-
Ρε Πάσχο, άμα σου ρίξει ο Θεός ένα STi από τον Ουρανό στη Γη, το μόνο που θα έχουμε είναι ένας κρατήρας .
-
-
n_olympios
Οπα νουμεράκι!
Καλοτάξιδη η Γαλλίδα σου Νικόλα!!!
-
Καλοριζικο και καλοταξιδο Νικο...
Πολυ ομορφο το χρωματακι του.
-
Καλοτάξιδη Νικόλα !!
-
Kαλοτάξιδο n olympios!! Έχεις και ωραία πινακίδα!
-
Ναι, είδες τι σου κάνει το photoshop?
Eυχαριστώ πολύ για τις ευχές, παιδιά!
-
Καλοτάξιδη η citroen Νικόλαε... ωραίο χρώμα!
-
Με γεια καλοτάξιδη. Δώσε μας λίγες παραπάνω πληροφορίες για το όχημα.
-
Ξυπνάω σήμερα το πρωί, βγαίνω στο γκαράζ μου και τι να δω;;;
Αμάν αδερφάκι μου, βλέπω καλά ή τα βλέπω διπλά ρε παιδιά;;; Βοήθεια χωριανοί, επιδρομή μας κάνει η Ford παναΐτσα μου...
Τελικά θυμήθηκα και ηρέμησα... Ένα ακόμα Fiesta εξυπηρέτησης πελατών (το 4 όχημα εξ. πελατών της AMKO που οδηγώ, γιατί άραγε;;; )... Τουλάχιστον αυτό είναι ίδιο με το δικό μου και είχε πλάκα η φωτογραφία...
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
... (το 4 όχημα εξ. πελατών της AMKO που οδηγώ, γιατί άραγε;;; ...Γιατί;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
... (το 4 όχημα εξ. πελατών της AMKO που οδηγώ, γιατί άραγε;;; ...
Γιατί;
Κάνεις πλάκα, έτσι; Χεχε...
Αν όχι, δες εδώ:
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=8851
Θα χρειαστείς υπομονή όμως...
-
Δεν έκανα πλάκα ...
-
Δεν έκανα πλάκα ...Εμ, πες το βρε να σου εξηγήσω... Χεχεχε! Πάρε Ford... Να δεις αξιοπιστία!!!
Ρίξε μια ματιά στις τελευταίες δημοσιεύσεις στο link που έδωσα! Θα πάρεις μια ιδέα!
Ευτυχώς που υπάρχει ένας άνθρωπος εκεί μέσα (FORD AMKO) που είναι φιλότιμος και ευγενικός... Αλλιώς...
-
Ρε Πάσχο, άμα σου ρίξει ο Θεός ένα STi από τον Ουρανό στη Γη, το μόνο που θα έχουμε είναι ένας κρατήρας .Δάσκαλε τί να κάνουμε,έχουμε αδυναμία στα μπόξερ!! Έχουμε ήδη ένα στο σπίτι που το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να γαβγίζει... Αλλά επειδή...θέλω να τ'ακούω,θέλω κι ένα ακόμα (σαν κι αυτό στο αβαταρ..) για να κάνει γαβ γαβ σε κάτι miata που έχω κοζάρει...!!!!
-
Με γεια καλοτάξιδη. Δώσε μας λίγες παραπάνω πληροφορίες για το όχημα.Thank you, thank you.
Είναι μια Citroen Xsara MkII VTS 1.6 του 2003 σε χρώμα gris iceland και με τα εξής έξτρα: ηλεκτρική ηλιοροφή, αισθητήρες parking, cruise control και καθρέπτες που κλείνουν ηλεκτρικά. Σε πολύ καλή κατάσταση, πολύ καλή τιμή.
Προς αντικατάσταση της προηγούμενης.
-
Nίκο τελικά την πούλησες την άλλη για ανταλλακτικά; Κάπου είδα μια αγγελία σου...νομίζω στο citroen club...
-
Την άλλη την πήρε ολόκληρη ένα παιδί (μηχανικός) που είπε ότι θα τη φτιάξει για να την κρατήσει για εκείνον. Μακάρι.
-
Να χαρώ Νάσο μου τη Mazda που τοποθέτησε κινητήρες Ford στα νέα MX5. Λες να αντέξουν τα πάνδεινα που περνάνε αυτοί των σημερινών Miata εδώ και 17 χρόνια;
Βρε Πάσχο και με ένα τσιουάουα τρομάζουν τα Miata, δε χρειάζεται να πάρεις ολόκληρο boxer...
Νίκο, καλά χιλιόμετρα εύχομαι και πάλι. Κι ωραίο χρώμα!
-
Καλά, έχουν πάθει όλοι την πλάκα τους με το χρώμα, εκτός από μένα... Αφήστε που από την Πέμπτη που την πήρα, έχω την εντύπωση πως το βλέπω συνεχώς γύρω μου (σε Xsara, 206-307 και κάποια Yaris-Corolla, μια που κι η Toyota έχει ένα αντίστοιχο)...
Thanks again!.
Κι αν ήταν σε gris fulminator (γραφίτη) δε θα ήταν καλύτερα?
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!