-
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Εγώ και το αμαξάκι μου μπροστά από την παραλία της Νέας Μάκρης...
Ή εισαι πανω σε ξυλοποδαρα...ή εχεις κανει το Tipo ''ερπετο'' εσυ..δεν εξηγειται αλλιως...
Είμαι 1,93 (χωρίς τα ξυλοπόδαρα ) και το Tipo έχει υποστεί ένα χαμηλωματάκι της τάξεως των 4 πόντων...
Ελπίζω έτσι να εξηγείται η διαφορά ύψους μεταξύ εμού και του αυτοκινήτου. Ευτυχώς εσωτερικά το Tipo σε καμία περίπτωση δεν πάσχει από χώρους, οπότε δεν αντιμετωπίζω ανάλογα προβλήματα
Υ.Γ. Όσο για τα περί σαύρας έχω να δηλώσω ότι παρότι χαμηλωμένο παραμένει αρκετά ψηλό και ευτυχώς δε βρίσκει εύκολα κάτω...
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
For ever. Malon se 1-1.5 xrono 8a er8o.
Πόσο καιρό θα ταξιδεύει το αυτοκίνητο πάνω στο καράβι εννοώ ρε.
καί πόσα δολλάρια στοιχίζει η μεταφορά του απο τόν καναδά μέχρι εδώ.3000 Euro 2 Αυτοκίνητα σε ένα βαγόνι. Εγώ μονο έχω το κλειδί και το πaρaλαμβάνω στο Πειραιά η Καλαμάτα, όπως προτιμώ.
Νομίζω παραλαβή γίνετε μετά από 2 εβδομάδες. Δεν ξέρω ακριβώς.
Μπορεί άμα θέλω να το στυλο φθηνότερα με 700 Euro. Αλλα πρέπει να δώσω το κλειδί και δεν μπαίνει σε βαγόνι. Αυτό αποκλείεται να συμβεί. Καλύτερα να κόψω το ένα πόδι.
αυτόματο δεν είναι?
**OXI DEN EINAI**
Fternizete ka8e ligo kai ligaki.
-
-
-
-
Ο χρήστης stevest έγραψε:
my carΑΧ αυτα τα Kyosho FW 05 βάζουν φωτίες!
-
Ο χρήστης OUZO Power έγραψε:
Fternizete ka8e ligo kai ligaki.Δέν άντεξες ε;
-
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Fternizete ka8e ligo kai ligaki.
Δέν άντεξες ε;
Nope.
-
-
-
Αεροπορεία βάλλεσθαι
-
Kρίμα που δεν φαίνεται καλά το χρώμα της Μ5 του Van Orton. Είναι ένα υπέροχο ανθρακί, αν δεν κάνω λάθος...
-
Πανέμορφα και τα δύο!
-
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΑΙΝΤΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ
-
Ο pad απέκτησε 'δουλειά για το σπίτι'...
Ομορφες, όντως. Γιατί έχετε κλείσει το δρόμο?
-
-
-
ΡΕ! Στο Πόρτο Ράφτη ήρθατε να βγάλετε τις φωτό σας? (Πώς και δε σας πήρα χαμπάρι...)
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!