-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Kαβουρα 75 αλογα το χεις παει;Έχει ΦΠΕ, οπότε υπολογίζω γύρω στα 80-85 όπως προείπα, μιας και με δυναμομέτρηση πριν το πρόγραμμα είχα 77-78 άλογα. (καλά δε λέω ότι τραβάει τρελά...απλά σέρνεται λιγότερο...
Ανεβαινει το ποσο τοτενες.:5000 αυριο το πρωι.Συναντηση στα λημερια σου τους πολιτικους.Θα περασουμε απο τη γραμματεια μου να παρω κατι χαρτια που θελω,και φυγαμε.Μαρτυρες θα υπαρχουν;Αμ δουμε οτι σου ριχνω πανω απο 5 αμαξια στα πρωτα 50 μετρα,θα καλεσω το παιδι με το αλλο που το χει 300+ αλογα να παιξετε μαζι.
(μόνο να μου δανείσει μερικά... ...καμιά 150ριά... )
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Ανεβαινει το ποσο τοτενες.:5000 αυριο το πρωι.Συναντηση στα λημερια σου τους πολιτικους.Θα περασουμε απο τη γραμματεια μου να παρω κατι χαρτια που θελω,και φυγαμε.Μαρτυρες θα υπαρχουν;Αμ δουμε οτι σου ριχνω πανω απο 5 αμαξια στα πρωτα 50 μετρα,θα καλεσω το παιδι με το αλλο που το χει 300+ αλογα να παιξετε μαζι.
(μόνο να μου δανείσει μερικά... ...καμιά 150ριά... )
Για να σου δανείσει πρέπει να έχει.
-
Εχει ρε στραβοκάνα tazio.Την 2840 φοραει το παιδι με 1,2 σταθερη.Εσυ λες να μην εχει; Αμα σου δωσει τα μισα Καβουρα θα παιζετε στα ισα..Βαλε μεσα και το βαρος του γκολφ και πατε κοπια....
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
γαματος...ειχα κ γω εναν τετοιο αλλα πηγε απο καλαζαρ
3 έχω χάσει από την κωλοαρρώστια.
Το καλααζαρ έχει ένα εξαιρετικά πρώιμο σύμπτωμα,το οποίο το αναγνωρίζεις εύκολα και τόσο νωρις που σώζεις άνετα το ζωο.
Τα 'μαξιλαρακια' στις πατούσες του,γίνονται καφετιά και σκάνε.Μοιαζουνε με την κόρα του ψωμιου κατα κάποιον τρόπο.Η σκνίπα που μεταδίδει την ασθενεια είναι έντομο που πεταει σε πολύ μικρο ύψος πάνω απο το έδαφος,οπότε,η καλύτερη πρόληψη για τα ζωα είναι να ζούνε σε όροφο/μπαλκόνι/ταρατσα
Σορρυ για τα οφ-τόπικ
-
-
-
(να κάνω μια διόρθωση)
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Αυτό το μπλέ χρέπι με το μπουρί τί είναι που πάρκαρε δεξιά απο το αμάξι σου???Έλα τώρα που δε σου αρέσει το μπουρί μου... ( )
ΥΓ:Παρεπιπτόντως (όπως έγραψα και πιο πάνω) δεν είναι μόνο μπουρί, αλλά ολόκληρη εξάτμιση από καταλύτη και πίσω. :shifty:
ΥΓ2:ξέμεινα από πρόσφατες photos...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Η σκνίπα που μεταδίδει την ασθενεια είναι έντομο που πεταει σε πολύ μικρο ύψος πάνω απο το έδαφος,οπότε,η καλύτερη πρόληψη για τα ζωα είναι να ζούνε σε όροφο/μπαλκόνι/ταρατσα
Σορρυ για τα οφ-τόπικ
Δυστυχώς, Ανδρέα, αυτό έχει αποδειχθεί urban myth.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Η σκνίπα που μεταδίδει την ασθενεια είναι έντομο που πεταει σε πολύ μικρο ύψος πάνω απο το έδαφος,οπότε,η καλύτερη πρόληψη για τα ζωα είναι να ζούνε σε όροφο/μπαλκόνι/ταρατσα
Σορρυ για τα οφ-τόπικ
Δυστυχώς, Ανδρέα, αυτό έχει αποδειχθεί urban myth.
Στειλε μου με ΡΜ οτι εχεις σχετικο
-
Θα το έκανα, αλλά μου είναι λίγο δύσκολο να σου στείλω σε πμ την προσωπική μου εμπειρία από 4 σκυλιά σε διαφορετικές (και υποτίθεται ελεγχόμενες, σύμφωνα με το προαναφερθέν χαρακτηριστικό της φλεβοτόμου σκνίπας) συνθήκες...
Θα ψάξω μήπως βρω ντοκουμέντα (sic) αλλά θα αργήσει.
-
-
Να και μία φώτο από το δικό μου
-
Πολυ ωραιο...βαλε και μια φωτο του εσωτερικου αν εχεις.. Στην τριχα το χεις παναθεμα το..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
:inlove:
Πολυ ωραιο...βαλε και μια φωτο του εσωτερικου αν εχεις.. Στην τριχα το χεις παναθεμα το..Λογικά αναφέρεσαι στο δικό μου έτσι?? Ευχαριστώ φίλε...φωτο από εσωτερικό θα βάλω αυτές τις μέρες αμα είναι γιατί έχω μόνο πολύ παλιές(όχι οτι έχω αλλάξει και πολλά βέβαια στο εσωτερικό).Πάντως δυστυχώς σπάνια είναι τόσο στην πένα όπως στην φωτο το αμάξι γιατί δε μπορώ συχνά αλλά κι όταν το πλένω μετά από δύο μέρες γίνεται χάλια μιας και το αφήνω στο δρόμο
-
Και μια απο το δικο μου,οπως ηταν στο ATS...
-
για δώσε info για τον κινητήρα...
-
Toyota 1sz-fe(998cc,VVT-i),με το bolt-on turbo kit της HKS,110hp/6300σαλ,14.5kgm/4100σαλ.
Τωρα ειναι 'μαμα',αφου πουλησα κυριολεκτικα τα παντα απο αυτα που του φορουσα,μιας και σκοπευω να το πουλησω. -
Ο χρήστης b@tm@n έγραψε:
Λογικά αναφέρεσαι στο δικό μου έτσι?? Ευχαριστώ φίλε...φωτο από εσωτερικό θα βάλω αυτές τις μέρες αμα είναι γιατί έχω μόνο πολύ παλιές(όχι οτι έχω αλλάξει και πολλά βέβαια στο εσωτερικό).Πάντως δυστυχώς σπάνια είναι τόσο στην πένα όπως στην φωτο το αμάξι γιατί δε μπορώ συχνά αλλά κι όταν το πλένω μετά από δύο μέρες γίνεται χάλια μιας και το αφήνω στο δρόμοΦυσικα σε σενα αναφερομουν...Σε καταλαβαινω απολυτα γιατι και το δικο μου μαυρο ειναι... Παντως οντως φαινεται σε αριστη κατασταση ενα αυτοκινητο που οι γραμμες του ειναι διαχρονικα ομορφες..Μπραβο σου.
-
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
Και μια απο το δικο μου,οπως ηταν στο ATS...
Φαίνεται πολύ προσεγμένη μετατροπή...
respekt απλώς...ΥΓ:Πόσα άλογα έβγαζε-βγάζει?
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Φαίνεται πολύ προσεγμένη μετατροπή...
respekt απλώς...ΥΓ:Πόσα άλογα έβγαζε-βγάζει?
Toyota 1sz-fe(998cc,VVT-i),με το bolt-on turbo kit της HKS,110hp/6300σαλ,14.5kgm/4100σαλ.
Τωρα ειναι 'μαμα',αφου πουλησα κυριολεκτικα τα παντα απο αυτα που του φορουσα,μιας και σκοπευω να το πουλησω.Διαβάζουμε πρώτα...
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!