-
-
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Απ' τη σημερινή βόλτα προς Καϊμάκ-Τσαλάν
Το φορουμ πάει στο βουνό:
:
Και καλά καλλιτεχνική αυτή
Να παραμείνουμε βουνό.
Από Πεντέλη(δεν θυμάμαι,μπορεί να είναι και από Σούνιο )A καλα εγω δεν εχω παρει χαμπαρι τιποτα. Ρε θηριο εχεις st και μαλιστα με τις 17αρες? Ωραιος. Το GTI που κολαει ομως. ST επρεπε να λεγεσαι εσυ
Υ.Γ Το ασπρο χρωμα ειναι ολα τα λεφτα. Κουκλακι
-
Ρε τι γινεται? Ολοι εχετε καλα αμαξια? ST,MX5,Clio sport k.t.l
Eγω εχω μεινει με το βρωμο Hyundai GETZ(το οποιο δεν ειναι και δικο μου. Το εχω μαζι με την αδερφη μου) . Θα μου πειτε οτι ειμαι τυχερος ,γιατι μπορει να ειχα και κανα Opel
-
-
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Εσύ είσαι σίγουρος ότι το κολτ είναι αυτοκίνητο και το 107 γαλλικό
Το πρώτο το προσπερνώ όπως εσένα όταν είσαι πάνω σε πλατφόρμα.
Για το δεύτερο θα σου πω απλά, ότι όταν το δει η Σούλα από τη Κυψέλη (TM by Πανούτσος) θα πει. 'Aαα ένα Πεζώ. Γαλλικά δεν είναι αυτά;'Αυτό θα σε καίει βρε εγκάθετε. Θα το περνάνε για Γαλλικό και δε θα μπορείς να κάνεις τίποτα.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Εσύ είσαι σίγουρος ότι το κολτ είναι αυτοκίνητο και το 107 γαλλικό
Το πρώτο το προσπερνώ όπως εσένα όταν είσαι πάνω σε πλατφόρμα.
Αν δε στρίβει η πλατφόρμα ίσως να το καταφέρεις:shifty:
Για το δεύτερο θα σου πω απλά, ότι όταν το δει η Σούλα από τη Κυψέλη (TM by Πανούτσος) θα πει. 'Aαα ένα Πεζώ. Γαλλικά δεν είναι αυτά;'
Αυτό θα σε καίει βρε εγκάθετε. Θα το περνάνε για Γαλλικό και δε θα μπορείς να κάνεις τίποτα.
Ας το περνάνε δικό μου είναι?:yahoo:Δεν σου ξανααπντάω εδώ έλα στην pub
-
-
Πλεον τα σιτροεν τα αντιπαθω ,γιατι ειναι εκτρωματα,ομως ποτε δεν θα ξεχασω το gs που ειχαμε στην οικογενεια. Θυμαμαι που ειχε 3 σκαλες (που το ψηλωνες και το εκανες τρακτερ ) αλλα επισης θυμαμαι και την εκπληκτικη συμπεριφορα του στον δρομο. Τα αντιστοιχα αυτοκινητα της εποχης ουτε με τα μισα χμ δεν εμπαιναν στις στροφες.
Το δικος μας ειχε πισω στο τζαμι κατι σαν σκαρα που το καλυπτε ολο (δεν ξερω τι ακριβως ηταν )
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Το δικος μας ειχε πισω στο τζαμι κατι σαν σκαρα που το καλυπτε ολο (δεν ξερω τι ακριβως ηταν )
Απλή καγκουριά ήτανε
-
Εκείνη την εποχή συνηθιζόταν. Στα Citroen και στα Lada
-
Και στην Miura..
-
Είναι προφανές λοιπόν από που το αντέγραψε η Miura.
-
Αυτό σου επέτρεπε να βλέπεις πίσω ενώ δεν άφηνε τις -κατακόρυφες- ακτίνες του ήλιου να ζεσταίνουν τη καμπίνα.
-
-
Με γειες, καλοτάξιδος! Σε μισώ θανάσιμα!
-
Μπράβο ρε! Καλοτάξιδο και καλά χιλιόμετρα!
Και στα δικά μας!
-
Μπράβο ρε msamaro!!!Καλο-δίπλωτη
-
Congrats msamaro! Καλή διασκέδαση!
funkyreverend, δεν θα μπορούσα να τα πω καλύτερα, με κάλυψες!
Ζηλεύω!!!
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!