-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Βασίλη πόσο την πήρες; Ψάχνω να πάρω κι εγώ μία...ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΗ!
6000
-
με γεια...δεν ειναι και ασχημη τιμη αν ειναι σε καλη κατασταση...αμα ηταν και 1.7....
-
Καλά χιλιόμετρα Βασίλη. Άντε και με το δίλιτρο V6 Turbo πάνω...
-
Με γειες!
-
-
πετρο ο ακεφαλος καβαλαρης εισαι?
ωραιο το λιονταρακι!
-
E... χμμμ... ελπίζω να μην πειράζει το 'ακέφαλον' του πράγματος. Όσοι με εχουν γνωρίσει με έχουν γνωρίσει. Θα προτιμούσα να μη βγάζω την κούτρα μου σε δημόσια fora (ή στη φόρα αν προτιμάτε).
Το λιονταράκι ήταν χαρτί επί μία δεκαετία. Παρά το προβληματάκια του (γαλλάκι γαρ), το παλικάρι που το έχει τώρα τυχερός ήταν κι ελπίζω να το χαίρεται.
-
-
ακόμα έργα κάνουν εκει;
-
To κατσικι μου!!!
-
Έτσι μάλιστα, έτσι τα χαιρόμαστε.
Όχι αραγμένα στο Da Capo
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
E... χμμμ... ελπίζω να μην πειράζει το 'ακέφαλον' του πράγματος. Όσοι με εχουν γνωρίσει με έχουν γνωρίσει. Θα προτιμούσα να μη βγάζω την κούτρα μου σε δημόσια fora (ή στη φόρα αν προτιμάτε).Το λιονταράκι ήταν χαρτί επί μία δεκαετία. Παρά το προβληματάκια του (γαλλάκι γαρ), το παλικάρι που το έχει τώρα τυχερός ήταν κι ελπίζω να το χαίρεται.
Δεν ξερω αν στο εχω ξαναπει,αλλα η υπογραφη σου ειναι εξαιρετικη.Μακαρι να προβληματιστουν καποιοι...
-
-
Η εξάτμιση είναι μαμά, όμως έχω κάνει την πατέντα που περιγράφεται εδώ: http://www.r6messagenet.com/forums/show ... stcount=40
Κάνει αρκετό θόρυβο τώρα, αλλά δέν είναι αρκετά μπάσος όπως στις επώνυμες εξατμίσεις.
-
Troll, άξιος...
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
Troll, άξιος...
+11111111111
Να 'στε καλα!
-
Troll τι σου έκανε το καημένο το Jimny και πήγες να το πνίξεις;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Troll, άξιος...ειδικα η πρωτη φωτο..φοβερη!
ειναι για screensaver -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Η εξάτμιση είναι μαμά, όμως έχω κάνει την πατέντα που περιγράφεται εδώ: http://www.r6messagenet.com/forums/show ... stcount=40Κάνει αρκετό θόρυβο τώρα, αλλά δέν είναι αρκετά μπάσος όπως στις επώνυμες εξατμίσεις.
Οι μετατροπές που έκανες τηρούν τις προδιαγραφές θορύβου;
-
Το ίδιο έκανε ένας φίλος σε καινούρια εξάτμιση. Ακούγεται από αρκετά μακριά τώρα αλλά από κοντά δεν καταλαβαίνεις μεγάλη διαφορά. Ίσως γιατί ο ήχος είναι πιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΣ και όχι ξερός και εκνευριστικός.
Όταν μου είπε στο τηλέφωνο ότι έκοψε τα πιρτσίνια και χάλασε καινούρια εξάτμιση του είπα ότι είναι μ@λ...ς, αλλά όταν άκουσα το μηχανάκι άλλαξα γνώμη, δεν είναι κακή μετατροπή. Για μέσα στη πόλη είναι μια χαρά, στο ταξίδι δεν ξέρω.
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!