-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Φαίνεται πολύ προσεγμένη μετατροπή...
respekt απλώς...ΥΓ:Πόσα άλογα έβγαζε-βγάζει?
Toyota 1sz-fe(998cc,VVT-i),με το bolt-on turbo kit της HKS,110hp/6300σαλ,14.5kgm/4100σαλ.
Τωρα ειναι 'μαμα',αφου πουλησα κυριολεκτικα τα παντα απο αυτα που του φορουσα,μιας και σκοπευω να το πουλησω.Διαβάζουμε πρώτα...
+9
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
γαματος...ειχα κ γω εναν τετοιο αλλα πηγε απο καλαζαρ
3 έχω χάσει από την κωλοαρρώστια.
Το καλααζαρ έχει ένα εξαιρετικά πρώιμο σύμπτωμα,το οποίο το αναγνωρίζεις εύκολα και τόσο νωρις που σώζεις άνετα το ζωο.
Τα 'μαξιλαρακια' στις πατούσες του,γίνονται καφετιά και σκάνε.Μοιαζουνε με την κόρα του ψωμιου κατα κάποιον τρόπο.Η σκνίπα που μεταδίδει την ασθενεια είναι έντομο που πεταει σε πολύ μικρο ύψος πάνω απο το έδαφος,οπότε,η καλύτερη πρόληψη για τα ζωα είναι να ζούνε σε όροφο/μπαλκόνι/ταρατσα
Σορρυ για τα οφ-τόπικ
off topic
εμεις το καταλαβαμε σχετικα νωρις αλλα ο κτηνιατρος του δωσε κανα εξαμηνο-χρονο ζωης κ καποια φαρμακα...ο σκυλος πεθανε σε κανα τριμηνο και με πολυ ασχημο τροπο...τον ειχε πιασει μεγαλη μελαγχολια και και δεν μπορουσε ουτε ηθελε να σηκωθει ουτε να φαει..κατουριωτανε πανω του κτλπ......που στο διαολο βρεθηκε μολυσμενη κωλοσκνιπα κ τον τσιμπησε και σε γυμνο σημειο χωρις τριχες κιολας....κριμα κ ητανε διασταυρωση γερμανικου ποιμενικου με κολευ -
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Φαίνεται πολύ προσεγμένη μετατροπή...
respekt απλώς...ΥΓ:Πόσα άλογα έβγαζε-βγάζει?
Toyota 1sz-fe(998cc,VVT-i),με το bolt-on turbo kit της HKS,110hp/6300σαλ,14.5kgm/4100σαλ.
Τωρα ειναι 'μαμα',αφου πουλησα κυριολεκτικα τα παντα απο αυτα που του φορουσα,μιας και σκοπευω να το πουλησω.Διαβάζουμε πρώτα...
+9
Είχα ανοίξει το παράθυρο, αλλά λόγω ενασχόλησης με διαφόρων άλλων πραγμάτων, έγραψα απάντηση αρκετά μετά.Γι'αυτό και δεν το είδα...
(Πρακτικά όταν έκανα quote, δεν είχε γράψει κανείς άλλος μετά τη φωτογραφία του παιδιού.)Και καλά ο άλλος ο...κάφρος ο Αντρέας...κι εσύ Δημήτρη όμως?τστστς...καλά...Θα το θυμάμαι αυτό...Γράφτηκε στα πρακτικά...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Φυσικα σε σενα αναφερομουν...Σε καταλαβαινω απολυτα γιατι και το δικο μου μαυρο ειναι... Παντως οντως φαινεται σε αριστη κατασταση ενα αυτοκινητο που οι γραμμες του ειναι διαχρονικα ομορφες..Μπραβο σου.
Ευχαριστώ και πάλι για τα καλά λόγια,όντως η γραμμή αυτή του αυτοκινήτου υπάρχει ουκ ολίγα χρόνια αλλά ποτέ δε μου χει φανεί να πάλιωσε ή κάτι τέτοιο.Όσο για το χρώμα,θυμάμαι που λέγανε οι φίλοι μου...μην το πάρεις μαύρο συνέχεια θα ναι μες στη μπίχλα...όμως και τώρα να ξανάπαιρνα αμάξι αν και με ταλαιπωρεί αυτό το χρώμα μου φαίνεται πάλι μαύρο θα παιρνα.
-
Ο χρήστης b@tm@n έγραψε:
όμως και τώρα να ξανάπαιρνα αμάξι αν και με ταλαιπωρεί αυτό το χρώμα μου φαίνεται πάλι μαύρο θα παιρνα.Μαζοχες ειμαστε,μην το ψαχνεις...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
όμως και τώρα να ξανάπαιρνα αμάξι αν και με ταλαιπωρεί αυτό το χρώμα μου φαίνεται πάλι μαύρο θα παιρνα.
Μαζοχες ειμαστε,μην το ψαχνεις...
Κανονικότατα
-
-
ετσι πανω στην τρελλα σου ηρθε εεεε??
-
-
αυτο ειναι το δικο μου.
-
Ο χρήστης JHON_STARLET έγραψε:
αυτο ειναι το δικο μου.
BAN στον κύριο, γκρίζα διαφήμιση!
Καλό και πετυχημένο πάντως! -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το πήγα στον Xzibit και μου το 'νταβάτζωσε'...[Mιθριδάτης mode on]
Λοιπόν, Σαββάκοοοο,
στο φτιάξαμε το εργαλείο,
μπας και σταυρώσεις και κάνα γκομενάκιιιιι,
αφού ούτε με το μοτουσουκλέτααααα,
δεν γίνεται τίποτιςςςςςς!
Τσάκω τώρα το κλειδώνι και είσαι επίσημα νταβατζωτός! Τσικ!
[Mιθριδάτης mode off]On topic: Τελικά το Lusifer Red δείχνει περίφημα και στην C4! Καλά έκανα λοιπόν και...εκβίαζα τον....αντιπρόσωπο για το χρώμα της Xsara του πατέρα! Ο οποίος ήταν στο στυλ: 'Κόκκινο, ή πάμε αλλού!'
-
Δημήτρη, καλοτάξιδη η φτερούγα! Με γειες!
-
-
Δένει πολύ ωραία το ροζ με το πράσινο των δέντρων!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Δένει πολύ ωραία το ροζ με το πράσινο των δέντρων!+32
-
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
+32
αδιαφορώ...
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
+32
αδιαφορώ...
Ευτυχως το διαόλι το εβαλες στο σωστο χρωμα...
-
Φαντάζεσαι τον διάβολο σε ροζ;;
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!