-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Aποχωρήστηκα το jimny πριν κανα μηνα και ενώ έψαχνα για cooper, ήρθε αυτή:η φωτο φιλε πυλαια εχει τραβηχτη ? μηπως
-
Και επειδή ήρθε, έπρεπε να μείνει;
Καλοτάξιδη, μην το πηγαίνεις εκεί που πήγαινες και το Jimny, έτσι; -
Ο χρήστης Biscione έγραψε:
Aποχωρήστηκα το jimny πριν κανα μηνα και ενώ έψαχνα για cooper, ήρθε αυτή:
η φωτο φιλε πυλαια εχει τραβηχτη ? μηπως
Στην Καλαμαριά είναι.
φιλε elteo και dimsaba thanks
-
κουκλα κουκλα
-
-
rocsta
1.6 ή 2.0?
γιατί εάν έψαχνες για Cooper τότε μάλλον θα μιλάμε για σεβαστό μπάτζετ που δικαιολογεί την 2λιτρη 147. Right?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
rocsta1.6 ή 2.0?
γιατί εάν έψαχνες για Cooper τότε μάλλον θα μιλάμε για σεβαστό μπάτζετ που δικαιολογεί την 2λιτρη 147. Right?
Σωστό σκεπτικό, αλλά ειναι 1.6. Αφου βρήκα κατι αρκετά φθηνότερο αλλά εξίσου καλό, αν όχι καλύτερο, δεν με χάλασε καθόλου. Πάντως με τις πρώτες βόλτες που έχω κανει θα το αλλάξω μόνο με δίλιτρη(ή με gt που είναι το όνειρό μου)!!! Ευχαριστώ παιδιά όλους για τις ευχές!!
-
με γεια η αλφα!
-
Κούκλα....καλοτάξιδη!
-
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
Το αστειο ειναι οτι μπηκα στο τοπικ επειδη ειδα τελευταιο ποστ του biscione και υπεθεσα οτι θα δω την Αlfa του.Αλλα αφου ειδα και παλι Alfa,δεν με χαλασε καθολου...
σελ.96
-
-
-
Ο χρήστης Biscione έγραψε:
Το αστειο ειναι οτι μπηκα στο τοπικ επειδη ειδα τελευταιο ποστ του biscione και υπεθεσα οτι θα δω την Αlfa του.Αλλα αφου ειδα και παλι Alfa,δεν με χαλασε καθολου...
σελ.96
Επρεπε να μου δωσεις το ακριβες ποστ.Με την σελιδα που μου εδωσες,επεσα πανω σε Golf!!!Μου χαλασες την διαθεση.Παει χαμενη η αργια...
-
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
σελ.96
Επρεπε να μου δωσεις το ακριβες ποστ.Με την σελιδα που μου εδωσες,επεσα πανω σε Golf!!!Μου χαλασες την διαθεση.Παει χαμενη η αργια...
στο γαλατάδικο του εγκάθετου...κι εγώ σε αυτό έπεσα!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
στο γαλατάδικο του εγκάθετου...κι εγώ σε αυτό έπεσα!
όντως το Golf πρέπει να μπει σε άλλο τόπικ, αφού δεν είναι αυτοκίνητο
κατάντια πάντως, να 'ναι αργία, Ιούνιος, να βρέχει και να δεις Golf τσκ τσκ τσκ, πως να μην πέσεις στα σκληρά μετά;
-
όχι κατάντια ...γκαντεμιά!
-
-
Εύκολο! Το αριστερό!
-
-
Βρε κουτά, σε όποιο ανοίξουν οι πόρτες όταν πατήσεις τον τηλεχειρισμό. Γιατί να κουράζω το μυαλουδάκι μου, ένα το έχω...
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!