινακίδα... ...καμμιά (πόσο στοίχισε?)πρέπει να στοίχισε 20-30 ολόκληρα... δευτερόλεπτα στο photoshop!
-
είναι μουνάρα το αμάξι...!!!!! καλορίζικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
το γκολφ θα το χεις ξεχάσει ήδη !!!
-
ειναι το λαπτοπ της δουλειες, ντεν εκει φωτοσοπ.
λεγε με mspaint!εντιτ: σας ευχαριστω ολους! νομιζω πως βρηκα το αυτοκινητο που μου ταιριαζει... θα τα πουμε απο κοντα και στο λιτοχωρο και στο επομενο τρακ ντεϊ που θα οργανωθει!
-
Καλοοοοο... αυτό το αμάξι που ναι παρκαρισμένο μπροστά σου, τι είναι? morris marina?
-
δε νομιζω. θα το κοιταξω και θα σου πω.. γειτονακι ειναι
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
θα τα πουμε απο κοντα και στο λιτοχωρο και στο επομενο τρακ ντεϊ που θα οργανωθει!Γκουχου....γκούχου...εχουμε και στις Σερρες πίστα.....γκουχου!!!
Αυτη η αλλαγη του καιρου,μου φερνει αυτη τη ρημαδα την αλεργια
-
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εγώ ένα έχω να πώ και το έχω ξαναπεί.Περάσανε πολλά αυτοκίνητα από τα χέρια μου.Αυτό που ευχαριστήθηκα περισσότερο ήταν ένα ΜΧ5 MK1 σε μπλέ ελεκτρίκ χρώμα...Να ένα κοινό που έχουμε λοιπόν...
Όμως, με πάσα ειλικρίνεια μπορώ να πω ότι το Sporty που έχω τώρα το χαίρομαι περισσότερο από εκείνοο το μπλε ελεκτρίκ ΜΚ1...
-
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Ωραίο το χοντακι σου Νταφυ,αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα ζητας πίσω το καλό σου το γκόλφ
Σου υπενθυμίζω ότι υπάρχει η τηλεφωνική συνομιλία μας μόλις πήρες το νέο σου αυτοκίνητο. Πρόσεχε τι θα πεις λοιπόν.
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!